achtergrond

Geenstijl

Lezer zegt GeenStijl de waarheid in linktips

rubyrubyrubyruby.pngWij houden van linktips. Hoe meer hoe beter. Als u iets op het moederneukende internet ziet waarvan u denkt 'dat daar goedverdoeme nog geen topic op dat roze weblog over is', tip ons! Graag! Bij goed gezien hebt u 100% kans op een stukje over het door u gewenste onderwerp. Kennelijk heeft niet iedereen de functie van ons linktip-systeem goed begrepen, maar soms is dat helemaal niet erg. Lees maar wat onderstaande hoogopgeleide reaguurder voor coherent verhaal opdist.
Stikt hier van de domme racistische haatpropaganda. De grondwet wordt op deze site overtreden. Veel hypocriet gelul over slingerapen van verwende autochtone ongeschoolden. Gefrustreerd gezeik van mensen die anderen moeten haten omdat ze zelf niet lange genoeg aan mama's borsten hebben mogen zuigen.
Veel dom nazigelul op deze site. Hypocriete overtredingen van de grondwet
Dit had ik jullie van tevoren al voorspeld. Jullie zijn te dom en hypocriet om de politieke situatie te begrijpen. Jullie worden niet genegeerd door de politiek, jullie zijn gewoon te dom om er iets van te begrijpen. Ga eens een opleiding volgen, dombo's
Hypocriet aanvallen van mensen in een zwakkere sociale positie door verwende jongetjes die nooit ergens voor hebben hoeven werken, klaplopers dus.
Waarom staan hier geen tieten bij, dat is toch het belangrijkste van een politica?
Onderduikers herbergen maar dan geen Marokkaanse zeker. Hufters zijn hypocriet want ze doen alsof ze linkse gutmenschen afkraken maar o wee als je het niet eens bent met een hufter. Hufters zijn mensen die anderen hun eigen normen opdringen en omdat het hufters zijn gaat dat gepaard met geweld en agressie. Je praten jezelf goed met ongelooflijk domme argumenten. Verzetsstrijders van toen draaien zich om in hun graf. Hypocrieten!
Hier ontbreekt de grootste overlastgever. Dit soort propaganda doet mij denken aan de manier waarop nazi's hun tegenstanders bejegenden. Jullie zijn de nsb-ers van deze tijd, zoveel is duidelijk vioor wie de geschiedenis kent. Maar o ja, jullie erkennen de geschiedenis omdat jullie er zelf niet bij zijn geweest, toch. Dat vertelde Joris Laffenick mij namelijk aan de telefoon.
Helaas zijn jullie zelf te laf om met jullie eigen namen te publiceren. Geen stijl = hypocriete lafbekken, zeikers die anderen anoniem de maat nemen zonder kennis van zaken en zonder argumenten. Alleen omdat jullie je agressie niet kwijt kunnen. Zielig!
Ik stel voor dat jullie bij geen stijl het leger in gaan, dan heeft de samenleving nog iets aan jullie. Aan lafbekken die hun zogenaamde mening niet eens onder hun eigen naam durven te publiceren heeft niemand iets.
Wat een gemekker weer over niks. Zeker wat agressie over die je ergens kwijt moest en dus maar weer lekker hypocriet zeiken over anderen. Hoe oud zijn jullie bij geen stijl eigenlijk, 14? Zou wel verklaren waarom jullie de vraag stellen of wij het verschil tussen cijfers en letters weten. Groeten van een hoogopgeleid iemand met wie jullie niet eens een normaal telefoongesprek blijken te kunnen voeren. Dag, laffe nicks
Groeten terug!
Naschrift: Geen stijl = hufters die volop profiteren van wat door progressieve partijen is bereikt (onderwijs, sociale zekerheid, afschaffing van kinderarbeid) maar die uit kinderachtige gefrustreerdheid en domheid nu spugen in de kom waaruit ze zelf vreten. Totale onbenullen op het gebied van kennis en verschrikkelijke zeuren.
Jullie snappen het weer niet. Wat een hypocrieten, mensen afkraken omdat ze andere mensen willen helpen maar zelf wel aan alle kanten geholpen worden door de Nederlandse staat. In andere landen zouden jullie allang in een mongolengesticht zijn opgenomen, hier mogen jullie anoniem jullie zielige frustraties afreageren op mensen die het al moeilijk hebben. Dit is gewoon pestgedrag in het groot. Kijken wie de zwakste is in de wereld en daar dan lekker op afgeven want die mensen kunnen toch niets terugzeggen of een rechtszaak beginnen. Zielige lafbekken!!!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.