achtergrond

Geenstijl

O hypocrisie. Onderduiker Anne Frank Dekker keurt actie tegen Baudet goed

Och mensen. Neerlands bekendste Twitterhooligan keurt het goed dat haatlingen deuren bekladden en poep+kots door de brievenbus lazeren, maar duid het ex-collega Anne Fleur Dekker niet euvel. Want het is vooral erg vreemd dat de radicale kleindochter van Pol Pot en Naomi Klein een podium krijgt om haar neo-fascistische gehuil over Nederland uit te sproeien, al kan het in het kader van hysterische zelfdiskwalificatie eigenlijk niet beter. Opdat de digitale middelvingers al roffelend mogen neerdalen op de getormenteerde hersenpan van Anne Fleur, goedprater van geweld en intimidatie, zolang het maar geen kogel is. 

Wat zou het toch een keer lekker zijn als zo'n geradicaliseerd addergebroed als Anne Fleur Dekker zou zeggen: "Wel verdomme, linkse vrienden. Een manifestatie tegen Baudet, geweldig. Een demonstratie tegen Baudet, geweldig. Een website om Baudet te demoniseren, geweldig. Maar het privé van zo'n persoon, dat laten we met rust. Want ik als geen ander weet hoe het is om bedreigd en geïntimideerd te worden. Ik als geen ander weet hoe het is om ondergedoken te moeten zitten. Die vervelende boodschap heb ik reeds moeten uitdragen in de media en ik wens het helemaal niemand toe, zélfs Baudet niet. Er rijdt notabene nog steeds politie voor mijn huis langs. Daarom keur ik, Anne Fleur Dekker, deze infantiele en misselijkmakende intimidatie aan het adres van iemand die bij de verkiezingen 124.991 stemmen heeft ontvangen af. Dit is niet hoe we met elkaar omgaan in Nederland."

Jammer. Zo onderduiker Anne Frank Dekker haar marxistenvriendje bedonderde door te tongen met Ismail Ilgun, zo bedondert ze haar eigen waardigheid door zich heel lafjes onder te dompelen in een badkuip vol hypocrisie. Krijg maar de tering, Anne Fleur.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.