achtergrond

Geenstijl

SAPPIGE SEKSREL! Mol filmt hoeren bij PowNedfeest

Iemand uit de Nationale HomoScene, danwel een verbolgen VVD'er, probeert Weesie & Kornuiten er bij te naaien. En dat lijkt te lukken. Dikke voorpagina in de Telegraaf voor Jan Roos vandaag, mét een doorlees naar pagina drie EN een heimelijk opgenomen minivideo (hierboven) van een tollende Jan Roos die zijn bolle toet onder de nakende billen van een niet nader bekende dame duwt. Telegraaf: "Beelden van drie naakte vrouwen die midden op een dansvloer boven op een gevloerde man zitten. Tussen een menigte van juichende omstanders bewegen zij hun blote onderlijven ritmisch langs zijn kruis en gezicht, op het ritme van snoeiharde muziek. [..] Op de beelden maakt Roos (37, getrouwd en drie kinderen) een versufte indruk." Persverklaring Roos: in zijn timeline. Bij de Telegraaf gaan ze voor de kill vandaag, want aan de Basisweg HATEN ze Weesie (en de NPO). Dus gooien ze straks nóg meer verborgen camerabeelden online van hoe Omroep PowNed hoert & snoert VAN UW BELASTINGCENTEN!!1! Is het soms Ruktor (35, twee kinderen), met een Thaise hoer (m/v)? Spannend! Sjuul Paradijs kondigt de video hoogstpersoonlijk aan, zo veel genoegen scheppen ze bij de T in deze excercitie. En weten ze blijkbaar niet dat paaldanseressen al jaren de standaard eindejaarsversiering op PowNedfeestjes vormen. Weerwoord Weesie: "Het zijn geen hoeren. Het zijn gewoon vriendinnen." (Link. Ohnee da's een andere verklaring.) Hèhè, eindelijk een beetje écht rellen met dat roze omroepje. Wordt vervolgd...
BRON: Een betrouwbare bron weet aan GeenStijl te melden dat Roek Lips, de zendercoördinator van Nederland 3 er ook was, en dat die eveneens "helemaal los" ging.
UPDATE: Nieuwe, langere beelden vrijgegeven. Embed hierboven aangepast. De preutse blurs zijn NIET van ons, die zaten d'r al in.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.