achtergrond

Geenstijl

DENK heeft iets te melden over homorechten

Vreselijke paradox moet dat toch zijn voor DENK, dat 'Nederland is van iedereen' versus hun islamideetjes dat Nederland toch wat minder van homo's is.

DENK Amsterdam stelt nu vragen over pinkwashing omdat Tel Aviv volgens Femke Halsema een voorbeeldstad is voor Amsterdam, maar volgens DENK wordt Tel Aviv gebruikt om de staat Israël een progressief imago aan te meten terwijl het homohuwelijk niet eens mogelijk is in dat land, hoe rijm je dan zoiets met voorbeeldstad Amsterdam, vraagt Numan Yilmaz zich af.

Het is toch wel grappig dat ene Numan Yilmaz, die voor de grap eens bij de geweldige Pride in Tel Aviv moet gaan kijken, met zijn regressieve clubje islamproleten - u weet wel, homoseksualiteit is een besmettelijke ziekte en een keuze - anderen de maat neemt qua homorechten. Als het aan bepaalde religies ligt staan homo's niet te dansen op boten maar staan ze te balanceren op de rand van 't dak. En als zelfs Sylvana Simons gillend wegrent om de conservatieve opvattingen qua homoseksualiteit weet je dat de diversiteitskaart geen troef is die alles verslaat. Je zou het toch zomaar eens met D66 eens zijn zeg.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Feynman en/of Feiten – Omarm de haat

Je kunt een kind wel uit de oorlog halen, maar hoe haal je een oorlog uit een kind?

@Feynman | 16-03-24 | 19:33 | 169 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.