achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Heameaux en Kouwes samen in een wet

Zijn het nou heameaux of mongeaulen?"Kouwes dat is gewoon zonde van de zuurstof en van de ruimte die hij inneemt", "Kouwes ga dood", "Opzouten naar je eigen termietenheuvel, steek je leuter daar maar in" En dit zijn slechts enkele voorbeelden van de teksten die de trouwe werknemer P. Kouwes naar zijn hoofd krijgt geslingerd. Ja, nu kan het nog voorkomen dat onze Kouwes vanwege zijn bekendheid via GeenStijl zijn eigenste uitkeringsinstelling al niet eens meer op een normale manier binnenkomt. Discriminasie! Dus leeft u zich nog maar heel even uit op de medemens met een lichamelijk of geestelijk gebrek want binnenkort zal dat niet meer kunnen. Het Wetboek van Strafrecht wordt nog dit jaar gewijzigd: Om precies te zijn, de artikelen 137c tot en met 137f.


In een aantal artikelen wordt vóór de zinsnede "...of homoseksuele gerichtheid" telkens ingevoegd: "...of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap...". Heameaux en mongeaulen dus gebroederlijk in een handig wetsartikel.

Artikel 429quater wordt als volgt gewijzigd: "Met dezelfde straf wordt gestraft hij wiens handelen … ten doel heeft of ten gevolge kan hebben dat ten aanzien van personen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap de erkenning, het genot of de uitoefening op voet van gelijkheid van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden op politiek, economisch, sociaal of cultureel terrein of op andere terreinen van het maatschappelijk leven, wordt teniet gedaan of aangetast."

Kortom, mocht Kouwes inderdaad zich dit jaar benadeeld voelen door jullie comments, dan zal ik hem als zijn advocaat adviseren jullie allemaal kapot te procederen. Want uit een voorlopige verkenning blijkt nu al dat 99.9 procent van de commenters strafrechterlijk te vervolgen valt en dientgevolge een billijke schadevergoeding valt te eisen van minimaal 10.000 euri per comment per persoon. En het ziet er niet naar uit dat u na deze wetswijziging het beledigen en grieven van de heer P. Kouwes opeens kunt laten. Het gevolg van deze wetswijziging is dat ik de GeenStijl-subsidieaanvragen weer in de lade kan leggen, want u dagen gaat onze organisatie veel meer opleveren. Dank u wel, ook voor uw ip-adressen!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.