achtergrond

Geenstijl

Geert trekt #schoonschip keutel alweer in

Ja goffedomme Greet! WAT IS HET NOU? Dit weekend iedereen blij om de sensationele #SCHOONSCHIP opmerking in de De Televaag door de heer Wilders. Heel Holland handenwrijvend opgetogen om aan de slag te gaan, na 15 maart 2017, met het veelbelovende #SCHOONSCHIP Plan voor Nederland. We droomden al helemaal weg bij visionaire megaprojecten!
+++Alle voorgenomen windparken op zee cancellen en in plaats daarvan de complete rechterlijke macht in kampementen op hometrainers met een dynamo energie laten opwekken.
+++De totale NPO wordt na 15 maart 2017 tewerkgesteld bij de aanleg van de JP Coen SnelwegTunnel van Hoorn naar Almere.
+++Boventallige ambtenaren van Provinciale Staten, Waterschappen, Brussel en Eerste Kamer krijgen sociale dienstplicht en gaan mens-erger-je-nieten/paintballen met ouderen in nieuw te bouwen verzorgingshuizen.
+++We kappen met kentekenrazzia's in milieuzones en wenden die opsporingspowerrr aan om illegalen op te sporen en actief de grens over te wieberen.
+++Iedereen die een toneel-, theater- of filmsubsidie ontvangt moet in ruil daarvoor 5 jaar burgerplicht vervullen om Dijkring 14 naar vijf meter boven NAP te brengen.
+++ Wassila Hachchi die met een tandenborstel de gevel van Het Binnenhof gaat reinigen, gedurende 3 jaar.
+++Alle contracten/overeenkomsten van Ploumen en Koenders opzeggen, en in plaats daarvan iedere Nederlander er 5000 euro per jaar bij, waarvan 500 euro aan vuurwerk besteed moet worden.
+++Algeheel Roetveegpietverbod.
En dan vandaag in diezelfde Televaag zit Geert dat hele schitterende #schoonschip alweer te downplayen en te roepen dat rechters gewoon mogen blijven. Voorpagina bij Wilders zelluf, teleurstellend diepte-interview hierrrr. Zo jammer.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.