achtergrond

Geenstijl

BREEK. Directe Wilders-beveiliger Anouar El M. in 2015 al geschorst

There is something very rotten in the state of onze DBB. Naast modelburger Faris Kattat zijn er NOG twee agenten van de dienst die onze hoogwaardigheidsbekleders moet beschermen geschorst. Eentje was een moederneukende DIRECTE beveiliger van Wilders, schrijft Mick van Wely. En hij heet Anouar El M., een naam die veel voor schijnt te komen bij boerenzonen uit de Bollenstreek en heeft een Marokkaanse achtergrond. Wilders, die dus gisteren groot gelijk bleek te hebben toen hij zijn flyermomentje in Volendam afzegde, zou laaiend zijn. En terecht. Het is verkiezingstijd, verdomme. Als dan een van 's lands belangrijkste politici niet kan werken met het vertrouwen dat de mensen die hem beschermen hem ook echt beschermen, dan is dat een zeer ernstige aantasting van onze democratie. Dus steek die draagvlak en diversiteit voorlopig maar even in jullie blauwe behind en ga verdomme je mensen eens screenen. En Stef Blok, rotleugenaar, ga je heel gauw en heel diep schamen.
UPDATE: Het gaat om twee broers, die in 2015 al geschorst zijn. Dat is vandaag pas aan Geert Wilders verteld. Ook Blok claimt dat hij er pas vandaag over is geïnformeerd, maar dat weerhield hem er niet van de zorgvuldige journalistieke publicatie van de Telegraaf in de war te sturen. Wat een tinnefzooi bij die DBB.
UPDATE: En ja hoor, nog een leuk nieuwtje. Faris Kattat is in 2008 al veroordeeld voor het lekken van informatie. HOE kun je dan nog in dienst blijven? Nou, dat kan gewoon dus.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.