achtergrond

Geenstijl

ISLAMAANSLAG OP BIJEENKOMST WILDERS VS: TWEE SCHUTTERS GEDOOD, AANWEZIGEN ONGEDEERD

Tegen 19u uur lokale tijd is er geschoten in Garland, Texas (bij Dallas), waar Geert Wilders op een bijeenkomst was waar een prijs voor Mohammedcartoons werd uitgereikt op de Muhammed Art Exhibition (lol) van anti-islamfundamentalist Pamela Geller. Er zijn twee aanvallers doodgeschoten die op een beveiligingsbeambte hebben geschoten in een poging om binnen te komen. Die werd geraakt in zijn been. De explosievendienst is ter plaatse en het gebied is afgezet door zwaar bewapende agenten. Niemand van de 200 pax op de bijeenkomst is gewond geraakt. Reactie Wilders: "Komt wel dichtbij zo. Dit is een aanslag op vrijheid van meningsuiting. Onacceptabel. Enige antwoord is: doorgaan. Maar makkelijk is het niet zo." Hij had al gespeecht (tekst hierrr) en was net vertrokken van de bijeenkomst. Livestream bij CNN. De blame game van liberals versus conservatives is al begonnen op #WeAreGarland en de winnende cartoon staat hieronder. De tekenwedstrijd was georganiseerd naar aanleiding van de Charlie Hebdo-moorden. Wilders zei in zijn toespraak dat hij de tentoonstelling naar het Tweede Kamergebouw wil halen. LOL. CEIpbvOUMAA3j-p.jpg HAKBARS: Onderstaande tweet van een (inmiddels verwijderd) pro-ISIS account is vóór de aanval geplaatst en wijst op betrokkenheid van haatbaarden bij de Garland shooting. Andere ISIS-accounts juichen om de (mislukte) terreuraanslag. (via) islamislightenjijbentdood.png LOLTEXAS: Everything is bigger in Texas. Dus ook het patriottische pathos. Meer foto's en korte video's in de timeline van Gabriel Roxas (CBS).
VIDEO VAN EVENEMENT: Prijsuitreiking + speech van Greet op 27m57s, moment dat shooting gebeurt op 1u19m0s. SWAT-man op 1h29m met ontruimingsmededeling voor de aanwezigen.
Explosies: Politie blaast twee keer iets op.
ANP FOTO'S: Haha. Een hele serie foto's van SWAT-mensen die naar Mohammed-cartoons kijken. ANP_32474476.jpg ANP_32474470.jpg ANP_32474474.jpg ANP_32474471.jpg ANP_32474453.jpg ANP_32474907.jpg ANP_32474608.jpg ANP_32474480.jpg Bonusfoto: Dit is hoe de laffe redactie van de Britse krant Daily Mail een van bovenstaande foto's plaatste: Daily-Mail-blacked-out-photos.jpg Don't Mess With Texas:

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.