achtergrond

Geenstijl

Jihad in Schilderswijken van Stockholm & Londen

In Woolwich, Londen is een militair in een Help for Heroes T-shirt onthoofd door een tweetal allahhakbar roepende lone wolves [ooggetuigeverslag] in een suicide by cops attack. Islamitische slager in filmpje hierboven excuseert zich nog even keurig dat de vrouwtjes op straat getuige waren van deze slachtpartij. "Het spijt ons dat vrouwen dit vandaag moesten zien maar in ons land maken vrouwen hetzelfde mee. Jullie zullen nooit veilig zijn. Jullie moeten de regering afzetten. Ze geven niet om jullie -- We swear by almighty Allah we will never stop fighting you." (FOTO) Livestream BBC HIERRR.
Update: Foto van een van de DADERS.
Update: Ooggetuigeverslag van geschokte James.
Update: Aftermath video van machete attack shooting.
Update: Reactie Geert Wilders
Update: Reactie Tofik Dibi
Update: deze twitteraar claimt hakbarrende machetemeneer te kennen. Ene "Micheal Adeboloja known by Muslim name Mujahid"
FOTO. Islamitische Slager Nummertje Twee.
Update: Inmiddels 2 man gearresteerd wegens aanslagen op moskeeën.
VID: Boeroepers van de EDL laten zich uit de tent lokken.
Developing... [verslag van de rellen in Stockholm na de klik:]
"Rellen op een plek waar je het niet zo snel verwacht", zo noemt de NOS de vløm in de pøn in de buitenwijken van Stockholm. Afgelopen nacht was het voor de derde keer freefighten tussen moslimjongeren, onschuldige auto's en politieagenten die met getrokken wapens stenenregens proberen te ontwijken. Auto's, schuren en een kleuterschool gingen al in de fik tijdens de rellen. Die begonnen in Husby (>80% allochtonen, iets minder dan in de Haagse Punt van het Zwaard) nadat een bejaarde Marokkaan die met een kapmes stond te zwaaien door de politie werd omgelegd. Na drie nachten hebben de rellen zich als een shariacirkel door de Schilderswijken van Stockholm verspreid. Meer carbecue-pica's uit de 'Bånlieus van het Noorden' hier, welles/nietes-discussie over armoede, achterstand en al dan niet achterlijke religies op de sociaalmedia, meer beweegbeeld van brandjes op YouTube.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.