achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Nasrdin Dchar wil nog een fucking Gouden Kalf

Acteertalentje hoor, die Nasrdin Dchar. Bij DWDD speelde hij dinsdag de slachtofferrol. Met verve en een paar zilte krokodillentranen. De Steenbergse steracteur kwam zijn eigen pet project #ieder1 promoten. Dat is een gelegenheidsclubje voor deugdiversiteit en die lopen aanstaande zondag een dagmars van Bijlmer naar binnenstad in 020. Allemaal BN'ers die 'Jij bent welkom' zongen maar zelf nooit vluchtelingen opnamen die zichzelf samen met een grote groep meelopers in de kijker gaan marcheren middels een slecht gespeld liveblog op Joop.nl en via de geoogklepte camera's van AT5. Daarmoeteenpiemelin-roepers in Steenbergen - toevallig de geboorteplaats van Dchar - vormen één kant van de multicultimedaille. Maar aan de andere zijde van dezelfde waardeloze moraalmunt vind je deze jijbentwelkominmijnland-zangers die zondag met dreinende voetstappen hun deugmars gaan opdringen. Allebei hyperbolen in een heel ingewikkeld en ingrijpend debat. Met 1 onderscheidend verschil: voor het policorkamp gaan alle gesubsidieerde steunsluizen open. Inclusief gratis bussen, gratis NPO-promotie, bemoedigende burgemeesterswoorden uit 010 en 020, en goedkoop geacteerde tranen bij DWDD. En dat allemaal omdat de Marokkaan Dchar wel eens voor Turk wordt aangezien.
Ieder1 Min1 Update: Niet iedereen telt bij Dchar. UPDATE: Draai het eens om. En waarom ook niet. Bertje Brussen doet het meesterlijk.
Busted: Dchar acteerde exact hetzelfde verhaal, met exact dezelfde krokodillentranen op exact hetzelfde moment, deze zomer ook al op Lowlands.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.