achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

BREEK. Twee doden schietpartij Zoetermeer

Er zijn twee doden gevallen bij een schietpartij in de Edisonstraat in Zoetermeer. De politie is hard op zoek naar de dader of daders, maar op dit moment is er niets over hen bekendgemaakt. Ook over de identiteit van de slachtoffers weten we nog niets, al zeggen getuigen dat het vader en zoon zouden zijn. Ze zaten in een zwarte Mercedes. Volgens Omroep West is een auto die een paar straten verderop is afgebrand mogelijk de vluchtauto van de daders. Het gebied is afgezet en bewoners moeten binnen blijven.NB: We kregen een mail: Het kenteken is vermoedelijk gekloond, de "echte" BMW met hetzelfde kenteken staat nog gewoon in een showroom te koop. UPDATE 12u35: De politieheli is weer geland, dit zou de vluchtauto zijn. UPDATE 13u08: Het is weer een bivakmuts-signalementiër. Lijkt erg op een afrekening in het criminele sportschoolcircuit.
UPDATE 13u17: AD meldt dat de slachtoffers vader en een zoon zouden zijn.
UPDATE 13u42: Onderzoek in volle gang.
UPDATE 14u04: Ook deze getuigenverklaring doet vermoeden dat we met een professionele liquidatie van doen hebben: UPDATE 15u40: Telegraaf meldt dat de slachtoffers inderdaad vader en zoon zijn en op het woonwagenkamp in de buurt wonen.
UPDATE 16u04: Daders hebben kort na de moord een automobilist met een vuurwapen bedreigd om er daarna met zijn auto vandoor te gaan. UPDATE 16u07: De site boevennieuws.nl (kennelijk doen die nieuws over boeven) meldt dat de slachtoffers René van Doorn en René van Doorn zouden heten.
UPDATE 26 april: Verdachte gepakt.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.