achtergrond

Geenstijl

Auto ramt muur en mensen bij 020 Centraal - Acht gewonden - POLITIE: 'ONWELWORDING, GEEN OPZET'

Een auto die daar helemaal niet mocht zijn stond bij het Centraal Station geparkeerd en is op de vlucht geslagen toen de chauffeur daarop werd aangesproken door de politie. De auto ramde vijf acht mensen, die gewond zijn en knalde daarna op een muurtje. De bestuurder sloeg op de vlucht toen hij werd aangesproken door de politie. Hij is inmiddels aangehouden en zou volgens de politie onwel zijn geworden. Er lijkt dus geen opzet in het spel, maar ondertussen zijn wel twee mensen zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd.
UPDATE 21u53: Het tramverkeer wordt alweer hervat. UPDATE 21u57: Wereldnieuws. Is hysterie.
UPDATE 22u03: Feauteau van de auteau. UPDATE 22u05: Aantal gewonden stijgt naar acht, verdachte zou onwel geworden zijn, dus geen opzet: UPDATE ZONDAG: Er is wat meer bekend: de dader was een 45-jarige Amsterdammer. Hij reed rustig weg en gaf na 30 meter opeens gas. Hij zou medicijnen gebruiken, maar of dat is met zijn actie te maken heeft is nog onduidelijk. En o ja. drie van de slachtoffers zijn Israeliërs, wat voor complotlinkende gekkiessite Ynetnews.com reden is om te liegen dat de politie spreekt van een terroristische aanslag.
Bloedsuiker: Om de liefhebbers van grote vraagtekens toch nog even te voeden, bericht de Staatsomroep dat de dader een 'lage bloedsuikerspiegel' had. Weet je wie deze maand ook vaak last hebben van een lage bloedsuikerspiegel...?
Getuigen: Bij AT5 een handjevol getuigen die twijfelen aan de verklaringen van de politie. "Dit is niet zomaar een ongeluk geweest."

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.