achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Allah wint. Gouda krijgt salafistische Megamoskee

Het Uur Fuck U is aangebroken en het heeft er alle schijn van dat de MegaMoskee in Gouda gewoon doorgaat. Met aan het hoofd een moskeevereniging van de salafistische persuasie, die er niet voor schroomt om erkende haatpredikers in te zetten voor dubieuze fondsenwerving en die doodsbang is om met zedeloze, vrije vrouwen geconfronteerd te worden in de directe omgeving van hun bidmatjes. Nou, pech gehad, zou je denken. Maar dan reken je buiten de drie linkse partijen D66, PvdA en GroenLinks. Zij moesten & zouden die moskee een vergunning geven, want waarom zou je je bekommeren om onderdak voor gehandicapte en hulpbehoevende kinderen als je ook voorrang kunt geven aan de religieuze dwingelanderij van vrouwenhatende dogmatici die hun project met dubieuze middelen financieren? Precies. Fuck de omwonenden, die helemaal buiten het besluitvormingsproces zijn gehouden. En als ze hun frustratie van zich af stickeren op een D66-brievenbus, dan doe je gewoon aangifte. Want salafistische haathutten verdienen voorrang boven de "demonisering" van Allah door roomblanke buurtbewoners. Right. Heeft iemand nog bunkerbusters?
Kwoot gemeente: "Gezamenlijke huisvesting De Ark + El Wahda + Gemiva is goed mogelijk. Inpassing in de wijk is verantwoord."
Persbericht: Titel: Gezamenlijke huisvesting PWA stap dichterbij.
Persbreidel: Uit betrouwbare bron binnen de gemeente Gouda vernemen we dat een kritische buurtbewoner géén vragen mocht stellen tijdens de persbijeenkomst, en dat De Telegraaf überhaupt niet is uitgenodigd.
Fondswerving: Na de breek een video waarin radicaalprediker Tarik ibn Ali fondsen werft voor de moskee.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.