achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Engeland. Potterboekentikker geeft Nigel Farage schuld van terreur en Tommy Robinson wappert op televee met een Koran naar Piers Morgan

OK, J.K. Weer iets te diep in de wensput gekeken voordat ze naar twitter toog. Gebeurt de beste. En dan floep je er soms per ongeluk uit dat blank working class terrorisme de schuld is van Farage en Hopkins, terwijl je bij die talloze Mohammexplosies louter roept om verbinding en om not back in anger te looken. Nja, je moet wat, als rijkste vrouw van je land die haar debuutwerk nooit zal overstijgen.
Piers Ploft: Tommy Robinson mocht op TV vertellen over terreur, or so he thought. Op het moment dat hij een Koran omhoog houdt om een punt te gaan maken, ontploft presentator Piers Morgan en begint hem uit te schelden. Want sja, Britse media deugen harder dan de mantelderliefdesbaby van Peter Vandermeersch en Hans Laroes samen. Dus moet je je vervolgens weer tot een fucking kickboxer - Andrew Tate - wenden voor duiding van wattefak just happened. Gaat lekker, Engeland. UPDATE: Ja hoor. Neusophalend Engeland haalt neus op en gaat op de censuurtoer. Welkom op het internet ITV. En dit is dus NIET hoe je minder aandacht aan deze #uphave geeft.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.