achtergrond

Geenstijl

Hans de kindervriend reageert

kijk eens in de poppetjes van mijn ogen...Stampvoetend als klein kind reageert Hans op ons postje over zijn strooptocht op internet. Wij maakten namelijk een korte opsomming van wat de 38-jarige Hans zo al deed op internet. Zijn activiteiten hadden veelal betrekking op het vragen naar seks bij minderjarige meisjes. Toegegeven, hij wilde er wel netjes voor betalen. Gelegenheid maakt bij sommige mongeaulen blijkbaar de dief: zo'n beetje elke tiener heeft tegenwoordig een profiel met feauteaux en contactinformatie, net als Hans trouwens. Nu is Hans zo boos dat 'ie naar de pliesie stapt, en niet eens om zichzelf aan te geven... Uiteraard gunnen we Hans Worst zijn uitleg:


Reactie van Hans W. Orst

Geachte Mevrouw/Meneer, Het blikt dat iemand op de geenstijl website een stuk over mij heeft geplaatst waarin ik neergezet wordt als een of andere pedofiel. Er staan allemaal links in van advertenties van jaren geleden. Ik heb inderdaad zelf een website op cu waarin ik contact zoek met meisjes, en er staat ook duidelijk 18+ bij.

Even voor alle duidelijkheid:Ik ben absoluut geen pedofiel, sterker nog, als ik zoiets tegen kom meld ik het. Zo heb ik pas een site gemeld bij meldpunt kinderporno, welke nu verweiderd is. Ik dacht eerst dat de dreigtelefoontjes daardoor kwamen. Ik wil dat onmiddelijk dat artiekel van de geenstijl website gehaald wordt. Ik vindt dit echt belachelijk, wie weet wat voor gekken er dalijk allemaal voor de deur staan. Ik heb intussen ook melding gedaan bij de klpd in Driebergen.

Vriendelijke groeten, Hans

Hans plaatste contactadvertenties waarin hij duidelijk maakte minderjarige meisje kapot te willen trekken in:
lycos.nl ('hans2010', eigen homepage) happygirls.nl (reeds verwijderd) leerlingen.com ('sexkontakten') profieltje.nl ('hansstuurman') 2day.nl ('sexafspraakje2') erostar.nl ('hans2000') ontmoetingsplek.nl (rotterdam, prov. BRABANT?!) videofrog.com ('Hans Single') meetingmonster.com ('hans single') dreambook.com (gastenboek) leukcontact.nl nooky.nl (man zoekt stel) kinky.nl liefde.com (onervaren meisje gezocht) webdating.nl webcamuser.de ('Single Hans') netmeetingserver.net ('Hans Single') netmeetinghq.com netmeetingsex.nl

Met dank aan broomstick. naschrift: Iedereen die zo gek is om adresssen na te trekken en op de site zet, krijgt een permanente ip-ban voor altijd en eeuwig. Wel is het zo dat Hans zelf zijn 06-nummer publiceerde die heeft hij nu van zijn profiel gehaald.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.