achtergrond

Geenstijl

Schoolfoto tijdens offerfeest: moslimama piswoest

Als de PVV-fractie in de ochtend de Twittermitrailleur hanteert weet je: er gaat iets niet helemaal goed met de moslims. En wel met een islamama die 10.000 euro van een Haagse school wil, omdat de school de jaarlijkse klassenfoto inplande tijdens het offerfeest. Daardoor konden de kinderen niet op de foto en nu janken de kinderen berbertranen. Er gaan hier erg veel dingen mis.
1. Een advocate die spreekt van een schoolvoorbeeld van discriminatie. "Door het fotomoment op een islamitische feestdag te plannen zijn moslims getroffen." - Nee, advocate, dat is geen discriminatie en het is echt niet nodig in de slachtofferschulp te kruipen. Dit is Nederland en die school hoeft echt geen rekening te houden met Maha Shivaratri, Jeongwol Daeboreum of de Dag van de Nationale Eenheid van Paaseiland. Als dat allemaal zo belangrijk is, verhuis je maar naar een moslimland waar ze wel rekening houden met islamama's (proest) en kinderen.
2. "De school heeft dan de plicht om alles in het werk te stellen om de schoolfotograaf op een andere dag te laten komen." - Nee, die plicht heeft die school niet.
3. De school die kinderen vrij geeft voor islamitische feestdagen - Ja, pragmatische oplossing, per kind bepalen wanneer wie vrij is. Maar dan moeten islamitische kinderen wél naar school tijdens christelijke feestdagen, anders is het discriminatie en racisme jegens arme blanke christelijke kinderen die minder vrij hebben. Atheïstische kinderen zijn al helemaal de lul. Niet eerlijk. DISCRIMINATIE.
4. De school die de klassenfoto dan maar gratis verstrekt - Pappen en nathouden. Voor niets komt de zon op.
5. De rechter die de islamama voorlopig gelijk geeft. "Ik denk niet dat het schoolbestuur genoeg heeft gedaan om het onderscheid dat is gemaakt door de foto op de islamitische feestdag te plannen, op te heffen." - Dit is nog het ergste want zo ies Nederland, bedankt rechter.
6. Moslimama die in haar eer is aangetast en 10.000 euro wil - De school maakt die foto 's ochtends zodat je de rest van de dag vrij bent. De school stuurt een gratis klassenfoto. De school huurt een adjunct speciaal voor jouw kindertjes. Een foto kost geen kut. Toch wil je 10.000 euro, want je eer is aangetast. Zzz.
7. De islamama wil niet meer met de schoolleiding in gesprek en haar kind zit, lekker puh, nu op een islamitische school - Gaat goed, integratie.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.