achtergrond

Geenstijl

Terreuroefening deel II

Live, vanaf de rampplek! En in dit topic gaan we vrolijk verder. Samengevat: In de Arena zijn twee bommen ontploft, er is antrax gevonden, besmette hulpverleners en slachtoffers lopen als een kip zonder kop rond. Het laatste nieuws is dat niemand de Arena nog in of uit mag vanwege besmettingsgevaar. Toch zijn er een aantal antrax-slachtoffers buiten de Arena gevonden. (de besmetting bleek later loos alarm) Als het echt was, was iedereen nu besmet... Meeluisteren met de pliesiescanner kan hierrr, P2000 berichtjes meelezen kan hierrr. UPDATE: Help, de sleutel van het fietsenhok van de Arena is weg! Hier kunnen mensen die besmet zijn namelijk snel geisoleerd worden. De sleutel is na 5 minuten nog steeds weg. Een agent vraagt zich af het winkelend publiek en toeschouwers mee mogen 'rampen'. En nee, dat mag beslist niet! UPDATE 14:01 uur: Een foonmailende student wordt van hot naar her gestuurd, agenten lachen niet echt meer maar spelen het spel heel serieus mee. UPDATE 14:07 uur: "Ik wil een ambulance bij de brug", meldkamer: "Die komt er niet! Kunt u slachtoffers verplaatsen naar het fietsenhok, dit in verband met antrax besmetting." UPDATE 14:13 uur: Schijnt een gijzeling in de Heineken Musichall aan de gang te zijn. Hier weer wat cambeelden van de publieke KLPD-helikopterzender. Ziekenauto's staan nog steeds bij de McDonalds, terwijl de post daar al opgeheven is. UPDATE 14:19 uur Een traumaheli landt op de voeltbalveldjes van Ajax, terwijl de jeugd daar 'noplay' aan het trainen is. Er is geen politie om de landing te begeleiden. Ook zijn er 'noplay' klachten van mensen die het heel erg koud krijgen als nepgewonde.
UPDATE 14:24 uur: De mirror van de calamiteitenzender is in de lucht, met dank aan onze hoster Garnier. Ook gezellig LUISTEREN naar het geklungel? UPDATE 14:30 uur: De Explosieven Opruimingsdienst heeft een bom gevonden, ze willen deze tot ontploffing brengen maar die studenten lopen een 'beetje' in de weg. UPDATE: 14:38 uur: Nieuwe ontploffing! nog even... nog even wat leegvegen... even wachten... UPDATE: 14:40 uur: Er is iemand gearresteerd. UPDATE: 14:45 uur: Knuppelaars willen graag geweld gebruiken om wat schoon te vegen, mensen zijn serieus onderkoeld geraakt en worden afgevoerd. Feauteaux! UPDATE: 14:53 uur: Er is geen sprake van antrax. Gelukkig maar! Het spelende publiek komt in opstand en vormt blokken om politiecordon te doorbreken. Echter, Angela zegt tegen de ME dat het noplay is, dus die gaan straks noplay knuppelen als het meezit. UPDATE: 15:08 uur: Groepen relschoppende jongeren komen op de ramp af en veroorzaken problemen bij Borchland. Ondertussen is er een hostage situation in de Heineken Music Hall. Vanaf het stadion zouden vijf gewapende mensen zijn weggerend naar de Music Hall. Het zou gaan om enkele tientallen gijzelaars. Onderhandelaars en een arrestatieteam zijn bezig. De derde explosie is inmiddels geweest. Een verdachte is neergeknald. De pers moet weggeveegd worden bij de Febo, aan de kant van de Music Hall omdat ze BBE-ers en leden van het arrestatieteam van dichtbij filmen.
UPDATE: Onder de fly-over (de snelweg het veld op) liggen slachtoffers, ze moeten zich zelf maar melden bij de hulpverleners.
Een paar pliesieagenten draven door en willen Villa Arena, die grote woontoestand, sluiten. Vermanend: "jongens het is maar een spel". Verder is het publiek erg opdringerig. KPN maakt geen goede beurt:grote telecomstoring. Verder is zelfs internet voor ambtenaren trager omdat de hulpdiensten en coordinerende diensten het netwerk gebruiken voor VoiP (waarschijnlijk) en/of beeldtelefonie. De A10 Zuid zit volledig vast en er zijn weer een aantal echte slachtoffers.

Na 16:30 klagen de polities dat ze warm eten willen, Angela wijst dit chagerijnig af. Na vijven begint het gemekker over de aanvoer van lunchpakketten, de agenten hebben honger en ze zijn uitgespeeld. Vier ontsnapte gijzelnemers die de politie niet te pakken kan krijgen, krijgen te horen 'dat ze naar huis kunnen omdat de politie ze niet meer wil pakken'

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.