Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Cijfers. Kansloze asielplaag blijkt plaag

telegraaffrontpage.pngZo. En de boemerang van de zwijgdeal komt keihard in het gezicht van de politie terecht. De Telegraaf publiceert vandaag cijfers over criminaliteit onder asielzoekers (alle originele stukken HIERRR) en wat iedereen al wist blijkt te kloppen: terwijl de vluchtelingen uit gevaarlijke landen als Syrië, Eritrea en Afghanistan zich relatief koest houden, misbruiken 'asielzoekers' uit veilige landen als Albanië, Georgië, Marokko en Algerije ons opvangsysteem door plunderend door het land te trekken. Een paar honderd criminele kansloze asielplagers verpesten het weer eens voor de rest en de politie is machteloos. "De frustratie spat er vanaf als agenten beschrijven dat een deel van deze asielzoekers uit veilige landen niet eens vervolgd wordt de keren dat de politie ze wel in de kraag vat. Tijdens een rondgang in november 2016 komt de landelijke taskforce er achter dat dit bij meerdere eenheden speelt. De zaak wordt in een dergelijk geval geseponeerd en de verdachte kan gaan. Het idee achter die vrijlating is volgens de politierapportage dat iemands asielaanvraag bijvoorbeeld is afgewezen en dat die sneller is uit te zetten als er geen strafzaak loopt. Maar die uitzetting gebeurt vaak niet of laat tijden op zich wachten. Het resultaat is dat de vreemdeling straffeloos in Nederland kan blijven, terwijl de politie van zijn misdaden weet." Dat wordt weer fijn nuanceren in de media vandaag.
UPDATE Ha! Daar is de eerste nuance al! Ook asielzoekers die WEL een status krijgen misdragen zich: bijna 10.000 zijn verdacht van een misdrijf.
UPDATE-UPDATE: Het getal van 10.000 verdachten gaat niet om statushouders maar om vreemdelingen. De politie heeft in de documenten een fout gemaakt. misdrijfdingen.png toplandencrimi.png Hier legt burgemeester Jos Heijmans even uit waarom dit beleid zo verneukeratief is.

Reaguursels

Inloggen

Zit mijnheer de parasiet ,die overal wel iets van af weet ook weer aan tafel,kan hij met zijn 2500 salaris voor een uurtje ,van u belastinggeld de betwetrrŕrrrrr uithangen, laten we als we criminelen aan gaan pakken ,dat zooitje ook gelijk opsluiten.

fleurtje | 01-07-17 | 17:05

⬆️ Dus...
Waarom als Europa en VS geen grondgebied veilig stellen en ze daar opvangen?
Waarom ze naar hier halen all inclusive?
Waarom ze houden terwijl feilelijk onderbouwde cijfers laten zien dat elk land met dit beleid naar de kloten gaat?
De zooi die we alleen dit jaar al opgevangen hebben kosten de komende 30 jaar 45.000.000.000 EURO dat met een staatsschuld van bijna 500.000.000.000
Ondertussen worden de rijken steeds rijker, de armen steeds armer, werken tot het graf.
www.destaatsschuldmeter.nl

pannekoekgezicht | 01-07-17 | 12:00

"De grote vraag wat mij betreft is: "waarom wil de overheid dat burgers niet geïnformeerd worden over werkelijke criminaliteit onder asielzoekers?"."
Boeser_Onkel | 30-06-17 | 23:43

Ik geloof niet in de complottheorieën zoals geformuleerd door Kosmos | 01-07-17 | 01:17. Ook niet in wat je van tijd tot tijd leest, dat zg Coudenhove-Kalergi plan als verklaring voor de nu al 40 jaar durende massa-immigratie. Ik geloof niet dat alle politici van de EU, waarvan velen nog niet eens geboren waren toen Kalergi zijn plannen voor Europa wereldkundig maakte, in een samenzwering verwikkeld zijn om die plannen te realiseren.

De werkelijkheid is meestal een stuk simpeler. Om antwoord op je vraag te geven: de overheid wil negatieve zaken mbt de massa-immigratie graag achterhouden of in onderste bureauladen stoppen omdat ze bang zijn dat anders het zg "draagvlak" wel eens zou kunnen eroderen (alsof dat niet allang zo'n 15 jaar flinterdun is).

Veel politici en mensen bij de overheid willen ook best wel de "instroom" beperken en uitgeprocedeerden uitzetten. Het grote punt is dat ze dat niet lukt. Ze worden keihard tegengewerkt door belangengroeperingen zoals Vluchtelingenwerk, COA, asieladvocaten, "weg-met-ons" Gutmenschen, die je toch echt niet van Kalergi sympathieën kunt verdenken, maar wel van toch ook tamelijk enge "messias"/"moeder Theresa" syndromen.

Dat aan de ene kant; aan de andere kant is de overheid - uit angst voor die belangengroeperingen - bang en slap mbt daadkrachtig handelen. Ze slagen er maar niet in illegalen in "significante" aantallen uit te zetten, omdat men zich laat chanteren door niet-meewerkende landen van herkomst (terwijl die landen echt kei- en keihard zouden moeten worden aangepakt), en omdat de "criteria" steeds maar opgerekt worden om asielzoekers toch maar met een schijn van juridische rechtvaardiging te laten blijven: je zag dat een aantal jaren geleden in het geval van Sahar (mocht met haar familie blijven op grond van "verwestering") en Mauro (ging hier een opleiding volgen), en je ziet het nu weer in het pleidooi van Kinderombudsvrouw Margrite Kalverboer om het kinderpardon alweer verder op te rekken - nu weer met het argument van "geworteldheid" - , zodat nog meer uitgeprocedeerden kunnen "blijven".

En soms lukt ook wel eens iets. Die deal met Turkije en het afgrendelen van de Balkan hebben echt wel geleid tot een stop van de invasies via die route. Maar mijn bezwaar is dat de EU zich niet afhankelijk moet maken van derde landen als Turkije. Ze moet het heft in eigen handen nemen en de buitengrenzen écht gaan bewaken: hekken op de landbuitengrenzen, samengestelde EU marines op zee om al die dobberbootjes terug te duwen. Maar nogmaals, de EU is slap en eigenlijk bang om echt te handelen.

Dr_Johnson | 01-07-17 | 11:32

Als we nu eens stoppen de illusie te hebben dat de politiek het landsbelang en het burgers belang behartigd.
Politiek is niets meer dan banken en bedrijfsbelangen behartigen.
De onophoudelijke import van kansloos volk is met een bewust doel opgezet.
Cao's de prullenbak in, lonen onder druk zetten, en waar het geld kost draait de belastingbetaler er voor op.
Who cares al er een paar honderd mensen mishandeld, verkracht, vermoord worden, je medeleven uiten en weer verder met de orde van de dag.
De figuren die hier verantwoordelijk voor zijn leven op de meest luxe plaatsen in de wereld, de kakkerlakken in de politiek tot de tanden beveiligd.
Politiek is niet rijk worden op het moment van regeren, de macht zaken te regelen voor de elite betaald zich ná de politieke carrière.
Weet jij hoeveel belasting je betaald? Alles bij elkaar tegen de 70% tot 80%
Die €15 per uur is eigenlijk €3,- per uur, al wakker geworden of nog steeds niet?

pannekoekgezicht | 01-07-17 | 11:25

@1-2-3-4 Ik ben het met u eens, maar de Westerse overheden zijn niet alleen bang voor journalisten en linkse actiegroepen, maar ook, en waarschijnlijk vooral en terecht, voor veel kiezers die het helemaal niet met u en mij eens zijn. Heel veel mensen leven met het idee dat
1) Asielrecht vitaal is voor een rechtvaardige samenleving
2) Er wel degelijk veel echte asielzoekers tussen de immigranten zitten
3) De IND haarscherp het onderscheid tussen "echt" en "vals" kan maken
4) Bij een moreel juiste regel de uitvoerbaarheid niet meer interessant is
5) Ons land verantwoordelijk is voor alle armen ter wereld.

Die mensen hebben allemaal op andere partijen dan de PVV en het FvD gestemd en die zijn met meer dan wij.

JvanDeventer | 01-07-17 | 10:59

Bij Jinek zowaar aandacht voor de vluchtelingenterreur. Vijf minuten verplicht de ongemakkelijke waarheid bespreken en dan snel over tot Rob Scholte en andere belangrijkere zaken.

Jack Jersey | 01-07-17 | 10:48

Het beste zou zijn om het asielrecht eenvoudigweg af te schaffen, maar dat durven de Westerse overheden niet, nog steeds bang voor de politieke correctheid van journalisten, linkse actiegroepen etc..

1-2-3-4 | 01-07-17 | 10:18

@Boeser_Onkel | 30-06-17 | 23:43

Dat is inderdaad de vraag, helaas kunnen wij alleen maar speculeren en komen we dan een beetje in het rijk der samenzweringstheorieën.

De strategie lijkt in ieder geval erop dat Europa gedestabiliseerd moet worden voor een nog onduidelijk agenda/doelgroep. "Cui bono? ten behoeve van wie?"

- Om uit de chaos daarna een EU superstaat te creëren?
- Om door een wanhopig volk een "1984"-achtige politiestaat op te richten?
- Om dichter bij een ge-globaliseerde wereld te komen?
- Omdat een mengelmoes van allerlei volkeren makkelijker te regeren/manipuleren is en minder snel rebelleert?
- Omdat andere landen zoals USA/China de economische concurrentie willen uitschakelen, en onze politici/media massaal opkoopt?
- etc etc.. we zullen het waarschijnlijk nooit echt weten.

Kosmos | 01-07-17 | 01:17

Veel reaguurders hebben het over criminaliteit van asielzoekers. Dat is niet de essentie van het probleem, denk ik. De crux is volgens mij dat feiten onder de pet gehouden zijn. De grote vraag wat mij betreft is: "waarom wil de overheid dat burgers niet geïnformeerd worden over werkelijke criminaliteit onder asielzoekers?". Met als achterliggende vraag: Wat streeft deze overheid na, wat is hun 'agenda' in deze?

Wie o wie weet een antwoord op deze vragen?

Boeser_Onkel | 30-06-17 | 23:43

Ach ja, Bij mij in de stad ook wat kansenparels in AZC. Lieve jongens allemaal, alleen begrijpen ze het niet. Ze denken dat "Hoerrrr" leuk meisje betekend. En de locale supermarkt heeft sinds hun komst bewaking omdat ze wel eens vergeten af te rekenen. Verkeerd begrepen deze lieverds. Of te wel: MINDER

borus | 30-06-17 | 22:53

iedereen die gelooft dat er goede en dankbare vluchtelingen zijn, heeft een mahonie-houten plaat voor zijn kop. Iedere asielzoeker is hier eenvoudig weg omdat het hier beter is dan thuis. Om wat voor reden dan ook. Niet omdat ze Nederland nou zo'n fucking leuk, mooi en vriendelijk land vinden. Dat je dan samenklit verbaast mij niets en als je toekomst uitzichtloos is, verbaast het mij al helemaal niet dat ze schijt aan de wet, normen of waarden hebben van Nederland.

tolerante knakker | 30-06-17 | 22:41

@Ir. Wilhelmus | 30-06-17 | 22:06

"misdadige media".vs."waarheid"

Hoe weet u wat misdadig is en wat waarheid?

tolerante knakker | 30-06-17 | 22:22

hahaha, alleen die kop al:"DEZE CIJFERS MOCHT U VAN DE OVERHEID NIET ZIEN", het lijkt wel een fucking filmposter... van een heel slechte B-film

tolerante knakker | 30-06-17 | 22:13

Nederland wil dit, en heeft hier weer voor gekozen. Maar met onze misdadige media is het ook wel moeilijk voor veel mensen om de waarheid te zien.

Ir. Wilhelmus | 30-06-17 | 22:06

-weggejorist-

Russ Meyer | 30-06-17 | 21:40

Merkel MOET aangeklaagd worden voor het terzijde schuiven en negeren van het Dublin Verdrag. Lock her up!

Russ Meyer | 30-06-17 | 21:37

*En Ze werken rustig mee aan het faciliteren van deze migranten-tsunami.

alphapapatango | 30-06-17 | 21:29

-weggejorist-

alphapapatango | 30-06-17 | 21:26

NOS journaal had het er niet eens over..

Bobdesloper | 30-06-17 | 20:36

@Road to serfdom | 30-06-17 | 09:04

Dat downplayen gebeurde vanmorgen al op BNR door hoogleraar criminilogie Jan van Dijk. Hij feitjes, vechtpartijtjes en boefjes en diefstalletjes. Toen moest ik al kotsen, maar toen hij bagatelliseerde dat het allemaal nogal meeviel op 30.000 asielzoekers, was ik de man echt beu. Hij noemde het stemmingmakerij van de Telegrof.

SaskiaDD | 30-06-17 | 19:50

Alles wordt uit de kast getrokken om te verhullen dat men de regie kwijt is!

Bena | 30-06-17 | 19:10

-weggejorist-

Klepzeiker51 | 30-06-17 | 18:13

De nacht van zaterdag 17 op zondag 18 juni was een piek in de inbraakgolf. Nu snap ik de term Nacht van de Vluchteling beter.

Jack Jersey | 30-06-17 | 18:03

Zometeen om 18 uur beantwoordt Mark Rutte, premier van 'misschien wel het beste kabinet na de tweede wereldoorlog' samen met Halbe Zijlstravragen via de facebook pagina van de VVD. in beginsel over de huidige stand van de formatie, maar we zouden geen Geenstijl reaguurders zijn als we hem ook niet vragen gingen stellen over deze misdadige cover up van de politie van de criminaliteitscijfers mbt asielzoekers.

Schweinchen Dick | 30-06-17 | 17:58

@Klepzeiker51 | 30-06-17 | 17:01
-
WAAROM denkt u dat die WOB-procedure er aan te pas moest komen?

bisbisbis | 30-06-17 | 17:57

Dit is nieuws wat er daadwerkelijk toe doet, maar voor zover ik het kan overzien besteedt het Journaal, EenVandaag, Nieuwsuur en Jinek er vanavond geen aandacht aan. Met andere woorden, de NPO denkt mee met het OM en houdt deze stigmatiserende feiten braaf onder de pet. Het gaat u niets aan brave burger, doelwit van ronddolende illegale importbendes.

pissebed | 30-06-17 | 17:51

Het meest in het oog springend vond ik het feit dat 1 asielzoeker van wel 13 misdrijven verdacht werd.
Ook de mededeling in het weekoverzicht periode 5-12 dec 2016, dat sommige noord-afrikanen bij conflicten scheermesjes in hun mond verstoppen, die ze dan tussen hun tanden wriemelen, en dan hun tegenstander door met het hoofd te bewegen, in de hals of in het gezicht proberen te snijden.
Lekker volk.

Roadblock | 30-06-17 | 17:35

Wat ik nog veel erger vindt is dat 10.000 van de 60.000 statushouders (= 16.6%) in de eerste 9 maanden van hun verblijf een misdrijf hebben begaan, waarvan meer dan 100 asielzoekers werden verdacht van een zwaar delict, zoals Moord, verkrachting, waar een celstraf van 6 jaar of meer op staat.

Schweinchen Dick | 30-06-17 | 17:25

Goeie gast die Jos Heijmans, gisteren gezien Eek-A-Mouse. Wat liep die Peter R. de Vries daar ook weer te kwarren, betalen ze hem 2500 euro is hij nog sacherijnig.

Watching the Wheels | 30-06-17 | 17:21

-weggejorist-

Klepzeiker51 | 30-06-17 | 17:02

-weggejorist-

Klepzeiker51 | 30-06-17 | 17:01

In marokko en Algarijen en al die andere veilige landen staan ze gezamenlijk te juichen en zijn ze nog drukker bezig om snel naar dit Walhalla af te reizen.

Dat is toch net als jatten uit de snoepkauwgumballenpot en vervolgens keihard een grote bubble in het gezicht van de autoriteit en gezagdiender kapot laten klappen om vervolgens een greep te nemen, nog groter uit een ander domeinpot, die van de menselijke integriteit.. hoeveel Sterres mogen er worden aangerand, verkracht .. of recent aangetoond; poging tot aanranding. Terwijl de bewijzen van verkrachting overduidelijk aanwezig zijn, maar dit zo slecht afstraalt op de vluchteling/asielzoeker..

fikkieblijf! | 30-06-17 | 16:58

-weggejorist-

Klepzeiker51 | 30-06-17 | 16:56

Ik weet het wel ja, een van mijn kinderen is al geëmigreerd, zit momenteel met een kop koffie te brainstormen of het op mijn leeftijd toch misschien nog praktisch haalbaar is om zelf te emigreren en een nieuw bestaan op te bouwen. Nog een keer Rutte citeren: "gaaf land" of zoiets.
J.van-Bontekoe | 30-06-17 | 09:54

Ja hoor, in Gambia kun je zelfs van je aow prima rondkomen.
Veel info te vinden op beleefgambia.nl

_kees_ | 30-06-17 | 16:49

Binnenkort zeker een vluchtelingen stroom uit België?
salsaparilla | 30-06-17 | 16:34

het voordeel is dan weer wel dat jij je als Nederlander sinds mensenheugenis, bijvoorbeeld ook gewoon onder de stroom mensen kunt mengen die in Duitsland een gratis uitkering, huis, zorg, onderwijs etc. aanvraagt.

Volgens de media ben je dan immers een "asielzoeker uit een veilig land".
Kun je daar ook gewoon misdaden plegen.
Zonder consequenties.

Iedere Duitser die daar iets van zegt, wordt door Duitse deugmensen uitgemaakt voor racist, xenofoob, etc.
Ook al ben je in dit geval slechts 50 kilometer verderop geboren.

Want ook daar zingen ze iedereen "welkom" naar binnen en ben je racist als je niet iedereen gratis geld wilt geven en alle verworvenheden zomaar wilt inleveren voor de EU.

Wering | 30-06-17 | 16:46

Heb dat hele interview bij Jinek gezien. Wat is die Peter Errrrr de Vries toch een irritante man, praat er de hele tijd tussendoor. Sinds Charlie Hebdo is hij als dhimmi uit de kast gelomen, waarom wordt die man nog uitgenodigd?

KenJijDeSwaffelman | 30-06-17 | 16:44

-weggejorist-

Klepzeiker51 | 30-06-17 | 16:38

@teevee | 30-06-17 | 16:25
.
Onzin, de overheid heeft handvatten genoeg om de stroom criminele asielzoekers in te dammen, maar ze willen er geen gebruik van maken. Begin maar eens met het uitvoeren van het verdrag van Dublin. Vervolgens hoef je ook geen permanente verblijfsvergunning te verstrekken, hoef je ze geen zelfstandige woonruimte te geven en hoef je ze niet na afwijzing asielaanvraag vrij te laten rondlopen. Wie waren er ook maar zo fel tegen het strafbaar stellen van illegaliteit?

Graaisnaaiert | 30-06-17 | 16:38

Kan aan mij liggen, maar binnen 1 jaar al over de scheef, lijkt mij een enkeltje naar huis. Laat staan dat je uit niet gevaarlijke landen komt. Binnenkort zeker een vluchtelingen stroom uit België?

salsaparilla | 30-06-17 | 16:34

O, ontschoot me nog even: We kunnen het OM ook laten vervolgen voor medeplichtigheid aan alle vervolgmisdrijven van die niet opgepakte asielzoekers. Want die gaan natuurlijk gewoon rustig door.

_kees_ | 30-06-17 | 16:28

Het is niet zo dat de overheid achter de eindeloze asielstroom staat. Ze staan gewoon machteloos, maar willen dat niet toegeven. Het is ten slotte belangrijker dat mensen blijven geloven in de almachtige overheid.

teevee | 30-06-17 | 16:25

Zeg, kunnen we nou het OM niet laten vervolgen voor discriminatie? Wegens het nl niet vervolgen van bepaalde bevolkingsgroepen. Lijkt mij persoonlijk pure discriminatie van degenen die wel vervolgd worden.
Is maar 1 klein probleempje: wie gaat dat doen...? Zoals de eeuwenoude vraag: Wie bewaakt de bewakers?

Of moeten ze eerst lid worden van de PVV, voor het OM tot vervolging overgaat?

_kees_ | 30-06-17 | 16:08

Met dank aan Claudia de Breij en vergelijkbare linkse domme dozen.

Jack Jersey | 30-06-17 | 15:51

Apothekers uit Aleppo, is dat achteraf gezien niet gewoon Newspeak geweest voor drugscriminelen?
En verder, de laatste paar jaar is het aantal verkeersdoden "toevallig" met sprongen omhoog gegaan. Iedereen die regelmatig in de auto zit weet wie er de verkeersregels niet kennen/aan hun Kaftan/Kromzwaard hangen. Voorrang zal wel als het alleenrecht van de Islamiet in de Koran staan, want uitkijken ho maar, gewoon dom doorknallen.
Onderzoekje bitte, en ook graag de bevestiging dat hierdoor de collectieve verzekeringenspremies niet omhoog gaan.

Graaisnaaiert | 30-06-17 | 15:14

Ik heb het al eens eerder gevraagd.
Wie heeft er naast mensen die in onze ogen onterecht vervolgd worden of vluchten voor geweld?

Juist, de mensen die terecht vervolgd worden.
Criminelen dus.

Wie heeft de beste contacten, en kan een lage prijs voor de overtocht afdingen/afdwingen?
Criminelen dus.

Wie worden er aangenomen door de mensenhandelaren om het geld van de op de pof gekochte kaartjes in het land van aankomst te innen, of de echte vluchtelingen drugs te laten smokkelen/verkopen?
Alweer criminelen.

Als er een wet was dat bij een meerderheid van criminelen onder asielzoekers je ze allemaalmocht weigeren, dan kwam er niemand meer in.

laatmaargaan | 30-06-17 | 15:13

@Peter Emile | 30-06-17 | 14:23
Wat mij betreft mag u uw tegels in boekvorm gaan uitbrengen. Dang wat heeft u het weer bij het rechte eind. Hieronder een filmpje dat u vast wel kunt waarderen. Een Poolse politicus die in Parijs even aan het Europese Parlement uitlegt waarom we überhaupt bezig zijn met het bediscussiëren van de Shariah Law? We gaan daar ook niet de Platte Aarde theorie bespreken.

www.youtube.com/watch?v=_LJ8GSqN8VQ

Sjefke7807 | 30-06-17 | 14:44

Hoor net het NOS journaal: het is niet te geloven, maar men blíjft het maar "asielzoekers uit veilige landen" noemen.
.
Het zijn ILLEGALEN.
Op zijn best: immigranten.
.
Die hebben NIETS te maken asielzoekers - die bijvoorbeeld hier naar toe komen omdat zijn homo zijn, het niet eens zijn met het regime elders, etc.
Die mogen wat mij betreft hier komen en asiel vragen.... Mits zij (financieel) hun eigen broek ophouden, kan dat wat mij betreft een overweging zijn, zolang zij maar niet direct recht krijgen op huis, inkomen, zorg, onderwijs etc.
.
Die 1 op de 10 die echt zijn gevlucht voor oorlog is een groep die aandacht verdient.
Volgens afspiegelingsbeginsel naar geslacht, leeftijd, gezinssituatie e.d. zouden deze mensen tijdelijk opgevangen kunnen worden in andere landen.
.
Dus néé NOS: het zijn géén asielzoekers uit veilige landen, die term moet verboden worden!

Wering | 30-06-17 | 14:44

-weggejorist-

LanzVonLiebenfels | 30-06-17 | 14:34

Indien ze allen via Italië komen.. maakt verder niet uit. Het totale plaatje klopt en dit is zeer verontrustend.

Bill Cosby | 30-06-17 | 14:32

Von sokkenstopfen: 2016: 1.2 mln vluchtelingen totaal aangekomen in eu. Is per maand 100.000 stuks, 60 procent gaat direct door naar Duitsland. Op dit moment komen de meeste via Italië binnen, wellicht is het wat hoog per etmaal. Maar wekelijks vangt Italië 16k vluchtelingen op, per maand een middelgrote stad. Per 5 maanden een compleet land als Luxemburg. Per jaar wordt compleet Estland binnengeloodst. WTF

Bill Cosby | 30-06-17 | 14:31

West-Europa: money for nothing and the chicks for free. Ze stribbelen weliswaar tegen maar daar hebben ze niet zoveel moeite mee.

Ofzo2 | 30-06-17 | 14:29

... overigens hoorde ik gisteren in één van de journaals (ik weet niet meer of het RTL of NOS was) tijdens een item dat ging over kansloze asielzoekers het volgende zinnetje voorbij komen:

"De meeste van deze kansloze asielzoekers duiken na de afwijzing van hun asielaanvraag de illegaliteit in. De meesten van hen zijn niet uitzetbaar."

'De meesten van hen zijn niet uitzetbaar'.

Alsof dat een voldongen feit is dat ons is overkomen. En dat voor eeuwig in graniet gehouwen is, en waar nooit meer iets aan te doen is.

Als illegalen niet uitzetbaar zijn, dan komt dat door onze wetten. En de regels van de EU.
Tijd dus, om die wetten & regels rigoureus aan te passen, c.q. aan onze glimmende laars te lappen.

En als uitzetten verder onmogelijk wordt gemaakt omdat de landen die de broeinesten zijn van dit geteisem weigeren hun misgeboortes terug te nemen, dan betekent dat simpelweg dat we te lief zijn voor deze landen en dat we deze landen bij lange na niet voldoende onder druk zetten.
Tijd dus, om ons niet langer te gedragen als watjes en deze landen te dreigen met harde maatregelen op allerlei terreinen die met geld te maken hebben. Gewoon, intimideren die hap. En dreigen. Kortom: ze aanspreken in hun eigen taal.

En tenslotte een Holland-Africa line oprichten en elke twee weken een sobere cruise organiseren met een gecharterde oceaanreus vol Naffers, die achtereenvolgens de havens van Tanger, Algiers, Tunis en Tripoli aandoet.
Om leeg weer terug te keren.

Moet je eens kijken hoe rustig & vredig het weer wordt in dit mooie land.

Peter Emile | 30-06-17 | 14:23

@EefjeWentelteefje | 30-06-17 | 13:18

Dat is waarschijnlijk beleid. Uit welke hoek dat komt, kan ik wel raden. Vast die partijen die geloven dat als je iets niet benoemt, het niet bestaat en het hardst roepen dat echte vluchtelingen altijd welkom zijn, maar tegelijkertijd rammen ze een mes in de rug van die mensen. Door dit verstop spelletje breekt men het draagvlak voor immigranten steeds verder af.

@Lupuslupus | 30-06-17 | 09:57

Hier valt het nog wel mee, ik woon in een volkswijk, dat helpt wel.

Maar er zijn wel spanningen voelbaar. Vooral in de zomer, dan hangen ze als vliegen rond op pleintjes. De hele dag door, drinken en blowen. Aan het eind van de dag gaan ze marktlui treiteren enzo. Ironisch genoeg vallen ze de mensen aan die hun uitkering ophoesten.

Weleens geprobeerd uit te leggen aan een, maar de meerderheid van het volk is te dom om te poepen, het kwam niet goed bij hem binnen.

Grappig genoeg hebben andere groepen zoals Antilianen en Surinamers ook genoeg van het gespuis, die jagen ze geregeld weg als ze lastig zijn. In de aangrenzende winkelstraat veel diefstallen. Politie heeft er een dag taak aan.

Voor de rest wil je geen Jood zijn in sommige wijken, daar spugen ze op.

Ik ben het wel zat zo onderhand. De overheid gedraagt zich als een natte dweil.

decadent degeneraat | 30-06-17 | 14:20

Kappen met dat hele asielcircus! Ogenblikkelijk dat Vluchtelingenverdrag uit 1951 opzeggen en niemand meer asiel verlenen. Over en uit, basta, toedeledokie, opzouten!

Als zelfs de Jessias toegeeft dat ca 90% van alle "vluchtelingen" economische landverhuizers zijn op zoek naar groenere (en vooral: gratis) weiden, dan kun je er een biertje om verwedden dat het werkelijke percentage gelukszoekers al snel richting de 100% gaat.

We hebben geen plaats voor die lui, ze komen ons niets "brengen" in economische termen. Want ze kunnen niks, ze hebben geen vaardigheden; ja, ze hebben vaardigheden om te kunnen overleven in de Kalahari woestijn, en ze kunnen 23 geiten bij elkaar houden, maar daar staan nooit vacatures voor in de krant. Dus gaan ze - op enkele dozijnen na - allemaal linea recta richting bijstand, waar ze voor de rest van hun leven in blijven hangen (veel van hun kinderen later ook, trouwens, want die willen allemaal dokter worden, maar ja...).

Als je het recht op asiel afschaft, dan kun je dat hele COA en Vluchtelingenwerk, en aanverwant zieligheidsgedoe, in één keer opheffen. De IND hoeft niet meer eindeloos tijd en mankracht te investeren om al die verzonnen vluchtverhalen ("narratieven") te ontkrachten. Afgewezenen kunnen niet meer procedure op procedure stapelen met hun dure advocaten die betaald worden door de belastingbetaler. Je hoeft geen sociale huisvesting (met urgentie) meer te verschaffen en gratis geld; geen bed/bad/brood opvang voor uitgeprocedeerden die hier allang opgetiefd zouden moeten zijn.

Dat is wellicht pech voor die 6 of 7 "echte" vluchtelingen per jaar, die persoonlijk voor hun leven te vrezen hebben omdat hun regering ze graag dood ziet, maar die moeten dan maar wat minder ver doorvluchten dan hélemaal naar Nederland. Ik kan er echt niet mee zitten.

Het is allang pompen of verzuipen. Helaas wordt dat door de boven-ons-gestelden en een handjevol - uiterst luidruchtige - Gutmenschen, zowel hier in Nederland als in de rest van West Europa, totaal niet zo ervaren.

Dr_Johnson | 30-06-17 | 14:15

De kenmerken van gelukzoekers, massaal opzoek naar seks en gratis geld. Nou dat laatste is in Europa dankzij de ongekozen lieden van het "Europees Parlement" gul voor handen, want wij betalen toch wel.

FreeVogelaar | 30-06-17 | 13:50

Elke Westerse regering zaait burgeroorlog.

Ales | 30-06-17 | 13:27

Tjsa... je verwacht het niet hè.

Voor de goede orde: het betreft dus voor de overgrote meerderheid dus juist géén vluchtelingen, maar gewoon TUIGH, dat hier de boel komt versjhtieren.

Het is mij dus een apert raadsel waarom er bij de 'intake' zogenaamd geen onderscheid gemaakt kan worden. Bij monde van iemand die in een AZC werkt (en verdomd kritisch is): "Je merkt direct wie er een echte vluchteling is, en wie de klaplopers zijn. De vluchteling is doorgaans dankbaar en stelt zich bescheiden op.
De klaplopers beginnen al met klagen en eisen voordat ze goed-en-wel binnen zijn. En ja, die laatste categorie is voor ruim 90% afkomstig uit het oostblok en (Noord-)Afrika."

EefjeWentelteefje | 30-06-17 | 13:18

@Peter Emile | 30-06-17 | 12:22
Hear, hear! Weer een dijk van een tegel mijn beste. Mensen als u zouden in de 2eSlaapkamer eens een voordracht moeten doen. En dan bij alle Kamerleden van tevoren de smartphone afpakken zodat ze wel moeten luisteren. Niet dat het veel zal helpen maar laar mij toch ook eens een keer dagdromen:-)

Sjefke7807 | 30-06-17 | 13:18

De waarheid die iedere internetgebruiker die verder kijkt dan de MSM, NPO enz. allang wist komt eindelijk boven tafel zoadt ook het klootjesvolk dat op al deze flutpartijen stemt en denkt dat het allemaal fantastisch is er ook eens mee geconfronteerd wordt.

johnelec | 30-06-17 | 13:18

Ik mis het verschil in delicten tussen afkomst autochtoon vs allochtoon vs asielzoeker.

valdhaute | 30-06-17 | 13:18

Ofzo2 | 30-06-17 | 13:07
Klokkenluiders blijken altijd de lul te zijn. Hoe zeer ze gelijk hebben en even in de spotlight staan. Macht van de policor status quo breek je niet (meer) zomaar.

cocktailsmaak | 30-06-17 | 13:11

Peter Emile | 30-06-17 | 12:22
Uiteindelijk kan je het de dienders wel kwalijk nemen dat ze zo'n politietop boven zicht laat bestaan. Net als dat je het stemvee in Nederland kan kwalijk nemen dat we nu weer vier jaar met dezelfde ellende worden opgezadeld (alhoewel het eerder zal vallen dit kabinet). Dus ja de top is het meest kwalijk te nemen maar de dienders faciliteren die top natuurlijk wel om te bestaan.

Ofzo2 | 30-06-17 | 13:07

@Nehemia | 30-06-17 | 10:42
*koffie van TFT poetsen doet*

Sjefke7807 | 30-06-17 | 13:05

@SyntaxError | 30-06-17 | 12:31
De verantwoordelijke voor het lekken van dat wob-verzoek zal wel worden gelynched door de politiek-correcten binnen het politiemanagement.

Beter maar nu downloaden die data.

ChatBot | 30-06-17 | 12:58

Ik denk dat duizenden tot op het bot gefrustreerde dienders blij zijn met deze berichtgeving.

Here's Freddy | 30-06-17 | 12:53

Maar als je de boete terecht of onterecht niet kan of wil betalen dan ga je wel zoals mijn overbuurman wel voor 3 weken de bak in nadat ze hem hebben opgehaald met 3/4 man en deze man van 79 jaar oud hebben weg gevoerd .
Maar dan ben je ook een domme nederlander die meer dan 55 jaar zijn belasting netje s heeft betaald en nooit een uitkering heeft gehad ,mijn buurman gaat voor de zekerheid nu trachten een marokaans paspoort aanvragen is altijd makelijk als backup

witchmaster | 30-06-17 | 12:52

@Sjefke7807 | 30-06-17 | 12:48
*"is" omhoog gooien doet* Zet je computerbril op LutserT...

@Lupuslupus | 30-06-17 | 09:57
Het feit dat u dat moet schrijven in uw eigen(!) land doet mij zeer, zeer veel verdriet. Tevens laat het ook de stoom uit de pijpen van mijn shorts lopen van woede. Dat u niet meer vrijelijk op welk moment van de dag dat het ú schikt de deur uit kan. Dat uw bewegingsvrijheid al zodanig is ingeperkt dat u dergelijke maatregelen als "normaal" of "acceptabel" bent gaan vinden. *verder gaat met head desken*

Sjefke7807 | 30-06-17 | 12:52

-weggejorist-

Dommedaris | 30-06-17 | 12:49

Ik keek het hele onderdeel even terug op NPO site. Die Peter R. was weer lekker suggestief bezig zeg. Gewoon niet accepteren dat dit de feiten zijn.

Dommedaris | 30-06-17 | 12:49

@langzullenweleven | 30-06-17 | 09:44
U mag daar reaguurders als o.a. DKS en Berbaar aan toe voegen.

En voilà, de 1e wegkijkerT is alweer een feit;
@KomodoVaraan | 30-06-17 | 09:51

U bent echt ziende blind hè. Want u snapt toch zelf ook wel dat dit cijfers zijn van de dingen die wel bij de politie aangegeven worden danwel op een andere manier naar buiten komen. Over die enorme stinkende hoop die níet bekend weet men niets dus bestaat het voor mensen als u ook niet....

*nekzalfje aanreiken doet*

Sjefke7807 | 30-06-17 | 12:48

Peter Emile | 30-06-17 | 12:30
Ze gaan lopend vanaf hun opvangplek... snappie?

LK1964 | 30-06-17 | 12:43

En de politici maar geschokt zijn en verrast. Tjonge, jonge wat een toneelspel zonder lef en daadkracht.
@ Graaier | 30-06-17 | 12:13
-
Hier nog een paar van de vele Haagse Huichelaars:
""D66-Kamerlid Maarten Groothuizen reageert eveneens ontsteld. „Als er problemen zijn, dan moeten we dat weten...""
en
""Minister Blok (Veiligheid en Justitie) baalt als een stekker. „Dat er allerlei schurken misbruik maken van onze asielprocedure, is verschrikkelijk...""
www.telegraaf.nl/binnenland/28511465/_...

telelezer | 30-06-17 | 12:42

Annechien Steenhuizen opent vanavond om 20.00 uur vast zo :
Goedenavond dit is het 8uur journaal met als belangrijkste onderwerpen :
Krolse kat zorgt voor overlast in Appelscha.
Veel fietsers door rood tijdens controle in Blaricum.
Koe van boer Wapse uit Hoogeveen baart kalf met 3 poten.
Door slechte oogst wordt de koffie duurder.
En verder nog, verwarde man met te laag suikerspiegel valt van fiets in Parijs en verwond toevallig passerende toeristen.
We eindigen zoals altijd met het weer.

LK1964 | 30-06-17 | 12:39

U komt aangifte doen...
Maar meneer we hebben geen mankracht...
Kom over 14 dagen nog es terug...
We zijn nu ff iftarren...

Kanarie_Geil | 30-06-17 | 12:36

Politiek kan voorlopig niks doen, want het onderwerp is controversieel verklaard. Dus wachten tot er een nieuw kabinet is gevormd. Intussen houden de partijen nog even 2 weken vakantie...
.
Link naar controversieel verklaring:
twitter.com/Mirjam152/status/88068899...

cocktailsmaak | 30-06-17 | 12:36

"Willen jullie er wel rekening mee houden dat de cijfers niet voor niets onder de pet gehouden worden:moslims hebben immers een schaamtecultuur en we moeten ze daarom in bescherming nemen tegen de statistieken."

lulleficatie | 30-06-17 | 12:35

@ MarcS | 30-06-17 | 11:10
Ah, dan begreep ik je verkeerd.

Lewis | 30-06-17 | 12:35

Note to self: spellingcontrole uitschakelen. "ter ore"

MickeyGouda | 30-06-17 | 12:33

@mezelf, oh wacht.
*gaat bril poetsen.

SyntaxError | 30-06-17 | 12:32

Is deze al voorbij gekomen;
De korpschef heeft op 30 juni 2017 een besluit genomen op een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob):
www.politie.nl/wob/korpsstaf/2017-rap...

SyntaxError | 30-06-17 | 12:31

@succesvol | 30-06-17 | 11:39

"In Nijmegen kun je vroeg in de ochtend zo tussen een uur of vijf en half zeven Eritrese asielzoekers op weg naar Lent zien fietsen. Werken deze jongemannen in de nachtdienst?
Vragen, vragen,vragen."

Ik vraag me dan vooral af waar die Eritrese geldzoekers hun fietsen vandaan hebben.

Peter Emile | 30-06-17 | 12:30

Deze informatie was iedereen al eerder ter oren gekomen over Duitsland. Het feit dat deze onverteerbare statistieken voor de verkiezingen onder de pet zijn gehouden bewijst eens te meer dat Nederland langzaam is veranderd van een democratie in een linkse dictatuur. Mijn voorstel: allemaal naar het Malieveld.

MickeyGouda | 30-06-17 | 12:29

Dit is blijkbaar alleen nieuw voor de kansloze bestuurders in Den Haag. Nederlanders weten dit al lang en weten dat de regering bewust met cijfers knoeit als het om asielzoekers gaat of migratieproblematiek. Hiermee hebben ze zichzelf echter in de voet geschoten. Het wantrouwen en aversie tegen asielzoekers en migranten in het algemeen is inmiddels ongekend hoog juist door de struisvogelpolitiek in Den Haag. Ongetwijfeld gaat er de komende dagen nog wel een kansloze "kenner" deze cijfers duiden en horen we weer dat er er officieel niets aan de hand is. Gaat u rustig slapen in dit kei-gaaf land. Welterusten Nederland.

Ruikbaard | 30-06-17 | 12:26

Wellicht helpt het als "we" massaal bewindslieden persoonlijk aansprakelijk gaan stellen. Het is misschien best eens interessant of zoiets, op een creatieve manier toch mogelijk is.

superjan | 30-06-17 | 12:25

-weggejorist-

Lewis Lewinsky | 30-06-17 | 12:24

Ik heb mijzelf via YouTube wat basis gevechtstechnieken aangeleerd, en mijn conditie opgevijzeld met eenvoudige oefeningen en rondjes lopen in het bos.
Oftewel: ik ben klaar voor de paradigmashift...

King of the Oneliner | 30-06-17 | 12:23

Wat de Telegraaf vandaag naar buiten bracht, weten de meeste Nederlanders al zo'n dertig, veertig jaar. Dat zijn de Nederlanders die, in tegenstelling tot de Haagse kliek en de bestuurlijke elite, dagelijks met hun poten door de multiculturele bagger moeten ploegen.
En die Nederlanders worden al dertig, veertig jaar voor racisten, bruinhemden, nazi's, domme paupers en onderbuikers uitgemaakt.

Maar vergis je niet: de onderbuik is het meest gevoelige onderdeel van het lichaam. Waarmee je haarfijn kunt aanvoelen wie je bij de ballen pakt en wie je voortdurend probeert te naaien.

Dat zelfs de politie deze uitermate alarmerende (en bevestigende) feiten onder het tapijt veegt, laat zien hoe zeer de linksdraaiende politieke correctheid onze weerbaarheid heeft doen degenereren.

Een politie-organisatie waarvan de leiding consequent wegkijkt van de schokkende, rauwe realiteit en deze zelfs ontkent door op het deksel van een enorme doofpot te gaan zitten om er niet meer vanaf te komen, faalt volledig in het uitoefenen van zijn enige en belangrijkste taak: het beschermen van de burgerbevolking en het handhaven van de wet.

Zo'n falende organisatie kan maar één ding doen om het verloren vertrouwen van de burgers te herstellen: zelfreinigend vermogen tonen door van onder af te zorgen dat die complete laffe bovenlaag van politiek correcte valsspelers met hun glimmende knopen en hun goudgalon, met een ferme trap onder hun zitvlees, uit de organisatie worden gebonjourd. Om vervangen te worden door realisten die niet alleen de rauwe realiteit onder ogen willen en kunnen zien, maar die ook bereid zijn met hun poten in de bagger te staan, en die niet bang zijn op hoge toon eisen te stellen aan de regering om de hopeloos achterlopende & verouderde uitrusting en technologie op peil te brengen.

Een politiemacht die ontkent dat er een probleem is dat alle burgers raakt - en regelmatig op dodelijke wijze - is een macht zonder macht. En machteloze organisaties dwingen geen respect af.

Nogmaals: ik heb alle respect voor de eenvoudige dienders die elke dag weer, de smerige ontlasting moeten opruimen van de ratten, de hyena's en de kakkerlakken die met tienduizenden onze samenleving, ons nest en onze moraal bevuilen.
Maar een politie-leiding die vooral druk in de weer is met het organiseren van iftar-maaltijden en de inkoop van koekjes voor de vijand, en die de burgers wijsmaakt dat de dienders voornamelijk bezig zijn met bloemschikken in plaats van met bagger opruimen, moet onmiddellijk de laan uitgestuurd worden.

Peter Emile | 30-06-17 | 12:22

Barkruk2 | 30-06-17 | 12:00
"Op school word je geïndoctrineerd en daarna word je slaaf van de belastingdienst maar zolang we brood en spelen hebben komt niemand in opstand en eerlijk gezegd waarom zou je ook."
.
Juist. Ga je kijken naar Amerika. Daar zijn studieschulden van een ton of meer allang geen uitzondering meer. Het studiemateriaal is allemaal door de overheid uitgerold en wordt streng gecontroleerd.
.
Vele studenten (vooral snowflakes) komen er na al die jaren achter dat ze eigenlijk niks geleerd hebben, maar wel een schuld voor het leven hebben en ze zijn vaak ook nog behoorlijk gek in de kop door de marxistische conditionering van die professoren daar met hun vaste riedeltjes als racisme, white supramecy en gendermatra's.
.
Het zijn gewoon zombies. Dat worden ze vanzelf na al die jaren te zijn bewerkt en voorgeprogrammeerd door het systeem.
.
Men komt nog niet echt in opstand omdat de overheid in brood en spelen voorziet. Hele kuddes staren gehypnotiseerd naar de tv en of participeren in ander georganiseerd vertier, maar ondertussen worden aan alle kanten de Big Brother bankschroeven aangedraaid. Stapt de overheid steeds verder je huiskamer binnen en of heeft het macht om je rekening te plunderen en of andere bezittingen op te eisen. Stil - onhoorbaar, gruisloos, want het gif kruipt waar het gaan kan en de rest feest vrolijk verder.

Nehemia | 30-06-17 | 12:20

en de NRC heeft geen cijfers.

pejoar | 30-06-17 | 12:18

Ofzo2 | 30-06-17 | 11:48
Als het goed is, zijn echte vluchtelingen geen overlastgevers.
Als het goed is.

Rammstein | 30-06-17 | 12:17

Oh, de VK vindt dit geen nieuws.er staat niks op hun pagina

pejoar | 30-06-17 | 12:17

@Ofzo2 | 30-06-17 | 11:48
D66-er Groothuizen probeert de aanval van Geert wat te dimmen door stoer mee te praten, terwijl hij als officier van Justitie donders goed weet wat er allemaal door Justitie onder de pet wordt gehouden.

ChatBot | 30-06-17 | 12:15

Bedankt GroenLinks + PvdA + D66: Dit is jullie schuld!!
Met jullie open-grenzen-politiek: “Kom maar binnen, je hoeft NOOIT meer weg. Wij regelen wel een ingericht huis, geven jullie een goede uitkering plus vele toeslagen. Zodat jullie zonder ooit te hoeven werken zelfs MEER krijgen dan een werkende autochtone Nederlander (bijv. politieagent)”..
.
“En als je al uitgeprocedeerd raakt, en dus illegaal bent, maken we toch gewoon een homo van jullie. Of wij van GroenLinks/PvdA/D66 regelen wel het zoveelste “generaal pardon” voor jullie. Of regelen “bed-bad-brood” voor jullie. Maar jullie hoeven van ons NOOIT meer weg”.
.
"En natuurlijk mogen jullie op vakantie naar het land waarvan jullie zeggen dat jullie "met de dood bedreigd worden". Wij van GroenLinks/PvdA/D66 zullen jullie dan NIET jullie verblijfsvergunning intrekken."
.
Bedankt GroenLinks + PvdA + D66: Dit is jullie schuld!!
Jullie hebben alle maatregelen en wetsvoorstellen die asiel en immigratie wilden beperken, weggestemd.
.
Bedankt Groenlinks + PvdA + D66: Dit is jullie schuld!!
Jullie hebben, samen met jullie linkse aanhang, iedereen die wel wettelijke maatregelen wilden nemen om asiel en immigratie te beperken gedemoniseerd (VVD/PVV/FvD), uitgemaakt voor racist en extreem-rechts. Zelfs met de dood tot gevolg: Pim Fortuyn.
.
Bedankt GroenLinks + PvdA + D66: Deze toename van immigratie en bijbehorende gevolgen, is jullie SCHULD.
.
Nu nog wachten op de eerste terroristische aanslag.

Jan3863 | 30-06-17 | 12:15

*Dit is het NOS Journaal van acht uur. Ik ben om. De overheid heeft ons jarenlang voorgelogen. Asielzoekers blijken criminelen te zijn. Hoe meer asielzoekers, hoe meer aanrandingen, winkeldiefstallen en berovingen. AZC's zijn broeinesten van criminaliteit en de meeste politieke partijen vinden dat prima. Nou, ik niet. Ik ben weg. Doei.*

Lewis Lewinsky | 30-06-17 | 12:14

Die Georgiërs zijn al jaren langgeorganiseerd bezig om via de asielprocedure Nederland te kunnen beroven. Tien jaar geleden werkte ik in Ter Apel bij het aanmeldcentrum waar het "vluchtelingen"circus begint. De Georgiërs kwamen met de bus aan. Melden zich als asielzoeker. Krijgen gratis onderdak, eten, verzorging etc. Ze vertelden vervolgens dat ze al in Griekenland asiel hadden aangevraagd. Oh, zei de IND maar dan moet u terug naar Griekenland. Is goed zeiden de Georgiërs. We wachten wel wanneer jullie dat juridische goed geregeld hebben. Ze wisten dat dit drie maanden duurden. Tja, vervolgens hadden ze een gratis uitvalbasis in Nederland om te gaan roven en stelen. Na die drie maanden wilden ze wel weer vertrekken. Want tja de buit was binnen en het werd weer tijd om de familie te zien en de buit daar onder te brengen. Ben nu 8 jaar weg bij de IND. Maar blijkbaar is de georganiseerde misdaad van de Georgiërs nog steeds onder het dak van onze overheid gaande. En de politici maar geschokt zijn en verrast. Tjonge, jonge wat een toneelspel zonder lef en daadkracht.

Graaier | 30-06-17 | 12:13

en waar zijn de cijfers met het aantal illegalen?
het lukt ze niet om te vewrwijderen dus hoeveel duizenden illegalen hebben we hier?
dan ook nog de kosten,hoeveel kost het om iemand uit een veilig land uit te zetten,en waarom zouden wij die kosten moeten ophoesten.
zelf laten betalen plus boetes geven!

pejoar | 30-06-17 | 12:12

Soms zou je willen dat Geert Wilders of wijlen Pim Fortuyn eens ongelijk krijgen.
@ kapotte_stofzuiger | 30-06-17 | 09:01
Wilders is boos
www.telegraaf.nl/binnenland/28511465/_...

telelezer | 30-06-17 | 12:10

alle cijfers Met 25% ophogen vanwege aangifte opnameweigering.
Waarschijnlijk nog meer...
Wel flitsen vandaag jongens hé.
tenslotte zijn er nog wel witties die nog niet snappen dat jij (als politieagaent) de frustratie over je baas kwijt wil.
Frustratie van het volk komt later wel ,als je om je heen kijkt en om hulp roept... hebben WE geen tijd om er iets mee te doen.

medelmo | 30-06-17 | 12:09

Het is de staat die het volk tot aan zijn huig tegen de persoonlijke integriteit in het poepgat verkracht. En de MSM media die dit stelselmatig niet onderzoeken (met uitzondering dus nu van De Telegraaf) zijn geen knip voor de neus waard.

Rest In Privacy | 30-06-17 | 12:08

@LK1964 | 30-06-17 | 11:47
Ik denk dat het sjoernaal vanavond opent met "Overheid Medeplichtig Aan Criminaliteit Asielzoekers". Gevolgd door een commentaar met als impliciete strekking "Stempt Allen PVV" en "Geert Had Alweer Gelijk".
*sjips en cola inkopen doet*

Lewis Lewinsky | 30-06-17 | 12:07

@ LK1964 | 30-06-17 | 11:47

Je kunt gerust op tijd gaan, ze brengen het helemaal niet. We zitten op het niveau van Rusland met onze nieuwsvoorziening. Trek je conclusies daar maar uit.

Grrraaien | 30-06-17 | 12:04

@Nehemia | 30-06-17 | 11:33
Ik geloof daar niet zo in ze zouden de baas zijn over niks, een soort anarchistische staat wat nergens meer tot in staat is.
Neuh ik geloof dat als "ze" macht zouden willen dit veel meer geprobeerd zou worden als met een totalitair regime. Dan heb je tenminste ook een regime waar je wat mee kan.
Wat dan de toekomst word is dat het zo uit de hand loopt met de vluchtelingen dat de EU met harde maatregelen en strenge controle komt en wij ze met open arme ontvangen.
Als we er op een duistere manier naar kijken is het allang zover. Op school word je geïndoctrineerd en daarna word je slaaf van de belastingdienst maar zolang we brood en spelen hebben komt niemand in opstand en eerlijk gezegd waarom zou je ook.
Tevreden mensen zijn makkelijker te beteugelen. ;)

Barkruk2 | 30-06-17 | 12:00

Lewis Lewinsky | 30-06-17 | 11:55

Sorry was bedoeld voor..
ChatBot | 30-06-17 | 11:40

Ofzo2 | 30-06-17 | 11:59

Lekker harDT.

quasielaks | 30-06-17 | 11:59

Ik denk dat dit een opzetje is omdat men vermoedt het er op uit zal draaien dat er nieuwe verkiezingen gaan komen. Telegraaf = VVD,Rutte gaat hier 'krachtig' op reageren, het kiezersvolk trapt er weer met open ogen in en ondertussen leidt dit lekker af van de door de EU gewenst omvolking die buiten het zicht van de sheeple gewoon, volgens de planning, doorgaan.

Casamalakka | 30-06-17 | 11:58

@Bill Cosby | 30-06-17 | 11:27
16000 per dag? Linkje?

Von Sokkenstopfen II | 30-06-17 | 11:58

@Ofzo2 | 30-06-17 | 11:48
Ik heb echt geen idee wie M. Groothuizen is.
*Geert heeft gelijk*

Lewis Lewinsky | 30-06-17 | 11:55

-weggejorist-

Nehemia | 30-06-17 | 11:53

Het moedwillig onder de pet (die ons allemaal alláng niet meer past ...) proberen te houden van deze informatie, het trachten te beïnvloeden van vrije nieuwsgaring, de poging om informatie te 'ruilen' en het gegeven dat er nota bene een WOB verzoek moest worden ingediend typeren onze Nationale Politie als een 'kartel'- achtige organisatie.
-
In dit land is de overheid -het Ministerie van Justitie voorop- de grootste bedreiging voor haar eigen burgers.

bisbisbis | 30-06-17 | 11:53

Valt me nog mee dat de slachtoffers niet werden ontmoedigd om maar vooral geen aangifte te doen bij het plaatselijke pliesi bureau.
Alhoewel de pliesie kennende zullen die daar wel hun stinkende best voor gedaan hebben.
Rest mij nog de vraag of alle aangiftes van de slachtoffers wel in behandeling zijn genomen.

komtdatschot | 30-06-17 | 11:50

Lewis Lewinsky | 30-06-17 | 11:41
Misschien eens vragen aan Maarten Groothuizen wat hij ervan vind als een echte vluchteling overlastgevend en crimineel blijkt te zijn? Ik denk dat hij dan kortsluiting krijgt :)
Met zijn : "Voor echte vluchtelingen is er altijd plek in Nederland, maar voor overlastgevers moeten we hard zijn".

Ofzo2 | 30-06-17 | 11:48

Feiten is geen rascisme. Dus aanpakken dit probleem. Peter rrrrrr de vries opflikker van de tv. Je hebt totaal geen verantwoordelijkheidsbesef en deze burgemeester wel.

franck7020 | 30-06-17 | 11:48

Ik heb vanavond een feestje dat om 20.00 uur begint, maar ik ga later, ik wil absoluut live zien hoe het nos journaal dit bericht gaat brengen.
Dit nieuws (nou ja nieuws, iets wat ieder normaal denkend mens, buiten de bruinhemden van joop zoals cliff clavin en zandb om dan, al lang wist), hoe gaat de nos dit brengen.
Jammer dat die megagraaiers van de vara vakantie hebben, hadden ze eens een leuk avondvullend programma kunnen maken, zijn ze niet in de ether.

LK1964 | 30-06-17 | 11:47

-weggejorist-

joppo0 | 30-06-17 | 11:47

Ik vind linkse groeperingen, linkse media zoals Joop.nl, Jesse Klaver, Alexander Pechtold, Greenpeace, vrouwen van middelbare leeftijd die welkomst liedjes voor vluchtelingen zingen nog veel gevaarlijker dan criminele gelukzoekers. Zij faciliteren namelijk de criminaliteit in dit land.

ILF2 | 30-06-17 | 11:45

TheFrank | 30-06-17 | 09:35

Ik klaag niet, ik som slechts de feiten op. Dat jij dat als klagen interpreteert is slechts een kwestie van begrijpend lezen. Dat leerde ik op de lagere school, redelijk vroeg dus. Bij de gemeente klaag of "miep" ik ook niet (staat er ook niet) ik geef slechts aan dat er een probleem is met handhaving en wijs ze op hun verantwoordelijkheden omdat ik zelf nu eenmaal niet gemachtigd of bij machte ben om het 30 km/u gebod te handhaven. Be-grij-pend lezen. Is niet zo moeilijk.

Dutchbeaurouge | 30-06-17 | 11:44

Albanië? Dat ligt Godnondeju in Europa. Het wordt steeds banaler.

His Lordship | 30-06-17 | 11:42

De overheid is medeplichtig.

Lewis Lewinsky | 30-06-17 | 11:41

Kijk: D66-Kamerlid Maarten Groothuizen reageert eveneens ontsteld: www.telegraaf.nl/binnenland/28511465/_...
was van 2008 tot 2016 werkzaam als officier van Justitie en speelt nu de vermoorde onschuld.

ChatBot | 30-06-17 | 11:40

In Nijmegen kun je vroeg in de ochtend zo tussen een uur of vijf en half zeven Eritrese asielzoekers op weg naar Lent zien fietsen. Werken deze jongemannen in de nachtdienst?
Vragen, vragen,vragen.

succesvol | 30-06-17 | 11:39

Ketchupbadger | 30-06-17 | 11:22
Wat ik ook nog even wil toevoegen aan mijn rant over Zweden is Breivik. Dat is iets wat wij lagelandiers ook niet moeten onderschatten. Dat is hier in de Scandinavische Benelux niet in de koude kleren gaan zitten (was toch wel formaatje Bataclan, 70 tieners slopen, maar dan "van de andere kant"). Dat heeft ontzettend bijgedragen aan het naiviteits denken en heeft de "rechtste opmars" zwaar gestaakt. Die malloot heeft met zijn aanslag zijn eigen "agenda" verschrikkelijk om zeep geholpen hier in Scandinavie.

Ketchupbadger | 30-06-17 | 11:37

-weggejorist-

De Griek | 30-06-17 | 11:36

Zonder enige echte inspraak worden in mijn vinexwijk 320 huizen gebouwd voor statushouders uit Syrie. Allemaal jonge mannen. In combi met huisvesting voor studentes. Wel handig bedacht door de Gemeente, als de heren zin hebben hoeven ze niet zo ver te zoeken. Scheelt ook weer zitplaatsen in de tram. En het milieu natuurlijk.

Festucam | 30-06-17 | 11:36

@brtnsnwbrd | 30-06-17 | 09:35
Dat idee begin ik ook te krijgen.

Vanilla | 30-06-17 | 11:35

Barkruk2 | 30-06-17 | 11:01
Gezien het gegeven dat de meeste Afrikanen het intelligentiequotiënt van een patatje kapsalon hebben en door tientallen generaties zijn gemangeld vanwege inteelt vrees ik het ergste. Primitief en gewelddadig zijn ze dan wel weer vaak. Door Europa in een multi-etnische blender te gooien, haal je de brandstof van het verzet weg en dat is juist exact wat de boven ons gestelden willen. Een continent wat ze makkelijker kunnen controleren cq beheersen.
.
Het onzinargument dat we te weinig kinderen krijgen en daarom de zaak niet draaiende kunnen houden is apekool. Ten eerste hebben ze vanuit Afrika/Midden Oosten niet de skills en of wil om mee te doen en ten tweede zal er door de automatisering en robotisering een ontzettende kaalslag op de arbeidsmarkt plaatsvinden en in vooral de zuidelijke landen is er al een gierende werkeloosheid.

Nehemia | 30-06-17 | 11:33

iustus | 30-06-17 | 11:31 Ben al aan het stapelen in de vuurplaats .
Breng je de marokmallows mee?

medelmo | 30-06-17 | 11:33

-weggejorist-

Denkhetnjet | 30-06-17 | 11:31

Net als de visegrad landen ,keuze maken en NEE zeggen.
Rascisten zijn we toch wel want wit .
Macht aan het volk.

medelmo | 30-06-17 | 11:31

De lont steekt in het kruidvat van deze door-etterende ellende in onze samenleving waarbij politie(-top) en overheid keer op keer de burgers voorliegen en bedriegen om hun eigen hachje te beschermen of te moeten deugen voor de zielige asielzoekertjes.
De gemiddelde burger heeft ondertussen 0,0 vertrouwen meer in de overheid...
Wat we nog nodig hebben is een groot vuurtje (incident, aanslag) om die frustratie er uit te laten komen.

iustus | 30-06-17 | 11:31

Weer geen woord erover in de NOS journaals. Eens gaan zij voor het doelbewust keihard voorliegen van het volk een heel zware prijs betalen. Wat een gaar land.

Grrraaien | 30-06-17 | 11:30

@Dirk III | 30-06-17 | 11:06
Ik eis geen nieuwe verkiezingen, maar dat de hele manier van regeren op de schop gaat en er een regering komt naar Zwitsers model waarbij de burger via BINDENDE referendums
gaat beslissen wat we willen, en niet de regering!
En dan meteen ministers strafbaar stellen als zij niet
mee werken aan de uitslagen van die referendums!
Als wij dan beslissen dat leegvreters uitgezet moeten worden,
dan moet de regering daar gehoor aan geven, zo niet,
dan diegene die dwars liggen gewoon de gevangenis in wegens
het opzettelijk in gevaar brengen van de dan ECHTE
democratie! Wij betalen, dus moeten wij kunnen bepalen!

Von Sokkenstopfen II | 30-06-17 | 11:30

-weggejorist-

Bill Cosby | 30-06-17 | 11:27

De Nederlandse overheid die claimt dat ze niets kunnen doen tegen deze gasten want de EU dit en dat.
Ze geven daarmee aan dat we als land niet meer soeverein zijn en dat een stel eurocraten in Brussel bepalen of verkrachters wel/ niet "vrij" spel hebben in je eigen land.
En vervolgens kiezen we weer voor VVD(=EU), D66(=EU) en zelfs nog een paar op de PVDA.
Ik kan er met de pet niet meer bij hoe dom het kiesvolk hier is.

Dirk III | 30-06-17 | 11:24

duizenden stemmen en een onderbuik die aangeeft dat het er nog meer zijn.. stemmen van pvv gestolen.
met deze cijfers een ander verhaal.
Oh mark waar zijn de turken als je ze nodig hebt.
nieuwe verkiezingen graag , de oude zijn al kapot.
Wie heeft IS nodig als je de vvd hebt?

medelmo | 30-06-17 | 11:23

In Zweden zijn ze vele stappen verder dan hier.
MarcS | 30-06-17 | 11:07
En dat weet jij hoe? Via de "media" berichten die je leest?
Ok, in Zweden zijn er problemen, jazeker. Maar Zweden loopt achter. Ze hebben nog niet de taboe doorbrekende politieke revolutie gekend die Nederland al een geruime 1-2 decennia kent. Zweden gaat daar wel snel naar toe, de Sverige Demokraterna (PVV) is nu al de 2e partij in het land (ze waren de kleinste partij in de vorige verkiezingen) en ze kunnen zelfs de grootste worden. Mensen hier (in Zweden) zijn het beu. Geloof me nu maar. De problemen in Zweden die zo breed uitgemeten worden, vinden plaatst in de slechtse gebieden in het land. In de verpauperde (achterstands) wijken van de grote steden. Amsterdam West, Rotterdam-Zuid, Utrecht Kanaleneiland etc. zijn niet veel beter. Het is vooral een cultuurshock in dit land omdat dit 10jaar geleden helemaal niet voorkwam. (In west Europa is dit al decennia zo.) Vandaar ook de "naiviteit" in Zweden en het feit dat het zoveel gerapporteerd wordt. Ja, ik hekel die naiviteit enorm, maar je moet het plaatje zien waar dat vandaan komt. Het is/was een van de meest welvarende landen in de wereld qua levenstandaard, kent al 400+jaar vrede en voorspoed. De realiteitsles die ze nu krijgen komt hard aan. Al mijn Zweedse familie (vriendin lief is Zweedse) is woedend. Ze voelen zich bedrogen en gemanipuleerd. Er broeit hier iets. Wat wel frappant is, is dat op veel Zweedse alternatieve media (ja, ook daar zijn sites als geen stijl en facebook groepen zoals stå upp för sverige booming) vaak "incidenten" uit Duitsland, the UK, Frankrijk en Nederland laten zien. (Dus het gaat een beetje dubbelop.) Mijn punt is: je moet het grotere plaatje zien, maar wat me vooral frustreerd is dat mensen Zweden op een hoop gooien. Ik woon ver in het Noorden en het is hier dag en nacht verschil met de Zweedse "randstad". Dat en het feit dat er al genoeg extreem rechtse protesten zijn geweest en dat de Zweden hun mentaliteit, zeker na de aanslag in Stockholm, flink aan het bijstellen zijn. Het afgelopen bericht hier op GS over jihadi's met een nieuwe identiteit is zo ook een voorstel van linksgekkies, geen al vast staand beleid en er wordt dan ook fel op gereageerd.
Serveer het (oude) Zweden niet te snel af. Ik heb er meer vertrouwen in dan de meeste lieden hier, maar ik zit er dan ook middenin en zie en hoor meer.

Ketchupbadger | 30-06-17 | 11:22

Dolf Janssen en die Muiswinkel komen vanavond op Nederland 1 met een verklaring waarom wij 'bezorgde burgers' (al jaren lang) allemaal een fobie hebben en dat het slechts een onderbuik gevoel is. Ze gaan uitleggen wat eigenlijk je verstand gebruiken is. En ze sluiten het programma af met het ontleden van 2 + 2 = 5 en 3 × 3 = 10. Dus allemaal kijken mensen! Jullie hebben het fout!

Marcel7690 | 30-06-17 | 11:20

@KomodoVaraan | 30-06-17 | 09:51
Downplayen en wegkijken is u bepaald niet vreemd.
Dat de politie dit soort feiten onder de pet probeerde te houden verontrust u blijkbaar niet.
U roept een keer onderbuik, en zo, dat hebben we ook weer gehad.
Ik wens u een AZC binnen 400 meter van uw woning toe.

Roadblock | 30-06-17 | 11:18

Desgewenst foto's beschikbaar voor de geenstijl redactie

Multilul_CAM_en_CCA | 30-06-17 | 11:14

Teletekst pagina 109 30-06-2017 07.32: "Marokkaanse asielzoekers zouden vaak overlast veroorzaken in de asielopvang en vrouwen lastingvallen. Ze zijn vaak onder invloed van alcohol of drugs". 09.47 tekst ineens weggejorist...

Multilul_CAM_en_CCA | 30-06-17 | 11:13

@MarcS | 30-06-17 | 11:04 K autoverkeer, Russen niet tussen.

@Lewis | 30-06-17 | 11:07
Ik bedoelde het positief heur!
Natuurlijk zijn er echte vluchtelingen! En ik weet zeker dat iedereen hier die wil helpen.

MarcS | 30-06-17 | 11:10

@ Poesmobiel | 30-06-17 | 10:56
Ik vrees dat het niet aan jou ligt...

Lewis | 30-06-17 | 11:08

@Ketchupbadger | 30-06-17 | 11:02

KUL

In Zweden zijn ze vele stappen verder dan hier. Wat niet wegneemt dat wij nog kunnen bijsturen, als de wil er maar was.
Spanje sluit illegalen op.
Spanje zet illegalen per vliegtuig, wekelijks, uit.
NL verschuilt zich achter niet bestaande EI regels / wetten

MarcS | 30-06-17 | 11:07

@ MarcS | 30-06-17 | 10:59
Nou, en dat zijn toch vluchtelingen? Heeft ze dus antwoord op haar vraag.

Lewis | 30-06-17 | 11:07

Ik eis nieuwe verkiezingen. Zo, dat is eruit. Hoef ik niet naar het malieveld in de regen met een bordje.
...

Dirk III | 30-06-17 | 11:06

@Barbara Drijfzand | 30-06-17 | 11:00

Ook hier weer, hij heeft heen ongelijk. Neem voorbeeld tussen, men sleept werkelijk alles met de haren erbij om ons bang te maken. Ze zouden zelfs verkiezingsuitslag hebben beïnvloedt. Indien ja, dan zijn het prutsers want uitslag is niet echt pro Rus.
Ook qua vluchtelingen, stopt men nog steeds angst in hun hoofd. De angst om als racist neergezet te worden ipv realist.

MarcS | 30-06-17 | 11:04

Onder de pet gehouden om de verkiezingen te beïnvloeden en Wilders niet de grootste partij zou worden. Nog nooit zo keihard "verneukt" door deze regering met lachende Rutte voorop. Nou weet ik waar die grijns vandaan komt.

MoonBeebe | 30-06-17 | 11:03

Met dit soort artikelen kunnen wij dus echt geen vingertjes meer wijzen naar landen als Zweden en Duitsland e.d. he! Wat een afgang! Honderden criminelen en ze worden niet eens vervolgd. Ze krijgen nog een huis en vreten ook. Die gasten lachen zich kapot. Wat een weekdieren zijn we toch geworden. Pak er een paar en vierendeel ze.

Ketchupbadger | 30-06-17 | 11:02

Misdaden tegen de persoonlijke integriteit. Dat vind ik toch wel het schokkendste getal. Ik neem aan dat daar niet een duw mee wordt bedoeld. Dus misschien 50 aanrandingen en 50 verkrachtingen en 202 mishandelingen.
Leuk als je een brave vrouwelijke burger van Nederland bent en even verkracht wordt door dat schuim der aarde en de politie besluit het erbij te laten (Hi case "monster van Mogadishu"). De politie laat het erbij omdat ons land zo gaaf is (Hi VVD) qua rechten dat elke asielzoeker meteen in de molen zou komen van jarenlange procedures en de kans op uitzetting dus verkeken is.
Dus je kan in Nederland kiezen als asielzoeker:
- Ik verkracht een mokkel voor de fun en wordt niet vervolgd want dan raken ze me niet meer kwijt.
- Ik verkracht een mokkel voor de fun en wordt wel vervolgd en dus kan ik hier nog heel lang blijven.
Dit land is zo naar de klote door VVD, PVDA en D66 + GL.
Het is een wonder dat er nog mensen op deze partijen stemmen.

Dirk III | 30-06-17 | 11:01

@Nehemia | 30-06-17 | 10:51
Maar zal zo'n continent ook ooit iets kunnen bereiken.

Barkruk2 | 30-06-17 | 11:01

Heel normaal [x]

Mieters en gaaf !

Castor12 | 30-06-17 | 11:00

Het mediakartel moet doorbroken worden. Als al die mensen die niet verder komen dan het acht uur journaal en de krantenkoppen de echte waarheid zouden zien, dan ben ik bijna zeker dat de uitslag van de verkiezingen anders waren geweest. Dat NPO selectief knipt en plakt weet u allen, maar er zijn hele volksstammen die nog steeds denken dat het allemaal maar meevalt. Zo weet Hanse Beerekamp u op de voorpagina van de Volkskrant het volgende te melden: De wereld is altijd minder gevaarlijk dan je denkt. We worden volgestopt met angsten ..

Barbara Drijfzand | 30-06-17 | 11:00

@Lewis | 30-06-17 | 10:45

Na kerk gestopt met lezen, in de 1e plaats omdat de niet moslim vluchteling meestal braaf is.

MarcS | 30-06-17 | 10:59

@Vout | 30-06-17 | 10:48
Dat gezeik over die verkiezingsuitslagen word een beetje een gebroken plaat verhaal.
PVV is de op één na grootste partij dus er zijn heel veel mensen die het er niet mee eens zijn. Bij de VVD zullen er ook lui zitten die dit liever anders zien.
-
Vind het meer een media/Europa/houding probleem, wij moeten die vluchtelingen zielig vinden, wij moeten ze helpen, wij moeten ze in ons land laten zitten en wij moeten alles maar accepteren.
Wij als westers volk moeten leren trots te zijn op onze achtergrond en beseffen dat onze voorouders hier iets moois hebben opgebouwd en dat wij dat met man en macht moeten beschermen.
Als ik zelf zo ver mag gaan vind ik de westerse beschaving superieur aan alle andere op de wereld en dit houd niet in dat we de rest moeten laten stikken of uitroeien maar alleen door superieur te blijven kunnen we de rest van de wereld naar een ander niveau te tillen.
Wat er nu gebeurd is dat de steun en het draagvlak voor eerst de vluchtelingenhulp en daarna de steun aan de derde wereld landen compleet wegvalt en dan moeten ze het wel zelf gaan doen.

Barkruk2 | 30-06-17 | 10:57

Kudo's voor de burgemeester, het vereist veel moed om zo'n proces te starten, daarna openbaar te maken en te verdedigen. Vooral als je van de D66 bent. Vraag me af hoe ze hem gaan kielhalen en hoe ze dit vuurtje weer uitblazen.

mydogandmyself | 30-06-17 | 10:57

Lewis | 30-06-17 | 10:45
Ben al blij dat jij er een paar kent. Misschien heb ik wel een speciale neus voor die vieze, zieke loerders met walgelijke plannen en daardoor een scheef beeld gekregen. Laten we het hopen.

Poesmobiel | 30-06-17 | 10:56

@ronaldo,
bedankt voor de update. Ik miste dat feitje namelijk nogal in je artikel.

Ofzo2 | 30-06-17 | 10:55

Sympathieke vent die burgemeester maar 'het draagvlak wat verkleint voor echte vluchtelingen' is natuurlijk kul.
Dat draagvlak is er slecht in theorie en in het stemhokje
In de praktijk lost dit draagvlak in een zucht op zodra er één gorgelende asielzoeker in de buurt komt van de hortensia-backyard van de gemiddelde D66-er.Iemand die overigens weet wat er gebeurd is met : 'Ik zal handhaaf' ?

nemeton | 30-06-17 | 10:54

De oliestaten wisten allang wat voor volk er aan de deur stond te kloppen. Als je naar oplossingen zoekt kunnen we veel leren van het buitenland. Zweden laat ons zien dat de weg die we nu zijn ingeslagen destructief is, Australie laat zien dat een immigratie beleid zoals zij daar hebben prima werkt. Een hond conditioneer je ook niet alleen met koekjes, af en toe moet je hard en consequent zijn. Tijd voor actie. De politiek heeft in de afgelopen maanden het volk voorgelogen en informatie achtergehouden omwille van de verkiezingen. De formatie is mislukt maar zal waarschijnlijk, door oplopende druk van oa dit soort nieuwsberichten, toch rond komen. De angst van onze bestuurders is te groot om een nieuwe verkiezing uit te schrijven.

Bobdesloper | 30-06-17 | 10:52

@KomodoVaraan | 30-06-17 | 09:51 - leuk, weer een frame.
Heb jij jouw getallen ook uitgesplitst naar afkomst? Dan zal blijken dat niet NL import de boventoon voert. Succes met uitzoeken

MarcS | 30-06-17 | 10:52

Barkruk2 | 30-06-17 | 10:49
Een continent dat versplinterd is door allerlei etnische subgroepen zal door de onderlinge verdeeldheid niet eendrachtig een vuist kunnen maken. Verdeel en heers.

Nehemia | 30-06-17 | 10:51

Vraag me ook af waarom.. waarom moeten die lui met zoveel geweld opgevangen worden? Iedereen kan zien dat dit niet bevorderlijk is voor Nederland of Europa. Dus wat schieten we ermee op.

Barkruk2 | 30-06-17 | 10:49

Het grootste deel van de Nederlanders wil dit gezien de verkiezingsuitslag dus niet zeuren nu hè? M.u.v. de weldenkende realistische mensen dan.

Vout | 30-06-17 | 10:48

"Welig tieren", het blijft mooi... Maar tieren dingen soms ook anders dan welig?

Muxje | 30-06-17 | 10:47

Brou Is Back | 30-06-17 | 10:25

Wat je daar zag , is precies het verstikkende policor gedrag wat juist bijdraagt aan een polarisatie. peter clickbait betaal je gewoon 2k oid, en die doet dan z'n obligate deug dingetje. Voor de rest had hij niets, maar dan ook niet toe te voegen. Tevens wees de Burgervader 'm fijntjes op ''getuigenverklaringen'', wat op zich al bij een aangifte nogal relevant is. Precies deze hele gespeelde schijnheiligheid is nog het meest stuitende aan dit soort npo kijkcijferproducten.

Stortkoker | 30-06-17 | 10:46

@ Poesmobiel | 30-06-17 | 10:37
Mooie tegel, hoe treurig ook. En goed dat je die kinderen aansprak.

Om antwoord te geven op je vraag: ja, ze zijn er, de echte, goedwillende asielzoekers. Zo hebben wij er vier in de kerk. Twee echtparen, gevlucht uit Iran. Gave mensen, spreken al wat Nederlands, de vrouwen zijn gelijkwaardig, ze zouden simpelweg een aanwinst zijn voor de maatschappij. (Eén echtpaar heeft al te horen gekregen waarschijnlijk niet te mogen blijven, maar goed.) Maar dit soort mensen lijkt wel een kleine minderheid te vormen ja. En zelfs als het er meer zijn doet dat NIETS af aan de ongebreidelde toestroom van asocialen, onaangepasten, mensen die simpelweg een gevaar vormen voor onze samenleving. Ik heb het al duizend keer gezegd intussen maar doe het toch nog een keer: het is bi-zar wat er aan het gebeuren is as we speak.

Lewis | 30-06-17 | 10:45

@MichelDenHaag | 30-06-17 | 09:05 - heeft diegene ongelijk?
Volgens mij heeft PVV maar 1 lid, die is ook nog eens veroordeeld.
Maar het framed wel lekker.

MarcS | 30-06-17 | 10:45

Discriminatie dus van OM, inwoner Nederland wordt wel veroordeeld voor strafbaar feit.

louis6227 | 30-06-17 | 10:43

Ja. Je zou het niet verwachten van nanotechnologen, quantumcomputerontwikkelaars, CERN-specialisten, audiologen, vaatchirurgen, contactlensspecialisten, oceanologen en microbiologen, maar er schijnt ongelooflijk veel tuig tussen te zitten.

Nehemia | 30-06-17 | 10:42

Waarom valt 'verkrachting' samen met 'belediging' onder 'misdaden tegen de persoonlijke integriteit'? Verkrachting is gewoon verkrachting.

marielle | 30-06-17 | 10:42

Een paar honderd die het voor de rest verpesten, aldus de scribent... Het probleem is zoveel groter. Zou dat niet zo zijn, had men deze cijfers wel gewoon vrijgegeven.

Desmoulins | 30-06-17 | 10:41

Ik denk dat ik de spulletjes bij elkaar ga zoeken en naar Polen ga verhuizen, nu het nog kan.

Willy Keutel | 30-06-17 | 10:40

Het is al zorgelijk genoeg zonder woorden als 'NSB' en 'bezettingsmacht' ( waarvan, als we deze letterlijk opnemen, het trouwens heel simpel is om deze aan te tonen als onjuist gebruikt ).
Dan maar zo! | 30-06-17 | 10:30
.
NSB is hetzelfde als landverrader; heulen met de vijand. De islam is de vijand en de politie gaat met de vijand vreten om de vijand 'gunstig te stemmen'. Dat is kruiperigheid van het ergste soort.

De islam IS een bezettingsmacht. Als u vindt van niet dan weet u helemaal niets over de doelstellingen van de islam. En hebt u - waarschijnlijk doelbewust - alle artikelen van arabist Hans Jansen - hij ruste in vrede - hier op GS gemist.

Dus steek uw hand eens in eigen boezem zou ik zeggen.

Lupuslupus | 30-06-17 | 10:40

Tikkende tijdbommen, strategisch geplaatst binnen de EU, door de heersers in Brussel, uitgevoerd door de regering.
Nederland is één groot project waar men Guinea pigs met ratten in een klein hokje stopt, eens kijken wat er gebeurt als we er steeds meer ratten bij stoppen, zich laten vermeerderen, en overdadig blijft voederen...
Nu begrijpt u waar de naam "The European Project" vandaan komt....

hovawart | 30-06-17 | 10:39

@prov1nciaal | 30-06-17 | 10:30
Jawel, het item werd benoemd bij het NPO journaal van 9.00 uur. Op het einde, na de waterstanden, de uitslagen cricket gewest Noord, de berichten voor de scheepvaart, een item over een uitstervend krekelsoort in Gambia en het weer. Ik viel bijna van mijn stoel.

Festucam | 30-06-17 | 10:37

Lupuslupus | 30-06-17 | 10:15
Ja, je moet doorduwen inderdaad! Zaterdagmiddag liep ik langs het Sarphatipark in Amsterdam. Een groepje kinderen van acht stuks was bezig met een wedstrijdje op het gras, twee kleine jongens waren bij het hek in de weer met waterballonnetjes. Onder een boom: een in het zwart geklede, dunne Arabische man van 1.62, een jaar of 40, zwarte sportschoenen met gele halve rondjes op de buitenkant van de zolen. Hij keek naar de spelende kinderen op de manier waarvan je weet dat er iets niet klopt. Gek is dat trouwens: dat kijken zou ook veel subtieler kunnen, maar subtiel kent zo'n man (gelukkig?) niet. Vooral de twee jongetjes hadden zijn speciale aandacht.

Toen ik de jongetjes aansprak en zei dat er een meneer naar hen stond te kijken, wisten ze het al. 'Ja mevrouw, wij vinden het ook een enge man.' We bespraken wat ze het beste konden doen. Ik moest door en vroeg me af wat ik er verder nog mee kon. Kun je hiervoor de politie bellen? Mag een man niet gewoon in het park staan kijken? Word ik niet afgescheept door de politie met weinig mankracht en vinden ze me hysterisch?

Politie gebeld. Dat werd gelukkig een zeer serieus gesprek. Mijn punt is, net als van Lupuslupus: doe iets.
Mijn andere punt is: er zijn vast dankbare, beschaafde asielzoekers, vluchtelingen en mensen die hulp nodig hebben en verdienen. Maar na alles wat ik al ben tegengekomen op dit gebied: ik zou er wel eens eentje willen zien zo langzamerhand.

Poesmobiel | 30-06-17 | 10:37

Het probleem zit'm niet bij de politieman/vrouw die het ook het graag anders zien. Deze opsporingsambtenaren doen stinkend hun best, maar worden vanboven aangestuurd door hen die niet voor hun lafheid uitkomen maar oh zo politiek correct zijn. Zachte heelmeester.... etc.
Grote veranderingen, zo leert de geschiedenis, komen echter nooit geleidelijk. Dat weten de lafaards ook en schuiven de problemen dan maar weer voor zich uit en van zich af. Voor een oplossing zorgen zij niet.Integendeel! Daarom zijn het ook lafaards die wachten tot anderen het initiatief nemen om daarna wel hun commentaar te leveren. Lafaards.

Een vrije paling | 30-06-17 | 10:36

Welke personen zijn verantwoordelijk voor het achterhouden van deze gegevens ?

Stratum | 30-06-17 | 10:33

Merkel heeft Trump vast gewaarschuwd voor een 'koele ontvangst' bij de G20.
Over prioriteiten stellen.
Ik kijk liefst zo weinig mogelijk naar dat vreselijke mens, maar misschien kan een reaguurder mij helpen.
Heeft ze inmiddels al zo'n bloksnorretje?

Petrus Poortwachter | 30-06-17 | 10:31

Nog schokkender: van de 60.000 TOEGELATEN asielzoekers (statushouders) zijn 10.000 verdachte van een misdrijf. 1 op fucking 6 is zo dankbaar dat ze in het eerste jaar van hun toelating meteen maar de gast-sameneleving gaan terroriseren. Wanneer worden onze politici voor criminele nalatigheid voor de rechtbank gebracht?

chosenignorance | 30-06-17 | 10:30

@ Lupuslupus | 30-06-17 | 10:18
Feiten? Dat is het ding dus een beetje: Je noemt vnl kwalificaties bij een mijns inziens ook zorgelijke situatie, maar dan op zo'n manier dat het makkelijk is om je weg te zetten. Het is al zorgelijk genoeg zonder woorden als 'NSB' en 'bezettingsmacht' ( waarvan, als we deze letterlijk opnemen, het trouwens heel simpel is om deze aan te tonen als onjuist gebruikt ).

Dan maar zo! | 30-06-17 | 10:30

Geen nieuws volgens het NOS-journaal? Tsja ik kijk er niet eens meer van op....

prov1nciaal | 30-06-17 | 10:30

De hardwerkende belastingbetalers worden weer door de landverraders geneuqt en de allochtone uitkeringstrekkende crimineel wordt wéér boven ons gesteld. Burger neemt het heft in eigen hand!

ReligionSucks | 30-06-17 | 10:28

@Stortkoker | 30-06-17 | 09:07
.
Ik stel voor dat we een groot asielzoekerscentrum vlak naast het huis van Peter 'Righteous' de Vries neerzetten. Misschien zijn er nog wat vrouwelijke asielzoekers die hij met zijn hoge, morele standaards een buitenechtelijke beurt kan geven en dan kijken wat de mannen van die vrouwen met hem gaan doen. Walgelijk hypocriet mannetje.

Brou Is Back | 30-06-17 | 10:25

En nu zijn we allemaal verbaasd???

Korsakov syndroom | 30-06-17 | 10:25

Stuitend interview met Jan van dijk, hoogleraar criminologie, bij BNR vanmorgen. Het valt allemaal wel mee. Werkelijk stuitend!!!!! Ik word hier zo kwaad van.......

www.bnr.nl...

Taxi!! | 30-06-17 | 10:17
.
Ik heb mijn 'inname' van het nieuws beperkt tot GS, de Telegraaf en Elsevier en daar heb ik méér dan genoeg aan. Dat zouden meer mensen moeten doen want het scheelt zóveel ergernis. Ik zie Peter Air alleen nog maar als hij in een artikel verschijnt op GS...

Lupuslupus | 30-06-17 | 10:23

Ik denk er steeds sterker aan om te emigreren. Ver weg waar het minder minder minder is van alles waar dit land van naar de klote gaat.

matatwork | 30-06-17 | 10:23

Toen er nog geen asielzoekers en ander gespuis uit het oostblok rond liepen in ons rijke mooie Nederland werden onze ouderen niet beroofd en zwaar toegetakeld.Ook konden onze vrouwen en dochters veilig over straat.
Het is waanzinnig dat de overheid het zover heeft laten komen.Ik zou graag zien dat de verantwoordelijken voor het gerecht worden gedaagd,mogen ze uitleggen aan al die slachtoffers die zo ernstig zijn mishandeld en beroofd vrouwen zijn aangerand en verkracht.Als ze die teringlui niet binnen hadden gehaald was ons maar vooral de slachtoffers een hoop leed bespaard gebleven.
Ondanks signalen en waarschuwingen uit de bevolking gaat het gewoon door,en wordt de PVV wegezet als een racistische partij,die gewoon de problemen benoemd die dus bij de politie onder de pet werden gehouden.
Het is niet meer uit te leggen allang niet meer,en reken maar dat er nog veel meer vuiligheid is dat wij niet mogen weten.

janmetdepet | 30-06-17 | 10:22

Dit laat duidelijk zien dat de gemiddelde Nederlander zo traag van begrip is, dit zag elke reaguurder hier al jaar geleden aankomen........
Het verbaasd mij wel dat dit probleem steeds openlijker besproken wordt.

Deug-niet | 30-06-17 | 10:21

@watazooi | 30-06-17 | 10:00
Welnee joh. De PVV-stemmer zal niets van zich laten horen. Die durft er nog steeds niet voor uit te komen. Dat zijn namelijk belastingbetalers met een baan, en het label 'rassiest' van wegkijkvolk doet het niet zo goed voor je carrière.

citywok | 30-06-17 | 10:21

JvanDeventer | 30-06-17 | 10:15

Mijn vader sprak een braziliaan.
Die heeft jaren in portugal gewoond en wij kwamen daar vroeger ook.

Die braziliaan zei tegen mijn vader : ''nou portugal albufeira hoef je ook niet meer naartoe; zit vol met marokkaanse drugsdealers''.

alphapapatango | 30-06-17 | 10:20

Maar goed, er komt dus een wettelijke homohuwelijk, eindelijk ook in Duitsland. Worden ze dus straks met een ringetje om van de flat geflikkerd. Wunderbar.

Festucam | 30-06-17 | 10:20

Nou Burgemeester, maak je geen zorgen over dat eventueel verkleinde draagvlak: dat is bij mij toch al nul. Ik wil helemaal geen asielzoekers, of ze nou crimineel zijn of niet. Het zijn vrijwel allemaal Moslims en/of Afrikaan en dat volk heb je gewoon niks aan in een moderne, ontwikkelde samenleving waar steeds minder banen voor ongeschoolden beschikbaar zijn. Plus dat je een berg religieuze en culturele achterlijkheid importeert waar deze maatschappij, met het slinken van de eigen bible belt, dacht bijna verlost te zijn.
.
Vluchtelingen helpen, prima, maar wel vlak bij HUN huis en niet dat van mij.

Brou Is Back | 30-06-17 | 10:19

@ Lupuslupus | 30-06-17 | 09:57
Nou, nou!
Dan maar zo! | 30-06-17 | 10:12
.
Haal mijn reactie dan maar met 'feiten' onderuit....

Lupuslupus | 30-06-17 | 10:18

Hek om Nederland. ASAP. En #Nexit.

Mark_D_NL | 30-06-17 | 10:18

En rutte heeft de bevolking toch alweer genaaid.
Want de verkiezingen zijn al geweest;dus het maakt niks uit nu.
Net zoals die aflevering van de IND die nog steeds niet is uitgezonden;waar de beerput opengaat.
Daar was zogenaamd geen tijd voor in de programmering.
Nothing you can do about it anymore.
Weer 4 jaar met die marionet van merkel en brussel.

alphapapatango | 30-06-17 | 10:18

Stuitend interview met Jan van dijk, hoogleraar criminologie, bij BNR vanmorgen. Het valt allemaal wel mee. Werkelijk stuitend!!!!! Ik word hier zo kwaad van.......

www.bnr.nl/player/archief/20170630083...

Taxi!! | 30-06-17 | 10:17

@Lupuslupus | 30-06-17 | 09:57
Ik ben te huur als bodyguard.
necrosis | 30-06-17 | 10:08
.
Huh? 'Te huur'? Is kost en inwoning ook goed? lol.

Lupuslupus | 30-06-17 | 10:16

Dus:
1 de asielprocedure wordt misbruikt (goh, verrassing!)
2 de misbruikgroep bestaat weer uit de usual suspects (goh!)
3 na 25 jaar asielmisbruik heeft Nederland nog steeds geen functionerend uitzetbeleid
4 onze overheid vindt dat wij dat niet hoeven te weten

Het mag zo zijn dat de inzenders hier, net als ik, hogelijk verontwaardigd over zijn, maar ik ben bang dat 70% van onze kiesgerechtigde landgenoten dit niet eens leest, of het niet serieus neemt. Er zijn linkse feiten en rechtse feiten, en die van rechts neem je niet serieus.

JvanDeventer | 30-06-17 | 10:15

wooky | 30-06-17 | 10:02

Of gewoon als psychiatrische stoornis wordt opgenomen in het handboek DSM.

knerf | 30-06-17 | 10:15

Eigenrichting gaat nog een heel groot ding worden op deze manier.
Laten we dan afspreken dat aangezien ze nu ook zo op straat staan dat we ook niet gaan zeiken als die lui een keer zelf slachtoffer worden.

Barkruk2 | 30-06-17 | 10:15

Samen te vatten in één woord: sprinkhanenplaag

sinar2 | 30-06-17 | 10:15

@stortkoker 9.07.Inderdaad tenenkrommend was dhr de Vries gisteren bij Jinek.Vragen om camera beelden en zo het verhaal van de burgemeester willen ondermijnen.Overigens kan ik ,wanneer ik de Vries zie, alleen nog maar zijn verdwaasde hoofd voor mij zien toen hij door de echtgenoot gesnapt werd bij een rendez vous met een getrouwde dame.Toen was de Vries wel even uitgeluld.Helaas heeft hij zijn stem weer herpakt.Jammer.

Hettiet | 30-06-17 | 10:15

Je zou haast gaan hopen dat de pvv stemmers massaal naar het binnehof trekken om te eisen dat de pvv mee gaat regeren om deze puinhoop op te ruimen.
watazooi | 30-06-17 | 10:00
.
Dat idee kunt u rustig op uw buik schrijven. Ik - als PVV-stemmer van het 1e uur - pieker er niet over. Niet dat ik niets wil doen, zeker wèl. Maar het zou geen enkel positief effect hebben. Het criminele tuig in Brussel maakt hier de dienst uit en daar kunnen 1,2 miljoen PVV-stemmers helemaal niets(!) aan veranderen.

En al die slachtoffers zijn ook geen knip voor de neus waard. Immers, als de Telegraaf niet was gaan graven hadden we dit nooit geweten. Het 'nieuws' komt dus niet(!) van de slachtoffers van deze criminelen, die hebben gewoon hun kwek dichtgehouden terwijl ze het aan de grote klok zouden hebben moeten hangen! Elke keer opnieuw! Gewoon elke krant en elke journalist aanschrijven met je verhaal. En zodra dat regelmaat wordt is het verzwijgen niet meer mogelijk.

De meeste - gelukkig niet allemaal - Nederlanders zijn een bang, laf volk geworden. Mijn ouders en grootouders draaien zich om in hun graf.

Lupuslupus | 30-06-17 | 10:15

tja wat verwacht je dan? Met dank aan de pvda, er zijn duizenden (subsidie) clubjes die geld krijgen uit de roofpot, die gaan echt niet slecht praten over hun "klanten".

Henk de Vries2074 | 30-06-17 | 10:14

Jos Heijmans werd bestraffend door Jinek toegesproken. Verder geloofde niemand hem aan de tafel. Er worden naar uitvluchten gezocht om er niets aan te hoeven doen. Nederland moet zich als een correcte rechtsstaat gedragen en zich door iedereen laten koeieneren.

zwartepoes7087 | 30-06-17 | 10:13

@ronaldo, is het nu honderden of 10.000. Oftewel zit jij nu te nuanceren of kletst de telegraaf uit zijn nek?

"Amsterdam - Bijna tienduizend statushouders werden in de eerste negen maanden van 2016 verdacht van een strafbaar feit. Ruim honderd van hen hangt een straf van zes jaar cel of meer boven het hoofd.

Statushouders zijn vluchtelingen die asiel hebben aangevraagd en een voorlopige verblijfsvergunning hebben gekregen. De groep verdachte statushouders wordt nu extra gemonitord, want een stevige veroordeling kan reden zijn hun asielstatus af te nemen.

In 104 gevallen gaat het om ernstige delicten waar jarenlange vrijheidsstraffen op staan, zoals gewapende overvallen of zedenmisdrijven. Deze verdachten hoeven bij een veroordeling op weinig clementie van de immigratiediensten te rekenen. Ook staan er 183 veelplegers op de lijst. Ruim 9300 mensen worden verdacht van een enkel strafbaar feit. Het gaat om statushouders die in 2015 en 2016 een eerste asielaanvraag deden, zoals in totaal in die periode zo’n 60.000 mensen deden. Nareizende gezinsleden horen niet bij deze groep"

Ofzo2 | 30-06-17 | 10:13

"Ja maar je kunt ze niet uitzetten want het land van herkomst wil ze niet terug". " Ja maar ze hebben geen papieren meer". En ondertussen wordt je hele land vernield door die klootzakken.Er is bij die culturen helemaal geen schaamte. Ze vinden het wel prachtig dat al die 'rijke' westerse landen worden leeg getrokken. Er komen bootladingen per dag uit klapperrepublieken. Allemaal IQ loze dobbernegers met het beschavingsniveau waar een gorilla in Artis nog goed bij afsteekt. Ik kan niet verder zeggen wat ik van de overheid vind, vindt Joris niet goed.

osolemio | 30-06-17 | 10:12

Straffeloos roven, stelen etc.
Met als bonus gratis onderdak.
Dat gaat als een lopend vuurtje de wereld rond.

de honden blaffen... | 30-06-17 | 10:12

@ Lupuslupus | 30-06-17 | 09:57
Nou, nou!

Dan maar zo! | 30-06-17 | 10:12

necrosis | 30-06-17 | 10:08

De blinde helpt de lamme?

kwark001 | 30-06-17 | 10:11

@Lupuslupus | 30-06-17 | 09:57
Ik ben te huur als bodyguard.

necrosis | 30-06-17 | 10:08

@El Rico Grande | 30-06-17 | 09:33
Nee, Mark (Pinokkio) Rutte is zich alvast op een volgend Sorry voor aan het bereiden. Je weet niet half hoeveel energie hem dat heeft gekost, hij was er compleet van uitgeput. Moet daarom nu ook eerst wee weken op reces om uit te rusten. (Vraag me af of dei twee weken extra vakantie op eigen kosten of kosten van de burger gaat. Ik vrees het laatste, net als die "snippervrijdagen" van Jesse Feras Klaver)

InAnumPerRegimine | 30-06-17 | 10:07

@SoepKip | 30-06-17 | 10:00
LOL.
.

Festucam | 30-06-17 | 10:07

Gek dat er zoveel agenten een burnout krijgen, je krijgt niks en krijgt niks voor elkaar. Meer burgerwachten is de enige oplossing

Bokito ergo sum | 30-06-17 | 10:06

Nou, wie had dat verwacht, ik val van mijn stoel.
Manmanman

Bon-sens | 30-06-17 | 10:06

-weggejorist-

Licky | 30-06-17 | 10:04

Hoogste tijd dat politieke correctheid als een misdrijf wordt behandeld.

wooky | 30-06-17 | 10:02

@Contento-Limbo | 30-06-17 | 09:32
Een Peter R de Vries is een zelfverheerlijkende, geld graaiende, pseudocriminoloog. Door zijn geldgraierij een zware last voor de samenleving. Hij heeft er baat bij de criminelen de hand boven het hoofd te houden, anders zou hij geen "werk" (geldgraaien) meer hebben(kunnen)

InAnumPerRegimine | 30-06-17 | 10:02

[Als je dit laat gaan verkleint dat het draagvlak voor echte vluchtelingen.]

Dat draagvlak is allang verdwenen. Niet alleen door criminaliteit, maar ook doordat de limiet qua opnamecapaciteit inmiddels ruim is overschreden, en omdat er gigantische problemen zijn met integratie (aan het werk gaan, taal leren, hier geldende normen en waarden accepteren).

raskol | 30-06-17 | 10:01

Festucam | 30-06-17 | 09:56
Wel een goeie naam voor een band "CousCous & the Kapsalon"

SoepKip | 30-06-17 | 10:00

Je vraagt je onderhand af of er iets is waar de afgelopen kabinetsperiode geen puinhoop van gemaakt is. Je zou haast gaan hopen dat de pvv stemmers massaal naar het binnehof trekken om te eisen dat de pvv mee gaat regeren om deze puinhoop op te ruimen.

watazooi | 30-06-17 | 10:00

*Rob Geus stem opzet*
manmanmanman

Vanilla | 30-06-17 | 09:58

Iedereen die géén PVV of FvD gestemd heeft op 15 maart jl., heeft kilo's boter op zijn hoofd.

DE vijanden van onze natie zijn:

1. de regering en 2e kamer (minus PVV en FvD). Want zelfs een blind paard kan zien dat dit onder de pet houden in opdracht is van de Overheid. Waar de NSB-politie'top' - die kruipt voor de islam - maar al te graag aan mee werkt.

2. de - ons zéér vijandig gezinde(!) - bezettingsmacht.

Nederland heeft - met ogen open - hiervoor gekozen. Succes ermee. Ik zorg wel voor mezelf want ik ga nooit de deur uit zonder mijn 2 honden en dan ook nog op tijden dat ik geen enkel gevaar loop.

Lupuslupus | 30-06-17 | 09:57

langzullenweleven | 30-06-17 | 09:48
Nou, dan kan je de tv wel uitzetten want die Peter R. de Vries is een grote aandachtshoer die overal zijn 'deskundige' mening wil laten verkondingen in elk programma. Ik kijk dan ook geen programma's met 'geweldige' BN'ers die hun mening verkondingen (zie bv. laatst erik van muiswinkel)

Julia | 30-06-17 | 09:57

-weggejorist-

Cor Netto | 30-06-17 | 09:56

nouuu jos.. wat het draagvlak verkleint zijn die 90% van asieleisers waar de nederlander de rest van zijn leven voor mag gaan betalen.

alphapapatango | 30-06-17 | 09:56

Gelukkig zijn we wel verrijkt met topgerechten als couscous en kapsalon.
Je moet ook de pluspunten zien van illegale massa-immigratie.

Festucam | 30-06-17 | 09:56

Deze overheid is compleet helemaal naar de klote.

Van Duyvenbode | 30-06-17 | 09:04

Die overheid hebben we zelf gekozen dus is Nederland helemaal naar de kloten. Wij kijken toch ook passief toe hoe de boel wordt verziekt?

Nelis SplitBloes | 30-06-17 | 09:55

Erdee | 30-06-17 | 09:52

Er bestaan ook nog treinen maar ik ben in de ogen vaan de linkse goedmens dan ook een nazi.

eerstneukendanpraten | 30-06-17 | 09:55

@Rheia | 30-06-17 | 09:49
Het probleem is echter hierbij dat je Justitie nodig hebt om de falende elementen van Justitie te veroordelen.

Als Justitie zelf niet in staat is om dit falen recht te zetten, zullen de burgers het toch zelf moeten doen.

ChatBot | 30-06-17 | 09:54

Julia | 30-06-17 | 09:24
Ik weet het wel ja, een van mijn kinderen is al geëmigreerd, zit momenteel met een kop koffie te brainstormen of het op mijn leeftijd toch misschien nog praktisch haalbaar is om zelf te emigreren en een nieuw bestaan op te bouwen. Nog een keer Rutte citeren: "gaaf land" of zoiets.

J.van-Bontekoe | 30-06-17 | 09:54

Peter R de Vries. De man die met een capuchon op
getrouwde dames bezoekt. Hier zijn wel camerabeelden van.

dirty dirk | 30-06-17 | 09:53

doorlopen mensen. er is hier niets aan de hand.

Bread_Pitt | 30-06-17 | 09:53

Las ik laatst iets over een stichting 'we gaan ze halen' van die Rikko Voorberg.. lik heb een beter idee: 'we gaan ze brengen'! Weet nog wel ergens wat veewagens die met wat kleine aanpassingen daar uitermate geschikt voor zijn.

Erdee | 30-06-17 | 09:52

-weggejorist-

Steggelaer | 30-06-17 | 09:52

WOW schokkend 1.667 delicten door asielzoekers ....... terwijl er 4,4 miljoen geregistreerde (geweld/vermogen/vandalisme) delicten in 2016 zijn en 930.000 misdrijven.
-
Je zou bijna zeggen we hebben meer asielzoekers nodig om de criminaliteits cijfers omlaag te krijgen.
-
Maar goed lekker de onderbuik fact free laten reutelen,....

KomodoVaraan | 30-06-17 | 09:51

Uiteindelijk zullen de wetten/verdragen moeten worden veranderd, zoals het CDA ook zegt. Wat we nu doen is iedereen binnenlaten en op zijn bruine ogen geloven dat hij toch echt een vluchteling is en wanneer we zeker weten dat het toch geen vluchteling is maar uit een veilig land komt, dan is men zelfs niet eens in staat om hem terug te sturen!
Dus wat stelt het Vluchtelingenverdrag dan nog voor? Het zou eerder Wees-welkom-in-mijn-land-want-vluchteling-gelukszoeker-of crimineel tuig-je-kan-hier-voor-altijd-blijven-want-je-wordt-toch-niet-teruggestuurd!- Verdrag.
Maargoed, dat verdrag zal toch nooit worden veranderd dus de gevolgen mogen het het gewone 'klootjesvolk' ondervinden... en ondertussen wel je bek houden want anders ben je een vuile nazi/xenofoob/islamofoob/harteloos.
Kan me nog goed herinneren, aflevering van Pauw waarin Gerdi Verbeet en Jan Roos zaten en het ging over vluchtelingen en dat jongetje Aylan.
Gerdi Verbeet zat toch te kirren dat al die Syriers toch zo hoogopgeleid waren en dat het onze schuld was dat asielzoekers voorheen niet aan t werk zijn, maar dat Syriers hoogopgeleid zijn en we gaan ze nu beter helpen! EN DAT ZIJN ONZE BESTUURDERS!!! DIE ZEGGEN DAT SYRIERS HOOGOPGELEID ZIJN!Ja, ondertussen weten we nu wel wat voor pareltjes en 'hoogopgeleide' Syriers we allemaal hebben binnengehaald *kuch*

Julia | 30-06-17 | 09:51

Is het niet eens tijd dat er figuurlijk wat koppen gaan rollen in de politiek en bij de politie top, voordat er echte hoofden van burgers over straat rollen. Het is duidelijk dat er mensen zijn die ons willens en wetens in gevaar brengen met hun beleid en dat wij dat niet mogen weten. Deze mensen zijn de echte criminelen.

Rheia | 30-06-17 | 09:49

Maar stem vooral weer op een Jesse Klaver of een Pechtold als er opnieuw verkiezingen komen.

rickstick19 | 30-06-17 | 09:49

De wet naar je hand zetten om de publieke opinie te beïnvloeden. Verachtelijker kan bijna niet. Wetten zijn er om de samenleving leefbaar te houden niet om politiek mee te bedrijven. Een walgelijke manifestatie van het post modernisme.

Croisantneuf | 30-06-17 | 09:49

Waarom is ALTIJD die vreselijke Peter de Vries erbij? Ik weiger hoe dan ook naar programma's te kijken waar hij in verschijnt en heb dit dus ook gemist. Dank, GS, voor dit uittreksel van een doortastende burgemeester die alle steun verdient.

langzullenweleven | 30-06-17 | 09:48

MichelDenHaag | 30-06-17 | 09:05

Wegkijken is ook een kunst!

eerstneukendanpraten | 30-06-17 | 09:48

@MichelDenHaag | 30-06-17 | 09:05
Ik lees geen Joop, dat is slecht voor mijn suikerspiegel én mijn inboedel.

necrosis | 30-06-17 | 09:45

Toch hebben de Nederlanders in maart nog massaal als makke schaapjes op de partijen gestemd die dit mogelijk hebben gemaakt.

miss error | 30-06-17 | 09:45

".. en wat iedereen al wist blijkt te kloppen:" Hoezo, iedereen wist dat al? Jesse Klaver en zijn bende ontkenners en wegkijkers zijn ervan overtuigd dat er geheel niets aan de hand is!!! Die willen al die ellendelingen uit het rapport hier gewoon opvangen. Aarsdomme landverraders zijn het.

langzullenweleven | 30-06-17 | 09:44

Feynman | 30-06-17 | 09:05

Waarheid als een koe. Wellicht reden voor een vlammend betoog om nieuwe verkiezeingen uit te schrijven in de context van de falende kabinetsformatie ?

Het niet vervolgen leidt uiteraard ook tot het niet opnemen in diverse statistieken want een verdachte is geen dader. Past prima in de rest van het beleid.

netniet | 30-06-17 | 09:43

Al dat geld wat in kansloze asielaanvragen wordt gestoken en dan als bonus een onleefbare en ontwrichte samenleving. Wanneer gaan wij als burgers de overheid eens aanklagen voor deze grove misdaad tegen het Nederlandse volk? De voorgedrukte aangiftebiljetten liggen zeker al klaar? Meester Hiddema kan overigens onze zaak wel verdedigen!

dalskog | 30-06-17 | 09:43

Als de premier liegt en bedriegt waarom de corrupte politieman/vrouw dan niet? Dit hele land is naar de filistijnen recht wordt niet meer gesproken liegen en bedriegen is toegestaan en levert op, om van criminaliteit maar te zwijgen!

Pempy Boludo | 30-06-17 | 09:41

@Mallepietje1001 | 30-06-17 | 09:39
Denk dat het crowdfunding wordt, een rondje langs de reaguurders of misschien gaat Erik de Vlieger dit wel betalen.

ChatBot | 30-06-17 | 09:41

Parsons | 30-06-17 | 09:37
De Russen hebben ons gehakt en de cijfers gemanipuleerd.

Rest In Privacy | 30-06-17 | 09:40

Komt door de Russen.
@ Parsons | 30-06-17 | 09:37
-
En ik maar denken dat het de schuld van Wilders is (en Thierry natuurlijk)

telelezer | 30-06-17 | 09:39

Kosovo en Albanie zijn Europees grondgebied bezet door Turkse uitvretende gladiolen.

van Oeffelen | 30-06-17 | 09:39

Maar ff off topic, wat gaan jullie (geenstijl dus) nu feitelijk doen aan het voortbestaan van dit blog?
Jullie snappen hopelijk toch dat jullie de "spreekwoordelijke" kerst niet gaan halen hé, met die linkser dan linkse k-Belgen.

Mallepietje1001 | 30-06-17 | 09:39

Nederland moet niet zeiken - ze hebben zelf deze flut regering met de clown Rutte en Pechtold met de zak hooi Buma gekozen - dus nou niet gaan mekkeren - niks aan de hand gewoon doorlopen

lasttango2016 | 30-06-17 | 09:37

@ brtnsnwbrd | 30-06-17 | 09:35
+1

telelezer | 30-06-17 | 09:37

Onzin, allemaal gelul.

Komt door de Russen.

Parsons | 30-06-17 | 09:37

De slachtoffers zullen het vast waarderen als ze zien dat verkrachting net zo'n zwaar vergrijp is als nasissen en spugen in het gezicht...

h3* | 30-06-17 | 09:36

In "veilige" landen worden de gevangenissen opengegooid en op de boot gezet richting europa.
Zo zijn ze hun criminelen kwijt en europa zit ermee in de maag, want terugsturen werkt niet

kapitein_iglo | 30-06-17 | 09:36

Iedere Nederlander met een greintje realiteitszin wist dit allang en iedereen heeft daarvoor ook gewaarschuwd. Zolang we onze grenzen van Brussel niet mogen bewaken (Befehl ist Befehl) zal het alleen maar erger worden.

Maar owee als je er iets van durft te zeggen, dan ben je een xenofobe fascistische haatzaaiende "raassjiesjt" en je wordt voor het gerecht gesleept wegens haatzaaien.

“”Jij bent welkooooom in mijn land…””

telelezer | 30-06-17 | 09:35

We zijn te welvarend en daarom komen ze hierheen en we hebben zelf te veel te verliezen om het recht in eigen hand te nemen. Tip: ga zes keer modaal verdienen zodat je vanuit je zwaar beveiligde villa kunt toekijken hoe de rest van je landgenoten wordt beroofd.

MK VII | 30-06-17 | 09:35

De reden waarom dit gebeurd? Omdat het Nederlandse volk uitgekleed moet worden en opgezet moet worden tegen asielzoekers/buitenlanders. Zodat er rustig een burgeroorlog uit kan breken welke tot ver in Europa zal rijken. En dan? Dan zeggen we...'dit nooit weer' (net als ww2) En maken de hoge heertjes er de vereenigde staten van Europa van. Voordat Amerika de Vereenigde staten van Amerika waren, was er ook een burgeroorlog voor nodig. En dan denkt het schapenvolk dat dat wel goed zou zijn. Want dan komt er nooit meer oorlog....

brtnsnwbrd | 30-06-17 | 09:35

@Dutchbeaurouge | 30-06-17 | 09:12

Wel jarenlang miepen over motoren op de dijk die te hard rijden en dan klagen wanneer je zelf gepakt wordt

Je wilt toch controles? Of geldt het niet voor jou dan?

Man man zo rolt de klager

TheFrank | 30-06-17 | 09:35

En dit zijn de keren dat ze gepakt zijn.

GigaByte | 30-06-17 | 09:34

Met een jaarlijkse binnenkomst van 225.000 asielige vluchtelingen, zal er niets veranderen. Koop maar een 4e slot op je voordeur, hou je kinderen binnen en haal je vriendin maar op van haar werk en haar vrije tijds besteding.
Dat hoort nu zo. In Nederland dan. In 2017-2018-2019-2020 >>>>>>>

duitse herder | 30-06-17 | 09:34

Wat was dat een top burgemeester zeg. Petje af. Wat is die de vries toch een enge man.

Hunter S. Thompson | 30-06-17 | 09:34

vmk | 30-06-17 | 09:32
Absoluut. Het is een criminele samenzwering.

Rest In Privacy | 30-06-17 | 09:33

Mogelijk dat Marc Rutte mij eens kan vertellen waarom de belastingen de afgelopen jaren zijn verhoogd, de komende jaren verhoogd zullen worden, er kansloze lieden uit Marokko en omstreken, Georgie en omstreken hier uitkeringen aanvragen en krijgen, rooftochten organiseren en zelfs in de kraag gevat hun plunderingen kunnen volhouden?
Of heeft Marc Rutte het te druk met weer een ander raar project om Nederlandse kiezers buiten te sluiten?

De kruik gaat zolang te water tot hij barst.

El Rico Grande | 30-06-17 | 09:33

Maar even een vraag: Is dit hetzelfde rapport van een Ministerie dat de criminaliteit eigenlijk 500% hoger ligt dan gedacht? Ik bedoel; vijf-honderd-procent?!? Dat was een rapport dat pas na de verkiezingen zou worden aangeboden. Ik hoor daar niks meer over.

Festucam | 30-06-17 | 09:33

-weggejorist-

vmk | 30-06-17 | 09:32

Verschrikkelijk gisteren bij Jinek. Die Burgemeester geeft daar een gedegen verhaal over de dagelijkse praktijk. En over-all-specialist Peter R de Vries probeert diverse keren de nuance aan te brengen en het verhaal onderuit te halen.

Contento-Limbo | 30-06-17 | 09:32

Maar het echte probleem heet natuurlijk Poetin, en Trump!
Het kan nooit zo zijn dat de eigen overheid de grootste bedreiging vormt voor je leven en bezittingen!

Rest In Privacy | 30-06-17 | 09:31

Degenen die dit onder de pet proberen te houden zijn wat mij betreft medeschuldigen.

wooky | 30-06-17 | 09:30

Ik weet zo goed als zeker dat zelfs deze getallen niet kloppen. Het is veel, maar dan ook veel erger. Vorige week ben ik nog bedreigd en bijna aangevallen gewoon op straat in mijn Vinexwijk door zo'n figuur. Omstanders hebben de politie gebeld die overigens razendsnel ter plaatse was met 1 auto en 1 motoragent, waarvoor mijn complimenten, maar de vogel was al gevlogen en niet meer te vinden. Mijn buurmeisje werd midden op straat bij haar borsten en in haar kruis gepakt door weer een ander figuur op het station. Mijn moeder van 80 werd uitgescholden voor kankerhoer op een parkeerplaats. Dit soort gebeurtenissen staan niet in de statistieken. Vast staat dat de pakkans bij criminaliteit in Nederland 2% is, waardoor je bovenstaand cijfermateriaal kunt vermenigvuldigen met een enorm hoog percentage.
Daar bovenop komt het nog het aantal incidenten waarvoor mensen geen aangifte doen, simpelweg omdat de drempel om aangifte te doen te hoog is, te veel tijd kost en waarschijnlijk geen soelaas biedt. Mensen doen geen aangifte of melding meer omdat ze bang zijn voor racist te worden uitgemaakt. Mensen doen alleen nog aangifte als ze schade hebben die geclaimd kan worden bij de verzekering, simpelweg omdat dat vereist is voor een schadeuitkering.

Vespucci | 30-06-17 | 09:30

De overheid en de asielindustrie ondermijnen de rechtsstaat op een gruwelijke manier. Wat een bende , wat een hypocrisie binnen de top van het uitvoerend apparraat. Ongekend dit.
Het is al eerder gezegd, maar kan niet vaak genoeg worden herhaald: dit achterhouden van informatie heeft onmiskenbaar indirect ook de in maart gehouden verkiezingen beinvloed. De uitslag zou m.i. geheel anders zijn geweest. Overigens, veel bekende Nederlanders hadden toch zo graag "asielzoekers" in huis genomen ! Wellicht is er nog plek.

krelus | 30-06-17 | 09:29

Albanezen en Kosovaren zorgen overal in Europa voor enorm veel gezeik. Het is ook bij de beesten af dat die Srebrenica lieden de Nederlandse staat lopen te achtervolgen met een nepproces. Albanezen en Kosovaren hebben evenveel schuld aan de escalatie op de Balkan als de Serviers. Het is altijd weer het zelfde liedje: ethnisch-religeuze scheidslijnen, in dit geval nazaten van de Turken.

van Oeffelen | 30-06-17 | 09:27

Wat nog het meest schandalige is, is dat schamele excuus van Justitie om zaken tegen criminele asielzoekers te seponeren "in de hoop" ze sneller uit te kunnen zetten. Dit terwijl er de-facto niemand ooit is uitgezet.

Het kan dan ook niet anders of hier is een strijd gaande binnen Justitie tussen activisten en weldekenden. Ik mag hopen dat de laatsten in de meerderheid zijn op dit departement.

ChatBot | 30-06-17 | 09:27

Maakt toch geen flikker uit. Demense stemmen toch weer op de partijen die er niets aan willen doen. We kunnen niets, we mogen niets, Wilders heeft geen oplossingen, wehhhh! De gevestigde orde, die dit land bewust naar de knoppen willen helpen, heeft de touwtjes (nog) strak in handen. Schimmige dealtjes met oliearabieren, het plan van Kalergi en wie weet wat allemaal nog meer speelt, we moeten gewoon kapot. En waarvoor? Omdat de elite baat bij een verdeelde chaotische en verdeelde samenleving heeft? Is dat echt het enige, dat we een derde wereldland moeten worden? Ik begrijp er geen kloot van.

WhiteShark | 30-06-17 | 09:27

Aangifte van hoogverraad tegen Timmermans, Rutte, Dijkhof, maar ook alle voorgangers die deze weg geplaveid hebben. Ook tegen de Klaver's, de Anne Fleur's, die mongool van een dominee (of zo) die er nog meer wil gaan halen, en alle mensen die met 'welkom' bordjes deze 'vluchtelingen' binnen haalt. Zij zijn direct schuldig en aansprakelijk voor de enorme schade die dit veroorzaakt. Het is hoog tijd dat hierover verantwoording afgelegd wordt. En nee, dan is een Nederlandse strafmaat niet voldoende.

npo | 30-06-17 | 09:26

J.van-Bontekoe | 30-06-17 | 09:04
Beseft u nu nog steeds niet dat er andere wetten en regels gelden voor hen die ons komen verrijken met hun cultuur en aanwezigheid? U bent er enkel om voor de kosten op te draaien en om de overlast,negatieve gevolgen op te vangen.
De elite,bestuurders weten wel wat het beste voor u is en zorgen ondertussen wel goed voor zichzelf (kijk bv. naar de verhoging van onkostenvergoeding EU).

Julia | 30-06-17 | 09:24

Ja, ik hoorde het net op het NPO journaal van 9.00 uur; "De Telegraaf zegt dat ze met onthullingen komen over criminele asielzoekers". Dat was na het breaking news over de stemming over het homohuwelijk in de Bondsdag, de zwaai van Merkel, daarna een item over Bouterse en iets over Facebook. En nadat ze live eerst even terug gingen naar Berlijn voor een update van Jeroen Woll Aars (LOL!) over het spannende homodebat en daarna eerst nog het weer in China, de getijden en de maanstanden. Qua prioriteiten.

Festucam | 30-06-17 | 09:24

Ik ben ondernemer in de buurt van een AOC. Ondertussen kennen we de boeven al bij naam. Zodra je bij een aangifte bij politie aankomt met een Marokkaanse naam proberen ze de aangifte al uit je hoofd te praten. Ondertussen Zie ik dat collega ondernemers zes jaar na mijn eerste aangifte nog steeds door dezelfde persoon worden opgelicht. En steeds maar weer heen en weer hoppen tussen Belgie en Nederland. Want dan worden alle aangiftes namelijk geseponeerd en kan hij weer opnieuw beginnen. Toen ik zijn foto op mijn website wilde plaatsen met een waarschuwing kreeg ik van de politie een dreigende toon het risico een boete te krijgen van € 20.000,-- wegens schending privacy.

Nederland sponsort criminaliteit en krijgen we via GTST asielzoekerspromotie door de strot gedouwd. Hiermee wordt ons "schandalige gedrag" jegens asielzoekers ook nog eens aangewreven.

ronald2887 | 30-06-17 | 09:24

Jeetje Klaver&co, sta je ook voor paal als het je hobby is om heel de dag je naïeve wereldbeeld en je nobele maar giftige idealen op te dringen aan de domme belastingbetaler.

RickTheDick | 30-06-17 | 09:22

Zo dat is even verrassend nieuws deze ochtend, wie had dat nu kunnen denken.
Denk dat alle gutmensjes maar gauw weer naar bed moeten gaan en er morgen pas weer uit moeten komen, in de hoop dat niemand het gelezen heeft.
(Wat je niet ziet bestaat ook niet)
Kunnen de deugneusjes morgen weer xenofoob, racist en andere scheldwoorden naar u hoofd slingeren.

Titje | 30-06-17 | 09:21

En braaf allemaal VVD, D66 en GL blijven stemmen he? Sukkels!

Domheid is keer op keer hetzelfde doen, maar een ander resultaat verwachten.

James Lastig | 30-06-17 | 09:21

Je had dus gewoon >1500 (geregistreerde) misdrijven kunnen voorkomen door een fatsoenlijk uitzetbeleid te hanteren. Oh? U komt uit een veilig land? Komt u maar mee naar PI Schiphol en u wordt op eigen kosten op de eerstvolgende lijnvlucht naar Tirana, Tbilisi, Rabat of Algiers gedonderd...

Enter Yeti | 30-06-17 | 09:20

De EU heeft oplossingen voor nauwelijks bestaande problemen, en die oplossingen worden zelf grote problemen, waarvoor de EU een antwoord ziet in méér EU. Begrijpt u hem nog?
Voorbeeldje:
We moesten "Schengen" want open binnengrenzen. Nu reis ik kriskras door heel Europa en heb ik die binnengrenzen vóór Schengen nooit echt als een groot probleem ervaren. Ergo, oplossing voor een niet bestaand probleem. Nu, met lekke buitengrenzen, een tsunami van gelukzoekers en chantage door een Ottomaanse snorremans, hebben we een dijk van een probleem. De EU erkent dat probleem. En ziet zichzelf (de veroorzaker) als de oplossing. Zum kotzen.

Zeddegeizot | 30-06-17 | 09:19

Welk draagvlak? Is er nog draagvlak dan? Volgens mij is de overgrote meerderheid van de Europese bevolking de asielplaag kotsbeu. Het betekent het ende van onze veiligheid en welvaart. We plegen zelfmoord.

Rheia | 30-06-17 | 09:18

We hebben gewoon een criminele overheid. Feit is feit. Door en door corrupt.

Rest In Privacy | 30-06-17 | 09:18

@Dutchbeaurouge | 30-06-17 | 09:12
De voornaamste reden is dat de autochtoon geld heeft en bereid is om te betalen. Aangezien men tegenwoordig op de hoeveelheid uitgedeelde boetes wordt afgerekend bij de politie hanteert men het instrument van (racistische) profiling want dat levert nu eenmaal een hoger rendement op.

ChatBot | 30-06-17 | 09:17

De kern van het probleem ligt dus in Brussel.

litebyte | 30-06-17 | 09:17

Maar we hebben net verkiezingen gehad, dus nu gaat er echt wat veranderen!

Rest In Privacy | 30-06-17 | 09:16

Dat-ie er is was natuurlijk zonneklaar, maar de beerput blijkt tóch nog een heel stuk dieper. Wát een teringzooi, excusez le mot. Dit land wordt met onvoorstelbare snelheid naar de gallemieze geholpen.


En Georgië? Ach ja, gezellig, kan er ook nog wel bij.
Je kunt tegenwoordig stellen dat de halve wereld hier zit zonder het figuurlijk te bedoelen.

Lewis | 30-06-17 | 09:16

Ignorance is strength.

Rest In Privacy | 30-06-17 | 09:16

En..... Gaat er nu wat veranderen?
Nee, al staat er iedere week zo'n artikel in de Televaag.
Zolang in de media en polletiek de Gutmenchen de dienst uitmaken wordt dit allemaal onder het tapijt geschoven.
Wegkijken is zoveel makkelijker dan acteren.
Kudtland!

Frietje_Oorlog | 30-06-17 | 09:16

Abject | 30-06-17 | 09:14
Ingonarance is strength. War is peace.

Rest In Privacy | 30-06-17 | 09:15

bergsbeklimmer | 30-06-17 | 09:02

Bent u Ebru Umar dan mag dat; bent u Geert Wilders, of op het partijcongres van Geert Wilders dan mag dat niet. Bent U iemand anders, dan geen idee.

Foolonthehill | 30-06-17 | 09:15

Maar deze misdaad Cijfers zijn toch geen openbaring, al maanden geleden hebben die ons toch al bereikt, via andere Media dan de Nederlandse Staats Omroep. Het is eerder een kwestie van het gaat de Nederlandse bevolking nog veel (sommigen)te goed, en daar door is wegkijken onder aanvoering van het kabinet in dit land heel gewoon geworden.

FreeVogelaar | 30-06-17 | 09:15

Tja, zodra de Belgen de Telegraaf in handen hebben lezen we hier nooit meer over.

Abject | 30-06-17 | 09:14

Gelukkig heeft Turkije even adem nu de " echte vluchtelingen " even terug zijn in Syrië bij familie om suiker feest te vieren .
Je verzint het niet !

Castor12 | 30-06-17 | 09:14

@Feynman | 30-06-17 | 09:05
Als de hoeveelheid zedenmisdrijven bekend was gemaakt, dan hadden waarschijnlijk veel minder vrouwen op Klaver gestemd.

ChatBot | 30-06-17 | 09:13

-weggejorist-

wezen | 30-06-17 | 09:13

Georgia then.
Thanks God, not Tennessee or Alabama.

wezen | 30-06-17 | 09:13

Iedereen die in de buurt van een AZC woont kon je dit al lang vertellen.

sinar2 | 30-06-17 | 09:12

Ik werd laatst vlakbij huis staande gehouden door de politie omdat ik te hard reed op de provincialeweg bij mij achter. 19km/u maar liefst. Goh ja het mag niet dat weet ik, hoewel de weg leeg was. Ik betoogde dat er op zondagen hele colonnes motoren bij mij over de dijk scheuren, gillend alsof het de TT van Assen is. In een 30 km/u zone welteverstaan. En dat ik daar al jaren contact over heb met de gemeente en dat die weigeren om te handhaven. Heb ik zwart op wit. er staat zelfs "verzoeken Uw auto óp de rijbaan te parkeren omdat dit verkeersremmend werkt". En dat die motoren wel even een klapje harder rijden dan 30, denk aan dik over de 100. Agent zegt dat heeft geen nut om die voor het hekje te brengen want worden allemaal geseponeerd omdat er geen verkeersremmende maatregelen zijn daar. Oke. Maar hier op de weg ook niet dus waarom krijg ik dan wél een boete? Nou. Omdat dit niet bij de OvJ terecht komt he. Dus geven we jou gewoon die dikke boete en laten een ander gewoon lopen/rijden. Omdat het kán dus. Zo rolt de politie in NL. Het is altijd de zich netjes gedragende autochtoon die de rekeningen mag betalen want die is braaf, mort niet en makkelijk te pakken. Dat er hopen buitenlanders rondlopen die schijt hebben aan alle regels in NL is algemeen bekend. Dat ze ermee weg komen is al helemaal godgeklaagd.

Dutchbeaurouge | 30-06-17 | 09:12

Hèhè. Waarom ben ik niet verbaasd? Wat wij al lang wisten komt boven water echter vergeet onze vrienden oost blokkers zoals Roemenen niet. Die komen er nog bij en dadelijk de nieuwe Rutte cd vriendjes uit Oekraïne...
We gaan helemaal naar de klote en mag hopen voor al deze nieuwe cultuurverrijkers dat ze geen vinger naar mij of iemand die mij dierbaar is uitsteken want dan gaan ze naar de eeuwige jachtvelden. Ik zal dan door de linkse kerk en media wel groot en breed worden uitgemeten maar dat heb ik er graag voor over.....

Troyan horse | 30-06-17 | 09:12

Feynman | 30-06-17 | 09:05
Dat, de theatrale aanhouding van Kaja, en de oppositie die heeft zitten slapen en niet op de falende DBA wet van Wiebes heeft gereageerd.

Einde van de Domheid | 30-06-17 | 09:10

Zegt zo'n burgemeester zinnige dingen, krijg je er meteen zo'n 'maar' erachteraan.

RenHoek | 30-06-17 | 09:09

De multi-kut-kul zeepbel spat uiteen.
Spetterpoep in het gezicht van de Gutmensch.
Die als hij een beetje weldenkend was, al lang door had moeten hebben dat hij niet de 0.001 % van de mensen in de wereld helpt die zijn hulp het hardst kunnen gebruiken... Maar veelal een 0,001% waar het best goed mee gaat en die het geld en de kracht en de brutaliteit heeft om hier te komen (en zich vaak er dan ook niet voor schroomt de geboden hulpvaardigheid schaamteloos te misbruiken).

Rommelende Onderbuik | 30-06-17 | 09:08

-weggejorist-

49 | 30-06-17 | 09:08

Een paar honderd? Ik las toch echt 10.000 van de 60.000 in de telegraaf app vanochtend.
1 op de 6 is dus een verdachte binnen 9 maanden. En dat zegt nog niets over die anderen.

Ofzo2 | 30-06-17 | 09:08

En dan gaat peter R de vries ook nog vragen of hier wel bewijs van is, videobeelden en dergelijke. Alsof alle aangiftes verzonnen zijn. En dan braaf zn factuurtje sturen naar de npo.

Stortkoker | 30-06-17 | 09:07

MichelDenHaag | 30-06-17 | 09:05
Gekkies hou je altijd, ze moeten alleen niet de macht hebben.
Oh wacht...

Rest In Privacy | 30-06-17 | 09:07

kapotte_stofzuiger | 30-06-17 | 09:04
Racist!

Einde van de Domheid | 30-06-17 | 09:07

Goh verrassend, maar wie wel verrast was kennelijk was de meneer de vries, wat een kansloze vragen bij jinek. burgemeester van Weert kopte ze heel gemakkelijk terug.
En nu?

rattenvanger XL | 30-06-17 | 09:07

Zomaar een reactie op Joop.nl over dit onderwerp:

rvb 30 juni 2017 at 08:02
Er zijn heel wat gevaarlijker groepen, kijk bijvoorbeeld naar de PVV: 100% van de leden is een veroordeelde crimineel. Het artikel gaat alleen over verdachten. En dan ben je in een rechtstaat onschuldig.

MichelDenHaag | 30-06-17 | 09:05

Raar he dat de burgers steeds minder vertrouwen hebben in de overheid en politie.
De politie liever met koekjes naar de moslims, dan misdaden op te lossen.

gerrit5042 | 30-06-17 | 09:05

Dat dit onder de pet gehouden is, heeft de verkiezingen gemanipuleerd.

Feynman | 30-06-17 | 09:05

NOS: 1 regeltje en dan snel door naar "iets" in Israël. Maar behalve dit wegkijkvoorbeeld is het natuurlijk schokkend om te zien hoe het met onze veiligheid gesteld is. Want daar gaat het om, bewust niet straffen van gepleegde misdaden/misdrijven. Ben in ieder geval blij dat ik die 36 euri van de week betaald heb omdat ik 4 kilometer te hard reed op een doorgaande weg, is de criminaliteit in Nederland toch weer een stukje bestreden.

J.van-Bontekoe | 30-06-17 | 09:04

Asielzoeker = crimineel. Dat blijkt uit deze cijfers. Mag je mij nu een racist noemen.

kapotte_stofzuiger | 30-06-17 | 09:04

Deze overheid is compleet helemaal naar de klote.

Rest In Privacy | 30-06-17 | 09:04

Ik ben benieuwd hoe de gevestigde partijen dit nu weer proberen te downplayen. Lijkt mij onmogelijk, maar we hebben eerder gezien hoe diep sommigen hun hoofd in het zand blijven steken.

Road to serfdom | 30-06-17 | 09:04

Opvallend dat criminele feiten, als 3 km/h te hard en een papiertje in de GFTbak, die ons zwaar worden aangerekend nog geeneens benoemd worden.

kapotte_stofzuiger | 30-06-17 | 09:03

Zow, nu idd bewezen wat natuurlijk al lang duidelijk was.
Ben ook zeer benieuwd naar de media spin vandaag.
En of dit voor de links-draaiende geesten nog bedenkingen geeft...

hotmint | 30-06-17 | 09:03

De overheid organiseert massale overval op de eigen bevolking. Ken uw vijand!

Rest In Privacy | 30-06-17 | 09:03

Mag je nu hardop minder, minder, minder zegeen of is dat nog steeds racisme?

bergsbeklimmer | 30-06-17 | 09:02

Soms zou je willen dat Geert Wilders of wijlen Pim Fortuyn eens ongelijk krijgen.

kapotte_stofzuiger | 30-06-17 | 09:01

Waanzin. Maar de overheid kan wachten tot de mensen zich tegen dit systeem keren en zelf zo'n "asielzoeker" naar de eeuwige jachtvelden schoppen. En dan is de boot aan natuurlijk.

Bakkeleures | 30-06-17 | 09:00

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl