achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

VADER! Steek NU wat beter vuur in je BBQ

Summertiiiiime... and the living is meaty

Hallo daar ja het is EINDELIJK een beetje beginnen met zomeren en aangezien het nog lang droog blijft, durven we het wel aan om u van de zolderkamer naar de pijpenlade die u "de achtertuin" noemt te sturen. Met een zak houtskool, een fles spiritus verstandige aanmaakblokjes en een goed boek. Over BBQ'en. Op een ketel, in een kamado maar hoe dan ook: met vleesch. Of vis, of groenten - hell, je kan zelfs fruit barbecueën. Banaan met rum en chocola in een stuk folie opdienen als toetje, u hoorde het hier voor het eerst. Verder hebben wij er net zo veel verstand van als iedere andere doorzonvent: we doen maar wat en kijken er heel serieus bij. Wil je ook serieus goed vreten, doe dan een een vaderdagboek voor jezelf. Leer je kamado beter kennen dan je vrouw, doe iets met BBQ & bier (altijd een succes), jaag je GroenLinksburen op de kast met veel gerookte goedheid of overdrijf je hobby zo erg dat je er een bijbel voor aanschaft. Hoe dan ook: de fik er in, nu het nog kan. Want voor een sateetje krekels en sprinkhanen hoeft je 'm niet meer aan te steken straks...

Tags: BBQ, Zomer, Vleesch

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.