achtergrond

Geenstijl

Politie gebruikt taps om vuurwerk op te sporen

Ook al ben je er schouderophalend van overtuigd dat je niks te verbergen hebt, er wordt ondertussen wel genocide gepleegd op je grondrechten als burger. Ook al ben je er schouderophalend van overtuigd dat je niks te verbergen hebt, er wordt ondertussen wel genocide gepleegd op je grondrechten als burger. Ook al ben je er schouderophalend van overtuigd dat je niks te verbergen hebt, er wordt ondertussen wel genocide gepleegd op je grondrechten als burger.
DISCLAIMER: De politie ontkent uiteraard de privacy te schenden, maar tenzij deze videocampagne gewoon een dure hoax is om vuurwerkbestellers meer af te schrikken, gelooft anno NSA echt helemaal niemand dat meer. Openheid graag. En kent iemand toevallig een ontvanger van zo'n politiefilmpje, voor nader onderzoek naar de schimmige handelswijze van het Taskforce Vuurwerkdinges?
Update: Strikt anonieme tipgever in de mail, die vertelt dat de politie met een verordening klantgegevens bij internethosters opeist, als ze vermoeden dat iemand 'liefhebber is van illegaal vuurwerk'.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.