Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Gaan jullie eens allemaal lekker dood

hakbarrrrrrrrrRRRrrrrrrrrrrr *kuch* RrrRrrrrrrrHofstadverdachte Nouredine el Fahtni wilde met een doorgeladen machinepistool de politici Ayaan Hirsi Ali en Geert Wilders vermoorden. Dat heeft een anonieme bron in het huis van bewaring in Zutphen tegenover de Nationale Recherche verklaard. Ofwel, Justitie heeft opnieuw gebruik met succes gebruik gemaakt van Jehovah’s. Een gouden greep; iedereen slaat door wanneer ze in één cel worden geplaatst met die bijbelverkopers. Nourdine zou overigens niet alleen Geert en Ayaan hebben neerleggen, meneer wilde ook naar Irak om een aanslag te plegen. Oh, en het merendeel van jullie moet dood, want Nouredine heeft een hekel aan niet-moslims…

Reaguursels

Inloggen

Jim Beam, you made my day!! Willen je een hart onder de riem steken, trek je nix aan van die domme wollen sokken. De kogel kwam van links. We hebben de maatschappelijke plicht die holbewoners op te voeden, waarvandaan ze ook komen, daar gaan we niet moeilijk over doen. Buitenlanders mogen altijd en eeuwig trots op zichzelf zijn en de nederlander hoort zich te schamen over wat zijn betovergrootvader tot 500 jaar geleden heeft uitgevoerd, daar moeten we nodig eens mee uitscheiden! En die medelanders germaniseren! Anders wordt het nooit wat met die imboorlingen. Blij te horen dat er nog mensen met hersens in dit land wonen!

vrije batavier | 26-10-05 | 10:21

Ik zal jullie helpen. "Moord" vind je in 'the Oxford English-Arabic Dictionary of current usage' gewoon onder "murder". Makkelijk he, zo'n "andere" cultuur.

Hammar | 25-10-05 | 09:17

@Mare, doe dan geen herdenkingstocht. Voor de rest heb je gelijk; als bijv. Ertan overhoop wordt gestoken zal ik een gniffel niet kunnen onderdrukken. Dat is sinds Pim en Theo namelijk de moderne manier van omgaan met andersdenkenden.

Hammiehetvarken | 24-10-05 | 23:32

@mare
En nu maar ff rustig ademhalen...

Onderbuik | 24-10-05 | 19:34

@Hammiehetvarken
Wees eens eerlijk, was jij in een herdenkingstocht mee gaan lopen als een geweldloze maar in woord en geschrift zeer tegen de westerse maatschappij gekante moslim op straat overhoop was gestoken door een autochtoon? Kom nou toch.

Mare | 24-10-05 | 18:58

@Oude Heks
Lef zeg je? Het is juist uitermate laf om iemand bij voorbaat al te veroordelen. De rechter waar je over spreekt oordeelt over strafbare zaken, niet over gedachten of cultuur.

Mare | 24-10-05 | 18:53

@Onderbuik
Ten aanzien van je laatste zin: precies! Dat is nu juist 1 van mijn bezwaren. Over de bijbel: misschien moet je hem ZELF eens lezen in plaats van passief preken aanhoren. Beetje raar wel, een christen die niet eens weet wat er in de bijbel staat...
@Oude heks
Complex he, het leven. Vervelend voor je dat niet alles met 1 oneliner te verklaren is.

Mare | 24-10-05 | 18:49

@king of c
Ja zo is het al een stuk duidelijker.

Onderbuik | 24-10-05 | 17:52

Wat nou: alleen ellenlange commentaren? WIl je iets korts? Komt 'ie: Er zijn geen problemen met Marrokkanen. Alleen bedplassers denken dat die problemen er zijn, om hun eigen falen te verbergen.
Kort genoeg?

King of controversy | 24-10-05 | 16:08

@mare
de bijbel erbij halen omdat anderen de koran erbij halen vind ik een zwaktebod. Bovendien herken ik jouw selektie uit bijbelse teksten niet, terwijl ik toch heel preken gehoord heb. Verder heb je helemaal geen koran teksten nodig om het gedrag van een aantal marokkanen af te keuren.
@oude heks
Ik ben het met je eens dat mensen die het gedrag proberen te verklaren van bv marokkanen érg veel tekst nodig hebben, terwijl het bovendien m.i. niet bijdraagt aan een oplossing. Ws. is het inderdaad zo dat alleen een hárde hand m.n. marokkanen kan redden.

Onderbuik | 24-10-05 | 12:07

@Oude Heks en Hammie
moord is moord.

Hammar | 24-10-05 | 11:35

Er is lef voor nodig om in te zien dat mensen uit andere culturen ook een heel ander denkpatroon hebben.
Allochtonenknuffelaars missen dat stukje lef hetgeen inzicht vereist bovendien.
Het opvallende is dat zij hierdoor vele, ellenlange comments nodig hebben om iets te zeggen, terwijl de rechter flank met een paar confronterende feiten kan volstaan.
Naar de ongelovige honden toe , zullen zij altijd elkaar de hand boven het hoofd houden; dat moet nml. van hun geloof. Ze hebben verschillende stromingen in de islam , maar dat telt dan niet.
Het is heel simpel: De gelovige versus de ongelovige; meer smaken zijn er niet.

Oude Heks | 24-10-05 | 10:10

Moskee-besturen geven overigens ook aan radicaliserende jongeren niet te willen tippen bij politie/aivd, met als argument dat ze geen broeders willen verraden.

Hammiehetvarken | 24-10-05 | 09:26

@King of controversy: Je derde punt dat de Marokkaanse gemeenschap stilzwijgend instemt met de wangedragingen van een paar is pure speculatie en ga ik dus niet op in.

Doet mij denken aan het comitee tegen politiegeweld tegen Marokkanen, na de dood van messentrekker Driss Arbib, of de herdenking van de platgereden tasjesdief, die ondanks dat hij 'sochtends nog bij de rechtbank was vanwege zware delicten door de Marokaanse gemeenschap werd gezien als aardige jongen en slachtoffer. De steunbetuigingen van schoolkindertjes aan Mohammed B. laten zien hoe hun ouders over het vermoorden van anbdersdenkenen denken, evenals de lage opkomst bij de islamitische marsen om Theo te herdenken: zeker de helft van de deelnemers bestond uit linkse feministen in de overgang. De vader van de moordenaar van Renee Steegmans zei het duidelijk (niet in het Nederlands, dat hij na 20 jaar nog steeds niet beheerste) "het is de wil van Allah", ze willen zelf dus niet.

Hammiehetvarken | 24-10-05 | 09:19

De echte verantwoordelijke zit in het Catshuis, wie het ook is.
Lekker Belangrijk zette een mooi overzicht neer van wie de verantwoordelijken geweest zijn sinds 1963 voor een immigratie van arbeiders, waarvan een gedeelte niet weet te integreren. Dat zijn in hoofdzaak marokkanen. Geen enkele gewone Nederlander had ooit enige zeggenschap over die immigratie. Die zag alleen zijn buurt veranderen. Ik moet nog lachen als ik denk aan de schrikverhalen over van balcons afdruipend schapenbloed. Alsof sommige buurten ooit chique waren! Ik nam eens een andere weg naar de stedelijke muziekschool, in Groningen, en toen kwam ik in een "verkeerde" buurt terecht, waar het blanke proletariaat woonde. Dat heb ik geweten. Een joelende troep van zo'n twintig proletarierkindjes joeg me op tot ik met mijn blokfluit met de rug tegen de muur stond en toen moest ik tegen een leeftijdgenoot vechten, vonden ze. Toen geloofden ze eerst niet dat ik maar zeven jaar was, want ik was groter dan zij voor mijn leeftijd, dat krijg je met generatie na generatie slecht gekozen diëten, denk ik, maar wat oudere meisjes begrepen gelukkig dat ik echt niet ouder was en ik kwam er onbeschadigd vanaf. Tegenwoordig is het gajus aangevuld met rifraf uit de Rif, meer is het eigenlijk niet. Waarom noemt men het eigenlijk niet Rifraf?

Hammar | 23-10-05 | 23:14

@ Hammar
Tijdje als student in Sterrenwijk gewoond in Utrecht. Wat je daar allemaal niet tegen je kop kreeg in de vorm van scheldwoorden, afval, vuurwerk, door autochtone blanke even zo respectloze eikeltjes... Negatieve ervaringen met Marokkanen heb ik OOK; laatst schold zo'n klein kutventje me uit met boem boem ik schiet je dood vuile kankerjood. Paar weken geleden krijg ik van een blanke boerenlul een kopstoot omdat ik het waagde iets te zeggen van zijn seksistische gedrag richting een vriendin van me. Klootzakken heb je overal. Maar om nu continu met zijn allen de schijnwerpers te zetten op 1 groep klootzakken, slaat simpelweg nergens op. In dit rare land wordt de laatste paar jaar alles gigantisch opgeblazen; half nederland denkt volgens mij binnenkort ofwel dood te gaan door een terroristische aanslag (wat is er precies gebeurd na die aanslag op 1 persoon 2 november vorig jaar?) ofwel door de vogelgriep (omdat 60 mensen in azie zijn doodgegaan en vier en een halve kip in turkije en griekenland het loodje hebben gelegd). Ondertussen regeert hier de angst, zou je met een beetje overdrijving kunnen stellen. Net als in de VS, timmert ook de halve natie zijn huis dicht en slaapt met een pistool onder het kussen, en voor wat? Enige die er garen bij spinnen zijn de industrieen die handig op de sentimenten weten in te spelen en de overheden die hun burgers bang houden en ze de illusie willen geven dat zij ze wel beschermen kunnen, mits je op ze stemt en ze macht geeft en jezelf afhankelijk en volgzaam opstelt. Wat een fijne wereld.

Mare | 23-10-05 | 22:45

@Zoetekauw
Als we jou niet meer terugzien lees jij ook niks meer over de El Hizjra literatuurprijs, inzendtermijn 9 januari 2006. Je mag in het Nederlands, Arabisch en Tamazight schrijven. Maar misschien kun je de brug tussen twee culturen niet helemaal aan. Och, je moet nooit iemand zomaar afschrijven. Als je nog iets wilt leren, Zoetekauw met je foute smaak voor zoet, El Hizjra, singel 300 Amsterdam, heeft ook hele mooie lagere schoolboekjes als je je arabisch etc. wilt ophalen. Schrik niet van de uiterst beschaafde Marokkanen die je daar zult treffen.

Hammar | 23-10-05 | 22:44

@ Onderbuik over marokkaantjes.
Ik maakte dat net afgelopen week met twee marokkaantjes mee, toen ik 's middags naar het station liep. Eerst gingen ze tekeer tegen een meisje op de fiets dat mij net voorbij reed en toen tegen mij. Jongetjes van een jaar of twaalf. Geen respect dus. Nou ja, wat ze zelf niet geven krijgen ze ook niet. Tuig is het. Het isnatuurlijk niet het enige tuig ter wereld, maar ze vallen wel op.

Hammar | 23-10-05 | 22:29

Zijn we al dood?

vander F | 23-10-05 | 22:23

Kolere zeg! Op mijn sites had ik allang carpet-tunnel syndroom opgelopen van alle IP bans die ik uit had moeten delen. Maar dat is ook een gevolg van de GeenStijl 'journalistiek'.

Ga lekker door met de hobby, heren van Geen Stijl.

Mij zien jullie hier niet meer terug.

zoetekauw | 23-10-05 | 22:02

@Onderbuik
Hou toch eens op mij voor te schrijven wat ik er wel of niet bij mag halen. Als de koran wordt aangehaald om alle moslims aan de schandpaal te nagelen, mag ik ook dubieuze teksten uit de bijbel erbij betrekken. Ik ken zowel het nieuwe als oude testament. Maar ik begrijp van je dat het negeren van het oude testament niets met selectiviteit te maken heeft...
@Drop
Criminaliteit en huftergedrag kent vele oorzaken. In het geval van de Marokkanen denk ik zeker dat falende opvoeding van de ouders een belangrijke factor is. Vasthouden aan een opvoeding die nou niet bepaald bol staat van vrijheid en communicatie, terwijl de maatschappij heel anders in elkaar steek, kan tot grote problemen leiden. Je ziet ook vaak dat ouders verwachten dat de school zorg moet dragen voor de opvoeding, logischerwijs werkt dat niet. Veel Marokkaanse kinderen krijgen problemen met hun ouders, presteren mede daardoor slecht op school, zijn uiteindelijk laag opgeleid; ervaren problemen met het vinden van een baan en komen in een redelijk uitzichtloze situatie terecht. Verleidelijker om dan toch je poen te verdienen met criminele activiteiten. Geen excuus, niet normaal, maar wel een van de verklaringen voor het ontsporen van een groep Marokkanen. Daarnaast denk ik trouwens zeker dat stigmatisering zeker een rol speelt. Door een deel van de bevolking worden nu alle Marokkanen als vuil beschouwd, hoe denk je dat dat moet voelen voor Marokkanen die WEL opgeleid zijn en nooit in aanraking zijn gekomen met de politie. Het lijkt me niet zo moeilijk voorstelbaar dat het redelijk KUT is dat een deel van de bevolking je met de nek aankijkt terwijl je niks gedaan hebt. En het is bullshit dat je daar als Marokkaan niet over zou mogen klagen. Iedereen heeft het RECHT om als individu behandeld te worden, dat is een wezenlijk onderdeel van onze Nederlandse samenleving. Ik blijf het onbegrijpelijk en eng vinden dat de ervaringen van mensen met kutmarokkanen (die op straat rondhangen, mensen uitschelden, beroven of voor hun bek slaan) bepalend zijn voor hun oordeel over de totale etnische groep. Dan komt het blijkbaar niet in je hoofd op dat je de niet-criminele Marokkanen simpelweg NIET ZIET rondhangen op straat omdat ze niets bij het tuig te zoeken willen hebben. Marokkaanse bendes en hangjongeren ZIJN een probleem, ik ben de laatste om dat te ontkennen, maar als geheel Marokkaans Nederland uit dit soort tuig zou bestaan, zou het land zijn veranderd in 1 anarchistische teringbende met de hele avond gillende sirenes. Er zijn vele duizenden Marokkanen in Utrecht, waar ik woon, en toch zie ik hier en daar een groepje kansloze rukkertjes. Waar is de rest dan?

Mare | 23-10-05 | 21:58

@Onderbuik

het nieuwe testament hmm die brand goed in de open haard beter dan die andere delen...
trouwens wel een leuk sprookje beetje bullshit idee maar wel leuk

Rest In Privacy | 23-10-05 | 21:33

ps @mare
Laat die bijbel er nou eens buiten aub: 1.je hebt een wel erg selektief beeld van de bijbel: lees bv het nieuwe testament ook eens, dan wordt je misschien een hoop duidelijk.
2.de moslims geloven niet in de bijbel maar in de koran, en volgens mij heeft de koran geen nieuw testament maar alleen maar oude (maar dit terzijde).

Onderbuik | 23-10-05 | 20:53

Hoe rijk moet je zijn en hoeveel opleiding moet je hebben gehad, om te weten dat je iemand niet half dood moet meppen omdat hij raar kijkt?

Drop | 23-10-05 | 20:50

ik kwam net nog een marokkaantje van ongeveer 12 jaar tegen dat zonder reden tegen mij begon te schreeuwen. Ik maakte een slaande beweging en zei: "mongeaul" daar schrok hij even van, maar 3 seconden daarna begon nog harder te schelden. En ja het was een marokkaan, ik ben maar doorgelopen, maar normaal vind ik het niet.

Onderbuik | 23-10-05 | 20:45

@ filter
Ik had jouw anders helemaal niet op het oog toen ik de term kaalkopjes neerplempte. Maar als jij je aangesproken voelt...;)

King of controversy | 23-10-05 | 20:34

@ Drop
Zoals ik al eerder aangaf is het niet alleen armoede die iemand een crimineel maakt. Het is juist dat door armoede mensen in een slechtere leefomgeving terecht komen, het is door armoede dat ouders minder tijd hebben om hun kinderen op te voeden (omdat ze bijvoorbeeld allebij werken), en het is door armoede dat kinderen eerder in contact komen met andere criminelen.
Waarom veel Marrokanen crimineel zijn vindt jij misschien niet interessant, maar ik wel. Jouw speculatie's snijden dan ook totaal geen hout.
Met jouw (ik neem aan dat je de Nederlandse/ West Europese cultuur bedoeld) cultuur heeft het niets te maken. Immers, East London was in 1880 een zeer arme wijk met veel Engelse boeren die naar de stad waren verhuisd in de hoop daar werk te vinden. Die mensen hadden grotendeels dezelfde cultuur als jij nu hebt, dus daar ligt het niet aan.
Wel zou het kunnen zijn dat het aan je opvoeding ligt, maar dat bewijst alleen maar mijn punt. Armoede van huis uit (en we hebben het hier over jochie's van een jaar of 15-20) heeft vaak tot resultaat dat er minder tijd wordt besteed aan de opvoeding.
Dan deel 2 van je betoog.
Die 83% is niet het criminaliteitscijfer voor de totale Marokkaanse gemeenschap, maar is het cijfer van de afkomst van de gevangenen van de A'damse politie. Hier boven kun je lezen dat dat cijfer vooral betrekking heeft op de jongens in de leeftijd 15-23 jaar. Dat is een maar een klein deel van de totale Marokkaanse gemeenschap in Nederland.
Je derde punt dat de Marokkaanse gemeenschap stilzwijgend instemt met de wangedragingen van een paar is pure speculatie en ga ik dus niet op in. (waarschijnlijk had ik dat wel gedaan als ik meer tijd had, maar ik ga nu ff tv kijken. ;) )

King of controversy | 23-10-05 | 20:32

Mare, m'n lieve kind, ik ben het geheel en al met je eens dat religie nonsens is.
Het verschil met de bijbel en de koran is dat de bijbel een zogenoemde vredelievende jesus christus als profeet heeft.
De koran heeft de bloeddorstige krijgsheer mohammed.
Verder kan mij bovengenoemd proza m'n reet roesten.
Mijn citaten uit de koran waren ter illustratie van het feit dat moslims hun geloof 'vredig' noemen.
Waar dus geen barst van klopt.
En: Als je toch het woord 'xenofoob' van me leent, adviseer ik nogmaals: Lees de koran, die geen ander mens als de moslim duldt.
.

King of controversy: Het suggereren van links, of rechts, is een drogrede.
Het benoemen van 'kaalkopjes' louter een zwaktebod.
.

Ik mag wel stellen dat ik zo 'links' ben als - bijvoorbeeld - ene Lucas.
Het verschil met links en naïviteit is hier echter nauwelijks merkbaar.
.

Weglopen uit een discussie is dan ook voorgelegd aan kinderen. De naïven, onder ons.

filter | 23-10-05 | 20:27

> Het is armoede, geen honger

En dus is er geen excuus. Ik heb 3 jaar geleefd van 400 euro en ik werd er niet crimineel.

Waarom Marokkanen wel crimineel zijn, ongeacht hun inkomen vind ik niet interessant, maar ik kan wel speculeren:

Misschien was ik liever omdat in mijn cultuur mensen van een ander geloof niet als untermenschen worden beschouwd?
Of omdat ik niet een Berber ben, en dus niet voor de clan hoef te stelen?
Of omdat ik met de 10 geboden ben opgevoed, in plaats van met de Islam.

> Hoe wil jij verklaren dat in wijken
> met armoede ook veel criminaliteit
>voorkomt?

Dat heet soort zoekt soort.

Momenteel woon ik in een Marokkanen ghetto en ik ga gillend werk naar een slechter huis. Want als je steeds gemept en rechtzaken moet voeren heb je geen leven meer. Voor mij in de plaats komt dan natuurlijk een Marokkaan en geen Hollander, want ik maak geen doofpot van mijn ervaringen. Is het je opgevallen dat Marokkanen vooral niet-Marokkanen lastig vallen? Ik weet even geen beter wordt dan fascisme.

Het probleem met de Marokkanen is niet van enkelen die het voor de rest verpesten. Dan krijg je geen 83% criminaliteit van. De hele Marokkaanse gemeenschap is verantwoordelijk voor de hoge criminaliteit en ook het terorisme, welke dus gericht is naar niet-Marokkanen. Ze vinden het wel best eigenlijk, dat de ongelovige honden bloeden en de vrouwen zonder hoofddoekje als hoer gepakt worden.

Drop | 23-10-05 | 20:12

@ Drop
Het is armoede, geen honger. Zoals je zelf waarschijnlijk wel weet krijgt iedereen een (of meerdere) uitkering(en) in Nederland. Maar niet doodgaan van de honger betekent nog niet een welvarend leven. Maar ik heb volgens mij wel duidelijk gemaakt hoe ik erover denk, dus Drop, roep jij het eens.
Hoe wil jij verklaren dat in wijken met armoede ook veel criminaliteit voorkomt? Toeval, of mischien toch niet? Denk even aan de eerder gegeven voorbeelden: Harlem(1970), East London (1880) en de Bijlmer (2000). Ik wacht met spanning af...

King of controversy | 23-10-05 | 19:48

@King of controversy
Het heeft voor mij geen zin meer als argumenten geen waarde hebben. Ik sta open voor vele meningen, dat meen ik serieus, maar wat hier allemaal voor ongefundeerde, generaliserende xenofobe shit wordt uitgekraamd, dat gaat he-le-maal nergens meer over en het maakt me ziek. Ook geen zin meer om continu in de hoek van wereldvreemde knuffelaars te worden geduwd, na ook maar enige nuance. Maar jij veel succes ermee.

Mare | 23-10-05 | 19:46

@filter
Je kan wel fijn van andermans site wat stukjes uit de bijbel knippen en plakken naast stukjes uit de koran, maar zelf heb je de bijbel blijkbaar nog nooit gelezen. Er is sprake van een niets- en niemand ontziende god die alleen de israelieten de heilige hand boven het hoofd houdt en overige volkeren zonder schroom uitroeit. Ja, god houdt ook van ongelovigen, daarom stuurt hij ze ook allemaal linea recta naar een eeuwigdurende hel van intense pijn. Love your neighbour, als ie ook gelovig is ja. En wel eens van het vredelievende oog om oog tand om tand gehoord? Uit de bijbel ja, waar vrouwen constant worden onderdrukt en slavernij de normaalste door god goedkeurde zaak van de wereld is. Ik voel geen enkele behoefte om wat voor geloof dan ook te gaan verdedigen, want mijns inziens staat zowel de bijbel als de koran vol met onzin, leugens en wartaal. Maar dit wil niet zeggen dat alle moslims hatende moordzuchtige onmensen zijn. Oordeel altijd mens voor mens, en kijk naar zijn daden, niet naar het boek dat hij leest. Ook de koran wordt op vele verschillende manieren geinterpreteerd en in de praktijk gebracht. Maar again, I'm wasting my time, meerderheid van de reacties hier hebben me een te hoog fokgehalte, het zal wel.

Mare | 23-10-05 | 19:41

Als je honger hebt dan steel je een brood.

Bij Marokkanen, arm of rijk, zie je niet dat er brood gestolen wordt. Er vind heel ander gedrag plaats, bijvoorbeeld verkrachtingen zoals in dit artikel, spugen, uitgeschelden, meppen, etc. Wat de oorzaak ook is, het is geen armoede.

Als je aan de daders vraag waaarom ze het hebben gedaan, dan is de reactie vaak dat ze het deden omdat het kon, omdat de Hollanders slap zijn. En dat is o.a. omdat veel in doofpot werd en nog steeds wordt gedaan.

Drop | 23-10-05 | 19:40

@ Mare
Doe dat nou alsjeblieft niet
"Links" is al zwaar in de minderheid hier, en als jij het dan ook al opgeeft, blijft er niemand meer over om de kaalkopjes en aanverwanten tegen zichzelf te beschermen (of het althans te proberen) met argumenten. ;)

King of controversy | 23-10-05 | 19:35

Dus als je niet vindt dat alle Marokkanen slecht zijn en het land uitgeknuppeld moeten worden, ben je per definitie een geitewollensokken Marokkanenknuffelaar die vindt dat alle Marokkanen te beschermen slachtoffers van discriminatie zijn. Tegen zoveel domheid valt niet op te discussieren. En helaas zie je wel erg veel van dit soort vmbo meningkjes. Well, ik ga er mijn tijd niet meer aan verdoen, degenen die ik bedoel wens ik veel succes met hun eigen haatjihad. Sla er maar op los jongetjes. Van mij ongezien de tyfus. So long.

Mare | 23-10-05 | 19:30

Zolang de 'linkse partijen' ons blijven voorliegen en doorgaan met het cultiveren van criminele Marokkanen en aanverwant tuig, zal het niet beter worden in Nederland.
.
De reactie van een lezer die zich stoorde aan het feit dat er bij de PvdA gedacht wordt aan een nieuwe voorzitter die willens en wetens zaken in de doofpot stopt, is van de PvdA site verwijderdt.
.
Bovengenoemde lezer wist te vermelden dat de kandidaat voor het voorzitterschap, Anne Marie Hoogland, in 2001 bewust de zaak van een groepsverkrachting door Marokkanen op een zwakbegaafd meisje, verzwegen.

[www.stopannemariehoogland.nl]
.
Dàt - en het feit dat er Islam les op een openbare school wordt gegeven en het feit dat men moslims uitnodigt op de herdenking van Theo van Gogh's moord - is het werk van onze brave 'linkse' kerk.
Halleluja.

filter | 23-10-05 | 19:17

Het komt mij voor dat véél Nederlandse bedrijven en particulieren werk verschaffen aan goedkope Polen. Het zou mij verwonderen, wanneer deze zelfde bedrijven en particulieren géén Turken en Marokkanen importeerden, in de tijd dat het nog goedkope krachten waren. Om die mensen spoedig naar WW en WAO te lozen zodra zij dure "Nederlanders" werden. Natuurlijk hielp de linkse kerk een stevig handje bij de verdere opbouw van multicultiland.
Waarmee ik maar zeggen wil dat het mij geen eenvoudig probleempje lijkt van ongewensten lozen.

Jan Passant | 23-10-05 | 18:16

de schuld van het multikul verhaal ligt natuurlijk voor het grootste deel bij de linkse kerk. Díe hebben ervoor gezorgd dat een normale discussie over het multikulturele vraagstuk niet kon worden gevoerd. Als je dat tóch deed was je of extreem rechts (Janmaat) of verdacht(Bolkesteijn) of een minderwaardig mens, etc.(Fortuyn). Een aantal hoofdschuldigen vind ik: Marcel van Dam met als spreekbuis/marionet Paul Witteman, Paul Rosemuller, de hele Vara, de helft van de NPS/NOS, Den Haag Vandaag, en noem de hele godgruwelijke zooi maar op!!!

Onderbuik | 23-10-05 | 17:53

@ Jim Beam 17:02
Op het moment dat jij zo/n jongen in z'n BMW ziet langscrossen, kun er, denk ik, rustig vanuit gaan dat meneer al een tijdje in de criminaliteit zit. De vraag is, waarom deze meneer begonnen is met stelen. Dan spelen juist factoren mee als onderwijs, opleiding van de ouders, inkomsten en leefomstandigheden. Je kunt je voorstellen dat als meneer eenmaal een succesvol crimineel is (getuige zijn BMW) dat meneer dan niet meer zo heel snel geneigd zal zijn te stoppen met stelen (en dealen, en andere duistere activiteiten). Onder het motto: voorkomen is beter dan genezen, zeg ik hier dus nogmaals: Verbeter het onderwijs, pak de arme wijken aan en ten slotte, pak de criminelen aan. Dat als laatste, want anders blijf je dweilen met de kraan open.

King of controversy | 23-10-05 | 17:34

@ Brusselmans 16:58
Betwijfel het gerust, armoede is natuurlijk niet de enige oorzaak van criminaliteit. Lang niet elke sloeber is een dief. Maar op de een of andere manier is armoede wel verworven met criminaliteit. Arme mensen wonen meestal niet in de leukste wijken. Ouders hebben andere zorgen dan hun kind een beetje normen en waarden bij brengen. "Dat leert hij op de straat wel". Op de eenof andere manier zie je in tal van wijken , zowel nu als in het verleden, dat armoede en criminaliteit vaak samen op gaan. Harlem en East London zijn goede voorbeelden. De Bijlmer past volgens mij prima in dat rijtje.
www.cbs.nl/NR/rdonlyres/FA26E32C-250B-...
Hier een CBS rapport, waar volgens mij hoofdstuk 4 interessant is. Cijfers laten mij snel duizelen, maar volgens mij staat hier wel wat ik ongeveer beweer.
@ LB
En dan jouW vraag: hoe komt het dat het overgrote deel van de allochtonen tot de armen behoren? Je geeft het antwoord zelf al, namelijk dat de meesten allochtonen uit achtergestelde gebieden komen. Het is dus logisch dat de immigranten zelf onderin de maatschappij instromen. Immers geen schoolopleiding of bezit. Daarbij komt dat het weinige bezit dat de immigranten hier opbouwden meteen naar de familie in Marroko werd gestuurd. Immigranten kinderen hier moesten zich helemaal alleen omhoogwerken. Zonder de hulp van de ouders en weinig financiele middelen. (de overheid gaf natuurlijk wel geld, maar dat is ook niet veel) Daarom hebben immigranten kinderen nog steeds een achterstand en dat heeft dus niets met de Islam te maken.
@ Jim Beam
Je antwoord komt eraan maar als ik dat in deze post verwerk, wordt ie te lang en door niemand meer gelezen.

King of controversy | 23-10-05 | 17:25

King of controversy 23-10-05 @ 16:26
Wet op de gezinshereniging (1974) op basis van op basis van de Europese Verklaring van de rechten van de Mens (1953)waarin onder andere het recht op gezinsvorming gewaarborgd is.
Desalnietemin gaat dit over Migranten die reeds in NEderland verblijven, niet over het toelatingsbeleid waarbij elk europees land een grote mate van vrijheid heeft. Hierin hebben zowel links, maar vooral rechts hopeloos gefaald.

Lekker Belangrijk© | 23-10-05 | 17:18

@ LB©

Juist, om uiteindelijk tezamen in de polder tegen zijn opponenten aan te schurken in de hoop dat diens adem niet te veel zal stinken.

Brusselmans | 23-10-05 | 17:13

Jan Marijnissen manoevreert zich tot nu toe aardig tussen de hete vuren door. Voor zover ik weet heeft hij z'n billen nog niet gebrandt aan de toetreding van Turkije en het integratie *kuch* gebeuren. Maar met het oog op de verkiezingen zal hij vroeger of later kleur moeten bekennen.

Lekker Belangrijk© | 23-10-05 | 17:08

Brusselmans 16.47
Je hebt helemaal gelijk, ware het niet dat ik dat probleem zelf al aangegeven heb hierboven.
De verschuiving in dat hele politieke spectrum links-rechts, maar dat helemaal uitpluizen voert hier veel te ver.
Ik zou ook het liefst van de termen afwillen, en gebruik ze maar uit gemak.
Bij gebrek aan beter.
Naar mijn idee is links
( als "scheldwoord") nu een beetje synoniem aan je kop in het zand steken.
Vroeger lag dat anders.
Had je de kapitalisten( rechts) en de socialen (links) even grofweg.
Om maar even voorbeeldje te noemen:
nu wordt er door het hele politieke spectrum gedweept met de economie, het kapitalisme.
Het is nu gemeengoed van alle politieke gezindten zal ik maar zeggen.

Oude Heks | 23-10-05 | 17:03

@ King, ik heb het niet over de georganiseerde misdaad, feit is dat de burger weinig tot geen last heeft van "de mafia". (om alles maar even op 1 hoop te gooien)
Dat is struisvogelpolitiek, geef ik onmiddelijk toe maar de georganiseerde misdaad vind ik meer iets voor justitie.
Je spreekt over armoede, waarom hebben die marokkies dan allemaal een dikke bmw of (indien te jong) een dure scooter onder hun reet en de nieuwste gsm aan hun oor?
De ouders van die allochtoontjes hebben het niet breed, dat geef ik onmiddelijk en volmondig toe maar het tuig waar ik het over heb heeft geld ZAT!
Dat geld is afkomstig van criminele activiteiten, dat is een KEUZE.
Ze zouden ook de KEUZE kunnen maken te gaan werken en in een 10ehands auto te gaan rijden zoals vele rechtschapen hollanders doen, die zijn niet bereid hun kapitaal bij elkaar te STELEN.
Wij hebben in het verleden 7 uiterst magere jaren achter de rug, we hadden een fiets en verder niet, o.v. was zelfs te duur.
NOOIT is het in me opgekomen te roven en stelen om maar WEL een auto te kunnen rijden.
Nee, je argumenten snijden geen hout.

Jim Beam | 23-10-05 | 17:02

@KoC, OK, link tussen armoede en criminaliteit.
En hoe komt het dat het overgrote deel van de allochtonen tot de minderbedeelden behoren? Zou dat iets met hun achtergrond te maken kunnen hebben? Het feit dat we nou niet bepaald de meest snuggere lieden hier naartoe hebben laten komen? En zou de Islam hen nou juist niet een sta-in-de-weg kunnen zijn om succesvol te kunnen leven in een moderne westerse samenleving?

Lekker Belangrijk© | 23-10-05 | 17:01

@ King

In ieder geval loeien criminele Marokkaantjes net zo vaak om het penozewoord respect als de Vito Corleone dat zou doen.

Ik durf te betwijfelen of tassenstelende scootercrimineeltjes en ander soort lieden van die slag door armoede de diefastal in gedreven zijn.

Te vrezen valt dat dat eerder gebrek aan opvoeding, incompetente rechtshandhaving en de nederig buigende politicus voor de camera daar debet aan zijn.

Brusselmans | 23-10-05 | 16:58

@ Jim Beam 16:35
Waarmee ben je het niet eens? Dat er (relatief) weinig problemen zijn met immigranten, of dat links dat niet aan te rekenen valt?
JouW (schijnt hier nieuwe spelling te zijn) kennende met beide. 83% procent van de kleine criminaliteit wordt in Amsterdam gepleegd door allochtone jongeren in de leeftijd van 15-23 jaar. Ik geloof je maar even voor het gemak. Zoals ik al eerder stelde denk ik dat de minderbedeelde bevolking van Amsterdam ook bestaat uit grofweg 80% allochtonen. Mijn stelling is dus dat er een link is tussen armoede (ook weer relatief) en kleine criminaliteit. Die stelling wordt door jouW en mijn cijfers onderbouwd. Links heeft altijd gestreefd naar minder armoede, en in zie zin kan je dus zeggen dat links het probleem helpt op te lossen. Denk daarbij trouwens ook aan de plannen van de SP voor meer spreiding in de huizenbouw en hun witte/zwarte scholen plannen.
Dan dat de problemen relatief klein zijn. Om maar een voorbeeld te noemen wat iedereen goed kent: De Corleone familie waren ook gewoon immigranten. De problemen met integratie vallen dus wel mee in Nederland.

King of controversy | 23-10-05 | 16:53

King of controversy 23-10-05 @ 16:26
[..]Het is wel aan links te danken dat er (relatief) zo weinig problemen zijn met immigranten (en hun kinderen)[..]
Weinig? 76% van de alle delinquenten zijn allochtonen. (Bron CBS)
Je maakt een geintje?

Lekker Belangrijk© | 23-10-05 | 16:49

@ Oude Heks

Door steeds in achterhaalde begrippen de schuld van alle complexe problemen bij 'links' te leggen maak je een discussie op eenzelfde wijze monddood zoals dat jaren lang bij criticasters van de multiculturele samenleving heeft plaatsgevonden.

Het zet de deuren ook wagenwijd open voor grote denkers als Jim Beam en diens definitieve oplossingen.

Brusselmans | 23-10-05 | 16:47

Oude Heks @ 16:35
Ik zou er maar vast aan wennen dat de maatschappij er niet zo uitziet als jij zou willen zien.
Indien je dat niet kan accepteren is beter om te immigreren of je voor je kop te schieten....
Het is maar een suggestie.....

MAXIMO | 23-10-05 | 16:41

Hehe, eindelijk weer een fatsoenlijke discusse dankzij LB, Brusselmans en KoC.
-
fuckje @ 16:05
Doe je dat nou speciaal voor mij?
Noet ik nou inkoppen?
Al die taalfouten....
Iederwijs? studiehuis? dyslectisch? JouW adoptieouders? Of ben je gewoon echt zo dom?

MAXIMO | 23-10-05 | 16:37

@ Jim Beam

Met zulke onnozele denkbeelden zou je nog achter clown Bassie aan lopen als die zou beweren dat Robin de oplossing had in deze.

Brusselmans | 23-10-05 | 16:36

"Met andere woorden: het is totaal niet aan links te wijten dat er zoveel immigranten zijn in Nederland. Het is wel aan links te danken dat er (relatief) zo weinig problemen zijn met immigranten (en hun kinderen)"
------------------------------
Heb jij gezopen ofzo king? 83% van de kleine criminaliteit word gepleegd door marokkaanse jongeren! 83%!

Jim Beam | 23-10-05 | 16:35

Nou Brusselmans , dan is de cirkel toch weer rond? Ook jij hebt het precies over hetzelfde als ik.
Door het geweldige PC-gehalte van den Uyl is die hele toestroom van immigranten niet meer kritisch bekeken, en ontaardde het in een tsunami ahw.
Een niet overheersend aantal immigranten dat opgaat in de samenleving had dit land best aangekund. Zie de geschiedenis.
En nu zitten wij met de getinte uh gebakken peren.

Oude Heks | 23-10-05 | 16:35

@ Jim Beam
Dus jij wilt alle allochtonen in elke leeftijdscategorie van elk geslacht wegsturen omdat er een groep criminelen tussenzit in de leeftijd van 15-23 jaar?
Beetje overtrokken maatregel, nietwaar?
Bovendien wil ik wel eens een andere statistiek zien: Welk percentage van de Amsterdamse bevolking die minder dan modaal verdienen is allochtoon? Ik vermoed dat je dan ook ongeveer op 70/80 % uitkomt.

King of controversy | 23-10-05 | 16:34

@ LB
Ik had het over de periode van Den Uyl (voor de overige reaguurders: 1970-1974).
Ik geloof je natuurlijk meteen als je aantoont dat het vooral de rechtse kabinetten waren die verantwoordelijk waren voor de import van gastarbeiders. Daarna zei je dat Den Uyl e.a. geen stop konden/wilden zetten op de immigratie. Dat lag niet alleen aan links, ook aan de internationale wetgeving (die overigens nog steeds van toepassing is).
Met andere woorden: het is totaal niet aan links te wijten dat er zoveel immigranten zijn in Nederland. Het is wel aan links te danken dat er (relatief) zo weinig problemen zijn met immigranten (en hun kinderen)
PS Deze ;) hoort nog ergens in de tekst thuis.

King of controversy | 23-10-05 | 16:26

Oh ja, Den Uyl heeft ook de monarchie nog eens gered - Lockheed - hetgeen mij als verdraagzame Republikein natuurlijk veel verdriet deed.

Brusselmans | 23-10-05 | 16:26

@Wannebecool, zoek het citaat!

Lekker Belangrijk© | 23-10-05 | 16:26

@Brusselmans 23-10-05 @ 16:14 Ik ben ook niet van dat "links!! - rechts!!" gedoe, ik hou helemaal niet zo van marcheren, als u begrijpt wat ik bedoel.
Vermakelijk zijn overigens dat men bij gebrek aan argumenteren elkaar begint te beschimpen met van alles en nog wat. Gelukkig leest mijn moeder geen GS. Dat arme mensje zou zich een ongeluk schrikken.

Lekker Belangrijk© | 23-10-05 | 16:24

Ik ben het niet eens met de term "rabiate nonsens".
Ik geef toe dat het in veel gevallen (zeker in mijn geval) een "onderbuikgevoel" is.
Maar de statistieken spreken boekdelen, de conclusie is dat we zonder allochtonen in dit land beter af zouden zijn.
Neem nou het feit dat 83% (volgens een amsterdams politierapport dat als de donder in de doofpot geduwd is) van de kleine criminaliteit op conto van marokkanen tussen de 15 en 23 komt, dan wil je toch van die mensen af?
Ik wel hoor.
Dat maakt me een nazi? Dan ben ik blijkbaar een nazi.
Toch zel geen mens op deze aarde ooit kunnen zeggen dat ik met mijn rechterhand omhoog stond of Hitler ook maar het voordeel van de twijfel gaf.
Ik zie het probleem, ik ben man genoeg om het probleem bij de naam te noemen en ik ken EEN (niet DE) oplossing.
Namelijk het collectief deporteren danwel elimineren van de berber in nederland.
De definitieve oplossing van het marokkanenvraagstuk als het ware.

Jim Beam | 23-10-05 | 16:24

Zegeningen uit het Den Uyl tijdperk zijn voornamelijk de klamme deken van politieke correctheid, de weg-met-ons-terreur en zijn voornemens buitenlandse kapitalisten voorgoed uit het lieve vaderland te weren.

Brusselmans | 23-10-05 | 16:23

@King of controversy 23-10-05 @ 16:07, Er is destijds (Biesheuvel 1) gediscussieerd over het Zwitserse model. (Kort door de bocht, Geen permanente verblijfsvergunning, geen gezinshereniging, alleen verblijf indien werk etc etc) Probleem echter was dat dit idd nogal wat wetswijzigingen met zich mee bracht en vooral "links" heeft uiteindelijk de discussie de doodsteek toegebracht door bij elke poging de Fatwa "Racisme!" er over uit te spreken.
Probleem was dat in die tijd er behoorlijk behoefte was aan ongeschoolde arbeiders dus op die gronden (geschooldheid van immigranten)waar bijv. een land als Australie wel op selecteert, ging bij ons niet op. En onderscheid naar land/nationaliteit/godsdienst ligt idd moeilijk.

Lekker Belangrijk© | 23-10-05 | 16:18

@ LB©

Ik ben geen liefhebber van de zgn. linkse kerk - en ook MAXIMO kan maar zelden op mijn lofzang rekenen - maar het komt me voor dat de laatste tijd fucking ALLES de schuld van links schijnt te zijn.

Het feit dat je een reeks kabinetten moet opsommen om e.e.a. aan aantoonbare onzin de wereld uit te helpen doet toch wel weer het ergste vrezen ten aanzien van het leger domkoppen dat- niet geremd door enig verstand - hun rabiate nonsens zo nodig moet delen.

Brusselmans | 23-10-05 | 16:14

[..]
Als er niet zoveel immigranten waren gekomen dankzij meneer den Uyl, hadden we geen problemen gehad.[..]
Je bedoelt waarschijnlijk; dankzij de VVD en de confessionelen.

Lekker Belangrijk© | 23-10-05 | 16:11

LB dan hebben we het toch over precies hetzelfde?
Als er niet zoveel immigranten waren gekomen dankzij meneer den Uyl, hadden we geen problemen gehad.
Immigranten heeft NL altijd gehad en dat is tot de jaren zeventig ong. probleemloos verlopen.
Met teveel mensen uit een onwikkelingsgebied met een cultuur die haaks op de onze staat bovendien, is het vragen om probemen.
Dat is mijn punt, niet de immigrant op zich.
Het jammere is dat allochtonenknuffelaars altijd zo immens polariseren, zo kom je ook nooit tot de oplossing van het probleem.
Als je een probleem niet benoemt, kun je het ook niet oplossen.
Amen

Oude Heks | 23-10-05 | 16:08

@ LB
"Alle daaropvolgende kabinetten hebben gefaald of geweigerd om te komen tot wetgeving die de (ongecontroleerde) toestroom een halt zou toeroepen"
Die toestroom was vooral te danken (of te wijten) aan de gezinshereniging, waarbij de internationale wetgeving ook geen geringe rol speelde. (Dacht ik...)

King of controversy | 23-10-05 | 16:07

@Brusselmans 23-10-05 @ 16:04 LOL.

Lekker Belangrijk© | 23-10-05 | 16:06

Rita Verdonk voert nu de regels uit die Cohen als staatssecretaris had bedacht, en zelf niet uit durfde te voeren, scheitluis als hij is. Nu moet Verdonk de Europese wetten nog even integreren in onze samenleving, namelijk dat mensen met twee paspoorten het Nederlandse kan worden afgepakt bij staatsondemijnende activiteiten, en dan uitzetten naar het land van herkomst, in dit geval ( en in 15.000) andere gevallen ook! ) Naar maroc, afdeling rif.

fuckje | 23-10-05 | 16:05

@Oude Heks,
Je zei;
[..]Maar menner den Uyl, die behoorlijk debet is aan de grote toestroom van immigranten[..]
Dit is dus niet waar. Je kan "links" van een heleboel betichten maar niet dat zij in eerste aanleg verantwoordelijk waren voor die grote toestroom van buitenlanders.

Lekker Belangrijk© | 23-10-05 | 16:04

@ LB©

De afschaffing van het geschiedenisonderwijs door de PvdA komt je nu eens - oh ironie - van pas..

Brusselmans | 23-10-05 | 16:04

@ Brusselmans, toch geef ik er ook de voorkeur aan de schuld bij een dooie te leggen.
Die kan zich namelijk niet verdedigen en zijn we er het snelste vanaf. :)

Jim Beam | 23-10-05 | 16:03

Tijdens het kabinet Biesheuvel 1 ontstond een discussie over de rechtspositie en de naturalisatie van immigranten alsmede het laten overkomen van familie en kinderen. Alle daaropvolgende kabinetten hebben gefaald of geweigerd om te komen tot wetgeving die de (ongecontroleerde) toestroom een halt zou toeroepen. Wel kan worden gezegd dat "links" vanaf de periode Den Uyl langzamerhand de grote verdediger van permanente immigratie. Tegenargumenten werden gediskwalificeerd als racistisch.

Lekker Belangrijk© | 23-10-05 | 15:59

En idd onder den Uyl mochten ze mooi blijven.
Maar wat is je punt nou eigenlijk LB?
Wat heeft dat voor toegevoegde waarde voor het huidige probleem van moslimextremisme? Wordt het daarmee opgelost?
Bakkelijen over hoe het is gekomen?
De verschuiving in het politieke spectrum van de termen "rechts" en "links", die idd waarneembaar is, en steeds onoverzichtelijker wordt?
Dat gaat even niet in een paar woorden en is tevens irrelevant in deze ahum diskussie.
Echt weer zo'n links non-argument.
Maw het slaat als kudt op Dirk.

Oude Heks | 23-10-05 | 15:58

@Fuckje.
Oude Heks maakt heel veel spellingsvouten.
Wil haar daarop attenderen?

MAXIMO | 23-10-05 | 15:56

@Oude Heks
"Bij de dokter kun je je chemies en gesubsidiëerd laten kastreren, wellicht knap je daar van op"
Spreek je uit ervaring?
Zo ja; goed nieuws!

MAXIMO | 23-10-05 | 15:54

LOL @ LB©

@ Ouwe Heks

Knap hoor, dat LB© - toch niet een van de meest progressievelingen op GS - je op je eigen historische tekortkomingen moet wijzen.

Brusselmans | 23-10-05 | 15:53

Hahaha maximongeaul is echt sneu, een psychopaat zelfs zo te zien.
Bij de dokter kun je je chemies en gesubsidiëerd laten kastreren, wellicht knap je daar van op.

Oude Heks | 23-10-05 | 15:47

@Oude Heks,
De toestroom van gastarbeiders naar Nederland (begon met turkse gastarbeiders) begon vanaf 1964.

De verantwoordelijke kabinetten;
MARIJNEN
Coalitie: KVP, ARP, VVD, CHU.
Periode: 24 juli 1963 - 14 april 1965.
CALS
Coalitie: KVP, PvdA, ARP, CHU.
Periode: 14 april 1965 - 22 november 1966.
ZIJLSTRA
Coalitie: ARP, KVP.
Periode: 22 november 1966 - 5 april 1967.
DE JONG
Coalitie: KVP, VVD, ARP, CHU.
Periode: 5 april 1967 - 6 juli 1971.
BIESHEUVEL I
Coalitie: ARP, KVP, VVD CHU, ds?70.
Periode: 6 juli 1971 - 11 mei 1973,
waaarin W Drees jun(DS'70) bezwaar aantekent tegen Nederland als immigratieland maar uiteindelijk de knikkers belangrijker vindt dan het spel en dus politiek wordt uitgerangeerd.
BIESHEUVEL II
Coalitie: ARP, KVP, CHU.
Periode: 20 juli 1972 - 11 mei 1973.
En daarna pas;
DEN UYL
Coalitie: PvdA, D66, PPR, met gedoogsteun van KVP, ARP (extraparlementair).
Periode: 11 mei 1973 - 19 december 1977
De regering Den Uyl (1973-1977) stelde met het oog op de economische crisis dat het noch voor Nederland, noch voor de ongeschoolde gastarbeiders goed was als ze zouden blijven. Tot midden jaren zeventig was vooral politiek 'rechts' (werkgevers en VVD) voorstander van voortgaande immigratie.
M.a.w. Oude Heks, je lult uit je nek.

Lekker Belangrijk© | 23-10-05 | 15:46

@Jim Beam
Je bedoelt aftrekken zoals jij je altijd moet aftrekken terwijl je kijkt hoe een gefantaseerde neger je gefantaseerde vrouw paalt?

MAXIMO | 23-10-05 | 15:41

Oh Fuck,ik wou net weg, want die maximongeaul stinkt zeau.
Misschien wil hij wel penvriend worden van mohammed B of Samir A of Ali A t/m Z
Of zullen we een blind date organiseren voor hem met dat vrouwtje van Samir. Die is ook wel zielig nou zo alleen zonder haar extreme liefde.

Oude Heks | 23-10-05 | 15:38

Deed pijn he Maximo(ngeaul)?
Maar nu we het toch over je moeder hebben, hoe is het er mee?
Is ze al van de penicilinne af?
Kan ze aftrekken wegens gederfde inkomsten namelijk, en van aftrekken heeft ze verstand.

Jim Beam | 23-10-05 | 15:33

lekker belangrijk, je hebt zeker een punt: tegenwoordig is zelfs rechts links geworden.
Maar menner den Uyl, die behoorlijk debet is aan de grote toestroom van immigranten, behoorde toch echt wel tot het rooie spectrum hoor.
De Partij Van de Allochtonen, weet je wel.
Dat kun je niet weten natuurlijk, want dat voor jouw tijd, want ik schat dat jij amper droog achter de oortjes bent?

Oude Heks | 23-10-05 | 15:32

@Oude heks,
Maximo heeft geen vrienden, daarom doet hij zo sneu.

fuckje | 23-10-05 | 15:29

@Jim Beam/hoerenloper
Lucht het op?
Maareh je woont dus niet op internet maar aan de keileweg?

MAXIMO | 23-10-05 | 15:28

"@Jim Beam.
Ik scheld je kinderen uit en je laat mij zó lang op een antwoord wachten?
Inderdaad, je bent laf."
-------------------------------

Ten eerste woon ik niet op internet en kan het voorkomen dat ik iets pas de volgende dag lees.
Ten 2e raak ik niet overstuur en schreeuw ik "eerwraak" als een volslagen anoniem figuur onder een schuilnaam op internet mijn familie beledigt.
Dat gedrag is namelijk voorbehouden aan de allochtoon.
Aangezien jij mijn houding vreemd vind is dat voor mij weer een bewijs dat je hier je criminele broertjes, neefjes, ooms en waarschijnlijk ook je vader en die hoer van een moeder van je zit te verdedigen.
Een prettige dag toegewenst aan je moeder trouwens, balen van de keileweg he?

Jim Beam | 23-10-05 | 15:21

Het waren anders niet die "stinkrooien" die de immigratie van Turken en Marokkanen hebben mogelijk gemaakt, voor het gemak even achterwege gelaten Oude Heks?

Lekker Belangrijk© | 23-10-05 | 15:17

Ik sta genoteerd in jouw balboekje?
Wat een eigendunk.
Bwoehhaha

Oude Heks | 23-10-05 | 15:15

@Jim Beam.
Ik scheld je kinderen uit en je laat mij zó lang op een antwoord wachten?
Inderdaad, je bent laf.

MAXIMO | 23-10-05 | 15:14

@Versleten Heks.
"Ik heb geen sympathie voor neo-nazi's, dat maak jij er maar weer al te graag van.
Leer eerst eens lezen kleuter, alvorens je je op een grote mensen site begeeft"
-
Staan ze al voor de deur ofzo?
Je hoeft je koers niet te wijzigen hoor?!
Je staat toch al genoteerd....

MAXIMO | 23-10-05 | 15:08

Maximo(ngeaul) schreef;
@Jim Beam
Heb je weer teveel Fanta gedronken?
Of weer klappen gekregen van de Marokkaanse buurman?
Ga die kutkinderen en die hond van je opvoeden ipv van je psychische ziekte in het openbaar te manifesteren.

Ten eerste is het enige in mijn straat dat zwart haar heeft, uit zijn bek stinkt, geen nederlands spreekt en niet werkt de bouvier van 2 huizen verderop.

Ten 2e zijn zowel mijn kinderen als mijn honden opgevoed, dat die opvoeding niet strookt met jouw huichelachtige politiek-sociale normen is vers 2, ik persoonlijk hoop dat je (enventuele) dochter met een loverboy thuiskomt, dan vallen de schellen mischien van je ogen.

Ten 3e heb ik geen "psychische ziekte" maar slechts een wereldbeeld dat jouw goedkeuring niet heeft.

Stalin en Hitler, die noemden mensen "psychisch ziek" als ze een ander wereldbeeld hadden, net als jij......

En verder ongezien de tyfus voor je, ga eens dood?

Jim Beam | 23-10-05 | 15:05

En deze zieke kneus krijgt subsidie.

www.martijn.org

Rikster | 23-10-05 | 15:02

Typisch weer zo'n AFA-opmerking.
Ik heb geen sympathie voor neo-nazi's, dat maak jij er maar weer al te graag van.
Leer eerst eens lezen kleuter, alvorens je je op een grote mensen site begeeft.
Misschien is er nog wel een subsidiepotje voor je.
Doe dan meteen les twee: begrijpend lezen:
En les drie: wat is het verschil tussen eigenlijke en oneigenlijke argumentatie( cq brallen)?
Zo zie je maar; de mens is nooit te oud om te leren.

Oude Heks | 23-10-05 | 15:01

Sorry, stuk zin weggevallen:
Volkomen begrijpelijke ontwikkeling, helemaal gezien het feit dat er geen duidelijke scheidslijn meer is tussen links en rechts.

Oude Heks | 23-10-05 | 14:56

Kijk aan, Hoogland heeft niet alleen fans:

www.stopannemariehoogland.nl/

Helaas kan ik "Update 22-10: 1. Verslag telefoongesprek met Annemarie Hoogland." hier niet beluisteren.....

Dr. Dr. Bartholdy | 23-10-05 | 14:55

Nee Maximo, je bent vele malen erger dan een zich misdragende allochtoon; je bent een stinkrooie, die dit fantastische beleid heeft mogelijk gemaakt.Daar de overtreffende trap van is een AFA.
In die hoek zullen dan ook wel je vriendjes te vinden zijn.
Zoals reeds aangegeven hiervoor:
Ooit komen jullie zelf op de brandstapel , zij het figuurlijk.
Die allochtoon kan er in wezen niet veel aan doen dat te zijn wat die is.
Zo'n polderrooie echter, is dus niet veel meer dan een landverrader; het tegen beter weten in, opnemen voor criminele kanslozen.
En de vermeende aanhang voor links is groot, uitsluitend vanwege het feit dat die allochtoontjes miljarden opsoeperen en reeds opgesoepeerd hebben van de staatsruif en het rendement een negatief saldo te zien geeft.
Maw de bizarre bezuinigingen hebben wel degelijk daar mee te maken.
Tja en het hemd is nu eenmaal nader dan de rok.
En het feit dat men zn kiest voor de linker kant, wil heus niet zeggen dat ze opeens die straatterreur en dreinende en dreigende moslims en ander geïmporteerd schorum zo leuk vinden.
Het volk denkt slechts aan "hoe overleef ik hier, terwijl de inhoud van mijn portemonnee "
Volkomen begrijpelijke ontwikkeling, helemaal gezien
Van deze chaos wordt maar al te graag misbruik gemaakt door de regering om ons het mes op de keel te zetten. Trouwens, heb je die plaat voor je kop al eens laten opmeten Maximo?
Kan je vast wel subsidie voor krijgen. Verder kun je hem laten registreren bij het Guiness Book of Records.

Oude Heks | 23-10-05 | 14:54

Net als Nouredine el Fahtni heeft de bovengenoemde Anne Marie Hoogland een Wikipedia-pagina waarop haar handelen vereeuwigd is:

nl.wikipedia.org/wiki/Annemarie_Hoogla...

De alinea

'Hoogland ontkende "met haar hand op haar hart" dat de doofpotaffaire iets te maken had met het feit dat de daders allochtonen waren. Voormalig stadsdeelvoorzitter Maarten Voster (PvdA) bestreed dat echter: hij zei dat het beleid is om de buurt niet in te lichten als er zedenmisdrijven worden gepleegd door daders van overwegend Marokkaanse afkomst, "omdat het de laatste tijd zo váák voorkomt."'

is correct. Dat stond in de NRC: www.nrc.nl/nieuws/binnenland/100718898...

Haar gastenboek is inmiddels niet meer vanaf haar webpagina gelinkt. Anne Marie 'doofpof' Hoogland weet wel wat ze met voor haar carriere ongunstige informatie moet doen.

Dr. Dr. Bartholdy | 23-10-05 | 14:50

@Karel
Bedankt, en thee natuurlijk.
Met 2 klontjes suiker.
En snel graag! ;)

MAXIMO | 23-10-05 | 14:45

@Maximo

Volgens mij wordt dit een leuk middagje voor je.. koekje erbij ?

Karel Kruizenruiker | 23-10-05 | 14:40

Oude heks, daar heb JIJ mij niet voor nodig.
Wordt je trouwens al hinderlijk gevolgd?
Nee?
Ga dan nog effe verder je sympathie te tonen voor Neo-Nazi's...

MAXIMO | 23-10-05 | 14:39

Die Maximo kan ook nog van één van de vele gesubsidiëerde verradersclubjes zijn, erop uit mensen uit de tent te lokken en vervolgens lekker op te bergen.
Zo hoort dat tenslotte in een kommunistiese staat.
Woehhaha de beer is los!

Oude Heks | 23-10-05 | 14:34

"Een normaal mens haalt gewoon zijn schouders op bij de aanblik van een paar van die kaalkopjes"
Ik spuug ze altijd in het gelaat..

MAXIMO | 23-10-05 | 14:33

*Zucht*
De kakkerlakken komen ook overal vandaan gekropen...
@Oude Heks.
Dacht het niet, meiSSie.
Links is nog nooit zo populair geweest.
En nee, ik ben geen Marokkaan, hoe graag jij ook zou willen......
Horen Ouwe heksen in elke tijd niet thuis op de brandstapel?
@Fuckie.
*Gaap*
Moet jij nodig zeggen met je gebruikelijke typfouten!
Control F maar op elke topic waar jij op reageert.
Iederwijs?

MAXIMO | 23-10-05 | 14:32

Oh ja en nog iets over Toledo:
24 Neonazies die niets hebben misdaan,behalve een beetje raar met hun armen lopen zwaaien, terwijl honderden negers de gelegenheid maar wat graag aangrepen om de boel te plunderen cq in de brand te steken, gelijk een roedel hondsdolle gorilla's.
Een normaal mens haalt gewoon zijn schouders op bij de aanblik van een paar van die kaalkopjes.

Oude Heks | 23-10-05 | 14:28

Het moet zijn: jou negeren. Niet: jouw negeren.
Inhoudelijk ga ik niet op Maximo in, maar taalkundig wel. Tenenkrommend , zo'n zin om te lezen.

fuckje | 23-10-05 | 14:23

Jim Beam heeft gelijk.
Laat de mensen dat bange schijterd gedrag afleren. Wordt je onheus bejegend, spreek de dader(s) daar op aan en helpt dat niet slaat ze dan de pleuris. Zowel autochtone als allochtone onaangepasten op deze manier aanpakken. Op het moment dat bepaalde dadergroepen doorkrijgen dat men het niet meer accepteert, niet bang voor hun is en bereid is om ze desnoods met harde hand wat gangbare fatsoensnormen bij te brengen dan is het afgelopen.
Het moet nu toch wel tot de meeste mensen doorgedrongen zijn dat praten,theedrinken en clubhuizen geven niet tot het gewenste resultaat leidt. Aanpakken die handel.

capo | 23-10-05 | 14:22

Maximo luistert en kijkt liever naar die randdebiele en ranzige Ali B dan naar een paar mooie blanke meisjes, die met hun liedjes weinig meer doen dan reageren op de oprukkende allochtonencriminaliteit ed.
Zegt meer iets over het bedenkelijk allooi van Maximo om hier zo buitenproportioneel op te reageren.
En je bent al zo laag Maximo dat je het tegen een ander hebt over zijn vermeende "kudtkinderen".
Hier komt er één voor jou achterlijke oetlul: Laat je eigen kudtkinderen maar eens alleen los op R'dam CS ofzeau of een andere tyfusallochtonenwijk gevuld met low profile schorum.
Volgens mij ben je gewoon zelf zo'n smerige kudtmarokkaaan of anderszins low profile;
Zal het helemaal lachen worden als er wat gebeurt met die kudtkinderen van je, grote lutser dat je bent!.
Ben je niet gewend he koekje van eigen deeg; we zijn je soort zat jongen!
Al die stinkrooien krijgen hun trekken ook nog wel es thuis.
Om te beginnen een jarenlange martelgang van rechtszaken, waarbij de kijkcijfers van Idols in het niet zullen vallen.

Oude Heks | 23-10-05 | 14:21

@Fuckje.
Dus jij wil dat ze mij behandelen zoals de intellectuelen jouw negeren?
Maakt niet uit hoor fuckje, ik geef je nog altijd wel aandacht....
Kudtkinderen verdienen ook een opvoeding...

MAXIMO | 23-10-05 | 14:17

Dial M for (fuckje's) murder.

MAXIMO | 23-10-05 | 14:13

@Karel Kruizenruiker,
niet reageren op M, heeft ie alleen maar lol om. Wij weten wel beter.

fuckje | 23-10-05 | 14:09

@Karel Kruizenruiker
Niet lomper dan jij of fuckje in ieder geval.....
Verder nog wat toe te voegen?

MAXIMO | 23-10-05 | 14:04

@Maximo

Wat ben je toch een lompe boer!

Karel Kruizenruiker | 23-10-05 | 13:59

@Karel Kruizenruiker
Je ziet spoken?
Oh nee, je bent toch niet zo'n suffe Godwin's law aanhanger is het?
Die al bij het woordje Germaan zijn theorietje erbij haalt?
Jim Beam begon hier over het Germaanse ras, hij heeft het niet eens gehad over de PVDA, dus jouw beschreven aanleiding klopt niet.
Maar je bent vrij om te geloven wat je wilt natuurlijk.

MAXIMO | 23-10-05 | 13:57

@fuckje
Heb ik je boos gemaakt?
Mooi zo, Boeren Kudtkind.

MAXIMO | 23-10-05 | 13:53

@Maximo

Het tekent je (salon)socialisme, zodra een progressieve partij op hun zwakke punten wordt gewezen, kun je er vergif op in nemen dat ze de 2e wereldoorlog erbij halen en jij bent al niet veel beter dan al die suffe linkse theedrinkende gedoog partijtjes bij elkaar.

Karel Kruizenruiker | 23-10-05 | 13:50

@MAXIMO,
schandalig, die vergelijking!!! Wij hebben het hier over KUTmarokkaantjes die ons land kapot willen maken en nederland tot een moslimstaat wilen maken.
Jij bent echt dom!!!!Ik zal verder ook niet meer op jou ingaan, jouw reacties zijn dermate dom dat wellicht sommige andere dombo's jou zouden willen begrijpen en volgen.
Reageer maar niet meer op mij.

fuckje | 23-10-05 | 13:46

Hammie het varken schreef: "http://server.scripthost.com/guestbook?hooglandpvda

Mevr Hoogland van de PvdA Amsterdam, kandidaat voorzitter landelijke PvdA mag wat mij betreft wel kennismaken met Nouredine, zou gerechtigheid voor Tessa betekenen."

Wat ik zo over die affaire lees lijkt me typisch PvdA. Daders worden behandeld als slachtoffers. Het slachtoffer wordt genegeerd. Misdaad door immigrantenkinderen liefst zoveel mogelijk in de doofpot gestopt.

Zij lijkt me dus een zeer passende voorzitter van de PvdA.

Dr. Dr. Bartholdy | 23-10-05 | 13:28

@Sinner
Niet alleen gelovigen proberen mensen onder dwang te overtuigen.
Tegenwoordig hebben we ook last van manipulerende extreme democraten met dubbele agenda's en ander soort ongelovig tuig.
@Jan Passant
Volgens mij worden verkrachtingszaken altijd met discretie afgehandeld in het belang van (de toekomst) het slachtoffer.
Een grote ramp is een ander verhaal al is zo'n verkrachting voor het slachtoffer net zo desastrues natuurlijk.

MAXIMO | 23-10-05 | 13:25

fuckje @ 12:52
"Jumping on the bandwagon"?

MAXIMO | 23-10-05 | 13:16

Ach en ik heb een hekel aan gelovigen die hun geloof met dwang aan andere wil opleggen daar zal ik me altijd tegen blijven verzetten.
Nederland is steeds meer in de greep van gelovigen die voor iedereen alles wil bepalen. Vanwege een hoopje gebakken lucht in de hemel..
Flikker toch op is toch allemaal achterhaald

Sinner | 23-10-05 | 13:13

@Jim Beam
Heb je weer teveel Fanta gedronken?
Of weer klappen gekregen van de Marokkaanse buurman?
Ga die kutkinderen en die hond van je opvoeden ipv van je psychische ziekte in het openbaar te manifesteren.

MAXIMO | 23-10-05 | 13:12

Volgens mij heeft Grunn z'n eigen problematiek :)

OoO | 23-10-05 | 13:10

@Hammiehetvarken
"Overigens vind het het verleden van Maoist Marijnissen en Marxist Rosenmuller extremer dan dat van mijn voorzitter. Je ziet dat de tijd alles in een ander daglicht plaatst"
Wat Marijnisse betreft geef ik je gelijk.
De man zou zo in een nationaal-socialistische regering passen met GW.
Misschien geniet dat niet de voorkeur voor beiden aangezien de aanhang dat niet zou willen maar het zou zo maar kunnen.......

MAXIMO | 23-10-05 | 13:06

Maarre.. Maximo, er is geen enkele aanleiding om de PVDA niet in een kwaad daglicht te stellen.

Karel Kruizenruiker | 23-10-05 | 13:06

@ Maximo, los van dit alles is het onverstandig zelfs maar de schijn te wekken een doofpot te gebruiken. Ook uit naam van discretie.
Hoe lang na de Bijlmerramp waren de mannen in witte pakken actueel - om 1 voorbeeld te noemen.
Mevrouw moest maar niet te veel medelijden krijgen.

Jan Passant | 23-10-05 | 13:05

@Jan Passant
Begrijpelijk, zoals jij het stelt.
Maar het voorval dateert uit 2001.
Er is veel gebeurt sindsdien,
Theo en Pim waren nog niet vermoord etc.
Aangezien zij nu in Amsterdam fractie-voorzitter wil worden doen enkelen uit een vage hoek hun uiterste best om dit voorval als kenmerkend voor haar beleid weg te zetten om zodoende zoals gewoonlijk de PVDA onder een kwaad daglicht te zetten.
Trouwens, waarom zou zij niet enige discretie hanteren in een verkrachtingszaak?

MAXIMO | 23-10-05 | 12:55

@Jim Beam,
kusje.....:-)

fuckje | 23-10-05 | 12:52

@Maximo jawel, het gaat mij om de argumenten, misschien rammelt de organisatie nog, maar voorlopig willen we nog niet in de regering.
Misschien tijd voor een lifestyle rubriek over de PvdA met Oudkerk, SM-elkert en Hoogland, Wouter Boslim en Marcel van Dam ?
Overigens vind het het verleden van Maoist Marijnissen en Marxist Rosenmuller extremer dan dat van mijn voorzitter. Je ziet dat de tijd alles in een ander daglicht plaatst.

Hammiehetvarken | 23-10-05 | 12:46

Ik krijg sterk de indruk dat maximo zo'n kut-marokkaantje is dat hier zijn crimineel geboren volk zit te verdedigen.
Wat mij betreft een jaar of 35 te laat, mijn eerste herinnering aan een marokkaan was ene hassan die bij ons op de lagere school kwam, de eerste van de hele school.
En hassan kreeg ruzie met een ander jongetje zoals alle jongetjes van 10 dat krijgen.
En hassan trok een mes....... probeerde het andere jongetje te steken......
En toen was hassan weer van onze school af..........
Maar er zijn best wel goede marokkanen hoor, namelijk degenen die in marokko gebleven zijn.........

Jim Beam | 23-10-05 | 12:45

@ Maximo. Zoals Drop opmerkte, is het heden dat deze PvdA politica onmondige mensen offerde aan een "hoger" doel. Daarbij blijkbaar niet gehinderd door haar geweten.
De marokkanen hebben niet alles gedaan. Maar wat daglicht onder hun tegel zou beter helpen dan (soms ongefundeerde) afschuw te beantwoorden met intimidatie of geschreeuw.

Jan Passant | 23-10-05 | 12:33

@hammiehetVarken.
Moet jij je niet druk maken om die partij-voorzitter van je?
Ga je nog op hem stemmen na die bonnetjes-affaire?

MAXIMO | 23-10-05 | 12:24

server.scripthost.com/guestbook?hoogla...

Mevr Hoogland van de PvdA Amsterdam, kandidaat voorzitter landelijke PvdA mag wat mij betreft wel kennismaken met Nouredine, zou gerechtigheid voor Tessa betekenen.

Hammiehetvarken | 23-10-05 | 12:14

fuckje
Dit voorval was breed uitgemeten in de pers en die jongens zijn voor het overgrote deel gepakt.
Laat je toch niet zo gek maken en kom onder die Groningse steen vandaan.
Maar ja, was het maar zo makkelijk, zo makkelijk zoals jij en Drop 1 gebeurtenis weer gebruiken om jullie eenzijdige anti-moslim retoriek te bezigen.
Gelukkig hebben jullie geen maatschappelijke verantwoordelijkheden en neemt men jullie niet al te serieus want het land gaat juist naar de knoppen door dat domme gelul van mensen zoals jullie.

MAXIMO | 23-10-05 | 12:09

@vanderF

Late reactie, maar dat was de structuurformule van (bis)choro-ethylsulfide, beter bekend als mosterdgas.

zum kotzen | 23-10-05 | 11:54

> Kom dan met iets over het heden graag.

Het heden is dat ze nu campagne voert om fractie-voorzitter van PvdA Amsterdam te worden

Drop | 23-10-05 | 11:54

@MAXIMO,
hoe dan ook, oud of niet, dit geeft mog steeds wel aan hoe er enerzijds geknuffeld en anderzijds verwaarloosd wordt. Er wordt in Nederland met 2 maten gemeten, speciaal door de PvdA in Islamsterdam, meningen en gevoelens van autochtonen wordt niets mee gedaan, nee; alles wat die KloteMarocJochies uitspoken wordt goedgepraat en onder het berbertapijtje geveegd.
Zo gaan we naar de kloten, maar sommige mensen schijnt dat niets uit te maken.
Get Real!

fuckje | 23-10-05 | 11:52

Badboy wil eerst met Nourdie in een kooi, als hij klaar met Nourdie dan mag Moopie B erin opgevolgd door Sammy S. Mmmmmmmm...... maar dat is etisch weer niet verantwoord natuurlijk, omdat Badboy alleen z'n blote handjes gebruikt Is niet Hallal....

Badboy.es | 23-10-05 | 11:51

@Drop
Dat nieuws is zó oud.
Heeft in een ander tijdperk NOVA en de dagbladen gehaald.
Volgende keer graag post-apocalyptisch nieuws posten indien je weer bezig bent met je anti-moslim/Marokkaan spam.
Kom dan met iets over het heden graag.

MAXIMO | 23-10-05 | 11:48

@Drop,
dit zouden meer mensen moeten lezen.

fuckje | 23-10-05 | 11:34

"Om een kroon te zetten haar fantastische doofpotprestaties in Amsterdam, heeft Annemarie Hoogland zich kandidaat gesteld voor het voorzitterschap van de PvdA ...

In 2001 kwam het aan het licht dat Tessa, een 13-jarig zwakzinnig meisje in Amsterdam, anderhalf jaar eerder meerdere malen was verkracht door een groep van 8 tot 14 allochtonen, voornamelijk Marokkanen.

Het stadsdeel Westerpark reageerde onmiddellijk. Er werd een projectgroep ingesteld, niet om dergelijke gruwelijke verkrachtingen te voorkomen en onze kinderen te beschermen, maar om dit incident in de doofpot te stoppen.

Waarom? Men wilde voorkomen dat de buurt erachter zou komen wat enkele allochtonen hadden gedaan. Annemarie Hoogland: ''Wij hebben deze zaak niet grootschalig in de openbaarheid gebracht omdat we de Spaarndammerbuurt en de veelal Marokkaanse daders niet wilden stigmatiseren."

Ondertussen was alle aandacht erop gericht om de daders te beschermen, het slachtoffer en haar familie werden compleet aan hun lot overgelaten. Ze werden nog maanden bedreigd en geterroriseerd door de verkrachters, die er makkelijk vanaf kwamen met taakstraffen en celstraffen variërend van een paar weken tot een paar maanden."

Zucht.

graverdammer.vrijspraak.org/art-one.ph...

Drop | 23-10-05 | 11:28

@janfortune

1)ROF wordt altijd zonder vervangen van magazijnen genoemd; is voor vergelijkingen zeker wel nuttig, journo die dit over heeft genomen is gewoon niet bijster slim, had hier ook niet gemoeten.

2)drum mag eraan hangen, gewoon een uitgebouwd extragroot gevalletje, zijn voor genoeg wapens beschikbaar, hoef je nog maar 8x :)

iceheart | 23-10-05 | 11:25

@janfortune
Geloof je hetzelf?

Onderbuik | 23-10-05 | 11:05

By the way.Het is 2005.
Als iemand anno nu nog ergens in gelooft getuigt dat niet van enige intelligentie.

janfortune | 23-10-05 | 08:38

@yajoh @21:16
Gelieve boven de 0,5 promille niet meer posten

Chiant | 23-10-05 | 08:16

Nou alleen nog leren om 26.66 x je magazijn te verwisselen in 1 minuut.
Niemand hier machinegeweer beetgehad ofzeau?

janfortune | 23-10-05 | 08:13

Besef je wel dat, als ze snert gaan eten, het niet te harden wordt in de moskee?

filter | 23-10-05 | 05:56

@kees pekelvlees, ben het helemaal met je eens, van onze snert blijven ze af!

malcolm | 23-10-05 | 04:57

@Hammar,
Wat is nu weer halal snert?Als die moslims zich ook nog met onze snert gaan bemoeien?
Vanavond heb ik nog echte ouderwetse Nederlandse erwtensoep gegeten. Met worst en inderdaad,varkensvlees erin.Bij de inburgeringscursus moeten ze al die gasten verplicht een bord Hollandse snert laten eten.Eens kijken of ze dan nog willen blijven.

kees pekelvlees | 23-10-05 | 00:54

@fuckje
Als je dit nog leest, raak 'm lekker, gezondheid gewenst en niks smaakt beter bij alcohol dan een hartige snack van varkensvlees. Saté, worstjes, jammie! De winter komt er weer aan, we gaan weer snert met kluif eten en geen halal snert, zoals in de Volkskrant stond en waarvan ik terstond van over m'n nek ging, maar echte snert met kluif, varkenskluif!

Hammar | 22-10-05 | 23:48

@Hammar,
er hoeft nu nog maar IETS te gebeuren wat betreft een fundamentalistische islam-aanslag of iets dergelijks, of de hel breekt los in Nederland. Na de afslachting van Theo was nederland nog wat verbijsterd, een enkele islamitische school en/of moskee werd bestookt met een lucifer, maar een echte reactie bleef achterwege. Nu, na bijna een jaar , is de meerderheid van de autochtone Nederlanders die Rifmongeaulen zo spuugzat geworden, mede omdat er geen enkele marokkaanse of moslim-organisatie KEIHARD afstand heeft genomen van moslim-extremisme, uit eigen lijfsbehoud, spreekt vanzelf, dat welke actie dan ook door zelfs niet-racistische nederlanders keihard zal worden beantwoord. We zijn die Allah-verdoemde Klootmongeaulen meer dan zat, zo langzamerhand denken steeds meer mensen: geen betere moslim dan een morsdode moslim! Klinkt hard, maar ze hebben het er zelf naar gemaakt!
En nu gaan we de kroeg in, ff de nare smaak over dit soort topics met veel alcohol en een varkensvlees-satetje wegspoelen. Allah-KutHakbar!

fuckje | 22-10-05 | 23:09

Ooit was er de Rote Armee Fraction met moorden en zo. Die zijn gelukkig uitgestorven. Nu hebben we een Moslem Armee Fraction. Hoelang duurt het nog voordat die de Roten en de communisten achterna gaan?

Hammar | 22-10-05 | 22:34

ik vraag me af hoe ze die scheten op kunnen houden in de moskee: steeds weer liggen knielen liggen pftttt

Onderbuik | 22-10-05 | 22:33

het is een ramadan scheet: die stinken heel erg, veel erger dan een boerenkool met worst scheet.

Onderbuik | 22-10-05 | 22:13

STRONT.
Wie heeft ze gescheten?

Rubberen Robbie | 22-10-05 | 22:01

ga allen ff terug naar de topic,
en reageer daaropdus op die foute islammerts, dat lijkt me de bedoeling.

lieden die hier dan gedetailleerde kudtkoran-teksten gaan plaatsen tsja... wat moet je d'r mee.
blijft " enigszins" gedateerd , om niet te zeggen achterlijk .

"fijne rammendan verder " maar val normale nederlanders er maar niet mee lastig.( wie de burkha past.... enz. ).

y@joh | 22-10-05 | 21:16

Zonder alle moslims te generaliseren..
"ook wel geschreven als Nouredine el Fathni en Noredinne el Fahtni (geboren in 1982 te Mider, Marokko), "
En dan het parool stuk:"El F. had verteld dat hij eigenlijk alle Nederlanders wil dood maken, omdat hij een hekel heeft aan alle niet-moslims. Hij heeft een hekel aan Joden."
DONDER STRAAL DAN OP!
Je bent hier niet eens geboren, je MOET hier niet zijn, je bent hier GEKOMEN. Als een tyfushekel aan Nederlanders hebt - lekker over een kam scheren Nouredine- blijf dan WEG!.
Al die mafketels, je kan reizen hoor. Ze willen allemaal in Irak meedoen aan de Fatwa, GA DAN! maar ga hier niet zitten zeiken en mekkeren. Dit is Nederland, met Nederlandse gewoontes. En we zijn gastvrij en multiculti, maar we houden wel vast aan de vrijheidblijheid cultuur. heameaux,potten, drugs, lekkere korte rokjes zomers, en geile TV na 23:00 (voor de eenzame 40-er die nog nooit van Internet gehoord heeft) hoort daar gewoon bij. Daar zijn meer mensen mee gebaat, dan met de achterlijke ideeën van de fundi's. En voor de geitenwollensokken: We hebben ook een tyfushekel aan autochtone gelooffanatici. Het geloof is uit in Nederland, en daar redden we ons prima mee.

Weeraanmelden | 22-10-05 | 21:15

Mare, Je zou er goed aan doen om je Dhimmi attitude op de PvdA site te plaatsen.
Daar waarderen ze nog mensen die het opnemen voor onze zwaar gediscrimineerde mohammedaantjes.
.
Verder raad ik je aan om de Koran eens te bestuderen.
.
Er is hier geen sprake van "een ongefundeerd vooroordeel over een gemeenschappelijk kenmerk; het islamitisch zijn"
Integendeel.
.
De vooroordelen, xenofobie, homofobie, anti-semitisme, vrouwenonderdrukking en moordzucht worden allen haarfijn gefundeerd in de Koran.
.

Where the Bible says "love your neighbor as yourself," "God is no respecter of persons," and "God is not willing that any should perish," the Koran is clear that Allah hates non-Muslims:

Sura 3:32:

"Say: 'Obey God and the Apostle.' If they pay no heed, then, surely, God does not love the unbelievers." (Dawood)

"Say: Obey Allah and the messenger. But if they turn away, lo! Allah loveth not the disbelievers (in His guidance)." (Pickthall)

Sura 5:60:

"Say: 'Shall I tell you who will receive a worse reward from God? Those whom God has cursed and with whom He has been angry, transforming them into apes and swine, and those who serve the devil. Worse is the plight of these, and they have strayed far from the right path.'" (Dawood)

"Shall I tell thee of a worse (case) than theirs for retribution with Allah ? (Worse is the case of him) whom Allah hath cursed, him on whom His wrath hath fallen and of whose sort Allah hath turned some to apes and swine, and who serveth idols. Such are in worse plight and further astray from the plain road." (Pickthall)

filter | 22-10-05 | 20:52

Ik ben Volbloed Grunnings, en trots op mn volkie!
En wie mij mn land en tradities en toekomst wil afpakken of nog meer... er zijn Europese wettten die helaas nog niet worden toegepast. Komop Edzo Nicolai, haal die wetten eens binnen!

fuckje | 22-10-05 | 20:39

@LordBathory
Dit duurt me te lang, lees je verklaring morgen wel. Mocht het over de bijbel gaan, lees hem zelf eerst even wil je.

Mare | 22-10-05 | 20:39

Ik ben ook van Germaanschen bloed, niks mis mee toch?
Grote blonde types, rossen uiteindlijk de boel ook aan flarden als het zo uitkomt.
Vervelende pubers etc. volop aanwezig.
Genoeg religieuzen om de boel op te naaien, extremisten.
Het zijn net mensen joh!

vander F | 22-10-05 | 20:29

@LordBathory
O ja, leg eens uit. Het is wel lekker makkelijk om iedereen rare flapdrollen te gaan noemen, maar wie schiet daar wat mee op.

Mare | 22-10-05 | 20:27

En mare is ook een rare flapdrol!

LordBathory | 22-10-05 | 20:17

rare flapdrol die drop, die weet dus echt nix van de islam!

LordBathory | 22-10-05 | 20:14

@jelderkamp
In de bijbel ontfermt god zich alleen over de israelieten, elk ander volk (goed- of kwaadwillend) wordt door god zelf of met zijn goedkeuring simpelweg van de aardbodem gevaagd, door oorlog of plaag. Aangezien jij geen israeliet bent (neem ik gemakshalve even aan) heb je bij die god in het geheel niets te zoeken. Op ontelbare plaatsen in de bijbel (en ik kan je ze aanwijzen) staat vermeld dat alleen de israelieten gezegend zijn en voorbestemd om veel land, rijkdom en nakomelingen te hebben. Misschien een ander geloof toch beter voor je?

Mare | 22-10-05 | 20:09

Ik ben een kakkende hekel aan alle extreem gelovigen, omdat ze zo verdomd overtuigd zijn van hun eigen gelijk en met oogkleppen ter grote van putdeksels op leven. Gristen of Ischlamiet als je niet open staat voor de geloofs-levensovertuiging en meningen van en ander ben je een LuL.

Brandje | 22-10-05 | 20:09

@Dr. Dr. Bartholdy

oke waarom houden we die vent dan in leven ?

Rest In Privacy | 22-10-05 | 20:01

zeg .. is dit nederlands ?

Nourdine zou overigens niet alleen Geert en Ayaan hebben neerleggen

Draaitafel Demagoog | 22-10-05 | 19:51

@ Drop
Natuurlijk is overlast op straat niet net zo erg als terroristische aanslagen, doe even normaal. Overlast door vervelende kutmarokkanen heeft ook geen zak met religie te maken maar met ordinaire criminaliteit. Niet iets om luchtig over te doen of te suggereren dat het allemaal wel meevalt, maar terrorisme uit naam van de islam; bullshit natuurlijk.

Mare | 22-10-05 | 19:36

@overstekarremans
Maar als die Jehova's eenmaal in hun cel zitten gaan ze niet ontsnappen maar blijven lekker lang plakken... :-)

Onderbuik | 22-10-05 | 19:32

In de bajes geven die Jehovas wel vaker problemen. Wil je als cipier de cel dicht doen, zit er weer een voet van zo'n gristen tussen.

OversteKarremans | 22-10-05 | 19:21

> Wat vreemd dat er sinds 2 november
> 2004 geen enkele aanslag door een
> moslimfundamentalist is gepleegd in
> Nederland.

Wel is er nog dagelijks straat-terreur door Marokkanen, wat net zo erg is. terreur=terreur

Drop | 22-10-05 | 19:21

@ Oude Heks
Als in de VS de doorgedraaide gristenen de uitzondering zijn, waarom zijn de doorgedraaide moslims in Nederland dan niet OOK de uitzondering.

Mare | 22-10-05 | 19:20

> Christenen hebben de ismalieten geleerd
> ongelovigen te haten, door met de
> kruistochten een 'goed' voorbeeld
> te geven hoe ongelovigen te behandelen.

Je weet blijkbaar niets over de geschiedenis van de Islam.

Voordat de kruistochten plaatsvonden, was Egypte gezuiverd van de christenen en Spanje bezet. De kruistochten zijn een direct gevolg van de jihad tegen Byzantium.

Drop | 22-10-05 | 19:20

@Jim Beam @ 15:57 .
Ik geloof er niks van.
Ook niet dat je een Germaan bent.
Als ik je poep lees denk ik eerder aan een standaard bastaard met last van overmoedige lafheid die alleen tastbaar wordt in je levendige fantasie.
In real-life kwijn je in een hoekje weg.

MAXIMO | 22-10-05 | 19:18

@ Oude Heks
Ik ben niet van de multi-cult dus houd uw bek. Het punt is dat je het gedrag van godsdienstwaanzinnigen doortrekt naar een gigantisch veel grotere groep, op basis van een ongefundeerd vooroordeel over een gemeenschappelijk kenmerk; het islamitisch zijn. Blijkbaar pas je die redenering niet toe ten aanzien van de Veluwse zwartekousen en de rest van gristelijk Nederland, dus je bent zo hypocriet als de neten. Misschien toch maar beter om je oordeel te vellen per individu, lijkt me wel zo menselijk.

Mare | 22-10-05 | 19:17

als nou alle extremistische-moslims een groep gaan vormen, en 1 hele lange riem met explosieven omdoen, zijn we er in 1 keer van af, en wordt het weer lekker vreedzaam in Nederland.

Onderbuik | 22-10-05 | 19:14

@Jim Bean
Je hoort achter slot en grendel (en graag voor lange tijd) omdat je zonder directe aanleiding je honden loslaat op een groepje hangjongeren en ze zwaar mishandelt terwijl ze ALLEEN maar stonden te hangen. Dat je daarmee wegkomt, geeft wel het falende rechtssysteem weer, waar je zelf ongetwijfeld dagelijks op afgeeft. Ik heb ook een hekel aan Marokkaanse jeugd die de buurt terroriseert, maar dat geeft mij nog niet het recht er als een laffe idioot op los te gaan slaan. Desalniettemin kruip ik niet onder een steen en ik schaam me ook niet voor mijn afkomst. Ik ben er ook niet trots op zoals jij, ik heb er namelijk geen flikker voor gedaan maar ben nou eenmaal geboren met de genen die ik heb. En dat gelul over het meerderwaardige germaanse ras maakt jou tot een eng, bekrompen mannetje. Ik troost me met de overtuiging dat 99% van de Nederlandse bevolking walgt van proud-to-be-white mensen als jij. Maar dat zal je vast en zeker alleen nog maar bozer en gefrustreerder maken dan je al bent.

Mare | 22-10-05 | 19:12

Zeg Mare van de Multi Cult, die dolgedraaide gristenen zijn de uitzondering die de regel bevestigen. Bovendien speelt zich dat af in de Steets en niet hier.
Je probeert steeds naar de splinter in een ander zijn oog te kijken, ipv de balkin je eigen oog.
Het is overigens nog erger dan jij beschrijft, met de gristenen in het land van Boesj.
Ze hebben daar woongemeenschappen op het land waar zelfs de postbode wordt onthaald op een kogelregen.
Wat te denken van die griezels van de KKK?
Die moordenaars van dokters dienen uiteraard geruimd te worden wegens hun hoge waanzinnigheidsgehalte.
Nogmaals, dit speelt zich af in Amerika; in NL zijn we anders.
Oej, vergat ik me daar toch even de zwarte kousen zeg, van de Veluwe;levensgevaarlijke gasten!

Oude Heks | 22-10-05 | 19:02

"@ Jim Bean
Belachelijk dat jij niet achter slot en grendel zit. Sick fuck."

@ Mare, ik wil hier serieus over in discussie met je gaan.
Wat is er ziek aan als ik wat hangjongeren die blijkbaar geen andere wet dan het recht van de sterkste kennen mijn buurt uit mep?
De politie doet het niet hoor.
Ik geef onmiddelijk toe dat ik met die actie (en nog wat andere acties) niet direct de reputatie van "perfecte buurman" heb gekregen, lijkt me ook logisch, laten we eerlijk zijn.
Maar ik word met rust gelaten en als er gelazer is komen ze bij mij klagen.
Niemand in de straat kan ooit over me klagen, ik respecteer de rust van mijn buren.
Goed, ik heb een hekel aan maraokkaanse hangjongeren maar wie niet?
Ik ben trots op mijn afkomst maar wie niet?
Ik geloof dat het in nederland pas oke is als je ergens onder een steen kruipt en je schaamt omdat de genepool van je voorouders je groot en sterk gemaakt hebben

Jim Beam | 22-10-05 | 19:00

*neemt op veilige afstand schaduwzwarte verwensingen over en weer waar*

Kudtkip | 22-10-05 | 18:48

@ jelderkamp
Hallo wolf in schaapskleren. Die Jezus van jou ging toch heel wat liefdevoller om met mensen, vind je niet? Hij zou zich omdraaien aan het kruis als hij hoorde dat jij je christen noemt. Je klinkt meer als een onverdraagzaam Beest dat en passant tientallen miljoenen mensen over 1 kam scheert. Knokploegen om alle moslims neer te slaan, in potentie ben jij van het zelfde slag onmensen als die doorgedraaide moslims. God spuugt op je.

Mare | 22-10-05 | 18:42

Wat zeiken mensen over dat de Islam, Christendom, Joden, Boedisme en Hindoeisme 1 pot nat is.
Ik ben zelf christen. Ik heb geen enkel probleem met Boedisten, hindoes, Joden en Christenen. Alleen die klote moslims zijn achterlijk. Ze denk de macht te hebben over de wereld want Allah heeft het zo gewilt.
Er is geen enkel bewijs voor de Islam maar daar moet je niet over beginnen waar ze bij zijn want dan mollen ze je.
Het wordt tijd voor een 2de Pim alleen die moet niet alles met praten doen maar ook knokploegen organiseren. Dat is de enige manier om die idioten te pakken.

jelderkamp | 22-10-05 | 18:33

@ Oude Heks
In de VS vermoorden doorgeslagen christenen artsen van abortusklinieken. Zal ik dan maar meteen mijn opa en oma een speer door het hart jagen omdat ze ook in god geloven? Dwaas.

Mare | 22-10-05 | 18:31

@ Oude Heks
Liever een snuifje dan jouw dagelijkse portie nietszeggende en niets bijdragende opmerkingen.

Mare | 22-10-05 | 18:26

Wordt het niet eens tijd voor je snuifje Mare?

Oude Heks | 22-10-05 | 18:22

@ Jim Bean
Belachelijk dat jij niet achter slot en grendel zit. Sick fuck.

@ Andere door angst verblinde hazen
Wat vreemd dat er sinds 2 november 2004 geen enkele aanslag door een moslimfundamentalist is gepleegd in Nederland. Terwijl er toch minstens een half miljoen uiterst gevaarlijke moslims rondlopen, het hele westen vervloekend. En we kennen ze ook allemaal he, HUNNIE. Als iets angstaanjagend is, is het wel de extremistische meningen van 'germanen' als beroepsmongool Jim Bean en zijn horde jaknikkende meelopers.

Mare | 22-10-05 | 18:20

Hahah Ja jij bent dr zo één die dat spugen voor je voeten zeker leuk vindt President.
Valt het de,laten we zeggen, rechtsen hier ook zo op dat de gehersenspoelde ter linker zijde, zo'n immense plaat voor de kop hebben, alsof ze steeds een bandje afdraaien.
Bij wie de hersenpan tevens een lege verzameling is?
Balkenende& the Brainwashband!

Oude Heks | 22-10-05 | 18:18

Het gekke is dat ik niks tegen die Ma-roks/Berbers/Arrabs etc. heb behalve tegen hun taal, cultuur, geloof, kledingstijl, denkwijze, muziek, mentaliteit, arbeidsethos, stemvolume, loopgedrag, hanggedrag, verbastering van het Nederlands, gewoontes, levensstijl, levensinstelling, algemene ontwikkeling, politieke voorkeuren, moraal, loyaliteit, rij- fiets- en wandelgedrag. Verder zijn ze wel oke..

President Babboe Bab | 22-10-05 | 18:04

@Onderbuik: Moslim- en christelijke presidenten verschillen in dat aspect niet zo veel. Zo heeft Bush Sr. tijdens zijn presidentschap doodleuk gemeld dat atheisten tweederangs burgers zijn, omdat de US een christelijke staat is.

@Oude Heks: 600 jaar geleden waren er nog niet zo veel bommen... ;) Ik geef alleen maar aan dat christenen en moslims niet verschillen in hun benadering van ongelovigen. Het duurde 1000 jaar voordat de dominantie van christenen in het Westen werdt gebroken, voor de invloed die de islam in het Midden-Oosten heeft zal het echt niet in 1 zucht gebeuren.

JackRandom | 22-10-05 | 17:41

JR,Ten eerste is die tijd voorbij!
Ten tweede hebben de Arabieren meer kruistochten/ slavernij en noem maar op, op hun kerfstok dan wij.
Zie voorts punt één, met als toevoeging: wij leven NU en niet 600 jaar geleden.
Want dat was nml 600 jaar geleden.
En inmiddels is het dus alweer 600 jr later.
Wellicht ten overvloede: vandaag de dag lopen moslims raar te goochelen met messen en bommen, de Christenen niet.
De laatsten zijn voorbij de tijd der ME, terwijl de moslims erin zijn blijven steken.
Maar je kent keurig je pc gehersenspoelde deuntje.
Jij mag vanavond naar Idols kijken. ;-)

Oude Heks | 22-10-05 | 17:31

@jackrandom een slim mens leert van fouten

Overigens zag ik van de week de president van Pakistan in het rampgebied. Voor de duidelijkheid had hij een petje op met het opschrift (vrij vertaald): president van de MOSLIMSTAAT pakistan. Dát vind ík nou raar...

Onderbuik | 22-10-05 | 17:30

@Oude Heks: Het christendom is 600 jaar ouder dan de islam. En 600 jaar geleden zaten we inderdaad in de Middel-eeuwen. Die in het Engels niet voor niets de Dark Age wordt genoemd. Christenen hebben de ismalieten geleerd ongelovigen te haten, door met de kruistochten een 'goed' voorbeeld te geven hoe ongelovigen te behandelen.

JackRandom | 22-10-05 | 17:21

Het wordt idd tijd voor wat lessen in Ware Liefde framoes; hierbij dachten wij dus als stortplaats aan de planeet Venus, met een temp. van 500 graden boven nul gelardeerd met wat zwavelregen.

Oude Heks | 22-10-05 | 17:21

15:48 @ Boris,
hoog gehalte "Rosemary?s baby".
Reinigingsrituelen (van al dan niet de duivel) spelen een belangijke rol in de Islam, heb ik zo zoetjesaan begrepen.
Heb eens uit een ingezonden brief in de krant (toen ik ?m nog had) opgemaakt dat jihad eigenlijk betekent:
?het kwade in jezelf bestrijden, niet zo zeer dat in van de ander?.
Toen moest ik denken aan het boeddhisme waarin dat je schaduwkant genoemd wordt. Verschil is dat erbij gezegd wordt dat je (want we hebben ?m allemaal) die moet durven bekijken en ervan leren.

15:57 @ Jim,
het moge duidelijk zijn dat ik ongeschikt ben voor geweld (hoewel ik, best hoor Amtrak, vertrouw* op een rake beuk uit de knuisten, mocht het erop aankomen) - tegen een kromzwaard, pistool of ?bevlogen? virus kan ik weinig beginnen...

Maar inderdaad, we hebben te maken met conflicten tussen volksaarden én botsing tussen religies.
Qua dit topic-tribunaal sluit ik me aan bij Prettything, mits het voor, nou noem eens wat, ledenwerving van de club ter bevordering natuurvriendlijk geproduceerd kantoormateriaal (bijvoorbeeld perkament van samengestelde voorhuid) is.

*?k beschik (naast bedroom-eyes ;-) over een universeel dodelijke blik, tot dusver afdoende.

Kudtkip | 22-10-05 | 17:18

Er moet een plek op aarde komen waar elk land dit soort maatschappelijke dramagevallen kan dumpen.

Framoes | 22-10-05 | 17:16

Jack randdebiel, en de gristenen ed eisen ook kerken op, lopen in Middel-Eeuwse gewaden, slaan hun vrouw de tyfus en tooien zich met bomgordels?

Oude Heks | 22-10-05 | 17:10

Baas boven baas Amtrak. ;-)

Oude Heks | 22-10-05 | 17:07

Mensen die in geloof A geloven hebben meestal een hekel aan iedereen die niet in geloof A geloven, en willen ze of bekeren, of doden. Christenen, moslims, joden, hindu's, een pot nat. Leven en laten leven komt in het woordenboek van de gelovige niet voor.

JackRandom | 22-10-05 | 17:06

kudt, me sarcasme word niet begrepen heb ik weer.
Ja hoor is erg zinvol Oude heks, en natuurlijk alleen voor ongelovige honden.
Hoewel die het wel aardig deden zonder wapens, althans die van JB dan.

Amtrak | 22-10-05 | 17:03

Lijkt wel een meisjesnaam, wat een heaumeau zeg vast een isla-mietje.

Mongeaul | 22-10-05 | 17:01

Voor eeuwig ophokken in een callcenter die Nouredine el F.

prettything | 22-10-05 | 16:58

Ik wil die JB wel als buur.
En hij hoeft maar naar me te kijken , en dan krijgt-ie er van langs met de bezem.
Vrij wapenbezit is alleen zinvol als dat uitsluitend geldt voor de ongelovige honden.
Tenslotte creëert de regering al jarenlang moedwillig apartheid hier; kan de wapenwet ook wel ff aangepast worden.
Li abeehi Al-Baatil, Al-Awwaleen Majnoon, Shaitaan Jaheem yatoob خنزير

Oude Heks | 22-10-05 | 16:57

Vrij wapenbezit is ook eerlijker, niet elk Nederlander is fysiek gezegend (zeg vrouwen), geef je de wapens vrij dan komt het weer op snelheid en intellect aan, en ik ben voorstander van de macht bij de intellectuelen hoewel die dun gezaaid zijn gezien de kijkcijfer statistieken.

Amtrak | 22-10-05 | 16:48

Ik zeg vrij wapenbezit, weer zo een holster om de pokkel en dan lekker omleggen.

Amtrak | 22-10-05 | 16:45

O, god nu krijgen we het, die agressieve Ma-rokjes dat gaan we met geweld beantwoorden.
Geen haar beter dus.
-
Overigens de manier, een stukje opvoeding overnemen zeg maar, aftuigen moet je ze, op de plaats schoppen.
-
Het probleem is dat wanneer de Ma-rokjes verdwenen zijn je nog steeds met een buur zit welke agressieve honden bezit en daar zit 99% van de Hollanders met lieve kudt koters ook niet op te wachten, dus wie tuigt hem dan weer af?

Amtrak | 22-10-05 | 16:43

Eeeeeh, voor een oude heks gaat dat flink in de papieren lopen vrees ik, no offense. ;)

Jim Beam | 22-10-05 | 16:38

Jim Beam rules!
Wat doe jij per uur?

Oude Heks | 22-10-05 | 16:36

@ Golradirderechtselul, ik heb aan de bovenkant geen haar nee maar aan mijn kin hangt zo'n lange sik die de laatste tijd op GS erg veel te zien is. ;)

Jim Beam | 22-10-05 | 16:13

@Jim Beam

Alhoewel ik denk dat je weinig haar op je hoofd hebt, ben ik het helemaal met je eens.

Golradirderechtselul | 22-10-05 | 16:09

@Jim Beam, ik ben mezelf... veel beter.

~Pyro~ | 22-10-05 | 16:08

@MeePrater, een machine pistool werkt op de gasdruk van de vorige patroon, de eerste moet je met de hand 'doorladen' en nadat je die hebt verschoten gaat de rest dus vanzelf...

Plonk | 22-10-05 | 16:05

jim, ik ben geen germaan maar een saks

iSlamDunk | 22-10-05 | 16:02

islam was toch de religie van de vrede? of loop ik weer achter?

iSlamDunk | 22-10-05 | 16:00

Dit land is zwak geworden.
Dit VOLK is zwak geworden.
"Als ik wat zeg gooien ze mijn ruiten in".
Nou en?
Toen ik mijn huis kocht hoorde ik na een week dat ik niets in de garage moest zetten want "die word tch opengebroken".
Ik moest een hoge schutting bouwen want "die motor halen ze zo uit je tuin".
4 marokkies op scootertjes....... dat was alles.
Ik heb de honden op ze losgelaten terwijl ze alleen maar stonden te hangen, ze zwaar mishandeld en hun scootertjes met een knuppel kapotgeslagen.
De politie kauwde mij de verklaring voor, geen gevolgen voor mij en geen overlast meer in de buurt.
Wanneer gaan jullie weereens beseffen dat je GERMAAN bent?
De romeinen konden het nieteens winnen, wat uitgemergeld tuig uit het rif-gebergte wel?
Als ik met mijn gezin langs hun huidige hangplekje wandel slaan ze hun ogen neer en stoppen ze met praten tot we voorbij zijn, al zitten er 20.
Ze vertrouwen op jullie angst, gooi die angst af en je zult weer beseffen wat je bent, een GERMAAN! Heerser van de wereld!

Jim Beam | 22-10-05 | 15:57

binnenkort gaat het gebeuren 8 oktober is niet langer alkmaars ontzet maar zal nederland in diepe diepe rouw zijn voor de 53000 tot nu omgekomen moslims in pakistan

Mellorenz | 22-10-05 | 15:52

"Is zo'n Respect2All armbandje net zo iets als een Gele Ster? Of juist niet?"

Zo'n Respect2All armbandje laat zien dat je bereid bent te buigen voor Islam. Dat is een keuze die iedereen voor zichzelf moet maken.

Dr. Dr. Bartholdy | 22-10-05 | 15:45

Kom maar door met die geitenneukers. Ik vil ze waar Allah bij staat. Stelletje pruts terroristen hier in Nederland. Die gasten kunnen echt helemaal niets. Ze hebben precies 1 moord weten te plegen, wat ze als terrorist al ongeloofwaardig maakt. Terroristen leggen namelijk grote groepen onschuldige mensjes om, geen dikke Theo's die leuke stukkies schrijven.

doktersnuggles | 22-10-05 | 15:22

Moslim = gebrek aan intelligentie.
Ze denken enkel in dodelijke agressie... en helaas bijna allemaal.
Das ook niet verwonderlijk als je nagaat dat de profeet Mohammed in een grot, temidden van een snikhete woestijn, een visioen krijgt en daar de hele islam op gebasseerd is.
Lijkt me meer op: Of je gaat naar school, of je keert tot de islam.
Sjesuss, wat een belachelijke secte.
Nog meer van die achterlijke acties en we kunnen ze in de groep gooien van virussen en parasieten.

Dikke tieten | 22-10-05 | 15:13

@aurora... mmm raar, voordat we overspoeld werden door Moslims hadden we er nooit last van... waarschijnlijk omdat we toen nog geen pubers hadden dus...

Plonk | 22-10-05 | 15:10

Ik vind ze zo vermoeiend die Moslimfanaatjes... en dan zijn ze ook nog zo dom...

Plonk | 22-10-05 | 15:08

en toch denk ik nog steeds dat het probleem bij deze wannabe terroristjes niet zozeer ligt bij de islam als wel bij het feit dat dit gewoon losers zijn die nog steeds in hun pubertijd zitten.

superieur zitten voelen tov de rest van de wereld, rare kleren dragen, ruzie zoeken, sexueel gefrustreerd > allemaal pubergedrsg.

aurora | 22-10-05 | 15:06

Is zo'n Respect2All armbandje net zo iets als een Gele Ster? Of juist niet?

aivd | 22-10-05 | 15:06

"El F. had verteld dat hij eigenlijk alle Nederlanders wil dood maken, omdat hij een hekel heeft aan alle niet-moslims."

Gelukkig kunnen we een Respect2All armbandje dagen - dat zal ons zeker helpen!

Dr. Dr. Bartholdy | 22-10-05 | 15:03

@ LordBathory:
Dat jij die gasten nog een kans geeft om ze dat te kunnen laten zeggen/zien.

Flitspaal | 22-10-05 | 15:01

het uitdunnen van pvda bedoel ik...

Onderbuik | 22-10-05 | 14:56

misschien komt het wel door de ramadan?

Onderbuik | 22-10-05 | 14:48

Ah, dat wist ik niet lariekoekjesmonster.
Bedankt!

~Pyro~ | 22-10-05 | 14:42

Nopedope: "echt dit geloof je toch niet hij is hier opgegroeid in veiligheid en vrijheid om te geloven en toch kies je dan voor angst en terreur zaaien en bereiging en onderdruking van ongelovige medemens die jou vreiheid geeft om te doen wat je wil...."

Wakker worden, Nopedope.

Dr. Dr. Bartholdy | 22-10-05 | 14:40

over dood gesproken: de linkse kerk wordt ook met de dag kleiner...

Onderbuik | 22-10-05 | 14:37

@Pyro
1/3 strafvermindering gaat pas gelden bij straffen vanaf één jaar of zelfs 15 maanden. 6 maanden is in dit geval ook 6 maanden.

lariekoekjesmonster | 22-10-05 | 14:35

Weg met al die zondige kaaskoppen! De geitenkaas industrie zal daarmee ook opbloeien.

LordBathory | 22-10-05 | 14:33

@zum kotzen
H8C4CL2, maar die zwavel dan?

vander F | 22-10-05 | 14:31

echt dit geloof je toch niet hij is hier opgegroeid in veiligheid en vrijheid om te geloven en toch kies je dan voor angst en terreur zaaien en bereiging en onderdruking van ongelovige medemens die jou vreiheid geeft om te doen wat je wil....

Rest In Privacy | 22-10-05 | 14:29

Jehovas verkopen geen bijbels die hebben vreemde wachttoren blaadjes : (

LordBathory | 22-10-05 | 14:26

Ja, bere-interssant, die biochemie...

H H H H
| | | |
Cl-C-C-S-C-C-Cl
| | | |
H H H H

zum kotzen | 22-10-05 | 14:26

In Amsterdam moeten jonge werkelozen toch allemaal aan het werk en/of de studie?
Allemaal aan de biochemie dan maar?
Leren ze nog eens wat.

vander F | 22-10-05 | 14:20

Dat machinepistool kon 800 kogels per minuut afvuren.

Wauw, waar kan ik zo'n ding krijgen?

zum kotzen | 22-10-05 | 14:20

Idd nog voor de Kerst is de boel dus opgeruimd cq aan kant, van kant ahw.
In alle menschen een welbehagen.
Happy New Year!

Oude Heks | 22-10-05 | 14:16

Misschien mijnheer El Fahtni ook een biochemische opleiding aangeboden worden. Volgens de schoolleiding van de opleiding die Samir Azzouz volgde is dat namelijk volkomen onschuldig.....

Dr. Dr. Bartholdy | 22-10-05 | 14:15

@Heks, 6 maand - 1/3 straftijd is de norm hier in NL.
Dus.....

~Pyro~ | 22-10-05 | 14:15

Natuurlijk gaat die hoer van alla(SOS) niet in Hoger Beroep, kost teveel tijd.
Nu weet ze zeker dat ze over zes mnd. de klus kan afmaken, (let ook even op de grappige woordspeling)nog ruim op tijd voor de volgende verkiezingen.

Oude Heks | 22-10-05 | 14:11

Tegenwoordig moet je een lijstje maken op wie je stemt, voor het geval er een vermoord wordt.

Drop | 22-10-05 | 14:10

INCIDENTJE!!! Islam is vrede! Moslims zijn zielige wezentjes, dagelijks worden ze gediscriminerd door de blanke mannen. WIJ moeten liever voor ze zijn en ze nog meer geven, ook onze huizen, banen en auto´s! [/Karin Adelmundmode off]
-
Het vriest al in Pakistan. Ik heb mijn vierseizoenendekbed maar weer overgedaan.

Boris Borsthaar | 22-10-05 | 14:10

Okee, nieuw topic.
Maar wat is het nieuws?
Gristen AIVD'rs?

vander F | 22-10-05 | 14:06

@Ridge Forrester
Ga bij de redactie solliciteren, zou ik zo zeggen.

~Pyro~ | 22-10-05 | 14:06

draai het eens om ter relativering :
hoe zouden Marokkanen (in Marokko dat is) reageren als een Nederlander daar gaat roepen 'dat alle Marokkanen dood moeten'...
deze zal niet lang leven door OF een aktie van een of andere eerzuchtige Marokkaan OF hij zou hoogstwaarschijnlijk 'per ongeluk' worden gedood tijdens een arrestatie...

wat zijn wij Nederlanders toch eigenlijk slap volkje...

onbner | 22-10-05 | 14:05

Het blijven wel nep-extremisten, aangezien ze maar al te dankbaar gebruik maken van de mazen in het justitiële web mbv hun toegevoegde raadslieden ipv het niet erkennen van de NL rechtbanken. Als hij graag naar Irak wil om aanslagen te plegen dan wil ik best zijn ticket betalen, zolang daar een tussenstop op Guantanamo bij inzit en Lindie de fotoshoot mag doen.

lariekoekjesmonster | 22-10-05 | 14:00

Hallo, is dit nieuws?

Ridge Forrester | 22-10-05 | 13:58

Preventief ruimen dit soort malloten, Nederland heeft toch ook zo'n team Rambo's dat de gevaren voor de samenleving laat "verdwijnen"?

Rasses | 22-10-05 | 13:53

ik stel een algeheel verbod op schaaps en lamsvlees voor

Mellorenz | 22-10-05 | 13:49

Decadente moslim krijgt onvoldoende vanuit grote grot.

Jan Passant | 22-10-05 | 13:48

Volgens een zeer goed Noors rapport over de moord op Van Gogh heet dit stuk gajes Nouredine El FATMI. rapporter.ffi.no/rapporter/2005/00376....
Zie aldaar de laatste pagina.

Blue Snowball | 22-10-05 | 13:46

Laat mij nou ook een hekel aan hem hebben... Het is mij een raadsel dat deze gasten hun arrestaties overleven. Een tactisch omschreven briefing moet toch wonderen doen.

Annonico | 22-10-05 | 13:45

over dood gesproken na 3 weken ramadan komt er een aardige graflucht uit het spreekorgaan van de gemiddelde moslim

Mellorenz | 22-10-05 | 13:44

Wie zijn wij om hem een reisje naar Irak te weigeren. Daar krijgt ie tenminste geen taakstraf.

B-B-B | 22-10-05 | 13:40

Zo das klare taal wanneer was de tv aktie voor pakistan ook al weer

Mellorenz | 22-10-05 | 13:40

"want Nouredine heeft een hekel aan niet-moslims".
En ik aan wel-moslims:P

braadlap | 22-10-05 | 13:37

Beetje domme tekst: doorgeladen machinepistool. Lijkt me logisch anders kun je er niemand mee vermoorden.

B-B-B | 22-10-05 | 13:35

En hoe oud was Nouredine el Fahtni ook nog maar? "Terroristen zijn voor hem zijn grote voorbeelden.''"
Ow.. een jaartje of 7/8...
En waarom gaat die geit van hem niet in hoger beroep?

~Pyro~ | 22-10-05 | 13:35

Ach, het zal wel weer een eenling zijn....

Carpa | 22-10-05 | 13:33

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland