achtergrond

Geenstijl

Gratis contacten zijn op zoek naar jou!

Ik haat fakers, jij toch ook?Op zoek naar vieze plaatjes of losse contacten maar teleurgesteld door het feit dat je telkens wordt gevraagd je creditcard uit je broek te trekken? GeenStijl helpt je op weg. Gewoon even het stappenplan volgen van ons aller Chileen en voor je het weet heb je een maand lang extragratis toegang tot het walhalla van de amateur pr0n-industrie. Dus ben je uitgekeken op je vrouw, vriendin pony of vriend? Stappenplan opvolgen en je bent weer baas in eigen broek. Wij van GeenStijl wensen u veel plezier. De echte doe-het-zelvert kan immers niet zonder...
Adult Friend Finder beweert 'gratis' accounts weg te geven, natuurlijk is dit een waardeloze belofte. Het enige wat je met deze gratis accounts kan doen is wat profieltjes zonder feauteaux bekijken, en dat zuigt. Maar we ontdekten een handig truucje zodat je een Gold account kan krijgen á 25 euri de maand, zonder ook maar een cent te betalen. De procedure neemt ongeveer 10 minuten van je tijd en is het zeker waard. Als je het bijgesloten stappenplan volgt, ben je binnen no-time de tevreden eigenaar van een gold account...

Stap 1 Als je richting adultfriendfinder surft, zie je in het midden van de pagina de 'join free / sign up now' button. Klik hier op en vul de twee pagina's tellende inschrijfprocedure in. Duurt ongeveer 2 minuten. Later kan je je profiel aanvullen en wijzigen. Geef een werkend e-mailadres op en je krijgt een bevestigingsmailtje.

Stap 2 Klik op de bevestigingslink in je mailtje en log in op adultfriendfinder.com.

Stap 3 Ok, als het goed is ben je nu ingelogd op je nieuwe account. In de menu bar op de site staat een link ‘my account’, klik erop. Op deze pagina is vervolgens een categorie ‘points’ te vinden. Klik op de link ‘redeem your points’.

Stap 4 Aan de linkerkant van de pagina die je nu voor je hebt staan je punten aan gegeven, daaronder zoek je dan even voor de link ‘register on other sites’, klik erop.

Stap 5 Je hebt nu 16 sites voor je waar je jezelf in kan schrijven, dit lijkt lastig en langdradig, maar dat is het niet. Als je er op klikt zal 98% van de sites je informatie overnemen die je hebt ingevuld bij adultfriendfinder.com. Schrijf je in bij elk van deze sites, wat je hooguit 4 minuten zal kosten. Je hoeft overigens de mailtjes die je van deze sites ontvangt niet te bevestigen.

Stap 6 Verder krijg je nu alle mailtjes van de andere sites binnen, zoals gezegd hoef je ze niet te bevestigen en kan je ze gewoon weggooien. Nu dat allemaal achter de rug is ga je terug naar de ‘my account’ pagina en van daar ga je verder naar ‘redeem your points’ en voila, je zou nu 4000 punten moeten hebben, zo niet heb je wat verkeerd gedaan. Eigen schuld.

Stap 7 Maar goed, op de pagina waar je nu naar kijkt staat een categorie ‘prizes’. Als je inderdaad rond de 4000 punten hebt, kan je nu kiezen voor de 1 maand membership en daarnaast ‘click redeem’. Als je minder hebt dan de 4000 punten, kijk dan of je genoeg punten hebt om de ‘silver membership’ te nemen.

Resultaat Nu is het even wachten geblazen, je moet wachten op de goedkeuring van je profiel. Dus vul 'normale' dingen in. Maar daarna heb je volledig toegang tot alle functies van de site. Mocht je nog een keer een gratis account willen, moet je kijken bij de ‘points’ pagina, daar zijn manieren om punten te verdienen. Ruk ze!

Tip Gebruik een wegwerp e-mailaccount! Misschien dat @spam.la uitkomst biedt, hoewel we dit niet zeker weten.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.