achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

De kindbruidjes van Klaas Dijkhoff

Het kan geen enkele rationele beschouwer ontgaan: de influx aan immigranten brengt opzichtige islamisering met zich mee. Jonge mannen die hun geloofsregels opleggen aan medebewoners van het AZC, waarbij steeds vaker geluiden van ongeregeldheden en langs geloofslijnen afgetekende vechtpartijen klinken - zoals vandaag weer in Drachten. Ook buiten het AZC neemt het culturele en religieuze machismo soms de overhand boven de normen van het gastland. Een verkrachting van een 18-jarig meisje in Almere door een groepje asielzoekers werpt vragen en zorgen op over de toekomst, al is dat natuurlijk een uiterste. Maar ook weigeren af te rekenen bij een vrouw achter de kassa (NRC) is een schrijnend voorbeeld van teruggang in sociale ontwikkeling die bevraagd moet worden: waarom gedogen we deze vormen van culturele en religieuze intolerantie? Door deze zaken oogluikend (of moedwillig) toe te staan, kweek je voedingsgrond voor handophoudende relicultuurdrammers die menen dat rechten zonder plichten komen en die onze vrijheid misbruiken om onvrijheid te prediken én te praktiseren. In dat licht is de stuitende ondankbaarheid van een groepje "vluchtelingen" met goed gecoiffeerd haar, keurige kleding en strak gelakte nagels in Nijmegen misschien wel profetisch: de opvang in Kamp Heumensoord voldoet niet aan hun hoge eisen van luxe en privacy, dus vertikken ze het doodleuk om te blijven. Het zwaarste voorbeeld van de afgelopen week is toch wel de kindbruidjeskwestie. De term heeft iets aandoenlijks, alsof jonge meisjes tussen poppenhuis en plastic theeservies huishoudentje spelen met teddyberen en barbiepoppen - al zou zelfs deze goedbedoelde gedachtevertaling bij veel moderne westerse feministen al in het verkeerde keelgat kunnen schieten wegens 'achterhaald idee van gender', of vergelijkbare verontwaardiging van zachtwetenschappelijke aard. Wás het maar een poppenhuiswerkelijkheid & theeservies met melk en honing. Want kindbruiden, dat zijn seksslavinnen van jonge tienerleeftijd die door pedoseksuele mohammedanen fysiek worden kapotgeneukt en mentaal worden doodgemarteld in dwanghuwelijken die op religieuze gronden gesloten worden. De profeet was immers ook een pedofiel - dus dan mag het. Midden-Oosterse migranten van middelbare leeftijd brengen hun kindbruidjes met tientallen tegelijk het land binnen. En dat vinden "we" gewoon goed: in het buitenland gesloten huwelijk zijn hier rechtsgeldig. Klaassecretaris Dijkhoff kan er helaas helemaal niks aan doen, zei hij een tikje te achteloos in de Kamer deze week:
Een hoop laf gelul over een wet die pas in november "aangescherpt" kan worden en pas in februari van kracht wordt, waardoor er in de tussentijd nog volop kinderseks "geconsumeerd" kan worden in Ter Apel, Oranje en Weert. Sja. Niks aan te doen. Alleen als de meisjes het niet leuk vinden, kan hij ingrijpen. Maar zolang hij die geluiden niet hoort, mogen pedo-moslims gewoon hun goddelijke gang gaan. Dijkhoff ontkent hiermee voor het gemak maar even de sociale druk en dreiging van fysiek geweld tegen piepjonge meisjes die een goor pedohuwelijk ingedwongen zijn - of zou de lepe liberaal soms denken dat tienermeisjes zich juichend in de armen van een Syrische veertigplusser werpen om zich eens lekker te laten uitwonen door zo'n Allah aanbiddende adonis met baard en jurk?

Kindbruiden zijn veruit het goorste voorbeeld van hoe de aanpak van deze zogenaamde vluchtelingencrisis moreel gedreven wordt door een bastaardkind van misplaatst schuldgevoel en irrationele empathie.

De wet is glashelder en onze moderne maatschappelijke zedenmoraal is dat eveneens: kindhuwelijken, seks met kinderen en de fysieke onderwerping van meisjes en vrouwen zijn in dit land niet toegestaan. Het gedogen van religieus geïnstitutionaliseerde pedofilie moet onmiddellijk stoppen, op straffe van het enige denkbare actiemiddel: acute uitzetting. De pedo's althans, de meisjes houden we hier, omdat wij in het Westen wél veiligheid, bescherming en gelijke kansen kunnen (en zouden moeten) bieden aan deze slachtoffers van ernstige fysieke en mentale mishandeling. Maar ja. Kennelijk is er lef en daadkracht voor nodig om gewoon de wet te handhaven, en die ontbreken in deze kwestie opzichtig bij de VVD en de verantwoordelijke staatssecretaris.

Om kindhuwelijken uit elkaar te trekken is meer rationeel tegenwicht nodig dan een Klaassecretaris met een suave baardje die in strakke pakken snedige replieken geeft op kwade Kamervragen van Wilders. Daarmee beheerst hij de alledaagse retoriek van de populistische politiek uitstekend, maar als hij te amechtig is om openlijke pedofiliepraktijken in de praktijk een halt toe te roepen, is hij dus niet de juiste persoon op deze positie. Wees eens een echte vent en stop dit weerzinwekkende kindermisbruik, nu. Want de VVD staatssecretaris van Veiligheid (!) en Justitie (!!) maakt zich op dit moment openlijk medeschuldig aan pedofilie.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.