achtergrond

Geenstijl

LIVE VOETBAL. Kraker Nederland-Luxemburg

Gefeliciteerd Wesley Sneijder! De beste voetballer van de wereld in 2010 is vandaag jarig en als hij mag van Dick Advocaat (en dat mag ie) wordt hij vandaag de allerrecordste international van Nederland met 131 caps. En wat had Wes zich voor mooier affiche kunnen wensen dan de absolute kraker tegen streekgenoot Luxemburg? Nee dat dachten wij ook al. Voordat u denkt dat we vanwege het wanbeleid van Van Breukelen, Blind en die ene man met die Franse achternaam het WK in Poetins Rusland gaan boycotten: Nederland maakt nog best wel een kansje. We moeten 2e worden in de poule, niet als slechtste nummer 2 eindigen en dan een play-off ronde winnen (weet u nog? Nederland-Schotland, voor EK 2004? Dick Advocaat bondscoach en een heldenrol voor... juist ja). Dat betekent dat we vanavond niet alleen voor de man van Yolanthe juichen, maar ook voor Letland (hup Letland!) en Bosnië (hup Bosnië of een gelijkspel!). U kijkt HIERRR live mee naar de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal onder Dick Advocaat het duo Advocaat-Gullit. HUP HOLLAND ONS VADERLAND HUP.
Vermoedelijke opstelling Nederland: Cillessen; Blind, De Vrij, Hoedt, Veltman; Strootman, Sneijder, Wijnaldum; Promes, Janssen, Robben.
Vermoedelijke opstelling Luxemburg: postbode; schilder, timmerman, bankier, administratief medewerker FEBO; neef van iemand, reserve bij Bolton Wanderers, terreinknecht; automonteur, buschauffeur, gast die er altijd is niemand weet eigenlijk precies wie hem erbij heeft gevraagd kan wel aardig ballen.
UPDATE: 1-0 ARJEN ROBBEN Net zoveel als Johan Cruijff.
UPDATE: 2-0 WESLEY SNEIJDER. Mijlpaal. Feestje. Verdiend.
UPDATE: 3-0: GEORGINIO WIJNALDUM. Attent.
UPDATE: 4-0: QUINSY PROMES. Mooi werk.
UPDATE: 5-0 VINCENT JANSSEN. Pengel.
UPDATE: KUTZWEDEN.
poeldesdoods.jpg

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.