achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Video Wilders geeft statusupdate #KerstCrisis

De één z'n kabinetscrisis is de ander z'n kerstpakket. Voor miljoenen Nederlanders, en natuurlijk ook voor de Haagse onelinermachine Geert Wilders. Camjo Ernst Lissauer trok Greet bij z'n Twitteraccount weg en vroeg hem om even wat puntige pesterijtjes in X keer 140 tekens in zijn microfoon te tuffen. Welnu, dat wilde Wilders wel. Bent u meteen weer bijgepraat over de huidige situatie rond de 1 Miljard Euro-vraag: Gaat Rutte II de Kerst halen? Zweetdruppels tellen op het voorhoofd van de heftig naar niemand sms'ende MinPres kan live op DEDEUR24.
Brief: Eerste brief van Rutte over de #KerstCrisis: een leeg papiertje.
Fotoos: 16 december, 15u49, vlak voor stemming in de Eerste Kamer. Diederik Samsom heeft een epische meltdown in de Tweede Kamer.
Gelul achteraf: Goh. Als Kamerlid dat Schippers nog heel anders over haar eigen Zorgwet: "Als er een contracteerplicht bestaat en dus gedwongen winkelnering, komt er in de praktijk weinig terecht van scherpe onderhandelingen tussen aanbieders en verzekeraars van zorg, zeker als de prijs ook vastligt." Lees: Edith 2004 was tégen Edith 2014.
Kerstdiner: Vanavond staat het PvdA kerstdiner op de planning. Vermoedelijk staat Diederik Samsom op het menu om te worden gegrilld en geroosterd tot hij is aangebrand.
ULTIMATUM: "Komt de PvdA er vandaag niet uit, dan zou Schippers haar ministerspost inleveren, zo zeggen ingewijden" tegen de Azijnbode. BUIGEN OF BARSTEN, DIEDERIK!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.