achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Nieuwe video uit de Islamitische Staat

Goedemorgen Vrije Westen. Er is weer footage uit die ellendige zandbak vol vroegmiddeleeuwse haatbaarden die de leer van Mohammed letterlijk nemen. Uiteraard ook in deze mediaproductie weer dood & verderf, onthoofdingen en afknallen van alles wat niet IS is (waaronder iemand met een crucifix in de portemonnee). Wat wel weer kek 21ste eeuw aan deze (HD) beelden is, is dat de Aboe Halzensnijders aldaar thans beschikken over drones waarmee ze tamelijk effectief de vijand een kopje kleiner weten te maken.
Update: Video verwijderd van YT wegens walgelijk. MIRROR (nsfw)
Voor de mensen die dit soort horrorfilmpjes liever niet kijken op een lege maag, na de break een stukje dom geschreeuw uit de Volkskrant van dit weekend.
domgeschreeuw534.jpgHet gaat klote in de wereld. Voor het GoedVolk van de Azijnbode reden om "gewone mensen" aan het woord te laten over de toestand in de wereld. En zo'n "gewoon iemand" is dan een Anonymus van 19 uit "Scandinavië" (lol) die zijn gehersenspoelde peop over de Islamitische Staat vrijelijk (en onverifieerbaar) mag laten stromen. Geruststellend dat het allemaal wel met de islam te maken heeft.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.