achtergrond

Geenstijl

Kamervragen Miele wasmachines voor asielzoekers

Alstublieft hh politici in Den Haag. Gratis Kamervragen voor om te stellen, want jelui laten het weer eens massaal afweten. Daarom, makkelijker kunnen we het niet maken. Gewoon copy-pasten en eventueel persberichtje maken. Djiez. Kunnen jullie nou helemaal niks?
Kamervragen van het lid [zelf invullen] van de [politieke partij - zelf invullen] aan de staatssecretaris van Justitie F. Teeven inzake de levering van gloednieuwe Miele wasmachines aan het pas geopende asielzoekerscentrum te Budel.
1. Heeft u kennis genomen van het bericht en de foto in de Volkskrant dd 16 mei 2014 waarop te zien is dat in de voormalige kazerne te Budel gloednieuwe Miele wasmachines worden geïnstalleerd?
2. Kunt u specifiek aangeven welk type Miele wasmachine hier geleverd wordt en voor welke prijs en waarom?
3. Heeft u een verklaring waarom er juist voor dit type en merk wasmachine gekozen is?
4. Is het juist dat deze Miele wasmachines rond de 1000 euro per stuk kosten?
5. Bent u bekend met het feit dat de meestverkochte wasmachine van Nederland hooguit 379,- euro kost?
6. Wat is er mis met dat ding?
7. Heeft de keuze voor deze peperdure textielreinigings-unit, die als kwalitatief hoogstaand bekend staat, iets te maken met uw vooroordeel dat asielzoekers viezer zijn?
8. Leven wasmachines langer met Calgon? En zo nee, waarom niet?
9. Is het in deze tijden van crisis en berichten in de media over oude mensjes die wegens bezuinigingen uit hun verzorgingshuizen gezet worden niet extra schrijnend dat deze nieuwkomers, die nota bene op valse voorwendselen dit land binnenkomen, dergelijke gloednieuwe spullen krijgen?
10. Bent u het eens met de thans breed in Nederland vigerende opvatting dat het hier geen hotel is? En zo ja hoe gaat u dat regelen? Volkskrant 16 mei 2014, pagina 4-5 http://www.beslist.nl/huishoudelijke_apparatuur/d0000078712/Miele_W_5903_WPS.html http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2012/02/oudjes-kunnen-schone-was-niet-betalen

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.