achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Hotmail gratis upgraden naar 250 mb

van 2 naar 250Ben je die 2mb van je Hotmail account ook zo zat? Maak er extragratis 250mb van. Verander de taal van je Hotmailaccount en verander je locatie naar een plek in de USA. En whoppa, binnen afzienbare tijd heb je er 250 megabyte bij. Hoe dat kan? Al in juni 2004 kondigde Microsoft dat de opslagcapaciteit van de webmail vergroot werd. Maar de rest van de wereld werd gediscrimineerd, en alleen dikke Amerikanen kregen de gratis upgrade. De instructies gingen al een paar dagen rond op sommige fora, maar het duurde even voordat de wijziging bij onze accounts werden doorgevoerd, maar weest gerust, het werkt! Lees verder voor de instructies. UPDATE: Het bijwerken van profielen schijnt opeens wat langzamer te gaan dan normaal... Gewoon blijven proberen! UPDATE 19 januari 2004: Microsoft is waarschijnlijk wakker geworden en het upgraden werkt wellicht niet meer. Probeer het gerust, en laat eventueel weten op redactie@geenstijl.nl of het wel of niet gelukt is. We krijgen gemengde berichten.


Stap 0: Open je Hotmail Stap 1: Klik op Instellingen deinstellingen.gif

Stap 2: Klik op Prive, en kies Mijn profiel klikprive.gif

Stap 3: Invullen maar! Bij Land kies je Verenigde Staten. Bij Staat kies je Florida. En postcode 33332 of een andere postcode in de USA. Florida werkt goed. Voor de jongeren onder ons is het verstandig om een geboortejaar in te vullen voor 1985, aangezien hotmail nog wel eens naar wil doen tegen minderjarigen. En verander voor de zekerheid ook de taal in het Engels. invullenmaar.gif

Stap 4 Ga naar deze link, of als die niet werkt deze plek en druk vervolgens telkens op doorgaan. Met deze links log je uit, log daarna weer in. Let wel: maak een backup van je mail voordat je dit probeert!

Volgens sommige berichten duurt het enkele uren, bij onze test duurde het een dag of vier. Als de upgrade rond is, kan je je oude Nederlandse instellingen weer terugzetten. UPDATE: Het lijkt erop dat Microsoft wakker is geworden, en nu voorlopig alleen nog maar accounts van 25mb uitgeeft.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.