achtergrond

Geenstijl

VIDEO. Man schiet voorbijganger dood. Streamt het 'live' op Facebook

Het is uitkijken geblazen in Cleveland, Ohio. Steve Stephens is namelijk COMPLEET doorgedraaid. In bovenstaand filmpje ziet u hoe iemand een wildvreemde dood lijkt te schieten. Ondertussen is de politie in Cleveland op zoek naar Steve Stephens, 37 jaar, die live (Facebook beweert inmiddels dat moord later ge-upload is) op Facebook iemand vermoord heeft, en claimt dat hij al meerdere moorden heeft gepleegd en dat hij doorgaat tot hij door de politie wordt gestopt. Zijn Facebook-account is verwijderd maar bovenstaand filmpje gaat dus rond op de twitters. Real life GTA. WTF.
UPDATE: Nog een video. Bizar gesprek aan de telefoon, waarin hij claimt al 13 moorden te hebben gepleegd. Daaronder wat deze gek heeft aangericht. HIER enkele andere FB-screenshots.
UPDATE: De politie heeft 1 slachtoffer bevestigd, Robert Goodwin sr. (inmiddels aangepast). De politie is nog steeds op zoek naar de dader en heeft geen andere slachtoffers gevonden.
UPDATE: Extra wtf. Steve Stephens is/was maatschappelijk werker voor pleeggezinnen bij deze instelling.
UPDATE: Correctie van de politie. Het slachtoffer heet Godwin, niet Goodwin. Robert Godwin sr. dus, 74 jaar. RIP.
UPDATE: De ex van Stevens, Joy Lane, wordt op dit moment door de politie beveiligd. Ze helpt, net als een aantal familieleden van Stevens, mee aan de man hunt.
UPDATE: Nog een video opgedoken. Stevens geeft zijn ex en zijn moeder de schuld. Ondertussen gaat de politie ervan uit dat hij ook in naburige staten zou kunnen zijn.

UPDATE: Facebook meldt dat hij de moord wel heeft ge-upload, maar niet live gestreamd.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.