achtergrond

Geenstijl

VACATURE! Opvolger van #vvd Schettino

Het is gezellig in Arnhem met Feestavond met DJ en Borrel, alwaar tevens in allerijl puntje 6 aan de Algemene Vergadering van de vvd is toegevoegd. Vacature partijvoorzitter. De laatste kapitein van het zinkende schip was Henry K. met zijn fraaie Schettino-impersonatie, dus er moet een nieuwe roerganger komen en vermoedelijk staan er, ondanks de scope van Eric Smit, genoeg machtswellustelingen te trappelen. 'Vanzelfsprekend bezitten leden van het hoofdbestuur van de vvd over een aantal algemene eigenschappen en vaardigheden', maar voor de Lingoliefhebbers onder ons: integriteit staat niet op de kaart. The vvd has got 99 problems, but integrity ain't one. Ons advies aan sollicitanten: bezint eer ge begint, want er gaat geen dag voorbij of er glipt wel een hyperintegere vvd-bons over een liberale ban(an)enschil. Als je vvd-opperhoofd bent is een sterretje achter je naam in ieder geval géén probleem, kijk maar naar de praesides in het GS-tijdperk.
• 2014-2017 - Henry Keizer. Kerfstok: financiële malversaties rond de overname van zijn uitvaartbedrijf.
• 2011-2014 - Benk Korthals. Kerfstok: verkeerd informeren van de Tweede Kamer bij de bouwfraude, falen bij het rapport over Pim Fortuyn, hihi-haha lachend 350.000 euro wachtgeld pakken. Zie.
• 2010-2011 - Mark Verheijen. Kerfstok: onjuist declaratiegedrag en 'dat past niet binnen het integriteitskader van de partij'. LOL en wie niet binnen het integriteitskader van de vvd past is heel, erg, hard, af. Toedeledokie Mark.
• 2008-2010 - Ivo Opstelten. Kerfstok: die ene van het niet opgeven van baantjes en van die bonnetjes en hier nog wel meer.
• 2003-2008 - Jan van Zanen. Ach kijk het kan dus wel, al is Van Zanen wel een duogender-bi-trans-genderqueen-hater.
vvdpartij.png

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.