achtergrond

Geenstijl

Borsten Georgina uitgemolken...

Georgina, nu ook een economisch wonder: 32.500+32.500=200.000 euri!Elk jaar lukt het Playboy weer een aantal BN’ers te strikken voor een weinig verhullende reportage in het blootblad. Deze maand is het Georgina Verbaan, wiens voorgevel prominent op de cover prijkt. Of ze nu echt zijn of nep doet even niet ter zake, belangrijk is hoeveel euri’s het liefje van Jort nu eigenlijk heeft ontvangen. De anders zo spraakzame Georgina zwijgt echter als het graf, wanneer haar naar haar honorarium wordt gevraagd. De wildste speculaties doen de ronde, daar nog nooit en te nimmer een contract tussen Playboy en een Nederlandse Playmate in de openbaarheid verscheen. Echter, aan alles komt een eind...



GeenStijl wist in samenwerking met dagblad De Telegraaf de hand te leggen op HET CONTRACT dat Georgina Verbaan sloot met Playboy voor het openbaren van haar tetters. En daaruit blijkt dat Jort waarschijnlijk de onderhandelingen heeft gevoerd. Zo vloog Georgina first class naar Brazilië en sliep zij, tussen het plaatjes schieten door, in een vijfsterren hotel. Alles vooraf vastgelegd, zodat er achteraf geen misverstanden zouden ontstaan. En dat alles voor artikel 3.1 ofwel: Verbaan zal haar medewerking verlenen aan het maken van erotisch getinte, vrijmoedige naaktportretten waarbij ook schaamhaar te zien zal zijn.

En dan nu het honorarium. Welnu, als basisvergoeding ontving Georgina 65.000 euro, waarvan de helft bij ondertekening van de overeenkomst en nog eens 32.500 bij oplevering van de foto’s. Een schijntje? Nou wacht, we zijn nog niet klaar. Zo krijgt ze ook nog eens betaald per Playboy die over de toonbank gaat. Daar er nogal wat te doen is geweest rondom haar plotseling fors toegenomen borstomvang mag je ervan uit gaan dat er toch minimaal 100.000 exemplaren aan de man worden gebracht. Dat betekent dat ze nog eens 45.000 euri (100.000 maal 0,45 eurocent) mag bijschrijven op haar bankrekening.

contractshot.jpg

Dat maakt dus een totaal van 110.000 euro. Maar Jort was nog niet klaar met onderhandelen. Zo krijgt Georgina ook nog eens centjes wanneer we op internet haar foto opslaan, danwel een wallpaper downloaden voor de mobiele telefoon. Voor elke klik op deze link krijgt madam namelijk 35 tot 55 eurocent. Dus help Georgina de winter door en klik.

Rest ons slechts nog een hele diepe buiging te maken voor Jort Kelder. Een investering van pakweg 3000 euro leverde het stel naar schatting zo’n anderhalve ton op. Ofwel een rendement van 5000 procent...

contractshot1.jpg

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.