achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

NOS-baas reageert niet zo handig na Poetingate

Wow, wow, easy there, cowboy. Baas van het Journaal Marcel Gelauff ratelt een zootje jij-bakken en jamaarhullies af op twitter om het propagandistische gepruts en de montageleugens van zijn eigen NPO NOS Journaal te spinnen. Het begint met een downplay, hierboven: de voice-overtekst was 'niet zo handig'. Dat is 1. Vervolgens is het eigenlijk allemaal de schuld van Poetin: die 'spreekt alleen in algemeenheden #nietzoboeienddus' (2) Dan: 'Kijk, BBC-journo Sweeney zegt ook dat het aan Poetin ligt!' (3) En tenslotte: eigenlijk is het allemaal de SCHULD VAN de lezers van GEENSTIJL! (4). Jezus Gristus, Gelauff. Toen die Haagse demo op 10 augustus door moslimpubers werd verstoord en de NOS verzuimde om dat uit te zenden, stond je nog vooraan om - nota bene vanaf je vakantieadres! - je eigen redactie publiekelijk af te fikken wegens nalatigheid. Maar nu er een blatante leugen in het NPOJournaal door GS aan het licht wordt gebracht, moeten we het doen met een reeks kudtsmoesjes waarbij "Niet zo handig" het officiële standpunt is van de NOS inzake het voorliegen van het kijkvee. Shame on you, NOS.
Mirror: Screenshotjes van de Gelauff-spin na de breek. Je weet immers maar nooit, met die nieuwsmanipuleerders van de NOS...
Kleinzielig: Opzichtig falen in eerlijke nieuwsvoorziening, maar al in de EERSTE ZIN van een persberichtje de schuld aan GeenStijl geven. (MIRROR want persbericht gecensureerd door Staatsomroep.)
gelauffspin.jpg En de bonustweet vanaf zijn vakantieadres: bonustweetgelauff.jpg

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.