achtergrond

Geenstijl

U moet NÚ kiezen: Buck Angel (heeft echte vagina) of Bruna Butterfly (heeft echte penis)

Jongens, dinsdag filosofiedag. En nou niet ineens van dat ja nee ik kan ff niet moet boodschappen doen enz. Je moet en gáát dus sowieso kiezen, anders ben je echt een moeilijke homo. Met welke van de twee zou u, gewoon, keurig als gevende partij, een uurtje in de kelderbox doorbrengen? In de blauwe hoek: de Braziliaanse schone @Bruna Butterfly. Haar en ogen als de koranische maagden, een zandloperfiguur waar een vasectomie zich spontaan van herstelt en all-round hyperfeminien in alles behalve d'r broekje [Seriously NSFW-bewijsstukken alhier].

Dan, in de rode hoek met Metallica's Harvester of Sorrow* als walk-in song: @Buck Angel, de stoere oom die u nooit gehad heeft maar nu wel. Bankdrukt makkelijk twee keer z'n eigen gewicht, opent flesjes bier met z'n tanden, kun je de BBQ met je leven toevertrouwen en kreunt als een fucking 6-cilinder dieselmotor. Kortom, hypermasculien in alles behalve z'n broekje [Seriously NSWF-bewijsstukken alhier]. Nou, roept u maar! Na de breek nog twee itempjes voor de zwevende kiezer, plus een losjes gerelateerd filmpje om te lachen.

Mocht u het moeilijk vinden en wat handvatten behoeven, Mosterd kiest voor Buck Angel want "Ja ik ben toch geen homo jonge of wel". Maar hij is sowieso altijd wel op het militante af geopinieerd in dit soort kwesties, dus laat je er niet al teveel door leiden.

Niet (meer) beschikbaar

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.