achtergrond

Geenstijl

RAMPZALIGE BEELDEN. Illegalen belagen Spekman

Hard Links tegen Oud Links op de Herengracht vanavond. Uitgeprocedeerde Vluchtflatters (die tegenwoordig bier & sigaretten bietsen van de bejaarden waar ze een zorgflat mee "delen") onder aanvoering van Maagdenhuiskrakers en lokale GroenLinks-politici hebben het PvdA Bed Bad & Brood HQ bestormd om SHAME ON YOU, PVDA naar Hans Spekman te schreeuwen. Die probeerde nog net te doen of hij óók links is door de meute toe te willen spreken, waarop hij niet een, niet twee, maar DRIE KEER werd weggejouwd door de illegalen en hun entourage. Kan Attje Kuiken (PvdA) nog zo hard roepen dat de Vluchtflatters zo lang mogen blijven als ze willen. Voor de PvdA is het te laat op links. Meer LOL bij Ruben Koops (Telegraaf). En verder ALLES WAT JALTABEL NANNINGA ZEGT.
Reactie Spekman: Via Facebook laat de Proleet van de Allochtonen weten dat iedereen toch vooral lid moet worden van zijn verwelkte rozencluppie.
Ook aanwezig: Abulkasim al-Jaberi van de pro-Pally-beweging, en René Damen van het Eenmans Racisme Bestrijdings Front. Fotoos bij Maarten Brante.
VIDEO 21u27: Nu ook met rampzalige beweegbeelden (via). Meer hierrr en hieronder:

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.