achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

LOL. Kamer van Koophandel heeft geen jaarrekening van Kamer van Koophandel

Je hebt van die overheidsorganisaties die op zich goed bedoeld zijn, maar verpest worden door de ontzettende weggooiers die er werken.

En dan heb je ook nog de Kamer van Koophandel. Die club die is zo in de kern verrot dat als Loretta Schrijver daar een maandje zou werken, ze opeens Loretta Ikmaakiedereenkapotgodverdomme zou heten. Als ondernemer moet je je verplicht inschrijven bij de KvK, die verder geen reet voor je doet behalve je gegevens doorverkopen aan allerlei hele irritante bedrijven die je gaan lastigvallen met ongevraagde brieven en nog ongevraagdere telefoontjes. Als je gegevens over een ander bedrijf wilt opzoeken kost dat ook weer geld, maar blijkbaar stellen al deze inkomsten de KvK nog steeds niet in staat om een normaal webcare-team te kunnen betalen. Nee, dat zijn ook gewoon klootzakken. Goed. Die KvK dus. Die zou eigenlijk, vinden ze hebben ze gelijk in bij OpenState, de meeste bedrijfsgegevens gewoon als open data beschikbaar moeten stellen. Doen ze niet, want dan gaat hun lucratieve handeltje in uw gegevens verloren. Als iemand erom vraagt roepen ze 'moeilijk moeilijk' en ze zijn zelfs te begaaid om hun eigen jaarrekening openbaar te maken. Ja dat leest u goed. Hup Open State dus met je WOB-verzoek. GOOI OPEN DIE KAMER!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Kamer van Keeshandel! Weet je wie ooit beleid adviseerde bij de KvK...?

De Kamer van Koophandel kwam weer eens onder vuur, ditmaal voor het doorverkopen van privégegevens aan Facebook-adverteerders. Weet je wie OOK weer eens met zijn neus tussen de draaideur zat? Kees Verhoeven!

@Van Rossem | 23-04-18 | 16:30 | 0 reacties

Zoete wraak: Kamer van Koophandel terugfucken

Hallo spreek ik met meneer of mevrouw Van Koophandel? Kan ik u interessen voor een jaarabonnement borrelnootjes? Mag ik dan uw afdeling Borrelzaken even spreken? Nee? Een zakelijke trampoline dan?

@Van Rossem | 20-04-18 | 12:12 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.