achtergrond

Geenstijl

Ja hoor. Moslims gooien stenen op de Hoefkade

Het is mis in de Hoofdstad van Vrede, Recht & Sharia. Bakstenen vliegen door de lucht. Journalisten worden belaagd, hun camera's vernield (Edit: Beelden embedded hieronder - vR). De ME is ingeschakeld en zet honden in. Moslimjongeren roepen "kankerjoden" naar de politie. De gespannen maar vreedzaam verlopende Pro Patria demo, die helaas maar geheel volgens verwachting ontsierd werd door extreemrechtse personen & symbolen in hun gelederen, werd bij de Hoefkade tegengehouden door ISIS-minnende moslim-medelanders. De demo, die een vergunning had om door de Schilderswijk te trekken, werd daarop omgeleid. Geblokkeerd door een illegale barricade van booslims, waarmee zowel de gemeente Den Haag als de haatbaarden op de Hoefkade bewijzen dat de Schilderswijk in handen van het Kalifaat is gevallen. Jozias van Aartsen fails again, vooral omdat de oproep van Rudolph 'Abu Sukadelap' Holierhoek om de Pro Patria demo te verstoren al openlijk op internet stond. Martijn de Koning staat er bij en juicht er om. Livetweets op #ProPatria wederom na de breek, vanavond meer op GSTV.
Vuurwerk: De Aboetjes van De Wapen Religie hebben allemaal een enorme tent in hun djellaba en vieren de zege met vuurwerk. Greet doet het op zijn manier, met Kamervragen. VIDEO: Telegraafjourno Alexander Bakker plus cameraman belaagd door uitheemse hordes moslimjongeren.
Politiebericht: Zes aanhoudingen, wegens opruiing, openlijke geweldpleging en belediging ("Kankerjoden" roepen, dus). Als je de politie aanvalt, zijn er dus ineens wél grenzen overschreden. De omleiding van de Pro Patria-demo was op gezag van de loco-burgemeester. Laffe wezel Van Aartsen was dus weer eens nergens te bekennen.
Regio15: Op de tweede video is te zien dat Pro Patria kaalkopjes ‘rechtsaf gemept’ worden door de politie.
VIDEO: ZoomIn-camjo Ernst Lissauer filmde zijn eigen belaging, met kapotte camera tot gevolg. Booslims: "Pak die camera, pak die camera!"

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.