achtergrond

Geenstijl

P. Kouwes over waterpokken en harde sjanker

P. Kouwes weer op de antenne. Of wij vanochtend toevallig ook de Televaag onder ogen hebben gekregen. Amalia, u weet wel onze toekomstige koningin, heeft namelijk de waterpokken. Ja en? luidt onze reactie. "Precies, waar hebben we het over?" Welnu over waterpokken, en harde sjanker. P. Kouwes, zonder puntjes heeft wel een punt.HARDE SJANNKERRRRRR, OPZIJ OPZIJ HARDE SJANKER, JA MENSEN GEVALLETJE HARDE SJANKER HIER OPZIJ WANT DEZE MAN HEEFT HARDE SJANKER EN DAT MOET IEDEREEN WETEN WANT HIJ HEEFT GEEN ZACHTE MAAR HARDE SJANKER zeg ik toch ook niet op de voorpagina van de telegraaf stel even dat ik nu harde sjanker zou hebben wat dus niet zo is want dan zijn de bulten groen wat dus nu zeker niet het geval is, maar evenzogoed wel dus waanzin in rechtsongelijkheid dat in de telegraaf wel vandaag staat dat prinses Amalia die weer het kind is van gele bevertand de eerste en die argentijnse pampazuigert, dat die dus watermazelen heeft terwijl je dus meteen ziet dat het de ziekte van dikke mongool in je nek is die ze heeft dus waar hebben we het over.

Ik vind dat het gewoon in het belang is van de maatschappij dat we elkaar wel op de hoogte houden van dingen dus als ik Stientje tegen kom van verderop aan de overkant die ik dus net kan zien als ik ver uit mijn raam ga hangen met mijn sjanker in mijn hand, als ik die dus tegenkom op straat vertel je ook even wat er aan de hand is op gezondheidseisgebied dus hoe het met haar galstenen gaat en of dat jeukt zo'n sjeemlipverkleining en dan luister je beleefd en dan vertel ik dus meestal nog een uurtje over mijn sjanker maar dat dat in de krant moet dat is lasserjustitie.

Dat je dus en dat zegt het woord zelf al met blinde lasogen een beetje door het leven trekt want wat gaat ons dat een dubbelneuk zonder condoom aan wat die kleine dikke bospaddestoel van een amalia aan gezellige ziektes over haar lijf laat trekken want ik hoor heel ander nieuws uit die hoek via mijn bronnen dat ze dus NU al gevraagd is om een heel klein dwergpotvisje te acteren die op het strand van tessel aanspoelt en daar staat die wolkers dan alweer met zijn roze zuurstoklul op het strand te wachten dat hij haar in een hok opvoedt en dan later seksjuweel gebruikt en dan dus alleen om er een boek over te schrijven dat dat duidelijk is en dat ik er geen problemen mee krijg dat ze zeggen dat is wolkersschennis maar goed waar hebben we het over dus eigenlijk gewoon meer dit om te zeggen dat we een keertje nieuws hebben als die dikke kop naar voren is geknakt omdat al dat blauwe bloed de weg kwijtraakte in die tractorwielennek van haar maar verder dus even niet dan graag want rode hondpokken hebben we allemaal gehad dus waar hebben we het over.

P. Kouwes

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.