Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Microsoft maakt uw pc traag (duh)

lekkertraag.gifOok zo'n trage PC sinds deze week? Maakt u zich geen zorgen. Het is geen virus of infectie. Het komt gewoon door Microsoft zelf. De beste softwaregigant ter wereld heeft deze week ongevraagd een nieuw programma op uw computer geïnstalleerd. Het gaat om de ontzettend handige MS Desktop-doorzoeker. Zelfs als u heeft aangegeven dat alleen reeds geïnstalleerde programma's mogen worden bijgewerkt, dan bezit u toch een nieuw programmaatje dat u niet gaat gebruiken. Momenteel is dit ding druk bezig met het indexeren van uw porn-collectie. Het leest geheime email-conversaties via uw geheime gay.nl profiel. Inderdaad erg handig, maar al dat afspeuren kost gigantisch veel systeembronnen. Niemand die precies de voordelen snapt, maar ondertussen heeft Microsoft nu in één klap zijn marktaandeel van desktopzoekers vergroot. Bedankt Bill! Instant Update: Ingezonden bericht van de GeenStijlers met een Apple. Leopard maakt ons heel erg blij.

Reaguursels

Inloggen

Mij lijkt het simpel: Windows zou gewoon een klanttevredenheidsonderzoekje moeten uitvoeren. Dan zien we of alleen de apple-gebruikers klagen over iets waar ze geen verstand van hebben, of dat de windows gebruikers ook niet zo blij zijn met Bill. Bill: Op www.klanttevredenheidsonderzoek.com vind je tips!

Tanja126 | 29-10-07 | 16:36

Wie heeft er überhaupt z'n automatische updates nog aan staan dan?

RedBill | 29-10-07 | 12:26

Ik weet al jaren dat de programmeurs van MegaSof prutsers zijn! Dit OS zit al decennia lang met ontwerpfouten waardoor het verschrikkelijk traag is, behalve de eerste dagen na een clean install.
.
Een voorbeeldje: waarom moet je soms minuten lang wachten totdat je PC eindelijk eens uitgaat nadat je het shutdown-commando hebt gegeven? Omdat Windows dan opeens zonodig allerlei bestanden op schijf bij moet gaan werken, terwijl het OS daarvoor alle tijd heeft tijdens de normale operatie. Bij echte computersystemen kun je normaal gesproken gewoon de stekker eruit trekken; hooguit is er dan het risico dat er een heel klein beetje informatie niet is weggeschreven als je net daarvoor een bestand hebt bewerkt en het systeem niet de tijd hebt gegeven de wijzigingen op schijf weg te schrijven.
.
Nog zo'n mega-blunder is het feit dat ze de pagefile in grootte varieren en lekker over de hele harde schijf fragmenteren; gepruts! Waarvoor is tegenwordig trouwens nog een pagefile nodig, met memsizes van vele gigabytes?
.

En waarom worden bestanden, zoals programmabibiliotheken, die alleen worden gelezen gewoon gefragmenteerd? Het is allemaal prutswerk, dat Microsoft Windows! Traag, onbetrouwbaar en met Vista wordt het er niet beter op omdat de enige vernieuwing is gaan zitten in flashy graphics waar niemand op zit te wachten. De meeste gebruikers willen gewoon betrouwbare software!
.
Kortom, ik wou dat ik een Euro kreeg voor ieder uur dat alleen al in Nederland wordt verspild aan gekloot en ellende met Microsoft software: ik weet zeker dat ik binnen een jaar die sukkel van een Bill Gates kon uitkopen, en ervoor zorgen dat er bij dat bedrijf eindelijk eens iets goeds zou worden gemaakt.

Brouhaha | 28-10-07 | 23:12

Echt doen he, morgen....

Dysphemian | 28-10-07 | 21:11

Die discussie over Mac, Linux en Windhoos is maar zinloos. Zie het zeau: Als je nieuwe teevee niet werkt , dan breng je hem ook terug, niet dan? Hee, lutser, waarom val je je buurman steeds lastig met al jouw micro$oft-vragen? En waarom zijn die forums zo vol met onzin die nergens over gaat? Ziek wordt je ervan. De meeste MAC en Linux-gebruikerts komen er meestal zelf wel uit.
Die zud moet gewoon werken, punt basta. Het moet dienstbaar aan je zijn, net zoals uw auto of net als mijn CeeDeeSpeelert uit 1302.
Zeau, nu even een CDtje met Charles Mingus opzetten....
En morgen moet iedereen die met automatisering zit die *niet* dienstbaar is zijn baan meteen opzeggen. Eau! Wat zal het land op zijn kop staan!

Dysphemian | 28-10-07 | 21:10

paost712 28-10-07 @ 18:48 :
"Zoals Windows alleen met Windows praar en Linux alleen met Linux luistert Digitale graag naar Onzin (=zichzelf)"
Linux luistert dmv Samba dus ook naar Windows. Compleet verkeerde redenerig paost712... Daarbij praat het ook in de taal van Windows terug.

Digitale onzin | 28-10-07 | 20:39

Zoals Windows alleen met Windows praar en Linux alleen met Linux luistert Digitale graag naar Onzin (=zichzelf)

D.O. vandaag is de eerste dag van de rest van je leven, doe er iets nuttigs mee. Maak er desnoods een eind aan maar hou aub op met je kromme redeneringen.

-exit
-Next!

paost712 | 28-10-07 | 18:48

paost712 28-10-07 @ 15:06 :
"[...] Deze lutser heeft echter wel een netwerkje met W2K, 2003 en Linux waar geen problemen zijn, dankzij Samba."
Netjes :). Maar wat is Samba? Samba is een versameling software voor UNIX die Windows voor de gek houd door zichzelf als Windows client te presenteren. Dus Windows praat nog steeds in haar zielige taaltje met Linux. Dit bewijst enkel dat Windows niet Linux compatible is maar dat Linux wel Windows compatible is. Dus wie heeft er gelijk?

Digitale onzin | 28-10-07 | 15:53

@Digitale
U gaat van de verkeerde veronderstellingen uit. Deze 'Lutser'' heeft geen gebrekkige vervolgopleiding. Vervolgopleiding impliceert namelijk een vooropleiding en ook die heeft deze 'lutser'niet.
Deze lutser heeft echter wel een netwerkje met W2K, 2003 en Linux waar geen problemen zijn, dankzij Samba.

MS Certified? Wie?? Ikke nie! www.msweb.nl/

MSCE = Must Consult Someone Else, prutsert (met de P van PeopPraterT)

paost712 | 28-10-07 | 15:06

paost712 28-10-07 @ 09:49 :
"Wat denk je zelf; ligt dat aan Windows, Linux of jouw gebrekkige kennis van automatiseringsvraagstukoplossingen (3 x woord- + 2 x letterwaarde)???

Onwetendheid is geen schande, het ontbreken van de wil te leren wel..."
Mijn gebrekkige kennis van automatisering whahahaha... Nee het ligt toch echt aan Microsoft. Een simpele GNU/Linux distro als Ubuntu kan gewoon verbinding maken via Samba met Windows hoor. Windows kan enkel met zichzelf praten. Niet dat jij iets van automatisering weet met je gebrekkige vervolgopleiding waar je C# leert en je MS certified partner contractje lutser.

Digitale onzin | 28-10-07 | 14:02

echtniet

hallevvezool | 28-10-07 | 13:43

paost712 27-10-07 @ 20:47

Volgens mij heb jij bij het opgroeien een fors aantal kritieke IQ upgrades gemist. Jammer dat die niet meer beschikbaar zjn.
Heb je toevallig ook rood haar? ( www.geenstijl.nl... )...

Bruin haar. Dus alle Mac-ers hebben volgens jou redenatie rood haar (Mac is een simpele computer, niet moeilijk, weinig applicaties, iedereen kan ermee werken, dus ook mensen met een laag iq). En alle Windows gebruikers moeten wel geniaal zijn om ermee te kunnen werken.
Dank je wel voor het compliment...

copy2devnull | 28-10-07 | 13:08

hehehe, nada problemos met Vista op mijn PC. Is een P4 2.66Mhz met 2044 RAM (300 Mhz...) maar draait als een tierelier. Heb net wel een nieuwe PC bestelt, een Intel Quad Core (Q6600) met 4 GB aan DDR2 1066Mhz RAM. Ben benieuwd....

Sulfuric-Acid | 28-10-07 | 11:38

Al mijn comps draaien op xp. Nooit problemen mee. Heb xp dan ook helemaal uitgekleed, overbodige services uit. Alles getweaked dus...
Heb trouwens net een nieuw laptopje met ...*kots* Vista. Gelijk eraf gesloopt. Hadden ze alleen bij Asus geen xp drivertjes. Slecht, slecht, SLECHT! Maar ach... ff Ixquicken (voor de n00b: andere Google die niet al je zoekakties bijhoudt) en zie daar een hele lijst met drivertjes.

stoutklein_kutkonijn | 28-10-07 | 10:48

@ Digitale onzin 28-10-07 @ 01:11

Wat denk je zelf; ligt dat aan Windows, Linux of jouw gebrekkige kennis van automatiseringsvraagstukoplossingen (3 x woord- + 2 x letterwaarde)???

Onwetendheid is geen schande, het ontbreken van de wil te leren wel...

paost712 | 28-10-07 | 09:49

Men zwoegt in het zweet des aanschijns, met Windows PCs. Men drift er gewoon in, omdat het nou eenmaal overal staat, en dan leert men nuttige dingen doen met Windows zoals brieven schrijven en ie-melen. Men moet wel veel vervelende dingen oplossen, dat wel, maar men weet niet beter. Toegeven dat wat men doet niet optimaal is staat gelijk aan gezichtsverlies - Windows is het beste want anders zie ik er niet goed uit.

Hoeveel mensen ken ik die alleen Windows kennen en het het beste besturingssysteem vinden? Heel veel.
Hoeveel mensen ken ik die zowel Windows als OS X kennen, en die Windows het beste vinden? Nul. Persoonlijk dan he.

Er kleven nog heel wat oordelen van vroeger aan Apple. No worries mensen, mochten jullie ooit gek worden van virussen, duistere drijverpraktijken, warrige User Interfaces etc, dan kom ik jullie tegen. Ik, Windowsgebruiker van het eerste uur, ben overgelopen naar The Dark Side.

Geheelonthouders hebben gelijk, maar alleen alcoholisten weten waarom. (Simon Carmiggelt)

holtor | 28-10-07 | 01:58

Een woord: Teringhufters!
Ik kon m'n ogen niet geloven toen ik het zag. Ineens stond dat ding ik mn start-balk. -KOTS-
Wel een hele vieze manier om Google's desktop searcher weg te concureren. Ik had een halfuur nodig (inclusief 2 reboots) toen dat ding ongevraagd werd geïnstalleerd en toen ik het deïnstalleerde.

bwahaha | 28-10-07 | 01:11

4thoseabout2rockwe.. 28-10-07 @ 00:59 :
"Microsoft heeft er wel voor gezorg dat pc's voor iedereen bereikbaar zijn geworden.... En apple is ook niet alles!..."
Nee dat was toch echt IBM en de makers van DOS (dus niet Microsoft zoek maar op).

En over bereikbaarheid gesproken... Ik kan nog steeds geen Linux pc via Windows 'bereiken'.

Digitale onzin | 28-10-07 | 01:11

Appel en linhoax en windhoos:(Genesis 11).Babelonie: Daar spraken de mensen één taal en die eenheid dreef hen tot grootheidswaan: 'laten we een stad bouwen, naam maken en een toren bouwen die tot in de hemel reikt...' Aan deze gevaarlijke eenheid maakt God in het verhaal een einde door de talen te verstrooien.

Dr.Dreetje | 28-10-07 | 00:59

Microsoft heeft er wel voor gezorg dat pc's voor iedereen bereikbaar zijn geworden.... En apple is ook niet alles!...

4thoseabout2rockwe.. | 28-10-07 | 00:59

Frenky D. 28-10-07 @ 00:06 :
"g0t PoWnd bY LAGGGG fr0m Ms loll"
Lagg is niet een trage client pc maar een verlies van internet pakketjes en/of vertraging ervan wat kan lijden tot een schokkerige en trage online game experience.

Digitale onzin | 28-10-07 | 00:16

gotvoordommest mijn pc is superrrr traag.. g0t PoWnd bY LAGGGG fr0m Ms loll

Frenky D. | 28-10-07 | 00:06

Ten eerste: Bill Gates is al _lang_ geen MS topman meer want dat is Steve Ballmer.
Ten Tweede: Windows? Windows?!?! Wie gebruikt die troep nog? Dit is toch een website voor intelectuelen slimmerTs? Neem eens Linux of FreeBSD!

Digitale onzin | 27-10-07 | 23:23

Traag 27-10-07 11:59

Bedankt voor de Melding (was al aan het Scannen geslagen)

Sauron the Great | 27-10-07 | 22:56

Word Tijd dat ze dat Fucking Progamma ook weer Ongevraagd VERWIJDEREN

2 Zeer Trage Pc

1 Je reinste Spyware

Sauron the Great | 27-10-07 | 22:54

Apple interface is totaal waardeloos.... Maar goed uninstallen doe je zeau:
-
-(quote van tweakers) pda.tweakers.net/?nieuws/50036
-
Gebruikers die de Desktop Search willen verwijderen, kunnen dit op een drietal manieren bewerkstelligen: via het configuratiescherm, met de opdracht %windir%\ $NtUninstallKB917013$\spuninst\spuninst.exe /q /promptrestart of met de System Restore-functie van Windows XP.

Hellsmurfje | 27-10-07 | 22:10

@ Tapework

inderdaad, microsoft moet lekker met zijn leuke programmatjes van mijn pc afblijven, dus fake xp is wel een aardige oplossing

Toostonedtodance | 27-10-07 | 20:54

@copy2devnull

Volgens mij heb jij bij het opgroeien een fors aantal kritieke IQ upgrades gemist. Jammer dat die niet meer beschikbaar zjn.
Heb je toevallig ook rood haar? ( www.geenstijl.nl/mt/archieven/1069181.... )...

paost712 | 27-10-07 | 20:47

Macs? Klerezooi. 1x gebruikt, nooit meer. Window Pc's zijn ook niet geweldig, maar altijd nog stukken beter. Linux is al helemaal nep. Moet bedacht zijn door een psychiatrisch patiënt, kan niet anders...

copy2devnull | 27-10-07 | 20:33

Degene die hier klagen en ook gs, kletsen uit hun nek. Desktopsearch is niet geïnstalleerd op gewone huis, tuin en keuken pc's.. HOAX

klauwkikker | 27-10-07 | 19:30

Hierop heb ik eigenlijk maar een reactie, en dat is:

www.ubuntu.com

Mulimans | 27-10-07 | 19:25

binnenkort komt de Asus EEE PC uit, met linux als OS.
eindelijk verlost van die hebberige eikels van MS....

NahUnd? | 27-10-07 | 18:23

Ik heb me de pleuris gezocht maar bij staat die ongein er niet op. Hee ik hoorde laatst dat er blote tieten op internet staan, heeft iemand die al gezien?

ams | 27-10-07 | 18:04

Wil je weten wat Linux is en hoe het werkt ?
Download gewoon een bootable ISO image van www.knopper.net/knoppix/index-en.html

CDtje bakken, in de daartoe bestemde gleuf stoppen en GAAN. Zonder je huidige systeem te ver**uken.
Surft ook lekker veilig en zonder sporen op de PC achter te laten ;-)

paost712 | 27-10-07 | 17:30

Neuh, een paar MS trollen.

G-unite | 27-10-07 | 17:18

Hé hé hé hé, ik heb hem lekker niet gekregen.

zureregen | 27-10-07 | 17:17

"Niemand die precies de voordelen snapt." Nou, er wordt wel verdomd veel weggejorist plotseling. Is dat Joris, of is dat Microsoft?

Schoorsteenveger | 27-10-07 | 17:07

En wat de functionaliteit van die Windows Desktop Search betreft: is ouw koek en weer een poging om Google bij te houden. Ik heb inmiddels al een jaar of wat de mogelijkheid om met CTRL CTRL razendsnel files terug te vinden. Kan niet meer zonder, scheelt mij zeeën van tijd. Voor Microsoft ben ik sinds Google allang niet bang meer en dat Apple er met het been vandoor gaat zou ik maar gevoegelijk bij de sprookjes gaan bewaren.

Bernhard Bang | 27-10-07 | 16:34

In 1995 verklaarde Apple fanaten al dat er echt heeeelemaal geen compatibiliteitsconflicten meer waren... en anno 2007 is dat nog steeds een verkoopargument voor Apple's 'innovaties'. Heel grappig allemaal. Net zoiets als mensen die in Haarlem dichtbij het station een huis kopen, omdat je dan zo vlug in Amsterdam kunt zijn. Intussen ben ik de godganse dag bezig om de door Apple gefopte digibeten uit te leggen wat er in de wereld gaande is. Moraal: wil jij jezelf isoleren en binnen een jaar ieder gevoel voor realiteit kwijtraken, ga dan lekker met Eppul in zee, maar hou mij niet telkens van m'n werk met je misvormde rotzooi en je achterlijk vragen hoe iets zit, ja?

Bernhard Bang | 27-10-07 | 16:29

-weggejorist-

Joris Goedbloed | 27-10-07 | 16:20

Mijn Vista werk prima. Het valt me op dat altijd de niet-windows gebruikers vooral roepen hoe kut windows wel niet is. Waar vrijwel iedereen op mijn studie met windows/office werkt, zit ik in mijn werkgroep opgescheept met 1 persoon wiens mac de layout van onze word documenten regelmatig vern*kt. Fijn dat je anders wilt zijn, maar nou niet lopen zeiken dat het altijd zoveel beter is. Maargoed.. nou zal 1% van de computergebruikers me wel weer een idioot vinden..

Faxmonkey | 27-10-07 | 16:12

Apple is zwaar overschat. De macbook van mijn vriendin draait met Vista beter en vooral compatibeler met de rest van de wereld dan deze onder OSX ooit gedaan heeft.

ekimov | 27-10-07 | 16:10

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT..
ik mot die rotzooi niet..
als wij zou eens allemaal 1 Foldertje opsturen naar Bill gates zn Brievenbus
kijken wat hij dan zegt!

maar ach.. Windhoos..

@ Vander F >
Helemaal Mee Eens!
Lang Leven Mijn Macbook Pro! :D

Laidback87 | 27-10-07 | 16:07

Computers zijn maar computers, als je er wat mee doen moet, wil je dat dat goed gaat. Op m'n MacBook Pro gaat dat goed, op windows gaat dat niet. Dan is de keuze snel gemaakt. En als je dan nog gaat janken dat je "alles officieel moet kopen", Squirrel Man, dan woon je volgens mij ergens onder een steen, want alles, maar dan ook alles is illegaal te vinden.

iJoost | 27-10-07 | 15:48

@Kwakert 27-10-07 @ 14:16,
leopard doet je mac zelfs sneller en soepeler draaien dan Tiger al deed.

vander F | 27-10-07 | 15:39

Once you go Mac,
you'll never go back.

(to The Darkside)

vander F | 27-10-07 | 15:37

Traag, sufkudt, wanneer leer je eens verder te lezen voor je dingen klakkeloos overneemt ?
Dit geld alleen voor WSUS NETWERKEN.

Aan alle MAC fanboys : ga je moeder pesten met je overpriced hardware.

Irish_Bastard | 27-10-07 | 15:27

Heb luxafleXP voor me windows, dus zie er weinig van.

Abudabie | 27-10-07 | 15:18

Nou, laat die rectificatie maar komen. Waarschijnlijk geloofde de GS-redactie het zelf ook, dus van een HOAX is geen sprake. Geen enkele thuisgebruiker heeft hier last van, alleen netwerken die gebruik maken van WSUS.

dusikzeg | 27-10-07 | 15:08

Leve Leopard! Kaboom! Enne, ophouden over compatibiliteitsproblemen, want die zijn er niet. Prutsta of XPlee kan ook op de Mac draaien.

Dinosaurusfokker | 27-10-07 | 15:05

Leopard voelt totaal niet langzamer dan Tiger.

aux | 27-10-07 | 14:50

Slimmer lijkte me, bestel een cd ubuntu, doe in computer, install, en geniet van LINUX.

Windhoos word je me een keer misselijke van.

Terreurbv_Fu | 27-10-07 | 14:50

gewoon illegale versie van windows instaleren.. werkt al JAREN prima!!

Bandjee | 27-10-07 | 14:39


Verwijderen die zooi:

%windir%\ $NtUninstallKB917013$\spuninst\spuninst.exe /q /promptrestart

Poeremetator | 27-10-07 | 14:17

Is leopard niet langzamer dan OSX? Ziet er op de plaatjes een beetje zorgelijk uit met al die semi-transparante onzin; Apple Vista of werkelijk beter?

Kwakert | 27-10-07 | 14:16

ah het is weer blame-your-own-incompetence-on-microsoft dag!

kentika | 27-10-07 | 14:10

Tsja... heb hier niets mee.
Tieten daarentegen, graag.

Fuzzy-de-Bear | 27-10-07 | 14:08

-weggejorist-

Bopje | 27-10-07 | 14:04

Ik hou het voorlopig bij Mac OS X Tiger en zal met de tijd Leopard nemen. De tijd dat ik nog weleens achter een windows bak zat ligt ver achter mij...

liberanaal | 27-10-07 | 14:01

whatisup? 27-10-07 @ 13:53
Leuk voor je!

Hangplek | 27-10-07 | 14:00

Leopard draait hier als een zonnetje...

aux | 27-10-07 | 13:58

Wat ben ik, wederom, blij met mijn Mac!

whatisup? | 27-10-07 | 13:53

g1 last van

clitj | 27-10-07 | 13:49

Kan MS ook zoiets voor mijn kasten maken.

Kardinaal Ton | 27-10-07 | 13:49

BeOS for life.

De God van Empel | 27-10-07 | 13:48

Ben ik ff blij met mijn grijze versie van xp-pro. Alleen de allernoodzakelijkste updates. Geen toolbar.

Chiellie | 27-10-07 | 13:44

-weggejorist-

Lekkende Kraan | 27-10-07 | 13:42

Aahh.. die problemen zijn verleden tijd. Koop ook een Mac mensen, klinkt cliché, maar je wilt echt niet meer terug.

ReinDeVos | 27-10-07 | 13:30

Doorzoekt dat ding ook mijn zolder en mijn schuur? Daar raak ik namenlijk altijd meer kwijt dan op m'n harde schijf. Om over mijn eigen geheugen nog maar te zwijgen.

Cookie v. eigen deeg | 27-10-07 | 13:22

Stemmingmakerij, de thuisgebruiker heeft dit proggie niet.
Gewoon het zoveelste domme foutje van microschoft, de aluminium hoedjes mogen weer af.

Jim Beam | 27-10-07 | 13:22

@kleiduif vista zeker? Moet je een beste laptop hebben wil dat een beetje werken.

Multikuli | 27-10-07 | 13:21

Mensen met OneCare (ook van ms) krijgen dit óók door hun strot geduwd.

3*links=rechts | 27-10-07 | 13:20

Ik lach om Microsoft probleempjes, hahaha. Houden zo met die dominantie van Microsoft, dan blijft Linux tenminste lekker een rare-nerds OS waar alleen maar zwaar overbetaalde geeks zoals ik voor ingehuurd kunnen worden als een bedrijf eens echt betrouwbare computing nodig heeft.

openbaarminiserie | 27-10-07 | 13:18

Vrij veilig, neuk een appel

Mad J | 27-10-07 | 13:13

Als dat een manier is om die enge pedo's op te sporen, hoop ik dat Apple dit voorbeeld volgt.

Anth.9403 | 27-10-07 | 13:12

ik hou van mac's. Die dingen zijn geweldig met videomontage, met alles eigelijk. Microsoft zuigt gewoon. Ook Linux is een goed besturingssysteem. het enige waarmee ik nog nooit problemen mee heb gehad. Ik heb windows draaien omdat daar de meeste programma's op draaien. Bill moet zich eens na laten kiijken voordat hij onze computers volpompt met rotzooi die ik toch niet gebruik

de coppess | 27-10-07 | 13:12

Groe onzin. Het programma wordt niet ongevraagd op je harde schrijf gezet. Het staat weilliswaar bij updates, maar je moet er zelf opdracht voor geven om het te installeren.

RunnerUp | 27-10-07 | 13:08

Wat was het ook al weer....

All your servers are belong to us !

(of zoiets..)

demonizer | 27-10-07 | 13:04

an apple a day keeps the doctor away

laurentius | 27-10-07 | 12:59

En daarom wacht ik met smart op mijn bestelde iMac

KoekjesEter | 27-10-07 | 12:52

Idd, joep_zat_op_de_stoep.
Weer een duidelijk geval van klokluiden en klepelzoeken.
Het mooiste is, dat er gelijk reacties zijn van 'gewone' gebruikers die er ook last van hebben! HOAX-Humor!

Peter_S | 27-10-07 | 12:51

GS redactie gaat vast Leopard gebruiken, Lui Paard, hoe toepasselijk! :P

/me switcht lekker tussen Ubuntu voor den arbeid (Werk Paard) en WinXp voor den HD content viewering en den Games. Scheelt ook zo'n verplicht slecht gedesigned geval op je bureau (want Lui Paard mag alleen op die dingen anders vindt Steve het illegaal).

ILT | 27-10-07 | 12:48

Maar hoe kom je der van af?

-- weggejorist -- | 27-10-07 | 12:47

had ook geen last van vertragingen (behalve gisteren met de trein dan) maar heb het er toch maar even afgesodedingst. Ik weet waarom Yeroontje het zo ingewikkeld doet, want het kan gewoon via software in het configuratiescherm.

topcat | 27-10-07 | 12:45

Lusters, gewoon zo'n snelle pc hebben dat je er geen last van hebt. Handig zoek programma btw.

M299 | 27-10-07 | 12:40

quote : According to Reg tipster Rob, Windows Server Update Services (WSUS) forced Windows Desktop Services (WDS) 3.01 on the fleet of machines even though admins had configured their system to install updates only for existing programs and the search program wasn't installed on any machines (well, until then, anyway).

.. dus beetje paniekzaaien hierro, de gemiddelde thuisgebruiker kan rustig verder rukken

www.theregister.co.uk/2007/10/25/windo...

joep_zat_op_de_stoep | 27-10-07 | 12:40

Gelukkig draai ik sinds gisteraaf Leopard

MrJvG | 27-10-07 | 12:39

Ieuw, een link naar tweakers.net!

Lange Neus | 27-10-07 | 12:36

@Yeroontje 27-10-07 @ 12:20. Kweenie, maar het ziet eruit alsof jij je servicepack zit te uninstallen. Lijkt me niet zo heel geweldig.

klaas.heitinga | 27-10-07 | 12:36

Onze pc helpt met de afwas, strijkt, kookt, niks mis mee!

fuckje | 27-10-07 | 12:34

Ze hebben het nog gejat van Google ook!!11! Het werkt overigens voor geen meter.

* | 27-10-07 | 12:30

Dit is nog geeneens van toepassing voor de normale windows-update gebruikers zoals het gros hier, alleen voor bedrijven die automagisch de updates installeren via WSUS. Microsoft heeft al toegegeven dat hier een foutje is gemaakt om deze update verkeerd in te delen.

Willem | 27-10-07 | 12:29

Even onthouden als ik de laatste ETHO versie weer eens bij iemand er op zet.
Als er Windows for Apple is (tja...) Waarom is er dan geen Leopard voor Windows? :-)

Sashimi San | 27-10-07 | 12:28

Ik heb gewoon Dr. Dos 6.2 op mijn dualcore flaptop geinstalleers.
Alles razend snel, veilig en internetten doe ik via een 28K8 modempje en Gopher.
Niks geen problemen.

Mad J | 27-10-07 | 12:27

Ik merk er niks van.. Draait nogsteeds prima, en heb pas alle updates nog gedraaid..

Dit soort berichten krijg je zolang er fanboys van wat voor systeem dan ook bestaan... Ga lekker bloggen op je mac en zeur niet.. Doe ik het ook niet..

yiNXs | 27-10-07 | 12:25

alhoewel ik geen apple bezit, doet die steve jobs het toch goed met z'n markt aandeeltje. Ook leuk dat ze daar openlijk windows bashen, zoals het hoort! www.youtube.com/watch?v=gtSDlSVDibA

Gunner | 27-10-07 | 12:23

harl 27-10-07 @ 12:19

Linux is zo easy. Apple ondersteund echt geen standaard.. MS is de markt helaas. Appel is alleen goed in design. Verder stelt het systeem niets voor!
Je moet alles origineel kopen. MS ondersteund gewoon meer. Menschen die Appel gebruiken kunnen beter de rimboe in..;-).. Ofzeau... Doorlopen!

Squirrel Men | 27-10-07 | 12:23

Apple was wel altijd erg goed in marketing maar tot voor kort voor velen te duur. Nu zijn Apple computer goed betaalbaar en kan er, m.b.v. het programma parallels, heel eenvoudig Windows op geïnstalleerd worden, gewoon binnnen MacOs!!. Ik ben zelf onlangs, na vele jaren Windows, overgestapt en geniet er nog dagelijks van!!

Maxi | 27-10-07 | 12:22

Tja, uncle Bill rules the world via the digital highway. En als we dat NIET willen, dan moeten we niet allemaal als een stel kuddedieren zo'n Windows PC aanschaffen en daarnaast ook nog een Smartphone met een Windows adept of als alternatief een phone die wat minder smart is maar toch ook op het Windows platform draait, met dan daarnaast een PDA met datzelfde besturingssysteem.
Als we dat nu collectief NIET meer doen, gaat het Windows lampje heel misschien heel erg langzaam doven in de komende decennia.

Tot die tijd, niet zeuren en jaloers worden op Apple gebruikers. Die zijn pas echt smart namelijk.

hyppopotamus amphibi | 27-10-07 | 12:21

-weggejorist-

Yeroontje | 27-10-07 | 12:20

Met mijn pc is niets mis. Alleen GS klapt er nog wel eens uit.

krommeteen | 27-10-07 | 12:20

kan iemand ff aangeven hoe je kan controleren of die biggie brotha echt op je pc geinstalleerd staat?

superjan | 27-10-07 | 12:20

Als je niet in staat bent Windows fatsoenlijk te tweaken of niet met Linux overweg kan, dan kun je inderdaad beter met een Apple aan de slag.

harl | 27-10-07 | 12:19

Alu hoedjes op allemaal?

Yeroontje | 27-10-07 | 12:18

@kleiduif 27-10-07 @ 12:13
Chipset drivers installeren.

On-topic:
Dit is dus gelul he.. want het is lang niet bij iedereen zo en by the way, stond paar dagen geleden ook al op www.tweakers.net en zelfs hun flikkeren het nieuws laat op hun site.. oftewel: oud... NEXT doorlopen mensen, niks aan de hand...

stijnos | 27-10-07 | 12:18

volgens tweakers:

het gaat hier om WSUS clients in netwerk omgevingen, niet om thuisgebruikers met Windows Update.

superjan | 27-10-07 | 12:17

LOL een artikel over trage computers geschreven door Traag.

Lekker geen last van auto updates staat uit

Mad J | 27-10-07 | 12:17

zucht... voorlopig worstel ik met een ander probleem... mijn KKKK doet het 9 van de 10 keer niet goed en moet i minstens drie eer aanslaan. (dit bedoel ik dus) en nee hij is niet vuil mijn toetsen bord want er mag van mij niet bij de pc gegraast worden.

sijtje boes | 27-10-07 | 12:17

Ik heb 20 jaar terug al van huis uit meegekregen dat Apple beter is dan MS-DOM, maar dat Apple gewoon niet zo goed in marketing is. Heel jammer, want ik zit dus ook sinds vd week met een pc die niet werkt. (laptop goddank nog wel)

Robin Hood | 27-10-07 | 12:15

Dat is het dus... ongelooflijk, net een nieuwe laptop en traag als dikke stront. Een CPU-gebruik van bijna 100%, hoe kom ik hier vanaf???

kleiduif | 27-10-07 | 12:13

Uh Apple wat is dat? Een Appel als besturingssysteem? Nee dankje.!
Doe mij maar Linux!! Druk mee te experimenteren.. Op een oude pentium3..!
Eens zal ik overstappen als ik Linux onder de knie heb. MS de deur uit!!

Trouwens ik heb geen last van die MS desktop doorzoekert..

Squirrel Men | 27-10-07 | 12:13

Welke nOOb heeft dan ook zijn auto update aanstaan?
Dit is geen verplichting hoor maar wel gemakzucht met de nadelen zoals nu.

Alias Bas | 27-10-07 | 12:13

tf? aanklagen?

lokado | 27-10-07 | 12:11

Thnx Microschoft indexeer maar, kan ik er een ander kudtprogramma opzetten om te desktopsearchen!!

Nickman | 27-10-07 | 12:11

Hoe deinstalleer ik die rotzooi weer?

Korreltje Zout | 27-10-07 | 12:09

@ fuckje 27-10-07 @ 12:07
Pedo sites bezocht?

Agent327 | 27-10-07 | 12:08

"Momenteel is dit ding druk bezig met het indexeren van uw porn-collectie."
Cool! Ik kom daar zelf gewoon niet aan toe.

pbuh | 27-10-07 | 12:07

HUH? Wat doen Amalia, Analia, Alexia en die andere koninklijke kudtkoters op mn scherm?

fuckje | 27-10-07 | 12:07

het wordt hier steeds duurder in het internetcafe . met dank aan bill

likmegaties | 27-10-07 | 12:05

krijg steeds meer de neiging een illegale versie van xp op mn pc te zetten.

Tapeworm | 27-10-07 | 12:05

Goh... en dat nu net nàdat ik geherformatteerd heb....

Prikker | 27-10-07 | 12:03

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen