achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Krakers en AFA ruien relschoppers Schilderswijk op

AFA1.JPGAls er misbruik gemaakt kan worden van onderbuiksentiment, dan staat AFA vooraan om het lont in het sociale kruidvat aan te steken. We hebben her en der diverse foto's en footage opgedoken van met AFA en krakerstuig geassocieerde intriganten, die oplopende emoties in de Schilderswijk misbruiken voor eigen belang. Eigen belang? Ja, want kraakpand De Vloek in Scheveningen staat op de nominatie om deze weken ontruimd te worden en de enige reden waarom dat uitgesteld gaat worden, is door gebrek aan politie. En de huidige rellen leiden niet alleen af, ze zorgen ook voor andere prioriteiten bij de politie wat betreft de inzet. Hoe langer er gereld kan worden in de Schilderswijk, hoe gunstiger voor de AFAscisten. We zeggen niet dat er geen rellen zouden zijn geweest zonder AFA en krakers, maar hun aanwezigheid plus hun ervaring met en kennis van subversieve manipulatie zal zeker de boel verergeren. Zie ook de blonde knul die vooraan staat om de politie te irriteren en het volk op te hitsen met allerhande leuzen, om tegelijkertijd alles te filmen mocht de politie door het bombardement aan provocatie met de stok gaan slaan. Uitlokken van ME-acties past namelijk goed bij de agitprop van AFA en de beelden helpen weer om het vuurtje onder de rellen verder op te stoken. Ironisch genoeg deed AFA in januari van dit jaar nog woest over een wandeltocht voor blanke mensen met een rechterarmafwijking door de Schilderswijk, maar staan nu vooraan om reljeugd op te hitsen om hun eigen -toch niet heel welvarende- wijk te slopen. Wandeltocht is stom, reljeugd aanmoedigen om hun eigen wijk te slopen is awesome. Goh, blanke mannen die uit puur eigenbelang de dood van een Arubaan door politiegeweld misbruiken om een gespannen wijk vol kansenjongeren te laten exploderen. Laat de anti-racisten het maar niet horen. Oh, wacht. BUSTED, JANKMUIL: Natuurlijk. We hadden 'm al eens eerder. In het topic Video. Wereldverbeteraar barst in janken uit, bij de zoveelste ontruiming van een Vlucht[gebouw] in 020. BOB SCHOLTE: Zo heet blondie. Op Facebook althans. Hij was ook bij de Sintocht in Gouda en natuurlijk bij een Gaza-demo. Maandag was ie ook al in Den Haag, waar hij als laatste voor de politiepaarden uit kwam renstruikelen: video.
En hieronder hebben we Kwinten Keesmaat. Van AFA en KAFKA (zie ook), en volgens een bron "hoogstwaarschijnlijk de organisator van de demonstraties maandag- en woensdagavond." Hier ook te zien op video als woordvoerder van De Vloek. AFA2.JPG
AFA3.JPG"Hallootjes, we komen een vreedzame herdenking verneuken" AFA4.JPGKijk, zo ziet opportunisme er uit. AFA5.JPGEn nu hopen dat de politie alleen getinte jongeren gaat knuppelen. AFA6.JPGTactische maneouvres. AFA7.JPGEven het eigen wereldbeeld bevestigende fotootjes schieten. AFA8.JPGNee, als het echt los gaat, sta ik gewoon weer achteraan te filmen. My job is done.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.