achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

VIDEO. Shariawijk totaalverwoest door Jodenhaters

Goedemorgen. Terwijl u sliep werd gisteravond in de Shariawijk van Den Haag de rechtstaat Nederland gesloopt door subversieve elementen met een uitkering. Alles moest kapot en in de fik en er werd goddomme zelfs geplunderd. En wie er wat van zei was een moslimhater. Of zoiets. Trieste round-up van een door idioten gekaapte demo met een just cause - de dood van arrestant Mitch. De zoveelste fuck-up van burgemeester Jozias van Aartsen. Vuilnisman, mag die zak ook mee?
Kankerjoden. Het is allemaal de schuld van de kankerjoden.
Pliesieknol schrikt van rotje en botst op geparkeerde auto. Agent (geen gordels) vliegt door de lucht. Man man man man. jaberi534.jpgDe geïmporteerde ondankbare moslimbroedertjes Ali & Abdulkasim Jaberi stonden uiteraard vooraan om agentjes te treiteren. moslimhaatvandoorn534.jpgAlleszeggende edoch verwijderde tweet van de veroordeelde drugsdealer annex landverrrader Arnoud van Doorn. ANP-33306526_534.jpgWallpaper van de DenHagistan Riots. Opklikken voor groot.
Bij de frame-aapjes van NOS wisten ze het zeker. Het waren voetbalsupporters. vkberoering534.jpgHo ho ho mensen. "Rellen en plunderingen" getuigen niet van fatsoen en respect naar de relschoppers toe. Beter zegt u: Beroering.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.