achtergrond

Geenstijl

LIVE! Links-islamitisch blok 020 demonstreert tegen “racisten in de raad”

Eindelijk is dan de dag aangebroken van de veelbesproken demonstratie tegen Annabel Nanninga. En wat een prachtige zonnige dag hebben de krijsbereide linksmensjes daarvoor uitgekozen!

Er staat een kille fascistische wind en het is zo guur als het oostfront, met een gevoelstemperatuur van min 1933 graden. Veel te koud voor krakers, multicultiluitjes en people of colour. Toch staan er nog altijd 70+ organisaties onder het manifest van het Comité 21 Maart, dus we verwachten toch echt wel een minimale opkomst van 70 personen. Je staat ergens voor of niet natuurlijk. Als de Britten en de Amerikanen zich destijds door een beetje kouwe woei hadden laten weerhouden om Europa te bevrijden van de nazi’s, dan was er nu geen migrant meer geweest om nog ergens tegen te demonstreren. Maar vandaag kan het geallieerden zij dank gelukkig gewoon wel, en samen met hun helper whiteys van diverse gevestigde linkse partijen en maatschappelijke organisaties (waaronder GroenLinks, DENK, Bij1, Piratenpartij en het FNV) trekken zij dapper ten strijde tegen “racisten in de raad”. Wij feliciteren Us Annabel van harte met haar eerste echte persoonlijke tegendemonstratie, en fietsen zelf vanmiddag even naar de Dam om de parade van diversiteit en inclusiviteit te onthalen en toe te juichen. Hoezee voor het antifascisme, hoezee, hoezee!

Nog even de cijfers, voor aanvang: de organisatie verwacht 4000 man (lol) en FvD is nu landelijk de tweede partij in de peilingen (LOL). Livetweets zolang de kouwe tengels het toelaten:

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.