achtergrond

Geenstijl

VIDEO: De headbutt van Hernandez

Headbutt Hernandez & Wim Kortenoeven blazen de PVV van binnen uit op en nemen iedereen mee in hun tranendal. En geen camera in de buurt wegens - ja, waarom eigenlijk? Beelden druppelen eindelijk binnen. Hierboven de headbutt van Hernandez, hier de TOTAALVERBAZING van Wilders. Totaalrepo in de herhalingen van het Journaal en duiding bij Frits Wester. Liveblogs van deze doorgaande soap bij RTL en NU.nl.
Update: Kijkersvraag. Wie zijn de andere vijf potentiële paria's?
Video: Langere versie van de haatrant van Hernandez.
LIVE: De Dramatische Dissidenten zitten live bij Frits Wester. HIERRR te zien.
Fotoos: ANP-materiaal van Huillie & Huillie, die bij Frits Wester volledig leeglopen over Koreaanse toestanden, populisme, de peilingenpijperij van het PVV Politburo en de dubieuze partijfinanciering. Komt er vooral op neer dat deze die hard Israëlknuffelende islambashers balen van de fluctuerende partijkoers van de PVV.
Live: Geert geeft weerwoord op OMG24: "Het is prietpraat van twee mensen die een onverkiesbare plaats op de lijst vrezen." Met ander woorden: NOS & RTL programmeren weer eens twee topshows tegenover elkaar, waarin politici elkaar hartgrondig voor leugenaar uit zitten te maken.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.