achtergrond

Geenstijl

Kom allemaal zingen in het coronacafe!

Nee geen Wilhelmus, maar een Happy Birthday om middernacht mag best

Morgen is de GeenStijl JARIG (cadeautip) en daar is eigenlijk helemaal geen reedt aan op deze manier. Social distancing doen we al ons hele zeventienjarige leven bij de meeste mensen & media, maar soms wil je toch ook wel eens kunnen knuffelen met je makkers. Nou. Niet dit jaar. MAAR omdat wij ons niet door zo'n virus een verjaardagstaart laten ontzeggen, is het Coronacafé morgenavond om 22:00 uur LIVE op GSTV YT vanuit een speciale, éigen studio. Op een geheime locatie. Tom Staal presenteert. Hij heeft een sidekick. En we hebben een ouwe makker gevraagd om als hooggeëerde gast bij de première aanwezig te zijn. Vanavond moet je het doen met gratis F1TV, maar morgenavond om 22:00 uur: GSTV CORONACAFE - LIVE. Want je bent maar één keer jarig en je wordt maar één keer 17 en of we ooit meerderjarig worden, is sowieso een grote vraag. Coronafirewalls up. Mijmeren maar mensen. *plop*, muziek hieronder en belangwekkend dierennieuws na de breek.

Ingezonden Dierennieuws

Beste Redactie,

*Iedere avond plaats ik een berichtje in het corona café en meld ik dat de geitjes weer tevreden zijn. Regelmatig krijg ik reacties van mede reaguurders die geen idee hebben wie mijn geitjes zijn. Dus dacht weet je wat ik vraag de redactie of ze een keer zo vriendelijk willen zijn om een foto van de geitjes tussen de rest van de café plaatjes willen plaatsen. *

Heerlijk om iedere dag weer even online te zijn op geenstijl en de waan van de dag met mijn geitjes post weer achter me te kunnen laten. Ik ben helaas een jonge (47 jaar) zeer kwetsbare patiënt, kan en mag de deur niet uit dus moet mijzelf toch zien te vermaken met sites als geenstijl. Goed bezig jullie en hoop nog heel lang iedere dag mijn geitjes bericht te kunnen posten. alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
cibeest

Werken bij de NOS

Hot or Not?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.