achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

VIDEO. Man schiet voorbijganger dood. Streamt het 'live' op Facebook

Het is uitkijken geblazen in Cleveland, Ohio. Steve Stephens is namelijk COMPLEET doorgedraaid. In bovenstaand filmpje ziet u hoe iemand een wildvreemde dood lijkt te schieten. Ondertussen is de politie in Cleveland op zoek naar Steve Stephens, 37 jaar, die live (Facebook beweert inmiddels dat moord later ge-upload is) op Facebook iemand vermoord heeft, en claimt dat hij al meerdere moorden heeft gepleegd en dat hij doorgaat tot hij door de politie wordt gestopt. Zijn Facebook-account is verwijderd maar bovenstaand filmpje gaat dus rond op de twitters. Real life GTA. WTF.
UPDATE: Nog een video. Bizar gesprek aan de telefoon, waarin hij claimt al 13 moorden te hebben gepleegd. Daaronder wat deze gek heeft aangericht. HIER enkele andere FB-screenshots.
UPDATE: De politie heeft 1 slachtoffer bevestigd, Robert Goodwin sr. (inmiddels aangepast). De politie is nog steeds op zoek naar de dader en heeft geen andere slachtoffers gevonden.
UPDATE: Extra wtf. Steve Stephens is/was maatschappelijk werker voor pleeggezinnen bij deze instelling.
UPDATE: Correctie van de politie. Het slachtoffer heet Godwin, niet Goodwin. Robert Godwin sr. dus, 74 jaar. RIP.
UPDATE: De ex van Stevens, Joy Lane, wordt op dit moment door de politie beveiligd. Ze helpt, net als een aantal familieleden van Stevens, mee aan de man hunt.
UPDATE: Nog een video opgedoken. Stevens geeft zijn ex en zijn moeder de schuld. Ondertussen gaat de politie ervan uit dat hij ook in naburige staten zou kunnen zijn.

UPDATE: Facebook meldt dat hij de moord wel heeft ge-upload, maar niet live gestreamd.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.