Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Het Roze Stembusakkoord is een slappe kunstlul

Wee de mensen met D66-vrienden. D66'ers moeten namelijk allemaal juichapen voor het nieuwe regeerakkoord door overal (en dan vooral op social media) heel erg blij te doen over dit halfzachtige technocratische compromis tussen Eurotraitors, jezusmensen en de rubberen ruggegraat van Kereltje Peggold. Goed dan: even een veelgedeelde post van het genderneutrale consultantstuig dat zich de voorheen vernieuwende partij heeft toegeëigend. Over het "roze stembusakkoord". Prima dat de al jaren gelijkberechtigde hosmo's in Nederland wat beschermd worden tegen het Mohammedaanse tuigh dat ze met beto... Ohnee, wacht. Natuurlijk niet. Het is gewoon weer intens brakke symboolpolitiek van een overgesubsidieerde janklobby die na het wegnemen van alle wettelijke barrières tegen mensen die het doen met mensen van hetzelfde geslacht zijn weggenomen op zoek ging naar een nieuwe hobby en die vond in de homeopathisch aanwezige mensen die in een verkeerd lichaam zijn geboren. Veel ketelmuziek en het bevechten van imaginaire windmolens, maar de mannen die op de pont van hun scooters worden getrokken hebben er niks aan. Laten we er eens even puntje voor puntje doorheen. 

 1.  Seksuele gerichtheid-discriminatie verbieden in Artikel 1 van de Grondwet
  Eh, ja. Discriminatie op grond van geslacht mocht al niet, maar nu moet er ook "seksuele gerichtheid" bij want het meest modieuze en minst uitvoerbare artikel van de grondwet heeft vast nog meer detaillering nodig. Het was al een drampuntje van D66 in 1983, maar er moet nu nog een stapje bovenop. Niemand die er ooit wat aan heeft, aan dat artikel, maar extra uitbreiden voor de deugpuntjes is politiek inconsequent en daarom makkelijk scoren. 
 2. Verder met de meerouderschapswet
  Oh great. De hobby van een paar modieuze Vice-typjes belonen met meer kinderbijslag en een nog grotere nachtmerrie voor de rechter als de communale seksgemeenschap van bloemenjurkendragende krakers toch niet zo harmonieus was als het leek. En zou deze regeling niet enorm gehackt gaan worden door Mohammedanen die dan ineens ook 4 vrouwen eisen (en outkiering en baislag voor het hele zwikkie)?
 3. Discriminatieverbod in Wetboek van Strafrecht behouden
  Hadden we dit niet al bij punt 1 gehad? Anyway. Institutioneel kwetsjanken is inderdaad heel belangrijk in Nederland. Wat zouden al die aproductieve staatslaven anders moeten doen die eindeloos monitortjes en kwalitatief geanalyseerde huilrapporten schrijven? Wat moeten die arme klachtenbureaux van miljoenen per jaar waar welgeteld één email per medewerker per week per dag binnenkomt met een klacht? 
 4. Wettelijk verbod op discriminatie van trans- en intersekse personen
  Raar, dat van dat geslacht staat toch al in de grondwet? Tussenvormpjes vallen prima onder de alomvattende term "geslacht". Vast opgenomen om niet de volgende tirade van D66 IS EEN RECHTSE NAZIPARTIJ DIE TRANGSGENDERS DOODZWIJGT te voorkomen, want dat is de manier van discussiëren van de transmaffia: niet expliciet genoemd worden = de treinen rijden weer. Dodelijk vermoeiend en al dat particularisme op hoge poten staat mijlenver af van een soort universalistisch liberaal idee, maar D66 was natuurlijk voor het laatst liberaal in de tijd dat er nog trekdrop werd verkocht voor een dubbeltje. 
 5. Geslachtsregistratie door de overheid zoveel mogelijk afschaffen
  Haha, doodziek weer dit. De overheid wil dus wel elke scheet monitoren maar oh wee als ze een klein beetje van die informatie op een OV-chipkaart printen. Focus toch eens op de dingen die er toe doen, D66! De "emotionele schade" van de gelachtsvraag op een formulier valt heus wel mee hoor, de opkomst van Big Brother (m/v/asha) niet. 
 6. Situatie voor LHBTI's op school verbeteren
  Dat pubers elkaar voor homo uitschelden op het schoolplein is heel erg, maar hoe D66 er voor gaat zorgen dat pubers geen sadistische bloedhonden zijn die genadeloos de zwakke punten van hun klasgenoten inspelen met gericht pestgedrag is beyond us. Bovendien, wie wil er nou dat de homo's ineens populair worden op school? Dan hebben de dikke lelijke wijven ineens geen beste vrienden meer. 
 7. Een ambitieus LHBTI-emancipatiebeleid
  Was dit dan niet de presentatie van dat ambitieuze beleid dan? Of bedoelen ze wat anders? Gaan we ineens ambitieus extra LHBTI'erts uit de grond stampen door massaal hetero's the error of their ways te tonen met een gelijkgeslachtelijke neuqbeurt? Bovendien, na een opengesteld huwelijk en honderdduizend uur Geer & Goor op teevee en een systeembombardement van transseksuele teeveeprogramma's bij de onlangs omgebouwde omroepen is het toch wel een beetje klaar met die emancipatie? Je verzint het niet, dit soort nietszeggende actiepuntjes. 
 8. Steun aan buitenlandse LHBTI-bewegingen voortzetten
  Heel goed. Bij hullie in de bruine warme landen worden mensen met gay nog gewoon doodgeknuppeld door de menigten die daartoe zijn opgezweept door de locale imams (of af en toe een christengekkie). Die mensen hebben tenminste echte LHBTI-issues, dus verdienen alle steun. Meneertjes Samuel die jenken over emmetjes en veetjes op OV-kaarten zijn inderdaad een stuk minder zielig dan mensen die van een flat getyfd worden om hun geaardheid. Nee, buiten paradijs Nederland is het slecht toeven voor andersneukenden en ook hier ten lande komt het gevaar voornamelijk van de derde generatie buitenlanders. Daarom was professor/profeet Pim zo tegen het importeren van het buitenland naar hier, maar dat is weer een heel ander verhaal.

Reaguursels

Inloggen

Het Roze Stembusakkoord. Hoe veel invloed heb je dan als belangenvereniging van LGHBTQRSTUVW. Konden we voor die club stemmen? Ik dacht het niet toch? Hulde voor de partijen die zich niet laten ringloren door dat clubje verwarde beroepsdrammers dat slachtofferschap tot ware kunstvorm heeft verheven en zich samen met de feminazistische zusterkliek met veel manipulatief lobbywerk zo veel macht heeft toegeëigend dat we goddomme van Staatswege gedwongen worden mee te gaan in een volslagen verknipte Gender-ideologie. Nou, over mijn lijk.

VanEndehoven | 12-10-17 | 16:57
-weggejorist-
Knoeperd | 12-10-17 | 16:18

Paul de Leeuw moet net zo veel krijgen aan Matthijs!!!

ali_zonder_uitkering | 12-10-17 | 10:33

Ik dacht dat we het hele verhaal over iemands geaarsd-heid wel gehad hadden, moet het ook nog eens in een regeerakkoord.
Als dat de verdienste van D66 is, nou wees er maar trots op. Als dat je bestaansrecht/nichemarkt is als partij...
U zegt referendum? nee, hebben we ons een beetje in vergist, democratie vinden we toch niet zo belangrijk. Zolang u maar geen vraag hoeft in te vullen of u M of V bent, is verder ons alles een lood om oud ijzeren betonschaar.

Nuchternederland | 12-10-17 | 09:51

"Situatie voor LHBTI's op school verbeteren" : discriminatie, wat doet D66 voor lange darmen, ukkepiekies, roodharigen enz enz

"Verder met de meerouderschapswet": behalve dat dat vooral een rode loper inhoudt voor de aanhangers van de valse profeet, zou D66 niet eerst wat moeten doen aan een ander nadeel van het homohuwelijk? Namelijk broers en zussen die in het ouderlijk huis zijn blijven wonen? Met name bij agrarische bedrijven levert dat forse financiële nadelen op, heb ik begrepen.

Guido | 12-10-17 | 09:45

Alle politieke partijen hebben het socialistische adagium van de maakbare samenleving overgenomen. De één slaat zich op de borst hun "liberale" standpunten in/door te voeren mochten zij (ooit) aan de knoppen komen te zitten, de ander probeert hun socialistische heilstaat te verwezenlijken. In hun ogen zijn wij als fimo klei, een kneedbaar zelfrijzend deeg, gelijk was in hun handen. Geheel vervormbaar naar hun ideaalbeeld. Dat denken zij, want zij weten toch wat goed voor ons is? Daarom is in onze ogen Rutte niet de zichzelf benoemde liberaal, maar gewoon een socialist met hier en daar liberale trekjes. Gelukkig steekt zo af en toe iemand weer eens z'n kop boven het maaiveld uit (bv. van Mierlo, Fortuyn, Wilders, "GeenStijl", Baudet en Hiddema) om dit denkbeeld te doorbreken. Waarlijk een gelegenheid de laatsten het voordeel van de twijfel te geven.

Een vrije paling | 12-10-17 | 09:27

Dat die rutte als een crossdresser door het leven gaat wil nog niet zeggen dat wij dat ook maar moeten.

komtdatschot | 12-10-17 | 09:19

Ik werd recentelijk gediscrimineerd vanwege mijn tatoeages. Hee D66, Kan ik ook grondwettelijke bescherming krijgen? Ik voel me achtergesteld op LHBTQ'ers.

Max Headroom | 12-10-17 | 09:12

Volgens mij kent de mens twee types geslacht: mannelijk, of vrouwelijk. Hoe je je in je kop voelt mag de wet geen uitspraak over doen, laat staan een wet op baseren.

Jos Tiebent | 12-10-17 | 08:58

Steun aan buitenlandse LHBTI-bewegingen voortzetten? In een tijd dat de LHBTI-rechten in eigen (sorry D66, maar ik blijf Nederland ons land noemen) o.a. dankzij het wegkijken van partijen als D66 steeds meer onder druk komen te staan in steden die vroeger juist qua tolerantie vooropliepen? In een tijd dat hier dankzij immigratie en een hoog geboortecijfer groeiende groepen van een zekere komaf wonen, waar homosexualiteit onbespreekbaar is? Die bovendien scholen stichten in dit land, een initiatief dat ooit door de D66-integratieminister Rogier van Boxtel juichend werd verwelkomd als een verrijking van ons onderwijs, met een zeer actief tegenovergesteld genderbeleid, waar meisjes bij meisje en jongens bij jongens horen en begrippen als genderneutraal (is er al een genderneutrale hoofddoek?) en een normale en gezonde omgang tussen de geslachten zeker nooit gaat werken.

jochum1980 | 12-10-17 | 08:56

D66 rebranden in PvdE, Partij van de Eloi

BASinnic | 12-10-17 | 08:46

Hmm... Ik zou de anti-discriminatie regel willen schrappen en daar dan juist het tegenovergestelde in de plaats willen zien. Namelijk het recht op free speech.

Príncipe | 12-10-17 | 08:41

Kortom het Nederlandse heren voetbal team wint niks meer, maar zijn genderneutraal dus dan maar dames wereld kampioen????, dit is grachtengordel symbool politiek, deze groepen nog meer in hokjes plaatsen, homo's zijn trots man te zijn, lesbiennes trots vrouw te zijn, transseksuelen laten na alle ellende die ze meegemaakt hebben trots hun is zien met m/v kies de vorm die van toepassing is, intersexuelen is probleem op zich, een erfelijke en soms spontane mutatie, waarbij vaak al een operatie al gedaan is om maar zoveel mogelijk te laten lijken op jongen of meisje, laten ze maar eens gaan beginnen met gelijke rechten voor iedereen, voorlopig is dat niet aan de orde dit maakt nog meer jank groepjes mogelijk die sloten met subsidie vangen

Rest In Privacy | 12-10-17 | 08:40

Wel heel erg typisch D66 om met een hele grote boog om de olifant in de kamer te trippelen: De stuitende, diepgewortelde haat voor Joden, vrouwen die geen hoofddoek dragen, ongelovigen en - ja - homo's door het Islamitische smaldeel van de samenleving. Kan je nog zo veel gayparades organiseren, LHGFTYEWRYWR-optochten subsidiëren en regenboogshirtjes dragen. Die olifant doet het niets.

Zeddegeizot | 12-10-17 | 08:21

En wat willen ze dan bij internet doen. De eerste vraag als je iets bestelt is.. INvullen m.of v.
Krijgen we nu m. of v. of g. of h, of l, of beiden of er tussen in,.
Gelukkig is die gekkigheid nog niet in buitenland,

gato | 12-10-17 | 08:03

Je moet toch wel erg BANG gemaakt zijn voor het alternatief op deze angstig-politiek correcte slogan-pap om ooit nog D66 te stemmen.
Of een enge EUrofiel.

Jan Passant mk2 | 12-10-17 | 08:00

Wij krijgen Een kind! *Blij-glunder*
Gefeliciteerd! Is het een jongetje of een meisje?
*Grom->stomp* racist!!
.
.
Wij zijn af..

boerk | 12-10-17 | 07:46

Hartstikke mooi dit hoor, al deze LHBTQ-onzinnige resultaten. Maar wat staat er in het regeerakkoord over TBS-weigeraars? Over strafmaten voor verkrachtingen en recidive-moorden? Over proefverloven van gestoorde medemensen? Waar kan ik het D66-rijtje vinden? Ook handig voor hun eigen rechters.

de Voorzittert | 12-10-17 | 06:55

Ik heb nog nooit iets voor/ tegen gay of transgenders gehad; Sterker nog... het valt me natuurlijk wel op, maar ik stap er onmiddellijk overheen. Iedereen moet toch zelf weten hoe, wat en met wie ze relaties aan gaan of hoe ze zich presenteren, toch? Echter deze spastische regelgeving maakt een 'afwijkende identiteit' dus meteen een onderwerp dat ineens als hangijzer tussen ons in bungelt. Hier moet ik dus iets van gaan vinden en dus een positie innemen. Van gelijken, naar mensen waar ik bewust - en dus - anders mee moet omgaan. Raar. Het wordt er niet beter op.

PureYak | 12-10-17 | 06:51

Wat maakt dit soort dingen het makkelijk om Nederland de rug toe te keren, zeg.
.
Dus anno 2017 was dit wat u vond wat we nodig hebben in dit land?
.
Fuck you very much people, fuck you very much!

Parel van het Zuiden | 12-10-17 | 06:48

D66 kent duidelijk de pyramide van Maslow niet. Bescherming van minderheden is een prachtig streven in een maatschappij waar de algehele veiligheid al geborgd is. De situatie rond Anne Faber toont eens te meer aan dat dit niet het geval is, om over de immer groeiende groep geïmporteerde haters in ons land maar niet te spreken. En dan die steun aan buitenlandse LHBG-groepen, hoe Nederlands. Je eigen zaken niet op orde hebben, maar toch weer die paternalistische bemoeizucht richting anderen. Niet te geloven.

MickeyGouda | 12-10-17 | 06:16

Het discrimineren op geslacht wordt door D'66 verboden, opdat het verkrachten, martelen en vermoorden van blanke meisjes *gewoon niet gebeurt* tijdens het falen van de onvermijdelijke bij-productie van het Paarse Beleid. Onder tafel geveegd. Waarom geven we de gehele NL-bevolking niet gelijk een neqschot? Zijn we er gewoon gelijk vanaf.

Mastodont Zombie | 12-10-17 | 04:05

Ik noem die 'LHB----enz--------'ers altijd met het eenvoudige
'A t/m Z-mensen'.
Want echt, ik zie dat lijstje iedere keer wéér langer worden met wéér 'n nieuwe variant.
Want wat dacht u van de nog-niet-ontdekte 'heen-en-weer-transseksueel', die kennelijk af en toe wat meer ''n zelfherkenning vindt bij de Queer, en andere keer bij de niet-Queer; snap je?
Daar moet nog ''n naam voor worden bedacht.
Ookal zullen representanten daar weer tegen protesteren, 'omdat ze niet in 'n hokje gestopt willen worden'.
Maar andere representanten van dezelfde groep maken daar dan weer discriminerend 'onderscheid' bij, met als uitleg, 'dat je heus niet in 'n hokje wordt gestopt, ookal heb je wel 'n jou erkennende naam als groep'.
Ik als saaie hetero zal dan wel weer denken, dat die laatsten iets willen kunnen invullen op 'n formulier om subsidie voor de bekendmaking te willen; voor de erkenning van hun onbekende species aan de anderen op te dringen.
Ik wacht maar af.
Misschien ga ik nog aangeklaagd worden, omdat ik al die nog onbekende mensen-minderheden eigenlijk vreselijk kwets, omdat ik hen 'A-t/m-Z-mensen' noem.
Dat weet je maar nooit, want de SJW'rs zijn natuurlijk nog niet uitgeraasd, iedereen met terugwerkende kracht alsnog de maat te nemen op wenselijk taalgebruik.
Die taalpolitie hebben we nu eenmaal binnengelaten via de NPS/NPO.
De wittemannenjacht zal nog wel even door gaan, vooral als je hetero bent, en vooral als je 't waagt te zeggen, dat je helemaal geen racistisch 'social construct' 'hebt' met onbewuste drijfveren, domweg, omdat er in de jaren vijftig, zestig en begin jaren zeventig helemaal geen negers in Nederland wáren om te discrimineren. Maar ik zal weggehoond worden, fact-free, dat ik helemaal niet zonder privilege ben, als er in mijn tijd geen negers waren en dat er dus ook geen negers gediscrimineerd kónden worden.
Ik zal wel in de ontkenningsfase zitten. Há.
Ik wens die A-t/m-Z-zielepoten veel plezier in hun liefdeloze leven.(pun intended) Oja, want er zit ook 'n groot nadeel aan jezelf als jankebal-slachtoffer te 'identificeren': (naast de subsidie en de paar seconden positieve aandacht)
Niemand houdt van gefrustreerde slachtoffer; dat is niet vol te houden; ofwel, al die slachtoffers zullen in de toekomst zielig en eenzaam met slechts hun wrok leven en sterven. Kwestie van gezonde psychologie. Niemand houdt van gefrustreerde neuroten. Niemand. (terecht; want je bent walgelijk met je aanstellerij) Waarom wordt er veel meer zelfmoord gepleegd door al die A-t/m-Z-mensen (?), nou, dat heeft dáár mee te maken.

Der Paulie | 12-10-17 | 03:22

Geslacht wijst altijd naar sex, de mijne dan, kleine sexcompasnaald noem ik m wel eens als ie begint te wijzen

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:59 | 2

Nou weet ik waarom je geen wijf kan krijgen. Je bent gewoon te leuk. Het ligt niet aan die a.s. zuipende schoonmoeder.

Graaf van Egmont | 12-10-17 | 02:05

Ook dit is weer een uitwas van het machtsvacuum. Als er (op jouw niveau) als beleidsmaker niets of weinig meer te regelen is, dan maak je iets om te regelen. Geldt ook keihard voor de EU.

@Heer Graaf, trouwens u bent nogal op de hoogte hier van zaken denk ik altijd maar. Enig idee wat de status is van Necrosis? Hij wordt wat mij betreft gemist.. Welterusten voor eenieder voor nu overigens.

VP732 | 12-10-17 | 02:54

Wat voor auto krijg je als je die van slecht/niet passende onderdelen in elkaar forceert?

moitambien | 12-10-17 | 01:31 | 1

Die verboden chinese SUV?

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:53

Stap1: Seksuele gerichtheid-discriminatie verbieden.
Stap2: Alle sexuele "gerichtheden" komen uit het strafboek want deze strafbaar stellen is dan ook discriminatie.
D66 de partij voor pervos?

MistaRazista | 12-10-17 | 00:53 | 2

Was al verboden op grond van geslacht, wat sexueel gericht is dus..

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:52

Precies het omgekeerde is gebeurd, ipv gelijkheid zijn ze nu veranderd voor de wet in een speciaal wezen

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:55

Oké, je voelt je 100% man --> = man
Oké, je voelt je 100% vrouw --> vrouw
Je twijfelt dat je man bent en laat je ombouwen tot vrouw --> vrouw
Je twijfelt dat je vrouw bent en laat je ombouwen tot man --> man
Wie legt mij in godsnaam uit wát 'genderneutraal' is ??

pa_niek | 12-10-17 | 00:43 | 2

Te onzeker om een sexuele relatie aan te gaan, of gewoon een darkroom gangbang achtige constructie waar alles kan en mag tot het licht aangaat?

Weet het ook niet hoor, vraag het rutte die is volgens mij genderneutraal, geen wijf, wel gayparade, wel glimmers/toppers, geen vaste vent..

Ik denk dat het "zonder liefde of productiviteit" moet zijn.

Icm met de lastenverzwaringen zal het een soort gevangenis syndroom zijn, je ziet in een gesloten omgeving dat de jeuk doorgaans sterker is dan de moraal

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:41

Er zijn ook hele groepen die roepen dat ze nooit meer een m/v willen ivm gekrenkte gevoelens en gaan afgeven op m/v, dit zou het ook kunnen zijn?

Btw ik zoek nog een leuke meid/vrouw waarvan de ouders nog bij elkaar zijn..

Alles is bespreekbaar zolang je maar niet van jongs af aan naar het geleuter van je halve liters zuipende verbitterde moeder hebt geluisterd.

Het resulterende gedrag maakt mij depressief en dan ben ik niet die gezellige gozer die ik normaal ben.

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:48

Up next with D66, polygamie!

ChacarronMacarron | 12-10-17 | 00:32

Dus PVV kon haar plannen niet uitvoeren zonder de grondwet te schoffelen, D66 loopt nu te juichen over.. het wijzigen van de grondwet, en wel in een totaal zinloze vorm, danwel er wordt een zinloos woord aan 1 zin gewijzigd..

Natuurlijk afgezien van het feit dat er geen enkele rechter aan de grondwet mag toetsen..

Doen we er nog wat zinloze wetjes bij die gok ik allang dmv een andere wet gedekt zijn, anders was het vast opgevallen in een verhitte discussie over juresprudentie en waar dit gefaald heeft mbt deze wetten.

Als klap op de vuurpijl ook nog eens een wet niet geschrapt uit het wetboek, een hele overwinning want er gaat geen dag voorbij dat er geen cruciale wet uit het wetboek verdwijnt..

Even heel enthousiast klappen, nog even en dan zul je je klapspieren nodig hebben wanneer dat wettelijk verplicht wordt.

Klap klap wat een prestatie en wat een inzicht!
Al die wereldproblemen in de wet verwerkt nog voor ze een landelijk probleem zijn??

Is dit niet gewoon een uitrol van EU beleid opdat ze een paar vliegtuigen met gayspray kunnen laten overvliegen, zonder wettelijke repercussies?

Welk ander doel is er behaald?
Ohja en de kindbruidjes zijn ook nog wettelijk verplicht om oude mannen te neuken, hoeft niet in WBsr want staat al in een ander boek..

Lionfromzion | 12-10-17 | 00:29

Spuit elf heeft een vraag.
Reacties op een tegel krijgen we alleen nog te zien als we toevallig het betreffende reaguursel nog een keer onder ogen krijgen? Da's dan waarschijnlijk alleen nog de schrijver van die oorspronkelijke tegel.
Komt de plenaire discussie niet ten goede, dunkt me.

Lewis | 11-10-17 | 23:58 | 5

Fraai is dat.
Lewis | 12-10-17 | 00:12

Hoe denkt u hier verandering te willen aanbrengen?
Optie,
Reaguurgsels waarop men reaguurt komen stante pede met een f5 zichtbaar.
Reguursels komen onderin te staan na het f5-en
Nieuwe comments in relatie tot(zie hoe Tweakers.net dit handelt) komen bovenin.

Opties te over.

bij gelegenheid | 12-10-17 | 00:23

Die tweede optie lijkt me wel wat. Gewoon, zoals het was: laatste reactie onderaan, en waar je op reaguurt geef je aan met een @. Maar ja, ik ben een ouderwets wezen. Zo zou ik nog altijd het kudosysteem terug willen.

Lewis | 12-10-17 | 00:25

Lewis | 12-10-17 | 00:25
Jaha,
De vraag is dan wel of dit zo verstandig is.
Me dunkt dat er nog een optie is.
Comments waar men op reaguurt komen als nieuwste te staan én tevens een hernieuwd kudodinges. Niet interessant, dan niet bovenin

bij gelegenheid | 12-10-17 | 00:35
▼ 2 antwoorden verborgen

"Geslachtsregistratie door de overheid zoveel mogelijk afschaffen"

Ja, dat gaan ze in de VS enorm waarderen in je paspoort de notitie SEX: Witheld

En die notitie geldt voor iedereen: Niet alleen voor zij die het (zouden) willen...

Joost Maghetweten | 11-10-17 | 23:47 | 4

We gaan minder op geslacht registreren, we kunnen dat veel breder doen, op wijk of stadsniveau, of landelijk volgens de sleepwet.

Als je genoeg alfabet porno kijkt komen ze een bosje bloemen aan je deur bezorgen!

Lionfromzion | 12-10-17 | 00:34

Alfabetporno?

Rest In Privacy | 12-10-17 | 00:41

Ja lqbhtrs porno de rest van dat alfabet ken ik niet..

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:33
▼ 1 antwoord verborgen

De bators van D66 zuigen er een puntje aan zo geil vinden ze het dat ze dit bedongen hebben.

Kijkeensaan | 11-10-17 | 23:42

Hoezo verdwazing?
Als ik het hier met iemand afkomstig uit een andere cultuur over heb dan zijn we het heel snel eens. En na een schaterlach van beide zijden gaan we over op de belangrijkere zaken zoals Lionel Messi, Doutsen Kroes, Max Verstappen of Tiger Woods.

Orakel1958 | 11-10-17 | 23:19

D66 is als een doorgeschoten stronk andijvie.
We moeten dat eigenlijk gewoon doordraaien en als veevoer verwerken, meer is D66 niet waard

Memek | 11-10-17 | 23:17

Peggolt scoort op de Kinsey-schaal het cijfer 6.

Eshek | 11-10-17 | 23:16
-weggejorist-
EefjeWentelteefje | 11-10-17 | 23:12 | 1

Toch nog een mooi bericht vandaag: een kopstuk van de mocro-maffia is vandaag door de politie doodgeschoten.

Jan Dribbel | 11-10-17 | 23:09

Deze homofiel heeft samen met zijn man twee kinderen bij een lesbi-stel. Zij wonen samen, wij wonen samen. Beide huizen op 5 min lopen van elkaar. De kinderen (13 en 15) slapen al hun hele leven de ene week bij ons en de andere week bij de moeders. Officieel zijn de moeders de ouders Als wij met ze op vakantie willen, in het ziekenhuis erbij zijn, ons vermogen willen nalaten, ze willen helpen met aankopen van een eerste huis dan kost dan dat allemaal niet of het kost heel veel meer geld. Ik stem FvdD mijn man VVD, de moeders D66. Maar waarom is dit nu opeens iets waar Geenstijl tegen is?

Tra La La | 11-10-17 | 22:55 | 6

Waarom leg je niet even uit hoe jij geholpen bent met deze wetten, dat ontbreekt uit je verhaal..

Verder wel een hele interessante casus hoor, bent u met zijn vieren aan dit verhaal begonnen maar dan in andere samenstelling?

Dat de 2 vrouwtjes dermate dominant werden dat het makkelijker uitvechten was tussen 2 mannen wie het rokje draagt in bed?

Ik proef sterk een lemons -> lemonade smaakje bij dit verhaal..

Niemand is er tegen denk ik hoor maar ik denk zelf dat het dermate cateren van "niet de basis van onze samenleving" wel eens wat probleempjes kan opleveren, met name omdat dit 0 veranderd aan de huidige status quo (die lijkt prima te navigeren met 4 + 2 kids).

En ik meen me te herrineren dat de belangerijkste breekpunten in de formatie over iets anders gingen??

Dat er een flinke meerderheid van de stemmen niets met dit alles te maken had?

Jouw leven klinkt redelijk perfect en uitgewerkt tot in de puntjes, misschien zijn er andere mensen die ook belangen hebben??

Dit neemt niets weg, en voegt niets toe denk ik dan, maar je kunt me natuurlijk even vertellen wat dit voor positieve bijdrage aan jullie leven geeft, misschien snap ik het dan wel, nu niet...

Je zult toch met me eens zijn dat als we volgende week de wet weer aanpassen bijv. Het is vanaf vandaag verboden om met een ak47 op homo's te schieten, dat er dan feitelijk niets veranderd is?

Dit is geen gelijkheid maar ongelijkheid, jij/jullie gaan nu een eigen thema worden in het wetboek, de grondwet zelfs, je bent niet langer gewoon een mens, je bent een lqbht

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:01

@tra la la was aan jou gericht en helaas ergens afgekapt, mijn punt aan het einde: je bent nu niet meer gelijk voor de wet, ik was in de veronderstelling dat dit de bedoeling was en nu wordt je in de wet gediscrimineerd, het kan positieve discriminatie zijn maar het is discriminatie nonetheless..

Ik denk dat het een zwarte dag is voor jouw community, wetten zouden moeten verdwijnen om zaken gelijker te maken, nu is het omgekeerd en zit je wettelijk ineens in een ander hokje..

Alleenstaande moeders die toch ook een categorietje apart zijn financieel gezien, zullen ook minder voordeeltjes kunnen genieten zodra deze wetten worden aangesproken door een zuinige gemeente..

Zie je nu ook al hoor, vroeger kregen zwangere vrouwen overal urgentie voor sociale huur, dat is sinds 2015 niet meer het geval, de dames in kwestie zullen soms moeten verhuizen van gemeente, of iets online met preggoporn gaan doen als ze willen blijven waar ze zwanger werden...

Waar is de vooruitgang? En voor wie?

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:13

De wet op meerouderschap zou voor ons een hoop oplossen en die is er gemakshalve ook even bijgezet.

Tra La La | 12-10-17 | 09:20
▼ 3 antwoorden verborgen

De idealen van van de homo emancipatie zijn onderhand bereikt. Zelfs het woord homo voelt achterhaald als ik het schrijf. Het begrip is wel behoorlijk opgerekt de laatste jaren als ik dat pamflet zo lees. Als dat zo door gaat kan ik als blanke hetero man over een paar jaar ook bij de doelgroep.

Pompenkoning | 11-10-17 | 22:51

Die buitenlandse homos zullen ze waarschijnlijk gaan helpen met leuke vergaderingen bij de VN. Anders wordt het nog gevaarlijk, die echte wereld.

frank87 | 11-10-17 | 22:47

De naam LHBTers.... is dat geen enorme generalisatie van een groep die verder weinig met elkaar te maken heeft? Wat heeft een homo nu met een transgender te maken?

Oepsie1234 | 11-10-17 | 22:40 | 2

Een typisch vakje door henzelf bedacht, om vervolgens boos op ons te worden dat wij hen labelen.

MarcS | 11-10-17 | 23:16

Ja en strijden voor gelijkheid en nu eindigen ze als aparte wezens in de wet.. lang leve de gelijkheid!

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:16

Alsof het iemand ene hol kan schelen dat hele genderneutrale geneuzel. Als dat het grootste probleem in den lande was zouden we godverdomme god op onze blote knietjes moeten bedanken..

mr.money | 11-10-17 | 22:35 | 1

Asha de Tuinbroek kan het schelen, die schrijft iedere week een colum met onbegrijpelijke wartaal.

Jan Dribbel | 11-10-17 | 22:42

Het binnenhof is eigenlijk gewoon een bewoond eiland.
Ze leven volledig in hun eigen wereld daar.
Daarom kan je die politici 24 uur per dag laten praten ,maar er is geen burger die er ook maar iets van geloofd van wat ze zeggen.
Kortom gelul in de ruimte.

p17266141 | 11-10-17 | 22:20 | 1

Praten en iets zeggen zijn 2 totaal verschillende dingen Balkenende was een meester hierin, Rutte kan er niet serieus bij kijken dus die doet het via papiertjes of verwijzen naar een eerder niets zeggend antwoord..

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:18

Voor 2 tot 6 % van de samenleving zo'n ontwrichting creëeren.
Terwijl die 2 tot 6 % eigenlijk gewoon een natuur foutje is waar je gewoon tegen kan zeggen dat ze vrij zijn om te doen wat ze willen als ze maar een net pak of nette rok dragen naar een vergadering.

LangeTijdGeleden | 11-10-17 | 22:19 | 3

2-6% moslims schijnt ook ontwrichting te geven.
2-6% Marokkanen ook, als ik opsporing verzocht mag geloven.
We hebben gewoon een 2-6% probleem.

MarcS | 11-10-17 | 23:18

@MarcS Het probleem is een beetje dat de politieke top voor die 2-6% mensen een uitzonderings cq 'slachtoffer' positie wilt maken waardoor zij zich als zijnde "50%" mee mogen en kunnen doen in de samenleving in plaats van zich te bedenken dat er ALTIJD 94 tot 98 personen beter gekwalificeerd, geschikt of gewoon leuker dan hen zelf zal zijn omdat ze zich labelen onder die groep 'slachtoffers'.

In plaats van gewoon mee doen in de maatschappij (rok of pak aantrekken, eigen keuze, maakt niet uit wat voor geslacht je bent) willen ze een uitzonderingspositie van "kijk mij eens speciaal zijn".

LangeTijdGeleden | 11-10-17 | 23:43

Ja heel gek ik kan ook geen iron maiden shirt aan naar een sollicitatie maar als er dalijk een volledige fruitmand voor je neus zit kun je die maar beter aannemen!

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:21

Houd een sop met het landsbestuur laten werken voor een paar honderd geestelijk gestoorde trans hosmo's. D66 is het nieuwe PvdA. Ook een partij die voor een niche symboolpolitiek bedrijft. Niet doen!

nerugaer | 11-10-17 | 22:13 | 2

Het is nog levensgevaarlijk ook: recent al twee verhalen gehoord van pubers die ineens beweren in het verkeerde lijf geboren te zijn... (want: aandacht).
In het ene geval gaat de -recent gescheiden- moeder er maar al te graag in mee; ook letterlijk het hele hulpverlenerscircuitje aflopen. Want ook zij wil aandacht.
En haar ex-man pesten. Vooral dat laatste.
Maar moeder is een model D'66-er. Pechtold zal er trots op zijn.
Ik denk alleen maar dat arme kind. Die zit niet in het verkeerde lichaam, maar bij de verkeerde moeder.

Wering | 12-10-17 | 01:21

Het verval van de samenleving, geboortecijfers enz krijg je op geen enkele manier sneller voor elkaar dan veel te jonge kwetsbare en door hormonen verwarde geesten met dit soort zooi te overspoelen..

En straks kan iedereen weer terug de kast in of heel vlug leren vliegen als diezelfde geboortecijfers zijn aangevuld met vlieginstructeurs uit mossellandië

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:26

Ondertussen massaal lieden willen binnenhalen onder het mom van "vergrijzing". Die LHBTers tot op het bot haten en het liefst (omgebouwde) batty boys van het Paleis op de Dam af willen keilen.

Ondertussen gillen over feminisme, terwijl vrouwen net zo hard een gender zijn... waar we niet in mogen onderscheiden... terwijl vrouwen "positief" gediscrimineerd moeten worden... terwijl we niet mogen discrimineren op geslacht.

Volgt u het nog? Ik al lang niet meer.

Graaf_van_Hogendorp | 11-10-17 | 22:12 | 2
-weggejorist-
FritzVonOranje | 11-10-17 | 22:20

Reclame always (of hoe heet het) er zijn 3 miljard vrouwen op de wereld die allemaal anders zijn. Wij hebben 5 verschillende inlegvleugels dus er is altijd 1 die bij jou past. *zucht* zouden ze zelf hun domheid nu niet in zien?

MarcS | 11-10-17 | 23:20

Ik ben een giraffe genderneutraal dat wel.
Toch stem ik Thierry.

puntjeopdei | 11-10-17 | 22:09

de zweedse 3 vrouwen combinatie voor mannen die 3 uitkeringen willen past ook wel in dit rijtje van ddd666

Rest In Privacy | 11-10-17 | 22:05

Ach, als je wat ouder bent, zoals ik, dan herinner je je waarschijnlijk dat "iconische" filmpje in het kader van de zendtijd voor politieke partijen nog wel, waarin Hans van Mierlo in een regenjas door de straten van Amsterdam loopt en je op de voice-over zijn stem hoort waarin hij uitlegt dat D66 het antwoord voor de nieuwe tijd is die kortemetten met de gevestigde politiek gaat maken. Het is later nog eens overgedaan met in de hoofdrol Boris Dittrich, meen ik.

Ik werd er wel door aangesproken - althans wat later; in 1966 was ik pas 12 - en toen ik voor het eerst mocht stemmen ('72 of '73, voor de gemeenteraadsverkiezingen) stemde ik D66, voor het eerst en voor het laatst. D66 is natuurlijk allang "establishment" geworden. Wat D66 in 1966 was, is Thierry Baudet en FvD in 2017.

Zelf heb ik hooguit nog wat met D66 op het gebied van de zg medisch-ethische kwesties, maar voor de rest: ze zijn geloof ik tegen hun eigen "kroonjuweel" van het referendum; ik vermoed dat zodra de eerste PVV burgemeester wordt gekozen ze ook hun kroonjuweel van de gekozen burgemeester op de mestvaalt zullen gooien. En verder is D66 natuurlijk bij uitstek de partij van de dominante politiek-culturele elite. Als je bv dat lachwekkende propagandafilmpje ziet van Alexander Pechtold, waarin hij dingen zegt als: "In mijn Nederland zijn we niet bang voor botsende meningen en schurende culturen. Niets zo saai als een aangeharkt land" Nou ja, zoiets. Dan denk ik: nee, waar jullie allemaal wonen kom je die "botsende meningen" en "schurende culturen" op straat nergens tegen. En jezus man, "aangeharkter" dan waar jullie wonen, vind je het niet in Nederland.

Ook stoor ik me bijzonder aan zijn: "Nederland is van niemand in het bijzonder". Dat klinkt al haast als een parafrase van die Anne-Fleur-achtige Gutmenschjes slogans als: "De wereld is van ons allemaal", "Geen mens is illegaal". Allemaal policor onzin. Nederland is van de Nederlanders, niet van elke derdewereldlander die het in zijn bolle hoofd haalt ongevraagd hierheen te migreren vanwege het gratis geld en alle gratis voorzieningen en 1 of 2 generaties later van ons te eisen dat we zwarte piet afschaffen.

Dáár zou D66 - en niet alleen D66 - zich eens meer om moeten gaan bekommeren: het behoud van ons land als Nederland. Dat lukt niet alleen met het laten leren van het Wilhelmus door basisschoolleerlingen en een bezoekje aan het Rijks. Daarvoor moet je eindelijk de grenzen eens dichttimmeren en de voortdurende instroom van profiteurs stoppen. Maar ja, er zal per saldo wel weinig ten goede veranderen. Zoals de nieuwe coalitie het Wilhelmus en het Rijks willen verplichten in het basisonderwijs, zo zou ik hen lezing van Douglas Murray's "The Strange Death of Europe" willen opleggen.

Dr_Johnson | 11-10-17 | 22:03

Uit betrouwbare kring vernomen dat de overheden (Rijk, Provincie en Gemeenten) al aan het inventariseren zijn geslagen hoe er zo snel mogelijk 'genderneutraal' geregistreerd kan worden, wat de kosten zijn etc.....

Het kan dus altijd gekker....

Fatwabuster | 11-10-17 | 22:02 | 1

En hoe op de sociale lasten kan worden gekort: sorry zwangere mevrouw geen urgentie voor u, gaat u maar naar de daklozenopvang, we hebben een hele mooie en er verdwijnen bijna nooit babies daar dus u kunt daar rustig slapen tot u aan de beurt bent voor een woning!

Lionfromzion | 12-10-17 | 01:31

Lang leven D66, eindelijk word polygamie gelegaliseerd, ik neem aan dat het trouwen met meerdere vrouwen nu ook legaal word, met alle belasting voordelen van dien natuurlijk!! hiep hiep hoera!

mmx | 11-10-17 | 22:02

Peggold moet zelf maar eens hand in hand lopen langs een stel kast-Mocro's. Dan weet hij meteen waar het probleem ligt.

Mahatma | 11-10-17 | 22:02

Maar gaat D’66 nu ook optreden tegen Turken en vooral Marokkanen die GHBLI’s discrimineren? Of past het dan ineens niet meer in hun straatje?

Osdorpertje | 11-10-17 | 21:54

Je maintiendrai, zegt dat iemand nog wat?
Hoor je niks meer over, ligt nogal gevoelig.

MogeWijEveOvergeve | 11-10-17 | 21:48

Lekker blijven prangen op zaken waar toch al niemand zich druk om maakte. Het interesseert me niet of je graag je vriend wilt stokslobberen. Ik ga bij mijn hetroseksuele buren ook geen discussie zitten voeren of zij beter op zijn hondjes of in de missionaris houding kunnen neuqseksen. Zoek lekker zelf uit wat je doet.

Die hele zieligheidspyramide moet de vuilnisbak in en wel zo snel mogelijk. Dit hele puntenplan is gericht op nog geen 5% van de bevolking. Deze groep wordt gewoon misbruikt om de rest het zwijgen op te leggen. Het is smerigheid ten top, wat deze mensen doen of willen maakt geen moer uit en als het niet uitmaakt dan hoef je het er ook niet steeds over te hebben.

netniet | 11-10-17 | 21:48 | 2

De "zieligheidspyramide". Mooi geformuleerd. Die houden we erin!
(en ja, graag zsm de kliko in)

EefjeWentelteefje | 11-10-17 | 23:18

De "zieligheidspyramide". Mooi geformuleerd. Die houden we erin!
(en ja, graag zsm de kliko in)

EefjeWentelteefje | 11-10-17 | 23:18

Meesterlijk geformuleerd door Zentgraaff. Economisch mag het dan goed gaan, maar waarom dat tegenwoordig gepaard moet gaan met een pathologische aandacht voor allerlei sexuele en geslachtelijke aberaties snap ik niet. Zo'n diffuse samenleving is verwarrend. En die snikkels van D66 moeten zich laten nakijken want ze lijden duidelijk aan een ernstige vorm van ethische dyspepsie en een op hol geslagen moreel kompas. Maar ja, ik heb makkelijk praten. Ik weet wel wie en wat ik ben en waarom.

isitsoornot | 11-10-17 | 21:44 | 1

Amen

nerugaer | 11-10-17 | 22:09

In de jaren '60 kende ik welgeteld één omgebouwde vent. Het stikte van de travestieten, maar echt omgebouwd zag je maar weinig. En nu ineens stikt het van die figuren? Werkelijk? Wat hebben ze in het drinkwater en het eten gedaan?

Graaf van Egmont | 11-10-17 | 21:44 | 2

Typ maar in Google: Oestrogeen vissen rivieren Engeland

Rest In Privacy | 11-10-17 | 21:56

Teveel genderneutraal gegeten.

Rest In Privacy | 12-10-17 | 00:37

Eigenlijk staat er op dit "inlegvelletje". We handhaven de huidige wetten Poeh, poeh.

Rest In Privacy | 11-10-17 | 21:41

Doe waar je zin in hebt, met een ander die dat ook wil op een manier die je wilt. Dit is bedoeld om subsidiekranen open te houden en verder open te draaien en nog een grotere puinhoop ervan te maken. Niks anders.

TheseDays00 | 11-10-17 | 21:40

Bedankt D66, maar mijn buddy Barry de poot durft nog steeds niet hand in hand te lopen met zijn pijpslet. Wel in rurale gebieden met voornamelijk blonde keuterboeren. Niet in gebieden waar de betonscharen de dienst uitmaken.

RickTheDick | 11-10-17 | 21:26 | 1

Prachtige eerste zin! Maar wat wil je ook met zo'n nick.

Mahatma | 11-10-17 | 22:03

Het is wel fijn dat Alexander een luisterend oor heeft als je homo of transgender hebt opgelopen.

ZureJoop | 11-10-17 | 21:24

Symboolpolitiek. Steun aan transgenders en homo's kan nooit hand in hand gaan met steun aan de cultuur van Islamitische nieuwkomers.

Manstein | 11-10-17 | 21:23

Hans van Mierlo moet intussen heel duizelig zijn, zo vaak als hij zich al moet hebben omgedraaid in zijn graf. De meest prominente idealen zijn nooit gerealiseerd (referendumwet afgeschaft, géén gekozen burgemeester en een veel te duur Koningshuis), maar poeh poeh, kereltje Pechtold en zijn vriendje hebben toch wel geregeld dat de inter-panseksuele donkere genderneutrale Nederlanders (0,002% van de bevolking) op papier hun rechten verzekerd zien. Hoe D66 het heeft kunnen toestaan dat zo'n politiek gedrocht als Pechtold zijn gang mag gaan.

Boerkablaffer | 11-10-17 | 21:22

Leuk om te zien wat de mediageile dramsterdammertjes zoal bezighoudt.
De rest van Nederland moet morgen gewoon weer aan het werk.
Geld verdienen.
Voor een ander.

jemagookniksmeer | 11-10-17 | 21:16

Voor hen die zich vervelen en/of niks beters te doen hebben, is D66 een uitkomst.

Rest In Privacy | 11-10-17 | 21:11

Grappig. Niemand die problemen had met transgenders, maar door gezeur door politieke partijen een punt van gemaakt en op de agenda gezet alleen maar om te kunnen scoren voor de bühne.

Atlantis-95 | 11-10-17 | 21:10 | 4

Heel herkenbaar.
Idem dito met 'gekleurde' mensen: 10 jaar geleden viel iemands huidskleur mij dus volledig NIET op, achtte ik volledig irrelevant.

Door al het gejank en gezeur van de afgelopen paar jaar is dat helaas veranderd.

EefjeWentelteefje | 11-10-17 | 23:16

Heel herkenbaar.
Idem dito met 'gekleurde' mensen: 10 jaar geleden viel iemands huidskleur mij dus volledig NIET op, achtte ik volledig irrelevant.

Door al het gejank en gezeur van de afgelopen paar jaar is dat helaas veranderd.

EefjeWentelteefje | 11-10-17 | 23:16

ik heb 1 collega, SImone vroeger Simon. Vind iedereen prima. vroeger op school
een lerares die eerst leraar was. Kon zelfs bij pubers.

Ir. Wilhelmus | 11-10-17 | 23:29
▼ 1 antwoord verborgen

Zoiets noemen we eerder een keiharde slappe lul.

RenHoek | 11-10-17 | 21:07

Laten we nou gewoon een keer eerlijk zijn: dat hele gezeik van transgenders en al die andere zogenaamde gender-ellende is niks anders dan iets dat alleen valt te omschrijven als psychiatrische klachten. Als werkgever kun je nooit gedwongen worden om een compleet losgeslagen debiel aan te moeten nemen. Iemand die geen man of vrouw wil zijn maar iets bedachts is ziek in z'n hoofd. XX of XY, dat zijn de smaakjes. En als je in de war bent dan helpt de dokter je wel om te bepalen wie van de twee je bent.

CoJoNes | 11-10-17 | 21:04 | 3

... en met wie je seks wilt hebben moet je echt helemaal zelf weten

CoJoNes | 11-10-17 | 21:12

Mee eens. Ik ga ook niet mee in die toneelstukjes om iemand anders tevreden te stellen. Ben je een man, dan ben je een man. Ben je een vrouw, dan ben je een vrouw.

briefpapier | 11-10-17 | 21:20

Joh, al houd je ervan om af en toe en kip te beminnen. Doe je ding. Zolang de kip er maar geen nare gevolgen van ondervind en je het binnenshuis houd, achter je voordeur!

Mark_D_NL | 11-10-17 | 21:22

Klinkt misschien vreemd, maar deze homo die in zijn naïeve tijd ook wel eens op D66 en de VVD heeft gestemd in de illusie dat ze liberaal waren (mea culpa, ik stem nu op FvD) zit eigenlijk niet te wachten op al die "anti-discriminatie". Het idee van emancipatie is dat je op je eigen beentjes kunt staan, zonder door Vadertje Staat bij het handje gehouden te worden en door Grote Broer je pestkoppen op het schoolplein in elkaar te laten slaan.

Als mensen niet met me om willen gaan om zo'n onzinnige reden als dat ik op het "verkeerde" geslacht val, wil ik ook niet met hen omgaan. Waarom zou ik een werkgever willen dwingen om mij aan te nemen, als hij\zij ook een medehomofoob of normale hetero zou kunnen aannemen en ik naar een andere werkgever ga zonder zulke issues? Ik zou niet eens willen werken voor zo'n figuur. En als de meerderheid van Nederland voor anti-discriminatiewetgeving is, is er ook een meerderheid van werkgevers waar ik dan beter terecht kan.

Ik geloof niet dat iedereen een gelijk recht heeft op een specifieke baan. Dat is een vrijwillige overeenkomst tussen werkgever en werknemer, wat mij betreft. Krijg je geen baan, vind je wel een ander of begin je voor jezelf. Vind je helemaal geen werk, krijg je een uitkering mede op kosten van de discriminerende werkgever en de werknemer die "jouw" baan heeft gekregen. Weet je via gedram via de rechter voor elkaar te krijgen dat je toch wordt aangenomen, zit je opgescheept met een baas die je haat en verliest degene die eigenlijk de voorkeur had zijn\haar baan. Als mensen zogenaamd gelijkberechtigd zijn, zie ik werkelijk niet hoe de wereld eerlijker of gelijker is geworden omdat een ander dan werkloos is in plaats van jij of ik.

Bovendien wil ik het recht om privaat te discrimineren. Dat de overheid dat niet mag, prima, en ze hoeft ook zeker niet meer van mij te weten of te registreren dan nodig. Dus of ik een man of vrouw ben gaat haar geen flikker aan. Maar als we ook zoiets als vrijheid van vereniging hebben, de vrijheid om zelf te kiezen met wie we om willen gaan, wie onze vrienden en vijanden zijn en wie we in ons eigen clubje toelaten, moeten we per definitie ook onderscheid mogen maken. Als ik moet kiezen tussen een wereld waarin een ander mij openlijk mag haten en uitsluiten, zonder geweld te plegen en zonder naar rechtsongelijkheid te streven en waar ik dat ook terug mag doen, of een wereld waar ik zogenaamd niet gediscrimineerd mag worden (en dan in het geniep word gehaat), maar constant kan worden aangeklaagd door mensen met tenen van een kilometer lang die vinden dat ik discrimineer wanneer ik een bepaalde mening over ze heb of niet met ze om wil gaan, kies ik toch liever voor discriminatie.

Leer kinderen en volwassenen liever om weerbaar te zijn. Het is moeilijk, ik weet het, maar waarom willen we toch per se omgaan en aardig gevonden worden door mensen die ons niet mogen? Je zou toch denken dat je dat soort mensen juist uit de weg moet gaan en omgang zoekt met mensen met wie het wel klikt. Als iemand je haat of pest om gegronde redenen, moet je misschien eerder aan jezelf gaan werken. Als iemand je haat om onzinnige redenen, is dat geen reden om naar zo'n persoon toe te trekken of je aan ze op te dringen.

Wol | 11-10-17 | 21:03 | 8

Wol – helder en overtuigend.
Democratie, meritocratie en geweldloosheid zijn duidelijke, grotendeels meetbare concepten. Zet daar de hele identiteitspolitiek tegenover en je voelt een gure, ziekmakende wind door merg en been gaan.

tectonicos | 11-10-17 | 22:00

Dank dank, Hear hear.

Wijze woorden weer, Wol.
De 4 W's.

EefjeWentelteefje | 11-10-17 | 23:20

Kijk Wol, dit is nu een helder verhaal waar niets op af te dingen is. Helaas hebben PvdA, GL, D66 etc geen oog voor jou, alleen voor de eigenpijpende deugmenschen. Dat Joden en homo's 72 jaar na einde WO2 niet meer vrij en veilig door Islamsterdam kunnen lopen, maar Geert W. als het Grote Gevaar wordt gezien zegt genoeg. Mocht je ooit lastig gevallen worden door lichtgetinte naffers dan hoop ik dat je even een Chuck Norris doet. Of een Dirty Harry :).

FW Ta-183 Huckebein | 12-10-17 | 00:16
▼ 5 antwoorden verborgen

Wat een treurnis. Er ligt een 56 pagina's dik document met punten waar je op kan zeiken. Waar de geenstijls al JAREN op zeiken.
En er zijn 12 puntjes die de 'verkeerd66 partij' heeft binnengehaald. En daar zijn ze trots op.
Laten we dat vooral niet goed vinden omdat het door de verkeerde club is bewerkstelligd. Ook al is geenstijl al jaren vriend (m/v) van de hosmobeweging. (ondanks dat het ook hier een scheldwoord is, bijvoorbeeld voor de premier)
Blijkbaar is het belangrijker om elkaar het licht in de ogen niet te gunnen dan echt dingen voor elkaar te krijgen.
Echt, jongens. Pak een willekeurig stuk aCCoord. Giet je bak stront erover en noem de verantwoordelijken faalhazen. Maar wees ook een keer zo groot om te zeggen dat dit hele kleine stukje wel redelijk overeenkomt met de norm van geenstijl.

two ball cane | 11-10-17 | 20:58 | 4

@two ball cane,

Lees het stuk van Wol van 21:03 uur.
Daar gaat het om; we leven nu in een vrij land, waar iedereen zijn ding kan doen. Ook die 3% van de bevolking waar deze wetten voor bedoeld zijn. Nu komen er wetten om die 3% van de bevolking ietsje boven de wet te plaatsen, maar is die 3% van de bevolking daar wel bij gebaat?
Hebben zij niet meer baat bij een open, vrije samenleving?
Maar die staat nou juist op de tocht, als je mensen *dwingt* tolerant te zijn.

Het gaat niet om D'66, het gaat om de nietszeggende symboliek. Geen enkele homo, lesbo, trafo of whatever is gebaat bij genderneutrale non-issues als geslachtsregistratie op je paspoort. En straks 26 verschillende toiletten in elk overheidsgebouw. Dat getal is geen grap; zoveel geslachten zijn er, volgens Amerikaanse SJW-non-wetenschappers. Het gedram gaat nergens over, en het enige werkelijke issue wordt overgeslagen; veiligheid. We leven in een land waar de holocaust op veel scholen niet meer onderwezen kan worden, in heel West Europa worden joden de islamiserende steden uitgejaagd. Dus ook homofilie en alles dat daar mee samenhangt is in zwarte steden en zwarte scholen onbespreekbaar geworden. Dat verander je niet met een paar extra lessen van een paar flink gesubsidieerde SJW's die elke echte confrontatie uit de weg gaan.

Deze wetgeving is bedoeld om mensen die geen vlieg kwaad doen extra in de gaten te houden, en bij een verkeerde opmerking of foute grap direct aan te kunnen pakken. Het kansenvolk dat de èchte problemen creëert zal zich hier niks van aantrekken, en zal ook niet ter verantwoording worden geroepen.
Kortom het is dezelfde hypocriete onzin als "feminisme" dat niet tegen groepsverkrachtingen, maar wel tegen dumpert-reeten actie durft voeren. Dezelfde hypocriete domheid als "antiracisme" dat schreeuwt om vernietiging van de joden en slavernij van alle blanken, want "erfzonde".

Dandruff | 11-10-17 | 22:15

Oef.
Geen kwaad woord over mensen die zeggen dat het te weinig is/deze maatregelen onnodig zijn. Is misschien wel gewoon zo. En hier op de rolze panelen heb je nou eenmaal mensen die werkelijk alles aan de islam, dan wel linksige sjw willen koppelen + een schuldvraag + een gebrek aan oplossing door de huidige machthebbers. Ieder z'n ding, al zou ik zeggen doe dan gewoon 'Hey wegkijkerTs, waarom staat er geen islamkritiek in?!?! 2.0' topic.
Mijn punt is dat op dat hele smalle stukje waar de waarden van geenstijl en vvd66 overeenkomen, namelijk dat homo's gewoon homo moeten kunnen zijn/hebben, gekoesterd moet worden als terrein waar (wél) samengewerkt kan worden. Er is zat om elkaar op te bevechten. En het is doodeng om met je politieke vijanden een samenwerking aan te gaan. Maar het niet doen betekent dat je blijkbaar de wijsheid in pacht meent te hebben. Dat zodra -en ook slechts dan pas-, je 76 zetels hebt de lente begint.
Dat is niet hoe onze meerpartijen democratie werkt. En niet hoe je voor het behalen van die absolute meerderheid dingen voor elkaar krijgt.
Ik ben geen D66-er. Prima dat je het drollen vindt omdat ze hun eigen referenda afschaffen. Prima dat je pechie een linkmiechel vindt. Dat je vindt dat ze socialisme en nivellering in een wetenschappelijk verantwoord liberaal papiertje inpakken. Ben ik het nog mee eens ook. (En al was ik wel een D66er, dan heeft ieder nog steeds recht op z'n mening.)
Maar ik laat mijn afkeer voor partij niet in de weg staan om inzet voor een gezamenlijk doel te verenigen. En ik vind dat geenstijl+reaguurders dat ook niet moeten doen.

two ball cane | 11-10-17 | 22:53

two ball cane | 11-10-17 | 22:53
Prima, maar moet het genderneutraal maken van documenten een gemeenschappelijk doel zijn? Waar ik verder niet per se iets tegen heb, afgezien van dat het me nogal zinloos voorkomt en het vooral gericht is op een minderheid van een minderheid die dat een issue zou vinden. Ik vraag me zelfs af of überhaupt een significant groepje dat echt een issue vindt, of dat de SJW's dat vooral op minderheden projecteren.

Ook zijn andere punten weer veel te vaag: wat gaat men concreet doen tegen homo- en transfobie? Gaan ze voorlichting geven op scholen met veel homofobe leerlingen dat ze zelf mogen weten wat ze van homo's vinden, maar hun poten thuis moeten houden? Waarschijnlijk niet, want kennelijk moeten we volgens SJW's ook echt lief en leuk gevonden worden, alsof je voor een ander mag bepalen wat die voor je moet voelen... En ik gok zomaar dat ze het niet aandurven om (zelfs neutrale) voorlichting te geven aan de groep die het het meest zou moeten horen, want "vrijheid van godsdienst" en zo (zowel christelijk als islamitisch). Of wordt het vooral een hoop gratuit geneuzel en reclamefilmpjes die juist op de verkeerde, niet homo- en transfobe meerderheid gericht zijn en totaal genegeerd worden door de groep echte potenrammers? Lijkt me zinloos over de balk smijten van geld en moeite. Met het aanpraten van "homo's zijn liev" bij de zwijgende meerderheid die er het zijne van denkt bereiken we niets, terwijl de kleine groep die daadwerkelijk geweld tegen homo's en transen nastreeft er niet kleiner mee wordt.

Wol | 12-10-17 | 22:01
▼ 1 antwoord verborgen

Geloof ze niet, D66 loopt hier meteen weer van weg, zodra het volk ze er aan houdt.

smdyasc | 11-10-17 | 20:55

Ik maak lekker zelf wel uit wie waar en hoe ernstig ik iemand discrimineer, daar laat ik mij door geen enkel slap aftreksel van een echte vent ( lees D 66`er ) vanaf houden hoor.

Texacoballletje | 11-10-17 | 20:53 | 1

Ik maak ook altijd onderscheid tussen mijzelf, de Zonnekoning, en de rest, het gepeupel. Mag dat volgens de grondwet?

Winter_is_coming | 11-10-17 | 21:05

Alles wat dit doet is, het verzekerd een liegende "vluchteling" van een gegarandeerde asielprocedure. Dit ruikt naar Soros.

LifeCatcher | 11-10-17 | 20:51

Maar wel graag wegkijken als bepaalde veelal jongeren, foei jongeren, met betonscharen op homo's inhakken.
Daar iets van vinden is de kaart en de bal spelen naar Wilders en de zijnen en dat is niet kies en deugt niet.
Nee dan moeten homo's maar even slikken, nee niet lullig bedoeld, nee lullig ook niet lulli... ah fijn die woordgrapjes zijn zo niet bedoeld.
Wat ik bedoeld is dat homo's maar moeten bukken, doe ik het weer.
Nee die bepaalde 'jongeren' dienen nou eenmaal een hoger doel.

Johan_Voorhaar | 11-10-17 | 20:50

bij het lezen over dit soort non-issues ga ik altijd een beetje dood van binnen.

Bert Konterman | 11-10-17 | 20:49

Snap eerlijk gezegd niet waar Geenstijl zich zo druk over maakt de laatste tijd. Aantal artikelen over LHBT is niet meer te tellen onderhand. Volgens mij zijn homosensuelen nog altijd een van de groepen waar je het minste last van hebt in de samenleving. Als ik echter de tegels lees lijkt het wel of mensen zich in hun voortbestaan bedreigd voelen omdat iemand aan homo lijdt.

zeertegendradig | 11-10-17 | 20:48 | 4

Identiteitspolitiek is een bedreiging voor de traditionele samenleving. Voor je het weet zijm jongens en meisjes verboden want gevoelens van een paar genderdysforische patienten.

nerugaer | 11-10-17 | 22:19

@Avin: jij discrimeert, jij bent de Y vergeten, doet de Y er weer eens niet toe? Waar zouden wij zijn zonder Y chromosoom? Dus: het is LHBTQWERTZY
/sarcasme modus uit

LaatmaarLu? | 11-10-17 | 23:00

Avin heeft gewoon een Duits keyboard.

Sr. Gerard | 12-10-17 | 00:00
▼ 1 antwoord verborgen

Snap eerlijk gezegd niet waar Geenstijl zich zo druk over maakt de laatste tijd. Aantal artikelen over LHBT is niet meer te tellen onderhand. Volgens mij zijn homosensuelen nog altijd een van de groepen waar je het minste last van hebt in de samenleving. Als ik echter de tegels lees lijkt het wel of mensen zich in hun voortbestaan bedreigd voelen omdat iemand aan homo lijdt.

zeertegendradig | 11-10-17 | 20:47 | 1

Welnee. Het gaat om het opgelegde, het verkrampte van de policor goegemeente, een D66 voorop.

Lewis | 11-10-17 | 23:56

Ik wil geen ene malle moer te maken hebben met d66.
Geen aandacht meer aan besteden sil vous plait.

Kruisruiker | 11-10-17 | 20:47

Het giftige gedachtengoed van een paar "postmoderne" vrijdenkers. Hetzelfde gedachtengoed waaruit de "Aventurijn" ontsproten is. Postmoderne zeurpieten die nooit volwassen zijn geworden en zich niet afvragen waarom we zaken niet zouden moeten willen....

Pierrepoint | 11-10-17 | 20:42

Degeneratie66

MogeWijEveOvergeve | 11-10-17 | 20:41

Tja, dat krijg je als je WEER op dezelfde schijtpartijen stemt die dit land al tientallen jaren onleefbaar maken.
We zijn een volkje van ontzettende losers.

Slipsnifter | 11-10-17 | 20:41

Ik beschouw dit als seksuele intimidatie. Waar kan de normale man of vrouw aangifte doen?

BozePaarseMan | 11-10-17 | 20:41

Het is verboden om te discrimineren op seksuele gerichtheid, maar inmiddels gelooft D66 eigenlijk niet meer in het verschil tussen man en vrouw. Ach ja, je moet ook niet proberen om er wat van te maken. Gewoon die partij bij het oud vuil zetten en iets nieuws beginnen. Op dit moment is de enige enthousiaste, jonge partij die voor bestuurlijke vernieuwing en culturele herleving is, de partij van die Leidse snoeshaan.

aight.. | 11-10-17 | 20:39

Straks kan weer iemand "de puinhopen van 4 maanden regenboogpietjes" schrijven.

Watching the Wheels | 11-10-17 | 20:37

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl