achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

LIVE. VVD geeft WEER Gratis Geld aan de Grieken

Alstublieft. Hier nog een keer het fragmentje StaatsTV waarin Dijsselbloem vol trots verklaart dat hij best weet dat 80 procent van Nederland geen cent meer naar de Grieken wil overmaken, maar dat hij daar 100 procent schijt aan heeft. Daarmee vormt het kwootje de template voor wat er nu in de Tweede Kamer gaat gebeuren. Om 13 uur begint een debat over de nieuwe miljarden bailout voor Griekenland om de gefaalde "eenheidsmunt" overeind te houden, en dat verloopt als volgt: alle partijen gaan spelen dat ze heel kritisch zijn op het akkoord, maar aan het einde van de middag gaan die miljarden gewoon naar Griekenland. PvdA wil dat. D66 wil dat. En de VVD wil dat. Vooral die laatste partij gaat weer op hilarische wijze door de mand vallen. Want Rutte had beloofd 'geen cent meer naar de Grieken' over te maken, maar dat gaat de VVD dus gewoon wél doen. Omdat het moet van Brussel. "Zo simpel is het", zei de MinPres onverschillig. Hele VVD-achterban over de zeik natuurlijk, maar die sukkels wijzen we lachend nog eens op het Dijsselfilmpje hierboven, waarin die boerenpummel van de PvdA zijn vetgemeste middelvinger naar ze opsteekt. Fuck jullie, er is geen exit strategie voor de euro en kiezers hebben geen stem in de Elitaire Unie. (Maar omdat we onverbeterlijke democratieknuffelaars zijn, gaan we tóch proberen om een EU Referendum te veroorzaken). Meekijken hoe 5 miljard euro vanuit een Haags achterafzaaltje in een bodemloze put wordt gesodemieterd, kan op EUROTHANASIE24.
Schizofrenie bij VVD: Kamerlid Harbers ontkent dat de belofte gebroken is die Rutte maandag brak, en voegt er aan toe dat de VVD altijd heel eensgezind is. Alle andere partijen lachen de VVD heel hard uit.
Lolvideo: Dit moet echt voor het eerst zijn dat een draaideur géén uitweg biedt aan een politicus.
Domme Dijsselbloem: "Als je samen een munt hebt, heb je ook gezamenlijke soevereiniteit", zegt MinFin Dijsselpoep. [BUZZERGELUID] Fout! Soevereiniteit is niet deelbaar. Het woord 'soevereiniteit' betekent 'onafhankelijkheid, het wezen van een staat'. Dijs had beter eerst de betekenis van 'soevereiniteit' kunnen opzoeken voor ie zichzelf zo voor lul zette met deze natiestaat hatende Newspeak. Duidelijk de landbouwschool niet afgemaakt..

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.