achtergrond

Geenstijl

Stijlloze reaguurder getuige van bloed...

Zomaar een ochtend in PurmerendWat nou, beeldschermstaarders! Wij staan midden in de samenleving. Zo mailde MrFancyPants ons zojuist een stel feauteaux van wat hij dacht dat een steekpartij in de Overlanderstraat te Purmerend geweest moest zijn. Ook nieuwsfeauteaux? Gewoon mailen naar redactie_apenstaartje_geenstijl.nl! Aanvulling: zie hieronder het persbericht van de pliesie zelf.


Man zwaargewond na inslaan raam

De politie heeft na een melding een hevig bloedende 18-jarige Purmerender op straat liggend aangetroffen. De 50-jarige vader van de jongen is aangehouden en de omgeving is afgezet voor sporenonderzoek. De man zou ruzie met zijn zoon hebben gehad en hem het huis uitgezet en de voordeur achter hem gesloten hebben. De jongeman was het hier niet mee eens en sloeg het glas van de voordeur stuk.

Hij liep hierbij een ernstige bloeding op aan zijn linkerarm. Medewerkers van de stadsreiniging verleenden eerste hulp en het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij met spoed is geopereerd. Inmiddels is zijn toestand stabiel en is hij buiten levensgevaar. De vader is na verhoor heengezonden.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.