achtergrond

Geenstijl

Het Coronacafé is vanavond een Bruinse Kroeg

Zuipen tot je er bij neervalt!

Zoooo mensen, wat een dag weer he. Zullen we even klappen voor onszelf, dat we hem weer door gekomen zijn? Lekker thuisgewerkt, of de hele dag debat gekeken? Er is inmiddels een #CoronaVirusChallenge maar die doe je maar lekker thuis, we komen hier voor onze rust. Even geen hypocriete paniekzaaiers, maar gewoon een biertje. Kom lekker ouwehoeren, Netflix schakelt toch terug naar Realplayer-resolutie en deze verveling gun je niemand. Hoewel dit wel een goed moment is om eens bij te leren over vleermuizen want dankzij die beesten in de Chinese soe... heeeee Sasha Grey! Of klinkt dat wanhopig?

We zouden muziek doen (gisteren beloofd) maar we zaten de hele dag aan de debatstream gekluisterd dus dat doen we morgen wel. Dank voor de inzendingen tot dusver, we hebben ze nog niet gezien maar gaan wel kijken. En we hebben een plannetje voor een alternatief Songfestival. Daarover later meer.

Rondje voor de barman?
Slaan we niet af, nee. We hebben voorlopig nog wel genoeg pleepapier maar de code monkeys willen ook wel eens een banaan, de tikgeiten nemen genoegen met wat sla en het beltegoed van Sales gaat ook wat harder deze dagen. Dank voor uw begrip. *PLOP*

Kyteman pingelde ook wat verveling weg

En Henny Huisman ook!

..dus die hoeft nog niet afgestreept te worden

..dus die hoeft nog niet afgestreept te worden

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.