Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bewijs! Volstrekt GEEN verbanden GeenStijl & PowNed

hoebahoeba100.jpgPoe hee, wat een ophef weer vandaag in de medias. Het Commissariaat van de Media gaat onderzoek doen naar PowNed en Wakker Nederland en hun vermeende banden met grote boze Telegraaf Media. Ook het feit dat zowel PowNed als GeenStijl heden ten dage onder één dak in 020-Keppeltje verblijven, baart sommige zuurbekjes zorgen. Maar wees gerust. Wij zijn niet dom, maar wel slim. Alles is 100% geregeld en gedekt. U kunt roeren wat u wilt, maar wij stinken niet. De redacties hebben een eigen opgang. PowNed komt keurig binnen door de voordeur. GeenStijl maakt gebruik van de geheime artiesten-ingang aan de Plantage Middenlaan. Beide redacties hebben eigen koffiebekertjes en bindende afspraken van elkaars spulletjes af te blijven. Voorts hebben we in dit pand een volstrekt gescheiden Soep-Systeem. Het is PowNed-medewerkers tevens uitdrukkelijk VERBOTEN om frisdrinken te pakken uit de stijlloze Red Bull Stash. En het is voor GeenStijl op hun beurt NIET toegestaan om pannenkoekjes roomkaas te snaaien in die schitterende door u betaalde NPO Bosch van PowNed. Wie denkt dat de rookpauzes in dit pand gezellige samenkomsten zijn waar ideeën en taxpoet rijkelijk worden uitgewisseld, heeft het mis. Ziehier de GeenStijl Asbak en dit is de nicotinehoek van PowNed. Knappe kerel die daar enige verbanden tussen ziet. In de toiletten geldt ook al zo'n stringent pisbeleid. Powned-meisjes mogen niet afwateren in de GeenStijl-urinoirs. De GS-redactie piest zoals afgesproken in eigen pot. KEURIG, zoals het hoort. Dus waakhondjes, kom vooral langs. Wij, en onze nieuwe vrienden, lusten jullie rauw.

Reaguursels

Inloggen

@caudillo | 09-12-10 | 12:04
Wat ik bedoel te zeggen is dat ik begrijp dat het gebeurt, niet dat ik er achter sta.

En mocht de indruk ontstaan zijn dat ik sympathiseer met die cybervigilantes kan ik je bij deze uit de droom helpen.

Parsons | 09-12-10 | 15:43

Flauw stukje.

Legally Blond | 09-12-10 | 15:11

@Caudillo Niet helemaal maar zo hoort het ook. Goede argumenten verfrissen de geest en ongenuanceerd de achterlijkheid bestrijden is een geenstijl attribuut dat eerder oplucht dan dat je voortduren in argumentale herhaling moet vallen. Dat laat ik meestal dan over aan andere meer frissere geesten. Ook voorjou hetzelfde trouwens.

idopane | 09-12-10 | 14:52

@idopane
Ik krijg de indruk dat ge 't met me eens zijt.
Dat is mooi.
Maar ongenuanceerd de tegenstander voor achterlijk uitmaken, is vaak contraproduktief.
Overigens, een prettige dag nog.
Zalig Kerstfeest en een fantastisch nieuwjaar...

caudillo | 09-12-10 | 14:42

@caudillio He he frisse lucht

idopane | 09-12-10 | 14:42

@repulse | 09-12-10 | 13:13
-
Mijn rechten worden niet bewaakt door cybervigilantes.
Mijn handelen wordt gehinderd door cybervigilantes.
Ik wil helemaal geen revolutionaire actie ondernemen.
Ik ben TEGEN revolutie.
-
Regeringen zijn onbetrouwbaar. Altijd. Fact of life.
Na een machtswisseling komt er weer een nieuwe regering. Ook onbetrouwbaar. Per definitie. Niks opgeschoten; veel beschadigd.
-
We hebben een tamelijk werkbaar systeem. Dat kapotmaken, schiet niemand iets mee op.
-
Sommige regeringen zijn beter dan andere. (Rutte beter dan Kim-Jong-Il; Obama beter dan Omar al-Bashir.) Ik acht het hoogst onwaarschijnlijk dat een omwenteling die wordt gedreven door mensen die een erectie krijgen van SLÓPEN, zal leiden tot een beter soort regering dan wat daarvoor was.
-
Zelfs bij extreem-slechte regeringen zoals Saddam Hoessein, is het geen gegeven dat hun omverwerping het volk gelukkiger gaat maken. (In het onderhavige geval mede door stompzinnigheid van Amerikaans beleid, dat niet te wreed, maar te IDEALISTISCH was; debaathificatie bv volslagen debiel idee.)
-
Als ik ergens een mooie bontjas wil kopen, en een stel milieu-activisten sloopt de bontwinkel, heb ik ook niet het idee dat die activisten mijn rechten beschermen.
-
Je kunt leven in een democratisch systeem, in een communistisch systeem, in een fascistisch systeem - al die dingen zijn mogelijk, zij het misschien niet altijd even plezierig. Je kunt NIET leven in een anarchie, behalve als zwaar-bewapende bende.
-
Daarom vind ik de macht van internetnitwits met een IDEE zeer gevaarlijk. Je had ook krakers destijds die dachten dat ze idealisten waren.
-
Door dit soort aanvallen een bepaald handelen afdwingen, is pure, onverbloemde, geweld-gedreven, mafieuse CHANTAGE. Nu doen ze het voor Assange. Niemand kan voorspellen waarvoor ze straks gaan kill-kill-killen. Het probleem met vigilantes, ook in de fysieke wereld, is altijd dat zij AAN NIEMAND verantwoording schuldig zijn. Dat maakt hun macht volstrekt ongecontroleerd. And all power corrupts...
De steun voor dit soort vandalisme van mensen die kunnen nadenken, verbijstert mij.
-
Maar vind ik het dan niet erg dat die Assange verneukt wordt? Nou, ik ben daar niet ontzettend vóór, maar ik vind het nogal vanzelfsprekend dat het gebeurt. En de mensen die hem willen steunen lijken links te zitten. Abjecte Westen; Weg-Met-Ons; weet je wel?
De ondergang van het Westen, daar word ik niet beter van. En jij ook niet.
En Crematorioum_De_Asbak ook niet. Niemand.
Scheringa was een oplichter. Maar Lakeman met zijn oproep tot bankrun, was erger. En die Cantona hoort in een gesticht.
-
Regeringen moeten aan banden gelegd. Door wetten en regels. Niet door geweldsgeile opstandelingen.
-
Maar ik ga lekker Rammsteins advies opvolgen en aan anger-management doen.
Prettige dag nog...
Een fantastisch Kerstfeest...
Een voorspoedig en geweldloos 2011...

caudillo | 09-12-10 | 14:31

Ik kijk wel uit. Stellingen noem je dat links gereutel, meeleuren met de gevestigde linksemedia. Daar verspil ik nog geen millimeter of seconde spreektijd aan. Ik amuseer mij alleen maar. Toen jij nog in je luier lag te schijten zat ik al op het internet. Al die stellingen van jouw zijn met een rukwindje weg te blazen, maar meestal blazen ze zichzelf op net als die andere digitale zelfmoordenaars en dat is pas echt amusement.

idopane | 09-12-10 | 13:56

idopane | 09-12-10 | 13:33
*geeuw*
Als je nou echt niets inhoudelijks in te brengen hebt om mijn stellingen te weerleggen, zou je ook kunnen kijken of mijn stellingen misschien wel kloppen, ook al zijn ze misschien tegen je door, opgelegde normen en waarden, gevormde moralistische referentiekaders..
.
Ook voor jouw geldt de onderste alinea
"Als jij niet wil dat cybervigilantes jouw rechten bewaken, moet je jezelf de vraag stellen wat jij hebt gedaan om die rechten te beschermen. De acties van o.a anonymus betekenen niet dat jij zelf geen actie kan, mag of hoeft te ondernemen."

repulse | 09-12-10 | 13:45

@caudillio Je moet toch onderhand weten dat alleen bij links idealisten geruisloos en haast vloeiend overgaan in criminelen . De geschiedenis puilt haast uit van de voorbeelden. Maar gezien de kwaliteit van het onderwijs kan je van deze op een hand te tellen hersencel terroristen niets anders verwachten. Dat in deze door achterlijkheid vervuilde lucht nog enigszins fris kan ademen is mij überhaupt een raadsel. Heerlijk en vanavond weer lekker kijken naar De Nieuwe Wereld Draait Ook Al Weer Door.

idopane | 09-12-10 | 13:44

Dus hier zit het tuig @repulse Cybervigilanties heten de digitale Daltons en BillyTheKid tegenwoordig zo. MMM Heerlijk je democratie laten beveiligen door digitale bodybuilders en verkrachters. Fantastisch een wereldbeeld waar menig intelligent mens z'n vingers bij moet aflikken. Ik zou zeggen revibe Dirty Digital Harry load your fucking Magnum with the worst virus no pussy can take and kill the bastards. Make my day. Hoe staat het trouwens met de oorlog wordt er nog wat gewonnen of is de lol er weer vanaf. En ik maar denken dat de nieuwe wereld is begonnen. Ach als je ze maar van de straat houdt.

idopane | 09-12-10 | 13:33

caudillo | 09-12-10 | 12:04
Wanneer regeringen zichzelf de macht toe-eigenen om meningen en informatie stromen te censureren zonder tussenkomst van rechters, zul je moeten handelen of accepteren dat alleen informatie die zittende machthebbers welgevallig is naar buiten kan komen. Wanneer alleen informatie naar buiten kan komen, die huidige machthebbers goed gezind is kunnen en zullen alle burgerrechten worden opgeschort.
Mooi voorbeeld hiervan is het verhaal van shell in nigeria van vandaag.
www.powned.tv/nieuws/buitenland/2010/1...
.
Organisaties zoals de kkk kunnen vrijelijk gebruik maken van visa mastercard en paypal. Terroristische organisaties kunnen alleen het recht op betalingsverkeer worden ontzegd na rechterlijke uitspraken.
.
"Maar een regering is, als het niet net Stalin of het Derde Rijk is, toch nog een béétje redelijk."
Denk nog eens goed na, over irak, afghanistan wikileaks en nog duizenden andere voorbeelden. De enige redelijkheid op ditmoment is dat wat extreem goed is voor de toplaag, enigszins goed is voor het gepeupel, zolang dat gepeupel maar niet denkt dat ze ook echt rechten heeft.
.
Amerika is zelf verantwoordelijk voor het in gevaar brengen van de diplomatie, niet wikileaks, niet assange. De problemen die de vs en de rest van de wereld hieruit zullen krijgen is niet de schuld no de verantwoording van wikileaks. De problemen kunnen ook niet worden opgelost door de basis van de democratie te ondermijnen. Informatie, goede en slechte informatie is nodig voor een burger om keuzes te kunnen maken, om zijn democratische rechten uit te oefenen.
Deze informatie stromen laten inperken door SStaten via banken en andere corporaties zou een hele slechte ontwikkeling zijn.
.
Als jij niet wil dat cybervigilantes jouw rechten bewaken, moet je jezelf de vraag stellen wat jij hebt gedaan om die rechten te beschermen. De acties van o.a anonymus betekenen niet dat jij zelf geen actie kan, mag of hoeft te ondernemen.

repulse | 09-12-10 | 13:13

Jullie onderschatten de verstandelijke vermogens van Dhr. Cuilenburg schromelijk.

Jerry Nick | 09-12-10 | 12:50

Ik kan maar beter ophouden met reaguren, want ik ben echt woedend. Woe-dend.
caudillo | 09-12-10 | 01:48
Ik ben echt te boos. Ik ga een whisky drinken en naar bed.
Ik zie het verder morgen wel. Of niet.
Wat doe ik hier nog?
caudillo | 09-12-10 | 02:13
Remember "Jullie rechtsorde is de onze niet!"??? Remember Baader-Meinhof??? Tanja Nijmeier gehoord??? Ik wor verdorie alweer boos.
caudillo | 09-12-10 | 12:04

Cursus "Anger-management" proberen ?

Rammstein | 09-12-10 | 12:39

koerbagh ® | 09-12-10 | 02:22
Ik maak me ook zorgen dat de hele beschaving instort. Maar hier had ik het alleen over de kerstdagen doorkomen terwijl de creditcards en de pinautomaten het niet doen. Zolang zal het nog wel duren. (Omstandigheden verhinderen mij helaas om te emigreren naar Canada of Nieuw Zeeland.)
---
@Parsons
Zie je nou niet echt wat ik bedoel? Hoe is dat nou toch mogelijk?
-
Moet je al die comments hier eens lezen.
""WE HAVE THE POWER"" Mensen die zowat klaarkomen op hun sloopmacht.
(Ik heb goed geslapen. Me voorgenomen me niet meer boos te maken. Maar wat ik hier lees, stemt wanhopig.)
-
De regering wantrouw ik altijd en overal. (Want regeringen zijn per definitie onbetrouwbaar.) Maar een regering is, als het niet net Stalin of het Derde Rijk is, toch nog een béétje redelijk.
-
Groepen vigilantes zijn dat niet. En afhankelijk zijn van groepjes cyberterroristen, die, om wat voor reden dan ook, een beetje gaan slopen, is erger dan leven onder een echte dictatuur.
-
Jijzelf zegt ergens "al hangen we de servers onder Noord-Korea".
Ja ja, the power!!! Wij geloven in de VVM. En iedereen die ons de voet dwars zet, die pákken we, slópen we! Desnoods met hulp van Noord-Korea (groot voorvechter van vrije meningsuiting zoals algemeen bekend).
-
Dreigen met geweld en vernietiging als men niet jouw zin doet, is de normale modus operandi van de Maffia. Wat "idealisten" kunnen, kunnen criminelen ook.
-
De bontkraagjes de baas op straat. De cybernozems op internet. Wat een vooruitzicht.
-
Als dit steeds erger vormen aan gaat nemen, kan het leiden tot het einde van het internet. Zelfs van de VVM in het algemeen. Nou, gefeliciteerd, hè.
-
Als cybervigilantes onze rechten moeten bewaken, wie bewaakt de cybervigilantes?
-
Remember "Jullie rechtsorde is de onze niet!"??? Remember Baader-Meinhof??? Tanja Nijmeier gehoord??? Ik wor verdorie alweer boos.

caudillo | 09-12-10 | 12:04

Telegraaf = Powned = GeenStijl = Wakker Nederland. Hoezo, geen banden? Als het er uit ziet als een rechtse rotkrant, het leest als een rechtse rotkrant, het ruikt naar een rechtse rotkrant en aanvoelt als een rechtse rotkrant, dan zal het toch wel een rechtse rotkrant zijn? Ik hoop dat dit Telegraaf-conglomeraat serieus wordt aangepakt. Nederland heeft geen behoefte aan twee omroepen uit dezelfde hoek.

Brutus Grootbek | 09-12-10 | 10:53

LMAO!

Ook lol over de bio van de nieuwe " vrienden " :
Status: Bedreigd.

Ghehe...

An die ARBEIT | 09-12-10 | 10:46

Meneer -edit natuurlijk-,

Ik bedoelde zoiets als de volgende strekking:

"""...... Deze week wordt het stoepje van Wijnand Duyvendak schoongeveegd. Oh ja, Henneke Hagen heeft natuurlijk helemaal niks met Andere Tijden te maken. Henneke werkt bij Tegenlicht, dus zit in een hele andere vleugel van het VPRO-gebouw. Waar de muren zijn gebouwd van integer beton en niemand elkaar tegenkomt tijdens de lunch. Yeah right. Ook activistisch Nederland zegt: de VPRO. Daar zijn wij van.
VanKoetsveld | 25-11-10 | 21:28 |""""

Kruiddamp | 09-12-10 | 09:41

Creaguurder | 09-12-10 | 08:52
Volgens mij is de PVV ook nog van de PvdA.

Hölzenbein | 09-12-10 | 09:25

Voor sommige opmerkingen hier kreeg ik vroeger een permanente ban aan mijn broek. Vind het overigens wel goed dat de soep gescheiden is.

Hölzenbein | 09-12-10 | 09:21

@Jan Passant mk2 | 09-12-10 | 08:55

Tja, die plaatjes zijn wel de kers op de taart. Wie het nu nog niet snapt zal het ook echt nóóit begrijpen. Mwoehahahaha.....

Reinaert | 09-12-10 | 09:01

Helder, duidelijke plaatjes erbij. Jammer dat achterdochtige menschen met een vooroordeel zo moeilijk te overtuigen zijn.

Jan Passant mk2 | 09-12-10 | 08:55

-weggejorist en opgerot-

leander2352 | 09-12-10 | 08:54

Commissariaat van de Media is PVDA, net als Volkskrant en VARA, wordt allemaal bestuurd door PVDA en is PVDA. Ok de RvJ is PVDA.
Al het linkse facisme is PVDA, alle linkse vuilpraterij is PVDA.
Ook Indymedia is PVDA, Moskeeen in NL is PVDA, Amsterdam is PVDA.
Joop.nl is van de PVDA. Asielzoekers-industrie is PVDA, uitkeringsinstanties wordt gerunt door PVDA-ers.

Dus so what als er wel banden zouden zijn tussen powned en gs?

Creaguurder | 09-12-10 | 08:52

Pritt Stift denkt zeker dat al zijn lezertjes dom zijn en zijn mierzoet verhaaltje wel even slikken!
-edit natuurlijk-

Kruiddamp | 09-12-10 | 08:49

Reinaert | 09-12-10 | 08:19 LOL

wakkere_nederlander | 09-12-10 | 08:46

@wakkere_nederlander | 09-12-10 | 08:11

Gehandicapte stadswacht? Ze zijn toch allemaal op z'n minst geestelijk gehandicapt anders komen ze toch niet eens door de aanstellingskeuring?

Of beweer je nu dat er ook meervoudig gehandicapte stadswachten zijn? Met een houten poot, een rollator of een rolstoel? Charmant concept! En een veilig gevoel!

Reinaert | 09-12-10 | 08:19

Je hoeft sowieso niet bang te zijn voor het commissariaat van de Media. Die instelling heeft de ruggengraat van een regenworm en de daadkracht van een gehandicapte stadswacht.

wakkere_nederlander | 09-12-10 | 08:11

@treser.info | 09-12-10 | 05:47
Grote kudos voor iedere Nederlandse nerd/ netizen die opstond voor Wikileaks. Want ben ik er trots op dat de aanvallen op Visa, Mastercard en Paypal voornamelijk uit Nederland kwamen? Ja dat ben ik.

jabier | 09-12-10 | 07:56

is geen stijl stiekum onderdeel van een publieke omroep en aan het meegraaien met de subsidiecentjes? Rechts lullen, links vullen; heel goed!

Dulf | 09-12-10 | 07:23

Mogguh @ All,
Wat triest dat daar iedereen gescheiden is, vooral als je saampjes kinderen hebt.

Sjeng de helle | 09-12-10 | 06:38

rij voorzichtig tegen ijzel kan niemand op behalve als je spikes hebt. Maar die zijn helaas verboden in NL.

treser.info | 09-12-10 | 05:53

Oké dan.
Laat ze maar lekker doorgaan.
* 'free the man' roept *

Verder moet ik er vandoor.
#weeralarm

Fijne dag @ all
Later.

Teun van het Tuinpad | 09-12-10 | 05:51

paypal.com/ ligt nog plat de rest is weer bereikbaar

treser.info | 09-12-10 | 05:47

treser.info | 09-12-10 | 05:23
Ligt PayPal plat ?

Teun van het Tuinpad | 09-12-10 | 05:38

wow dan ben je vroeg op ik ben nog lekker na aan het nagenieten van een nachtje internetgeschiedenis

treser.info | 09-12-10 | 05:23

Klinkt heel erg gescheiden allemaal.
*kuch*

Mogge @ all

Teun van het Tuinpad | 09-12-10 | 05:20

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 04:46

Dat geDdos to the people gaat vooral uitdraaien op een lamgelegd internet en denial of speech. Zo tweeten onder #payback al nieuwe targets rond. De site van de KKK bijvoorbeeld. Niet dat ik een nieuwe puntmuts heb besteld.
Maar ik bedoel, iedereen Ddost zometeen maar alles wat er niet bevalt, en de overheid Ddost iedereen.
Over revoluties en het opeten van hun kinderen.

LibertasSimplex | 09-12-10 | 04:46

@treser.info | 09-12-10 | 04:42
Hirsi!

drs.Nee | 09-12-10 | 04:44

One for the road...
@koerbagh ® | 09-12-10 | 04:28
Opgeslagen, ga het later beluisteren als het internet nog wiki-proof is.

drs.Nee | 09-12-10 | 04:44

@koerbagh ® | 09-12-10 | 04:37 ik heb hem geparkeerd voor later wanneer ik mij weer an Hirshi wil vergapen. Nu ff verder met de Wiki Gate ®.

treser.info | 09-12-10 | 04:42

verder paypal bombardeer..

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 04:39

Wat denkt u van Mastercard, Visa, Paypal... Ze hebben het over zich zelf uitgeroepen..

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 04:38

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 04:38

@treser.info | 09-12-10 | 04:33
En dat verhaal van een UUR heb je in 5 minuutjes helemaal tot je genomen en die conclusie aan verbonden. Je bent de enige die dat gelooft.

koerbagh ® | 09-12-10 | 04:37

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 04:36

id Soy yo | 09-12-10 | 04:32 rumours are powerfull

@Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 04:32
ja dat klinkt heel bekend die naam..

treser.info | 09-12-10 | 04:36

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 04:35

The war goos on, Vrijheid van menings uiting!! en alles wat daar bij hoort!!

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 04:35

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 04:34

koerbagh ® ze heeft helemaal gelijk met haar verhaal als je elke x bij het woord i$lam het woord internet toepast.

treser.info | 09-12-10 | 04:33

treser.info | 09-12-10 | 04:31
Nee. Ik weet niet eens of het waar is, maar alleen het mélden ervan gaat ze al omzet kosten omdat dit nu rondgaat op de twitters.

Soy yo | 09-12-10 | 04:32

@treser.info | 09-12-10 | 04:26
#AlexanderNL bedoeld u..

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 04:32

@Soy yo | 09-12-10 | 04:24 dat kost ze geld/omzet. Gaan ze niet leuk vinden

treser.info | 09-12-10 | 04:31

@Parson het was DWDD van gisteren en niet met Arnoud want dat was die gast van vandaag met lichtblauwe trui. Gisteren en eergisteren hadden we een andere persoon die was gekoppeld aan GS. Dat joch achter zijn laptop aan de tafel zelf.

treser.info | 09-12-10 | 04:26

Visa is †.. paypal is inmiddels † .. Mastercard is gehackt met Beatrix in bed.. www.mastercard.nl.. Op naar wereld heerschapij!!

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 04:25

@Soy yo | 09-12-10 | 04:11 www.paypal.be doet het nog. Staat ook bekend als het beste DNS systeem van Europa. Is daarom ook de Dns organisatie die eurid heeft opgericht met dezelfde techniek als .be Dns
Toch wel interesant, www.paypal.com werkt nu weer. Het is gewoon heel wisselend met .com

treser.info | 09-12-10 | 04:22

In Zweden wordt Assange beschuldigd van zedenmisdrijven. Volgens Rosenthal zijn er geen andere motieven aan de orde, en spelen de omstreden onthullingen van WikiLeaks van honderdduizenden geheime Amerikaanse overheidsdocumenten geen rol.

www.elsevier.nl/web/Artikel/283483/Ned...


Welke rol speelt die man of is hij echt zo naïef?

drs.Nee | 09-12-10 | 04:22

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 04:18

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 04:15

@seven | 09-12-10 | 04:07 tja ik vraag id ook af of de meesten wel snappen dat ze beter niet onbeschermd beginnen. levensgevaarlijk, zeker als je straks nog in de the USA moet zijn en je dezelfde hd of lapie bij je hebt van waaruit je nu zit te spelen met tooltjes, ooit gevonden in de donkere krochten van het internet.

treser.info | 09-12-10 | 04:14

ddos uitvoer op paypal.. Fuck you Bastards, !!

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 04:12

Cyber War has begon!!!

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 04:10

Paypal is zo deaudt als een Chileense gedetineerde.

Biff Eagleburger | 09-12-10 | 04:09

Mijn inschatting is dat er een paar ad-hoc ddossers gepakt worden en als voorbeeld stelling hard gestraft worden. Die loic ddoss tooltjes via twitter verspreiden zorgt dat een hoop n00bs hackers meedoen, incl een paar n00bs die voor gaas gaan.

seven | 09-12-10 | 04:07

www.paypal.com is nu ook weer down vette shit dit
ben echt benieuwd of morgen Twitter eraan gaat.
Hoeft niet te lang. Een paar uur is voldoende om als Wereldwijde burgers te laten horen dat we niet met onze vrijheid laten sollen.

treser.info | 09-12-10 | 04:07

paypal is †

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 04:06

Target: www.Paypal.com FIRE NOW!!!!!! #DDOS #PAYBACK #WIKILEAKS
Paypal servers roken...

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 04:06

Oeps! Google Chrome kan geen verbinding maken met paypal.com
Probeer opnieuw te laden: paypal.­com
Paypall is down als een dooie...

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 04:02

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 04:02

@Parsons | 09-12-10 | 03:51 echt niet parsons
als een land wordt uitgezet en één tll wegvalt kun je id als alles meezit binnen 24 uur mirgreren. Behalve the USA zelf natuurlijk aangezien daar de 16 belangrijkste servers staan met .com, .net, .org etc etc en een groot deel van alle adressen ingesteld hebben. Je kunt dan wel gaan omleiden maar als de nieuwe servers niet beschikken over de instellingsgegevens van alle domeinnamen die eerder zijn vastgelegd en dus gekoppeld met een specifiek ipadres of langer reeds bestaande internetadres. Al die instellingen is id niet veel data maar hoe geraakt die nieuwe noodlocatie aan deze instellingen? Internetverbinding is er ja niet en ff een hd overvliegen gaat ook niet want vliegverkeer ligt plat in land dat wordt aangevallen.

treser.info | 09-12-10 | 03:59

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:57

uh ja

goodray | 09-12-10 | 03:57

ik heb een hard piemeltje...

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 03:57

Paypal.. is down.. YES WE HAVE THE POWER!!!

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 03:56

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:55

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:54

wow, ik heb nu 2000 namen en adres gegevens van creditcards... Ze zullen wel geblockeerd zijn nu.. ik durf er niks mee te doen...! Wat kost een prive eiland ergens in de tropen??

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 03:53

pay pal kom ik gewoon op hoor

goodray | 09-12-10 | 03:53

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:53

Parsons | 09-12-10 | 03:47
Oh. * de film via online-rental dan maar uitzet. ;)*

seven | 09-12-10 | 03:51

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:51

@Parsons | 09-12-10 | 03:45 yep ik heb het wel 2 x gezien. Die linkse rakker vroeg Arnoud of Obama inderdaad een knopje heeft om het hele internet uit te zetten.
Toen vertelde Arnoud over hoe het internet in elkaar steekt, ip adressen, niet te onthouden voor leek, dus omgezet in domeinnamen gestuurd door 16 DNS servers toevallig allemaal in the USA. Anders check ff zelf op uitzgmst

treser.info | 09-12-10 | 03:50

Parsons | 09-12-10 | 03:48
Same here.

Soy yo | 09-12-10 | 03:49

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:48

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:47

@Parsons | 09-12-10 | 03:39 wedden dat de CIA zelf deze accounts onder zijn naam hebben aangemaakt.

treser.info | 09-12-10 | 03:47

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:45

@Parsons | 09-12-10 | 03:32 die dns servers kun je niet zomaar 123 ergens anders uitbouwen.
Er moeten ook megakabels naartoe lopen om het geheel met de rest te kunnen verbinden.
Dan heb ik het nog niet over het volledig migreren van alle tll's en daaraan verbonden domeinnamen etc. Of wilde je som verder zonder de domeinnamen onder .com en de rest van ICAN.
Natuurlijk met Google komen we een heel end maar ook die zal een hoop opnieuw moeten idexeren omdat door het wegvallen van domeinnamen de bestaande adressen niet meer overeenkomen met de nieuw aangemaakte adressen etc etc etc.
Is echt niet zo simpel als jij het voorspiegelt. Reken maar op maanden uitval en laat dit nu net genoeg zijn om onze, inmiddels volledig op internet gebasseerde, westerse wereld door de knieen te krijgen.

treser.info | 09-12-10 | 03:43

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:43

Toch grappig dat je met een proggie, alle andere info van een creditcard kan krijgen... hoe maak je geld over van een creditcard naar Zwitserlandse rekening??

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 03:43

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:39

twitter.com/Op_Payback
Tweede poging om Paypal plat te krijgen start binnen kwartier.

Soy yo | 09-12-10 | 03:38

Parsons | 09-12-10 | 03:32
Laatste tweet voor suspended door @Anon_Operation : To people of the industrial world,
dismiss your #Mastercard now!!! #ddos #payback Leaked Credit Cards pastebin.com/raw.php?i=u783eBzc
6 minutes ago via Chromed Bird

ps die pastbin is inmiddels al gewist.

seven | 09-12-10 | 03:38

@seven | 09-12-10 | 03:33 en dan? Ik neem aan dat je geen cardnummers gaat misbruiken. Voor hetzelfde geld is het een nummer van je oom in verwegistan.
Of ga je er alvast vanuit dat iedereen AMEX heeft en de creditcardmaatschappij alle kosten vor zijn rekening neemt bij misbruik?
Als je geen stoute plannen hebt met deze nummers heb ik natuurlijk niets gecomment.

treser.info | 09-12-10 | 03:38

koerbagh ® | 09-12-10 | 03:25

Survivalskills heb ik wel. Maar meer in de urbansfeer. Natuurtechnisch zal ik die moeten uitbouwen. Heb wel opties voor het buitenland mocht het zover komen. En ik weet in ieder geval zeker dat ik Samson c.s. daar niet tegen het lijf zal lopen. En dat is ook wat waard.

*truste en out*

pius | 09-12-10 | 03:35

@Parsons | 09-12-10 | 03:32 dat werd nota bene gisteren geroepen in DWDD door een GS medewerker.

treser.info | 09-12-10 | 03:35

Zondag ned.2 documentaire fucking hell 23.30 u.

drs.Nee | 09-12-10 | 03:34

deze hele affaire doet mij weer terugdenken aan 10 jaar geleden toen de voorzitter van de tuftufclub werd vastgezet en ponder druk gezet door het OM.
Dat was destijds ook zo'n nobele strijd tegen de inzet van robots tegen de burgers.

treser.info | 09-12-10 | 03:33

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 03:24
Lijst staat inmiddels in google cache.
google op 1 cardnummer, plak het originele pastebinadres in googleseachox, schrijf cache: ervoor, done.

seven | 09-12-10 | 03:33

@Parsons | 09-12-10 | 03:29
Morgen weer een nieuwe aanval.. Dit is Internet geschiedenis...

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 03:33

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:32

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:32

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:29

Dit zijn er maar een paar van de 121.368.. geen naam en geen beveiligings code..
wat een non info..

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 03:27

@pius | 09-12-10 | 03:12
Als je agrarische skills hebt, of enige survival-kennis (of die nu van Bush Tucker Man, Ray Mears, Bear Grylls of wie dan ook komt - doet er niet toe) dan heb je een enorm voordeel. Simpele kennis van de natuur, van boerenwijsheid kan je overlevingskansen aanzienlijk vergroten.
En eerlijk gezegd denk ik dat lieden als Marianne Thieme en Diederik Samsom er als eerste aan gaan omdat ze dat soort kennis van de natuur totaal niet hebben. Maar daar mis je dan dus ook niks aan.

koerbagh ® | 09-12-10 | 03:25

-weggejorist-

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 03:24

@Parsons vergeet niet de +- 15 DNS servers die nota bene allemaal in de states staan.

op langere termijn is "less is more" sowieso de enige overlevingsstrategie.
Ik ben al jaren bezig mijn imperium hier in het westen van de EU af te bouwen en meer en meer aan het investeren in jungle en ongerepte gebieden aan de andere kant van de globe. Als het hier mis gaat en het systeem in elkaar kukelt wil je hier echt niet aanwezig zijn. Dan maar liever ergens ver weg onbereikbaar en dan maar met wat minder.

treser.info | 09-12-10 | 03:20

@Parsons | 09-12-10 | 03:11
En vergeet niet: als je internet wil blokkeren dan tref je niet alleen de argeloze eindgebruiker maar ook honderdduizenden internetboeren die alleen maar bestaan doordat ze een serverparkje hebben, klanten en maandelijkse facturen. Alle ISP's gaan dan naar de kloten. Denk je dat die dat zonder slag of stoot gaan accepteren? Welnee. Nog even afgezien van de werknemers in de branche.
Gaat gewoon niet lukken. Proberen = revolutie.

koerbagh ® | 09-12-10 | 03:20

Doe mij maar gewoon koggie uit de Jura.

*Rrrrrrrrrchhhchchchcpsssst*

Biff Eagleburger | 09-12-10 | 03:18

Parsons | 09-12-10 | 03:11

Yep. Maar ik heb al wat voetvolk op het oog.

pius | 09-12-10 | 03:17

koerbagh ® | 09-12-10 | 03:06

Haha. Ik ben alvast een moestuin begonnen om het vak te leren. Je moet klein beginnen natuurlijk. Voor de rest ben ik boers genoeg.

pius | 09-12-10 | 03:12

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:11

@pius | 09-12-10 | 02:54
Precies! Alleen niet in de bioscoop: in elke dorpskroeg in agrarisch Nederland. Dames van NL: wil je over een paar jaar te vreten hebben, trek je je geilste pakje aan en kom naar de provincie om een boer aan de haak te slaan. Je vriendinnen die dat niet doen gaan gewoon heel hard dood in die hippe stad, zonder stroom, zonder schoon water, niet bevoorraadde winkels, lege pin-automaten en met 100 paar dure trendy, doch waardeloze, pumps in de klerenkast.
Ik wil verder geen doem-scenario's schetsen hoor. Het leven is wel leuk!

koerbagh ® | 09-12-10 | 03:06

Parsons | 09-12-10 | 03:03

Vanzelf of spontaan? Want dat is nog een verschil. Ik heb liever mensen om me heen waar ik van op aan kan dan dat ik met de meute meega. Die verslind alleen maar.

pius | 09-12-10 | 03:05

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:04

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:03

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 03:02

Obama riep enkele weken geleden nog dat hij werkte aan een knop om een deel van internet uit te zetten.
reken er nu maar op dat hij voldoende steun krijgt om deze knop ook verder uit te bouwen.

treser.info | 09-12-10 | 03:00

@Biff Eagleburger | 09-12-10 | 02:54
Sinds het gratis is door een hippe paarse-broeken deal van sales@geenstijl.nl.
Jij een jaar lang adverteren, wij xxx geld en 10 jaar gratis Red Bull in tha cool-closet.

koerbagh ® | 09-12-10 | 03:00

Biff Eagleburger | 09-12-10 | 02:54

Geen idee. Ik heb het nimmer getrokken.

pius | 09-12-10 | 02:59

@Parsons | 09-12-10 | 02:50
Ja, "onvoorzien" in het geval het inderdaad een clever opgezette psy-op is geweest. Die mogelijkheid hou ik open, het scenario is denkbaar en niet uit te sluiten. In dat geval ontploft het nu hun gezicht.
In geval dat het niet een opzet is maar "the real thing", dan nog was het waarschijnlijk onvoorzien allemaal. Het krijgt nu gargantueske proporties en waar dat toe leidt is altijd onvoorzien.

koerbagh ® | 09-12-10 | 02:57

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 02:55

Binnenkort in de bioscopen.. Vrouw zoekt boer.

pius | 09-12-10 | 02:54

Mogge@all
Sinds wanneer is Red Bull weer helemaal hip ende bon ton?

Biff Eagleburger | 09-12-10 | 02:54

Parsons | 09-12-10 | 02:50

Eigenlijk moet je een groep samenstellen die tegen die omstandigheden opgewassen zijn. Maar nu is het nog te vroeg daarvoor. Ik krijg altijd van die glazige blikken. Ter zijner tijd zal dat veranderen. En dan is organiseren van belang.

pius | 09-12-10 | 02:54

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 02:54

@drs.Nee | 09-12-10 | 02:49
Waarom zou je geld uitgeven aan iets wat je gratis uit de grond kan halen? Koop voor dat geld wat zilveren munten als ruilmiddel. Daar heb je meer aan.

koerbagh ® | 09-12-10 | 02:52

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 02:51

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 02:50

koerbagh ® | 09-12-10 | 02:44

Ik vrees dat je gelijk hebt. De feitelijke uitwerking is er een die onze stoutste verwachtingen gaat overtreffen. Mad max.

pius | 09-12-10 | 02:47

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:40

Ik hoor het wel. Truste Art!

pius | 09-12-10 | 02:45

@Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:24
Nog niet, maar als het systeem crasht ben ik wel één van de weinigen die dergelijke zooi met een vrachtwagen bij de Makro gaat halen, terwijl de Media-Markt (Dat is jóuw winkel, Arie Komen!) wordt geplunderd door tokkies die flatscreens roven terwijl de stroomvoorziening dan binnen een dag of twee tot het verleden behoort. *Kwestie van prioriteiten niewaar*

Oh, de overheid gaat proberen met inzet van het leger dergelijke nutsvoorzieningen nog een maandje in de lucht te houden, maar uiteindelijk is het finito, over en uit. Als je nog een jachtgeweer kan bemachtigen binnen nu en een paar maanden: doen. Ik zou me niet druk maken om de vergunning.

koerbagh ® | 09-12-10 | 02:44

Ter afsluiting ga ik dan ook maar aan de treffende lyrics:

www.youtube.com/watch?v=_kf7MB_u55o

Do you see what I see?
Truth is an offence
You silence for your confidence

Do you hear what I hear?
Doors are slamming shut
Limit your imagination, keep you where they must

Do you feel what I feel?
Bittering distress
Who decides what you express?

Do you take what I take?
Endurance is the word
Moving back instead of forward seems to me absurd

Doesn't matter what you see
Or into it what you read
You can do it your own way
If it's done just how I say

Independence limited
Freedom of choice is made for you my friend
Freedom of speech is words that they will bend
Freedom with their exception

Do you fear what I fear?
Living properly
Truths to you are lies to me

Do you choose what I choose?
More alternatives
Energy derives from both the plus and negative

Do you need what I need?
Boundaries overthrown
Look inside, to each his own

Do you trust what I trust?
Me, myself and I
Penetrate the smoke screen, I see through the selfish lie

Doesn't matter what you see
Or into it what you read
You can do it your own way
If it's done just how I say

Independence limited
Freedom of choice is made for you my friend
Freedom of speech is words that they will bend
Freedom with their exception

Do you know what I know?
Your money and your wealth
You silence just to hear yourself

Do you want what I want?
Desire not a thing
I hunger after independence, lengthen freedom's ring

Doesn't matter what you see
Or into it what you read
You can do it your own way
If it's done just how I say

Independence limited
Freedom of choice is made for you my friend
Freedom of speech is words that they will bend
Freedom no longer frees you

Doesn't matter what you see
Or into it what you read
You can do it your own way
If it's done just how I say

*out*

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:43

@pius | 09-12-10 | 02:35
We shall see.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:40

Alle hollywoodscenario's lijken niet alleen uit te komen maar te worden overtroffen.

pius | 09-12-10 | 02:39

"Aanval MasterCard vanuit Nederland opgezet
De Nationale Recherche is een grootschalig onderzoek begonnen naar de aanval op de internetsite van MasterCard. De cyberaanval op de creditcardmaatschappij is vanuit Nederland opgezet.' nos.nl/artikel/203774-mastercard-gehac...

seven | 09-12-10 | 02:39

@Parsons | 09-12-10 | 02:23
In het boek 'Worden wij wakker' van Marcel Messing las ik een aantal jaren geleden dat internet ontstaan is door het maken van een toevallige militaire actie, een kopie van een systeem.

drs.Nee | 09-12-10 | 02:38

@drs.Nee | 09-12-10 | 02:34
Hangt er vanaf waar je woont. Gewoon grind en zand is genoeg als filter, en dat kun je op de meeste plekken vrij makkelijk krijgen. Een schep en een paar filtreer-tonnen zijn dan wel weer handig.

koerbagh ® | 09-12-10 | 02:38

* Kuch* Creditcard info 10,000 visa & mastercard creditcards leaked online by #wikileaks #anonymous #payback screenshot lijst twitpic.com/3e6rtx

seven | 09-12-10 | 02:37

@Parsons | 09-12-10 | 02:23
Het komt voor mij totaal niet als verrassing. Juist doordat een deel van de internets-community ermee wegloopt (en ik denk nog steeds -in the end- terecht) dan is dit soort acties, buiten wikileaks en de mensen erachter om, te verwachten. Op internet zwalken een boel wannabe Assange's rond.

Dit is infowars op de schaal zoals het onvoorzien was, niet door een strak geregisseerde outfit als die van Alex Jones (die het ook alleen maar gaat om boekjes en advertenties te verkopen). Of dat hele wikileaks nu een psy-op is geweest, dat zal het niet meer zijn. Het idee van wikileaks is "out there". Zelfs als Assange verdwijnt, wikileaks wordt opgedoekt, het idee erachter is uit Pandora's box en die krijg je er niet meer in.

Ik vond dit nummer in 1989 al één van de beste ooit gemaakt, en ik begin nu pas steeds meer te begrijpen waarom.
www.youtube.com/watch?v=1_4Nl_qFF8o
We the people are gettin' tired of your lies
We the people now believe that it's time
We're demanding our rights to the answers
We elect a precedent to a state of mind

koerbagh ® | 09-12-10 | 02:36

@avu (kan ineens niet meer pasten)

Is goed. Lijkt me gezellig. En als je niet wilt is het ook goed hoor. Even goede vrienden.

pius | 09-12-10 | 02:35

@Parsons | 09-12-10 | 02:33
Dat kan samengaan met voorspelbaarheid.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:35

@koerbagh ® | 09-12-10 | 02:22
Filters voor waterzuivering uitgeven gaat?

drs.Nee | 09-12-10 | 02:34

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 02:33

@Parsons | 09-12-10 | 02:28
Maar dat overheden er niets van snappen kan toch niets nieuws voor je zijn?

Ik vind de krampachtige reacties enorm voorspelbaar.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:32

Als dit alleen maar ddos aanvallen blijken te zijn op een handjevol Websites en geen infiltraties, data diefstal of sabotage van kritische betalingssystemen dan wordt eea nogal overschat. Dan is er weinig bijzonders aan de hand behalve een enorme media-aandacht voor marketing-technisch goed gekozen targets. Ik denk dat mensen die moord en brand schreeuwen zich eens achter de oren moeten krabben, zeker als ze zelf Al Gore een roeptoeter vinden. Als dit klopt is de mate van overreageren legendarisch en legt een enorm onbegrip van Internet bloot in alle lagen van de maatschappij. Hier gaan kromme wetten van komen.

Wedstrijdkrokodil | 09-12-10 | 02:30

De ondiplomatieke waarheid reist rond de wereld om ontvangen te worden, met chantabele gevolgen van dien.

drs.Nee | 09-12-10 | 02:30

@pius | 09-12-10 | 02:27
Daar zal ik eens over nadenken. Ken nog wel een reaguurder die enigszins fan van je is en ook pils lust.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:30

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 02:28

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:14

Prima! Zeg maar wanneer.

pius | 09-12-10 | 02:27

@koerbagh ® | 09-12-10 | 02:22
Jij hebt al die dingen inmiddels?

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:24

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 02:23

@caudillo | 09-12-10 | 01:48
Het is kinderspel. Het hacken van websites is een leuk statement maar meer ook niet. Waar jij je werkelijk zorgen om moet maken is de Euro, fuck it, het hele monetaire en economische systeem. Het is verrot en gaat kapot. Heel snel.

Dan kun je wel boeken hebben (wat ik als uitgever natuurlijk toejuich) maar je kan beter wat zilver in munten hebben, een kast vol plee-papier, zeep, tabak, en handleidingen hoe je wild moet slachten, bier moet brouwen en drank moet stoken. Daar ga jij meer plezier van hebben dan een paar duizend euro cash en mooie romans.
www.thedailybell.com/1583/Is-Capitalis...

www.youtube.com/watch?v=_eyFiClAzq8

koerbagh ® | 09-12-10 | 02:22

121.368 creditcard nummers.. met vervaldatum etc.. ik heb het nog net kunnen saven.. voor het offline ging.. magoed, wat heb je eraan..?

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 02:18

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 02:18

@Parsons | 09-12-10 | 02:13
Tsjah. Ben niet echt overtuigd dat project Payback het juiste middel is. Ben ook niet overtuigd dat het niet het juiste middel is.

That's all.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:17

Heads or Tails | 09-12-10 | 02:11

Het antwoord moet ik schuldig blijven. Eigenlijk denk ik er hetzelfde over als jij. Dit systeem moet vallen maar wat komt er voor in de plaats. Daar moet ik echt over nadenken, I' ll get back to you. Een prettige afbetaling verder.

pius | 09-12-10 | 02:16

@Heads or Tails | 09-12-10 | 02:12
Soms wel inderdaad en andere keren ook weer niet.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:15

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 02:14

@pius | 09-12-10 | 02:11
Kom maar een keer pils brengen i.p.v. omhelzingen.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:14

Parsons | 09-12-10 | 01:53
Al die mensen wier kerstcadeautjes de mist in gaan door verstoring van normaal betalingsverkeer, kunnen er toch niks aan doen.
Wat is VVM trouwens?
-
In het begin vond je die openbaringen van Assange zo onverantwoordelijk, je vreesde zelfs een atoomoorlog (valt wel mee, dacht ik). En nou vind je het reëel dat ontwrichtende activiteiten worden ontplooid om creditcardmaatschappijen te "straffen". tja...
-
Ik had de strijd tussen Wikileaks en de regeringen geamuseerd willen gadeslaan. Maar nu moeten miljoenen mensen op de blaren zitten (your words) door deze idoterie. Disproportioneel. Onverantwoordelijk.
-
Het motto alleen al: ""PAYBACK"" .
Ja, we zullen ze krijgen, hè, die vuile machtswellustelingen. Ha, wij zijn lekker met veel, en leggen ALLES plat. Kijk eens wat goed! Plat! PLAT! Slopen! Smerige Amerikanen, waren in Vietnam ook al fout. En in Irak. En in Afghanistan.
Het zal verdorie tijd worden dat er weer eens een skyscraper instort.
Leve de bolsjewistische wereldrevolutie. De staat verdrukt, de wet is logen. Weg met het geld!
-
Ik ben echt te boos. Ik ga een whisky drinken en naar bed.
Ik zie het verder morgen wel. Of niet.
Wat doe ik hier nog?

caudillo | 09-12-10 | 02:13

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 02:13

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:09
Mensen die niet voor of tegen zijn moeten dood.

't Leven is soms zo eenvoudig.

Heads or Tails | 09-12-10 | 02:12

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:07
Ik hoop dat het overdreven blijkt te zijn, maar het zou ook kunnen blijken dat het helemaal niet overdreven is. Daarom is wat er nu gebeurt interessant genoeg om niet alles direct af te doen met god daar heb je ze weer die smerige laffe hackers en 't zijn net krakers. Deze keer gaat het gewoon om iets wat ons allemaal aangaat. Maar dat is mijn mening.

Soy yo | 09-12-10 | 02:12

pius | 09-12-10 | 02:00
Even eerder had je het over 'Money as debt'. Ik ken die 'docu'. Wat vond jij er van? Ws. lees ik morgen verder, want ik heb wat 'slaapschuld' die ik nog moet inlossen.

Zelf vond ik het wel interessant, maar een alternatief zie ik niet. Jij wel?

Heads or Tails | 09-12-10 | 02:11

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:09

Dit is de vleesgeworden nuance.

*Art omhelst*

pius | 09-12-10 | 02:11

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 02:10

@Heads or Tails | 09-12-10 | 02:05
Het zal allemaal wel. Ben niet tegen en ben niet voor (wel altijd kritisch).

Ik ben vooral benieuwd naar wat de gevolgen zijn. Leuk experiment, heur.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:09

@Soy yo | 09-12-10 | 02:05
Lekker dramatisch. Vind je dat zelf niet een heul klein beetje overdreven?

Een ietsiepietsie heul klein beetje?

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:07

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 02:07

Parsons | 09-12-10 | 02:04
Heb de lijst ook gezien, het was er 1 met nummers en vervaldata maar zonder CVC codes. Dus of je er wat aan zou hebben weet ik niet. ALS de lijst al geen hoax was.

Soy yo | 09-12-10 | 02:07

@caudillo | 09-12-10 | 01:48 ,
wat ben je toch ook een natte wind.

vander F | 09-12-10 | 02:07

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:04
Die mensen kun je vertellen dat ze nu mss even in de kou staan, maar anders de rest van hun leven. Wat heb je liever.

Soy yo | 09-12-10 | 02:05

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:56
Het helpt die hufters van MasterCard of Visa eraan te herinneren dat zij alleen maar een doorgeefluik zijn en verder hun smoel moeten houden en zich niet te bemoeien hebben met geldstromen.

Bovendien heb je ook nog een volgnummer nodig en dat stond er niet bij, voorzover ik zag. 't Geeft alleen maar aan dat je binnen bent. Dan tref je die kloothommels waar je ze kunt raken en dat zijn hun klanten. Zo doen de vakbonden dat al jaren met spoorwegstakingen etc. en allemaal erg lullig, maar meer ook niet.

Heads or Tails | 09-12-10 | 02:05

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 02:04

@Soy yo | 09-12-10 | 02:02
De mensen die met de bus naar huis willen en nu in de kou staan?

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 02:04

Laten we bidden.. God zou deze ophef nooit gewild hebben.

Natte Harrie | 09-12-10 | 02:03

caudillo | 09-12-10 | 01:48
Ik zie het bushokje uit jouw verhaal als het vrije internet en vrijheid van meningsuiting. Het bushokje wordt door de busmaatschappij in opdracht van de staat weggehaald, dit is niet in het belang van de burger. Payback probeert met alle macht het bushokje weer terug te zetten, in de tijd dat zij daarmee bezig zijn kun jij niet bij dat bushokje, nee. Maar who cares.

Soy yo | 09-12-10 | 02:02

Heads or Tails | 09-12-10 | 01:58

Je hebt ook een punt. Wat is het leven toch mooi.

pius | 09-12-10 | 02:00

@pius | 09-12-10 | 01:59
Geen idee. Zag iets dergelijks voorbijkomen op de twitters.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:59

@Parsons | 09-12-10 | 01:57
Mag ik hopen.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:59

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:56

Is dat gebeurd? En waar kan ik die vinden dan;)

pius | 09-12-10 | 01:59

caudillo | 09-12-10 | 01:48
Wat een gelul allemaal, vreselijk.

Je zou eens wat van die leaks moeten lezen. Trouwens, wat rot het een financiële instelling of een klant paranoide, schizofreen of gewoon misdadig is of niet? Geen zak nee. Men doet zaken met de grootste massamoordenaars op aarde en jij zit te zeiken over een 'narcist'.

Godbewaarmezeg. Zou er bijna woedend om worden, maar gelukkig ben ik kei-Zen.

Heads or Tails | 09-12-10 | 01:58

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:57

Dus gisteravond waren er ddos attacks op de servers van GS, SP en PN?

neemjemoederindemali | 09-12-10 | 01:57

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:56

@Parsons | 09-12-10 | 01:53
Maar wat is het nut van het online zetten van creditcardgegevens van mensen in deze?

Hoe helpt dat de VVM?

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:56

@Parsons | 09-12-10 | 01:50
Dat komt ook grotendeels door Chrome als webbrowser, maak me er ook vaak schuldig aan.

atm0s | 09-12-10 | 01:54

Ik zou operation payback willen vragen om astro-tv niet te vergeten. Voor het geval het commissariaat van de media dit onverhoopt over het hoofd heeft gezien.

pius | 09-12-10 | 01:53

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:53

@pius | 09-12-10 | 01:51
Eensch.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:53

caudillo | 09-12-10 | 01:48

U heeft een punt. En de passie druipt eraf. kudo's dus.

pius | 09-12-10 | 01:51

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:50

@Parsons | 09-12-10 | 00:29
Goh. Bij mij is het precies andersom. Ik neeg eerst meer naar held, maar dat is snel aan het veranderen. Wat een enge, megalomane narcist is die vent.
-
En ik ben diep, diep verontwaardigd over het cybervandalisme waar zovelen hier enthousiast over zijn. Klokkenluiders steunen is oké, maar slopen niet.
-
Als een stelletje klootzakken een bushokje vernielen omdat ze zat en stoned en nutteloos zijn, dan baal ik daarvan omdat ik in de regen moet wachten. (Bij wijze van spreken dan, hè; ik ga nooit met de bus.)
Maar als ik in de regen moet staan omdat een stelletje IDEALISTISCHE klootzakken bushokjes vernielt in verband met een verschil van mening met de busmaatschappij, dan word ik nog veel kwaaier. En het zal me dan ook worst wezen waar die twist over gaat. Misschien is die busmaatschappij wel heel verkeerd bezig; die vorm van protest is nooit gerechtvaardigd.
-
Om van miljoenen mensen het betalingsverkeer te verstoren, omdat je bedrijven kwalijk neemt dat ze een paranoïde Zweed niet als klant willen hebben. Dat is godverdomme pas echt onverantwoordelijk. En of die Zweed ontzettend goed bezig was (omstreden punt, overigens) doet er geen zak toe.
Ik vind dit nog erger dan het ecoterrorisme van Greenpeace!
Net zo erg als het geprotesteer van krakers, die met keien en molotovcocktails tegen het o-zo-onrechtvaardige gezag protesteren. Terwijl zij het doodnormaal vinden om andermans huis te mollen.
Net zo LAF ook als krakers, lekker anoniem. Stelletje pubers! Godverdomme!
Doet ook denken aan andere vormen van geweld. Als je tegen homo's bent, kun je ook gewoon hun huis in brand steken. Gewoon, omdat het kan! Kijk dat huis eens lekker fikken. Dat zal ze leren zich tegen de wetten van Allah te keren!
Doet zelfs denken aan die Mohammedanen die dansten en zongen van vreugde na 9/11. Fijn zeg, Visa down! Halladijee.
-
Maar wat me nog het meeste verontrust, is dat dit blijkbaar inderdaad kan. Ik ben blij dat ik niet internetbankier en altijd een paar duizend euro cash in huis heb. Ik kom de kerst wel door. En ik heb ook genoeg te lezen zonder nog meer boeken op e-bay te kopen. Amazon doet het trouwens nog, geloof ik.
-
Repulse, die soms heel verstandige dingen zegt, roept hitsig en hijgerig "Fire fire fire!"
What's next? Zelfmoordterrorisme?
-
Ik kan maar beter ophouden met reaguren, want ik ben echt woedend. Woe-dend.

caudillo | 09-12-10 | 01:48

@ Parsons | 09-12-10 | 01:46
Het het kost ook nog eens zero.

verraad van links | 09-12-10 | 01:47

Twitter is hier fucked up.

Dankjewel, kloodtzakken!

Had nog gewaarschuwd...

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:47

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:46

Parsons | 09-12-10 | 01:42
Nope.

Soy yo | 09-12-10 | 01:46

@pius | 09-12-10 | 01:44
Ook die kudtMaya moeten maar wachten totdat Art MA is.

Daarna vind ik alles best.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:46

En mijn cavia ook.

verraad van links | 09-12-10 | 01:46

Nou, dan ben ik ook maar benieuwd.

verraad van links | 09-12-10 | 01:46

Soy yo | 09-12-10 | 01:37
Parsons | 09-12-10 | 01:37
Ik ben benieuwd.

Rammstein | 09-12-10 | 01:45

Parsons | 09-12-10 | 01:44

thanx. ben benieuwd.

pius | 09-12-10 | 01:45

@ Parsons | 09-12-10 | 01:42
Daar stroomt toch ook joods bloed doorheen?

verraad van links | 09-12-10 | 01:44

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:42

Tuurlijk. 2012 it is. En waarom ook niet.

pius | 09-12-10 | 01:44

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:44

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:42

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:42

@pius | 09-12-10 | 01:41
Krijgen die verrekte Maya toch nog gelijk.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:42

Overigens wens ik dat armoedige pand van PowNed en GS een bunkerbuster toe.

verraad van links | 09-12-10 | 01:41

Parsons | 09-12-10 | 01:38

Secret of oz, geintje toch ? En bang is een groot woord. Maar ik verwacht mondiale omwentelingen in catastrofale gedaantes. Dat is geen kopje thee.

pius | 09-12-10 | 01:41

operationn.tk/
Voor het naaktgeslacht.

Heads or Tails | 09-12-10 | 01:40

@ Parsons | 09-12-10 | 01:37
De Joden?

verraad van links | 09-12-10 | 01:39

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:38

Rammstein | 09-12-10 | 01:29
Wat het precies gaat betekenen is onduidelijk, maar dat er nu wat in gang gezet wordt is wel duidelijk.
In Spanje zegt iemand:
twitter.com/RiotCinema/statuses/126626...
oftewel, ieder levend wezen zou nu operation payback moeten volgen, omdat het deel van je geschiedenis uitmaakt.
Of het zo heftig zal zijn weet ik niet, maar het zou kunnen.

Soy yo | 09-12-10 | 01:37

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:37

Parsons | 09-12-10 | 01:30

Heb van de week voorgesteld om Money as debt te gaan kijken op de instelling. omdat als je in de normatieve branche zit het niet onlogisch is als je weet voor wie en waarom je eigenlijk normeert. Je had ze moeten zien kijken#hetishopeloos

pius | 09-12-10 | 01:35

Parsons | 09-12-10 | 01:30

Het schept wederom een precedent. Ben benieuwd waar dit heengaat allemaal. De klote ben ik bang.

pius | 09-12-10 | 01:33

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:27
Toedels.

Jackanders | 09-12-10 | 01:32

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:30

Is mijn kachel soms ook gehackt of zo?
*rilt*

verraad van links | 09-12-10 | 01:29

Parsons | 09-12-10 | 01:20
Ik ben hier, maar overzie de gevolgen nog niet. Denk ik.

Rammstein | 09-12-10 | 01:29

@De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:27
Trap niet in Tell Sellreclames.

Maar dromen mag altijd natuurlijk.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:29

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:27

Truste!

pius | 09-12-10 | 01:28

Het word tijd dat het communismissariaat van de media zich eens met Astro-tv gaat bezighouden.

Vraag: wie in de familie houd er van schaken?
Antwoord: mijn kleinzoon.

Zegt genoeg me dunkt..

pius | 09-12-10 | 01:27

@ Art
Dank voor je behulpzaamheid. Ik ga eens een nachtje dromen over welke heerlijke gerechten ik kan maken met de MB (guacamole). Kewl.
@ Pius
Nu is het je appelboor, straks is het je kruimella. Beware of so-called friends.
Goede voortzetting en good night.
*out gaat*

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:27

koerbagh ® | 09-12-10 | 01:20

Plantage middenlaan?

pius | 09-12-10 | 01:25

Ik ben er ook bij, maar ik heb wel wat anders aan mijn hoofd.

verraad van links | 09-12-10 | 01:23

Parsons | 09-12-10 | 01:20

Wij zijn erbij. Het begint pas#ookserieusis

pius | 09-12-10 | 01:21

Hee, is pius weer vrij? Nou... dat wordt soep brengen op de Plantage Middenlaan.

koerbagh ® | 09-12-10 | 01:20

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:20

@ Jackanders | 09-12-10 | 01:14
Sorry Jack, wil graag het laatste woord hebben.
Goedmakertje voor jou, dan:
www.google.nl/imgres?imgurl=http://www...
Deze mag mee naar het stulpje wat je voor me had uitgekozen.

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:19

@De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:16
LOL. Als ik zo'n ding zou hebben, dan mocht je die zeker lenen.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:19

Parsons | 09-12-10 | 01:12
Vraag me ook bij alles altijd het Cui bono? af.

Visa en Mastercard en ook Twitter moeten haast wel opdracht hebben gekregen tot hun acties. Terecht dat die zooi wordt platgelegd. 't Zijn goffurdomme alleen maar doorgeefluiken, laat ze opflikkeren.

't Worden nog leuke tijden, ik zweer het je.

/mezcal/zie je wel weer

Heads or Tails | 09-12-10 | 01:17

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:11

Dat schijnt. Het werkt ook tegen het commissariaat van de media trouwens. ik heb er nooit last van in ieder geval.

pius | 09-12-10 | 01:17

@ pius | 09-12-10 | 01:09
Ja? En wat moet ik nu dan?
Met mijn ananasschiller aan de slag of zo?
Wtf.
Van je vrienden moet je het hebben.
Art, mag ik jouw Magic Bullet (=keukenvoorwerp, heus) dan lenen?

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:16

@ vander F | 09-12-10 | 01:13
Inderdaad, man, wat was het gedurende die banperiode rustig zeg.

verraad van links | 09-12-10 | 01:16

@pius | 09-12-10 | 01:14
Kan me zo voorstellen dat je dan nog wel een appeltje met 'em te schillen hebt, ja.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:16

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:12

Als ik hem niet eerder terug heb word het kwaad kersen eten.

pius | 09-12-10 | 01:14

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:00
Ik ben er helemaal klaar mee GooierT.
En een heel voetbalstadion heb ik nog nooit ge-allesbrand, dus dat antwoord moet ik je schuldig blijven.

Jackanders | 09-12-10 | 01:14

verraad van links | 09-12-10 | 01:12

Sorry. Heb gespaard.

pius | 09-12-10 | 01:14

@verraad van links | 09-12-10 | 01:12 ,
en dan nog wel in de bescheiden-modus,
d'r ingeramd door Joris.

vander F | 09-12-10 | 01:13

titsme | 09-12-10 | 01:05

Jazeker. Ik heb nog chocoladeletters liggen. Een stuk of zes. Die moeten ze dan in de juiste volgorde opeten.

pius | 09-12-10 | 01:12

@pius | 09-12-10 | 01:10
Dat ding zie je dus pas weer in de pruimentijd.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:12

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:12

Godallemachtig, wat is die pius weer aanwezig zeg.

verraad van links | 09-12-10 | 01:12

*nog een paar enen en nullen onder hak vermorzelt*

vander F | 09-12-10 | 01:11

@ pius | 09-12-10 | 01:07
Als bij het betreden van een Griffodorp de koude rillingen over je rug lopen, je jeuk krijgt en tevens de neiging om de confrontatie met dergelijke relifanaten uit de weg te gaan op komt zetten, dan is er sprake van normale klachten.
Ziltzoute gevoelens.
Wellicht een bijweking van de melleril?

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:11

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:10

Het is zuur ja.

pius | 09-12-10 | 01:10

@pius | 09-12-10 | 01:09
Wat een druif.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:10


De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:06

Niet meer. Die heb ik uitgeleend aan de vriendin van een vriend van mij en die is hem onlangs gepeerd.

pius | 09-12-10 | 01:09

@LGND | 09-12-10 | 01:08
Ha-ha ontopic!

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:09

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:06
LOL. *plopt na deceptie*

titsme | 09-12-10 | 01:09

Dan is deze Wiki waarin staat dat GS al jaren overgenomen is door TMG zeker ook niet waar? nl.wikipedia.org/wiki/Telegraaf_Media_...

Of is het soms leuk bedoeld door Pritt om de verschillen tussen twee bedrijven die aan het lijntje van TMG hangen zodanig uit te vergroten, dat het net lijkt of die commissie daarom langs komt? TMG zit volgens mij gewoon twee vuisten diep in beiden.

LGND | 09-12-10 | 01:08

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:06

Ben laatst in Goederede geweest. Kreeg een beetje een ziltzout gevoel. Is dat normaal?

pius | 09-12-10 | 01:07

@De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:06
None taken.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:07

@ titsme | 09-12-10 | 01:05
Ik zoek nog een appelboor.
Heb jij die, Pius?

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:06

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:06

@ Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:04
Maak me zelf ook schuldig aan inwoning in een dergelijk k-durp.
No offense.

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:06

pius | 09-12-10 | 01:04
Ghehe, ver(r)assend weer. Is er iets in de keuken dat je nog kunt presenteren aan je medereaguurders zonder het gevoel te hebben dat je jezelf tekort doet?

titsme | 09-12-10 | 01:05

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:05

@De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:03
Geen idee, kijk het ook niet.

Kneuterdorpen ftw!

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:04

titsme | 09-12-10 | 01:03

Dat zou ik wel willen. Maar die heb ik zelf al opgevreten. Slecht voor de lijn dat narcisme.

pius | 09-12-10 | 01:04

Parsons | 09-12-10 | 00:57
Al zou er maar een tiende van waar zijn, dan is dat al voldoende reden om Wikileaks in alle opzichten te steunen.

Naast alle andere shit die al naar buiten is gekomen.

Heads or Tails | 09-12-10 | 01:03

@ Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:00
LOL
Sommigen gaan er prat op dat ze uit de grote stad komen, anderen zijn dik tevreden in hun kneuterdorphabitat.
Daar had ik het over.
Grappig. Kijk VoH niet (kijk eigenlijk niets bij gebrek aan tv-ontvangst). Is hij nog deelnemer?

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:03

pius | 09-12-10 | 01:01
Ik weet dat het een wat onbaatzuchtige daad voor een narcist is, maar nu je toch naar de keuken gaat... breng even de welbekende vlammuhtjus mee.

titsme | 09-12-10 | 01:03

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:00

Schande en Roflol tegelijk!

pius | 09-12-10 | 01:02

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:02

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 01:01

titsme | 09-12-10 | 00:59

Dat ze daar de logica niet van inzien irriteert me nog het meest.

*roken gaat*

pius | 09-12-10 | 01:01

Soy yo | 09-12-10 | 00:59
Gnagna, niet slim, maar wel leuk... Gewoon, omdat het kan!

repulse | 09-12-10 | 01:01

@ Jackanders | 09-12-10 | 00:57
Hahaha, leuk!
Nou, ben je nou weer klaar met beledigen, dan?
Flauwe grol die je d'r bent.
Kan een voetbalstadion ook in de allesbrander, denk je?

De Gooise Matras | 09-12-10 | 01:00

@De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:55
Trouwens ook een flinke opluchting voor de mannelijke reaguurders, dat laatste. Gok ik zo.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 01:00

pius | 09-12-10 | 00:43
Lol. 'Ik sta hier gvd te roken, weet je wel hoe ongezond het voor me is als ik daarbij ook nog eens meerook?!'

titsme | 09-12-10 | 00:59

repulse | 09-12-10 | 00:54
Mss minder slim om je eigen communicatiemiddel uit te schakelen.

Soy yo | 09-12-10 | 00:59

@De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:55
Nou, gelukkig hebben we er geen.

En hij doet echt mee aan The Voice of Holland. Ik moet soms zelfs een traantje wegpinken vanwege zo'n succesvol voorbeeld van geslaagde integratie.

Al komt hij niet echt uit het dorp, maar uit één van de twee lelijke aanhangels die zichzelf ook dorp mogen noemen.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:58

repulse | 09-12-10 | 00:51
LOL, 't zou tijd worden. Stelletje zeikerTs.

Heads or Tails | 09-12-10 | 00:57

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 00:57

@ Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:48
The voice of Albania, of wat?
Mijn dorp is kleiner dan dat van jou en onze C1000 heeft een daklozenkrantverkoper.
Size doesn't matter. Dus.

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:55

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:51 We gaan het zien, je hebt de teerling nu geworpen. het kan alleen nog maar tegenvallen. Want wat jij humoristisch en snel van geest vind zijn daar heb ik andere ideeën over.

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:53

@pius | 09-12-10 | 00:52
Vind het best te pruimen verder, rooibos.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:53

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:50

Pfff. Gelukkig. Moest ik me bijna tot ongenuanceerdheid gaan verlagen. The horror.

pius | 09-12-10 | 00:52

Parsons | 09-12-10 | 00:50

Ja, ken je de geschiedenis?

reppert | 09-12-10 | 00:51

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:45
Die jonge vent is zeer taalvaardig. Kan enorm goed goed in elkaar zittende verhalen schrijven. Humoristisch en snel van geest. Ik kan hem jullie aanraden. Mijn nichtje, ach, zij is natuurlijk leuk om mee te babbelen.

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:51

Parsons | 09-12-10 | 00:48

Niet zo serieus. Dat was ik ook niet;)

pius | 09-12-10 | 00:51

@pius | 09-12-10 | 00:49
Neen. Dat niet.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:50

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 00:50

Parsons | 09-12-10 | 00:45
Als ik iedere keer dat jij een post plaatste daadwerkelijk zou huilen, zou ik een dehydratatie ondervinden waar ze in Haïti nog een puntje aan kunnen zuigen :P

titsme | 09-12-10 | 00:49

@ Jackanders | 09-12-10 | 00:43
Oké. Geïncasseerd. Auto plus kachel kun je afleveren op een nader te bepalen adres, want, je mag me nog een laatste keer beledigen in ruil voor een huis. Deal?

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:49

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:47

Schande. Toch geen rooibos?

pius | 09-12-10 | 00:49

Anon Operation har laget ny bruker og er nå her: @Anon_Operationn - nå med 2 n'er altså.

U zegt het maar.

Heads or Tails | 09-12-10 | 00:48

@Parsons | 09-12-10 | 00:10
FTI De zoekmasjiën is vernieuwt, al kan het tot 3 uur duren voordat het zichtbaar wordt, even cache legen kan ook natuurlijk.

atm0s | 09-12-10 | 00:48

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 00:48

@De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:46
Nee, daar is het dorp te klein voor.

En onze Roma-muzikanten (ofja, het is geen kamper, geen idee of het Roma is) doen mee aan The Voice.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:48

@deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:37
Vrienden als in "meer oudererijperevrouwen"?
*in handen wrijft*

necrosis | 09-12-10 | 00:48

Parsons | 09-12-10 | 00:42
Ik hou niet van peop aan de ventilator, buiten het feit, dat het verdomd lastig is om omhoog te peopen, geeft het een verschrikkelijke rotzooi, die ook weer opgeruimd moet worden...
Beter was het geweest als het niet zo ver was gekomen. Wikileaks had zowiezo geen gezicht nodig. Nu is er een martelaar gecreerd van een narcistische lampelul met een pikkie zo klein dat zijn condoom er af pletterT

repulse | 09-12-10 | 00:48

@pius | 09-12-10 | 00:46
Ik heb alleen thee ;)

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:47

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:45

LOL. Zo vilein.

pius | 09-12-10 | 00:47

@ Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:42
Hebben ze bij jouw C1000 ook daklozenkrantverkopers of Roma-muzikanten?

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:46

Shit, wilde net een Swedish Suck machine bestellen.. Credit Card geblokkeerd.. grrr..

Crematorium-de-Asbak | 09-12-10 | 00:46

Parsons | 09-12-10 | 00:41
Er zijn nogal wat mensen, niet de meest onbetekenende, die hem dood willen. Denk dat hij nu wel op redelijk veilige plek zit. Dat hij zich heeft aangegeven lijkt mij dan ook verstandig.

Voor de zaak maakt het niet uit. LOL @ nieuwe Twitternick, dubbel-n aan slot. twitter.com/#!/search/anon_operationn

Heads or Tails | 09-12-10 | 00:46

Parsons | 09-12-10 | 00:43

Wat zullen die Amerikanen nu balen dat ze internet ooit aan het volk gegeven hebben :)

reppert | 09-12-10 | 00:46

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:42

LOL. Zet de koffie maar klaar;-)

pius | 09-12-10 | 00:46

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 00:45

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:37 We zullen ze wel meteen herkennen ben ik bang.

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:45

@ pius | 09-12-10 | 00:40
High zijn wordt de hype van 2011.
Geloof mij.
*aandelen Novartis Pharma kopen gaat*

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:44

pius | 09-12-10 | 00:42
Nee, mijn nichtje komt hier en ook een jonge vent.

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:44

Parsons | 09-12-10 | 00:42

Je bent aan het draaien amice. Maar ik ben er blij mee:-)

pius | 09-12-10 | 00:44

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:37
Fik joe!
;)

Jackanders | 09-12-10 | 00:43

titsme | 09-12-10 | 00:36

Het idee alleen al. Sinds ik Narcist ben geworden mag niemand meer roken bij mij in de keuken. Behalve ik natuurlijk.

pius | 09-12-10 | 00:43

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 00:43

@Parsons | 09-12-10 | 00:41
Dat is een feidt.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:43

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 00:42

@De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:40
Uh-huh.

Boven woon ik zo'n 75 meter van die winkel vandaan.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:42

Parsons | 09-12-10 | 00:40
De 'a' zit ook zo ontzettend dicht bij de 'e'. Die dikke vingers komen zeker door het eelt, vanwege al die posts :P

titsme | 09-12-10 | 00:42

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:37

Dat is de vergrijzing waar ik het al over had.

pius | 09-12-10 | 00:42

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 00:41

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:38

Snelheid is zeau 2009. Net zoals Red Bull trouwens.

pius | 09-12-10 | 00:40

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 00:40

@ Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:31
C1000?
Natuurlijk. Art loves.
LOL

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:40

@ pius | 09-12-10 | 00:33
Red Bull vandaag de dag?
No hurries, gelukkig.
Je weet het, we zijn allebei snel. Not. Hahaha!

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:38

@ Jackanders | 09-12-10 | 00:29
Nou, geef mij 'm dan maar, die allesbrander.
Je mag me best vaker beledigen in ruil voor goederen. Ik zoek nog een hybride auto. Met winterbanden. ;)

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:37

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:33

No hurry' s hoor.

pius | 09-12-10 | 00:37

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:28
Ik heb trouwens een paar nieuwe reaguurders geronseld voor GS. Binnenkort komen er een paar vrienden bij.

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:37

pius | 09-12-10 | 00:34
Het laatste was een narcist wenst is zichzelf verAssen me dunkt :P

titsme | 09-12-10 | 00:36

repulse | 09-12-10 | 00:33
Amen.

Soy yo | 09-12-10 | 00:35

titsme | 09-12-10 | 00:33

Narcisme is zo lekker overzichtelijk. Geen verassingen. Just me.

pius | 09-12-10 | 00:34

@ pius | 09-12-10 | 00:29
Ik weet wel zeker dat 'ie nog bij mij ligt...
Beetje moeilijk overgooien, die meelballen.
Ik ga er eens wat op bedenken.
*ritalin fijnprakt en door appelthee heen strooit voor het bereiken van een staat van opperste concentratie*
Nee, zonder gekheid, ik weet dat het mijn beurt is en ga er snel werk van maken.

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:33

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:28

Ik drink geen thee meer. Dat is beter voor de beeldvorming.

pius | 09-12-10 | 00:33

Parsons | 09-12-10 | 00:29

Ik vind het nog steeds een rare vent maar hij staat voor iets waar ik voor 120% achter sta, en wat er nu gebeurdt kan dus niet. Dan kunnen wij ook hier elkaar niet meer afzeiken.

reppert | 09-12-10 | 00:33

pius | 09-12-10 | 00:31
Tsja, beter dan mijn borderline-truien met een overdadige veelheid aan kleurschakeringen.

titsme | 09-12-10 | 00:33

Parsons | 09-12-10 | 00:29
assange is en blijft een hufter, wikileaks een grote fout, maar...
Wat er nu gebeurt om ze het zwijgen op te leggen is een grote inbreuk op de vrijheid van informatie stromen. ieder bedrijf wat actief zichzelf laat gebruiken om wikileaks en/of assange het zwijgen op te leggen, moet zwaar onder vuur worden genomen.
Fire,fire,fire!!!!!

repulse | 09-12-10 | 00:33

Wel van mijn groene mint thee afblijven he Pritt.

PaarseHaas | 09-12-10 | 00:31

@De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:31
Gelukkig wel.

Maar nee, het is geweaun zo'n zakje van de c1000.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:31

titsme | 09-12-10 | 00:23

Dat heb ik ook ooit gehad. Maar ik wou mijn grenzen verleggen dus narcisme past mij beter. Als een Italiaans maatpak zou ik zeggen.

pius | 09-12-10 | 00:31

@Parsons | 09-12-10 | 00:29
Stekelenburg is een held. Asssange doet een aardige poging.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:30

Parsons | 09-12-10 | 00:29
En als je nou ook nog kritisch kijkt naar de manier waarop zijn naam geschreven wordt ben je helemaal geloofwaardig.

titsme | 09-12-10 | 00:30

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:23

Ik heb even gezocht maar ik kan hem niet vinden. Dat rijst de vraag of hij nog bij jou ligt;)

pius | 09-12-10 | 00:29

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 00:29

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:24
LOL, hier ga ik me niet meer onderuit lullen ben ik bang.

*Allesbrander uitpist*

Jackanders | 09-12-10 | 00:29

@ pius | 09-12-10 | 00:16
Hmmm? Valeriaan-lavendelthee?

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:28

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:25 Zeg, het is 2010 hoor, sla je kalender eens 25 jaar om.

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:28

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 00:27

@De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:25
Net nog een paar mokken van die Turkse appelthee op. Niet te veel suiker.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:27

There are some things Wikileaks can't do. For everything else, there's Operation Payback. #Wikileaks #DDoS #Mastercard #imgayforwikileaks

Veel MC-nummers met vervaldata liggen al op straat (en zullen al wel door MC zijn geblokkeerd).

Heads or Tails | 09-12-10 | 00:27

@ Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:15
Hahaha, ik wíst het!

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:25

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:18
Oh ja, de creditkaartaffaire. Ik heb nooit veel begrepen van die dingen. Als je geen geld heb heb je dat met een creditkaart toch ook niet? Waarom gebruik je dan niet gewoon je bankpas?

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:25

@ Jackanders | 09-12-10 | 00:20
LOL, charming, een matrasje 'flauwe grol' noemen, hahaha!

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:24

@ pius | 09-12-10 | 00:21
Voor het gewenste comateuzetoestand-effect?
Gaaf.
Heb je ook meelballen, trouwens?
*schaamt zich diep*

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:23

pius | 09-12-10 | 00:20
Ghehe. Het is de ultieme blijk van zelfopoffering om mij niet met uzelf op te zadelen :-) Hulde. Overigens heb ik borderline extralarge en kan ik u morgen smeken om contact, bij wijze van.

titsme | 09-12-10 | 00:23

titsme | 09-12-10 | 00:21 Dat is erg, heel erg.

*deelneemt in je verdriet er over*

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:23

@ zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:13
De kachel kan natuurlijk ook onder de douche gezet worden.
#turksstoombad

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:21

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:15

Die ga ik ff van de doelgroep jatten morgen. Je hoort van mij. Het is wel raadzaam om heel veel te zuipen voordat je ze neemt trouwens.

pius | 09-12-10 | 00:21

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:18
Het is een intens dom mens met tergend stupide vraagstellingen. En ze schrijft 'sowieso' als 'zo wie zo'.

titsme | 09-12-10 | 00:21

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:16
Hij is flauw, ik weet 't, pleur (jij niet, mijn flauwe grol) maar in de allesbrander.

Jackanders | 09-12-10 | 00:20

titsme | 09-12-10 | 00:07

Geplempt is geplempt. En als rechtgeaard narcist zijn sociale restricties mij vreemd. Verder heb ik ballen zo groot als Jupiter. De enige reden dat ik geen gebruik van de optie zal maken is dat je mijn beste vriend bent. En het zo vriendelijk vraagt natuurlijk;)

pius | 09-12-10 | 00:20

@ Parsons
Welke mening was je nou al dan niet voorzichtig aan het bijstellen?

Soy yo | 09-12-10 | 00:18

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:17 Lees dan die f*cking draad helemaal in plaats van alleen je eigen f*cking tegels. Je lijkt Juriste wel.

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:18

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:09
Sorry, heb het niet helemaal gevolgd maar wat kan u niet meer kopen?

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:17

@ Jackanders | 09-12-10 | 00:14
Hahaha, LOL!
Zo scherp had ik 'm nog niet voor me gezien...

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:16

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 00:16

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:15

Dat werkt zelfs bij mij!

pius | 09-12-10 | 00:16

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:14 Als we nou eens op jacht gingen en die beestjes allemaal doodschoten? Dan staan ze niet meer op het punt van uitsterven. Toch?

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:16

@De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:14
Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 20:14

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:15

@ pius | 09-12-10 | 00:07
Doe mij es effe wat van dat spul dan.
Ruilen tegen Ritalin?

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:15

geurtje | 08-12-10 | 23:52
Zoen voor de nacht, lieffert (ik herhaal jou maar even, de hele tijd mezelf herhalen wordt wat voorspelbaar...).

Heads or Tails | 09-12-10 | 00:15

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:12

Dat klopt. Maar soms voel ik me zo oud en ik ben nogal empatisch aangelegd.

pius | 09-12-10 | 00:15

@ Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:07
Oké, ik gun jouw je pleziertje. *zucht*
Had je die groene thee en die kruidentheekorrels al gespot op de koelkast, trouwens?

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:14

Rammstein | 09-12-10 | 00:11
Doe er dan eens wat aan!

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:14

@deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:13
Dat laatste allicht. Art wordt een voorbeeld voor andere ouderen.

Ik ga laten zien hoe het wél moet. #drion

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:14

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:11

En van de bijwerkingen van nuance kunnen conflicterende signalen zijn. in dat geval is het niet raadzaam melleril te gebruiken. Het zou een en nader kunnen verergeren. Probeer eens Lithium of zo.

pius | 09-12-10 | 00:13

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:12 Je moet het wel zo heet stoken dat je de ramen open kunt zetten natuurlijk, ventilatie is heel belangrijk.

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:13

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:06
Als u zelf oud bent gaat u uzelf dan ook haten of wordt u een andere oudere?

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:13

Parsons | 09-12-10 | 00:10
Ach, ik heb m'n momenten...

Heads or Tails | 09-12-10 | 00:12

@ pius | 09-12-10 | 00:10
Zo oud ben je nog helegaar niet!

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:12

Soy yo | 09-12-10 | 00:09
Hier ook nog één.
twitter.com/#!/cableleaks

Tijd voor een full blown attack op Twitter.

*Morgen zich waarschijnlijk ook vervelen doet*

Heads or Tails | 09-12-10 | 00:12

@ zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:08
Lekker voor binnenshuis.
Heb je geen geld voor gewone gordijnen en zijn ijzeren gordijnen te zwaar, dan is het rookgordijn altijd nog een creatieve oplossing voor glurende buren.
Nog nooit bedacht dat grafstenen zo multifunctioneel kunnen zijn, trouwens.
#steengrillen met de *kuch* feestdagen *kuch* (rook ingeademd)

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:12

@pius | 09-12-10 | 00:10
Moet ik de nuance nu wel of niet aan jou overlaten?

Aaaargh, conflicterende signalen!

*Melleril achterover slaan doet*

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:11

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:08
Dat staan ze toch al jaren ?

Rammstein | 09-12-10 | 00:11

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:00

Niet zo hardvochtig Art. De meeste oude mensen is nogal overdreven. Er zijn heel veel leuke oude mensen. En over een paar jaar nog veel meer!

pius | 09-12-10 | 00:10

-weggejorist-

Parsons | 09-12-10 | 00:10

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:08 Schei uit mens, morgen lopen er allemaal verdwaasde en ontheemde mensen rond met wallen onder de ogen gelijk aan Weensie. Kunnen niks meer kopen en ze kunnen er ook niet over twitteren.

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:09

AntiSoof | 09-12-10 | 00:05

Goedenavond mijn waarde. Het is me gewoon overkomen;)

pius | 09-12-10 | 00:09

Nu zal twitter wel de lul zijn... Lachen man, dood aan dat gedrocht ;)

Dekkz0r | 09-12-10 | 00:08

Rammstein | 09-12-10 | 00:03
Ja. De tijger staat op het punt van uitsterven en de olifant ook. Daar zouden we het in Nederland eens over moeten hebben. Vind ik toevallig nou eens echt belangrijk nieuws.

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:08

titsme | 09-12-10 | 00:07
Arghh! GebiedT. Toch dat foutje, zo zie je maar, zelfs de beste lieden overkomt het.

titsme | 09-12-10 | 00:08

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:06 Grafstenen kun je gewoon goed heet stoken, fungeren als warmte accu's. Vuurtje van autobanden en oude motorolie er onder en stoken maar.

zeg maar jansen | 09-12-10 | 00:08

titsme | 09-12-10 | 00:03
Fantàstisch !

Rammstein | 09-12-10 | 00:08

Allemaal aan de prozac

adri6254 | 09-12-10 | 00:08

pius | 09-12-10 | 00:05
Dat wel ja, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat ik die eigenlijk eens plempte omwille van Rammstein. Je moet wel een heel goed excuus hebben om zonder ballen en gleuf daarheen te mailen :P

titsme | 09-12-10 | 00:07

Anon is van Twitter geflikkerd.

Hold up!
Sorry, the profile you are trying to view has been suspended.

Heads or Tails | 09-12-10 | 00:07

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:03

Het brengt je in een aangenaam onthechte staat. Ik kan het niet anders verwoorden.

pius | 09-12-10 | 00:07

@De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:05
Jahaa, maar gun Art zijn pleziertje ;)

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:07

lion@night | 09-12-10 | 00:05
Of is het een scheet in a orkaan ?

Rammstein | 09-12-10 | 00:07

@ Jackanders | 09-12-10 | 00:02
Goedverdoemme man. Heb jij zo'n ding?

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:06

@deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:04
Kijk, ook geen greintje zelfreflectie.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:06

@pius | 08-12-10 | 23:39
Dat ik dít nog eens mocht meemaken!

AntiSoof | 09-12-10 | 00:05

@ Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:56
Ik geloof niet dat ik elitair geneuzel per definitie koppel aan leeftijd. Eerder aan een diep weggestopt laag gevoel van eigenwaarde.
Overcompenseren, noemen we dat.
Is (leef)tijdsloos.

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:05

titsme | 09-12-10 | 00:00

Goed idee. Ik kom wel een keer poetsen. Prima nederigheidsoefening. Is die meel van u nog steeds operationeel?

pius | 09-12-10 | 00:05

@Rammstein | 09-12-10 | 00:00
zie link Parsons 23:59.
In het oog van de orkaan is het altijd rustig.
;)

lion@night | 09-12-10 | 00:05

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:00
Hoezo?

deoudererijperevrouw | 09-12-10 | 00:04

Soy yo | 09-12-10 | 00:01
Oké dan. Verder nog iets gebeurd ?

Rammstein | 09-12-10 | 00:03

@pius | 09-12-10 | 00:02
Zo zijn wij hier.

Beleefd en welopgevoed.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:03

@ pius | 08-12-10 | 23:59
LOL
Hippe naam, klinkt wel lekker mellow. Melleril.
Slaap je daar lekker op, word je er blij van, of houdt het de onlustgevoelens in toom?

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:03

Rammstein | 09-12-10 | 00:00
Je zou kunnen overwegen eens buiten te kijken.

titsme | 09-12-10 | 00:03

Opklinklinks naar pica's op GS werken niet helemaal bij mij...

b0z | 09-12-10 | 00:02

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:55
Ik val niet graag in herhaling, maar: Alles, dus ook grafstenen.

Jackanders | 09-12-10 | 00:02

@Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 23:59
Doe eens wachten met die oorlog totdat Art MA is.

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:02

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:41

Het was me een waar genoegen. En ik meen het nog ook. Leuke beleefde en welopgevoede gassies. Ik zou er bijna van gaan janken.

pius | 09-12-10 | 00:02

@ Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 23:56
Ja, of men die kan branden in een allesbrander.
Weet jij dat, toevallig?

De Gooise Matras | 09-12-10 | 00:01

Rammstein | 09-12-10 | 00:00
Bij dezen. ;)

Soy yo | 09-12-10 | 00:01

@deoudererijperevrouw | 08-12-10 | 23:59
De meeste oude mensen moeten zich weldegelijk schamen. Volgevreten profiteurs met hun wangedrag en hun gezeur.

Een last voor de maatschappij!

Art Vandelay Ultor | 09-12-10 | 00:00

pius | 08-12-10 | 23:56
Mattie, ik houd je die ontnuchterende spiegHel voor, weet toch. Een Beppie voor de vaat is overigens ook geen overbodige luxe aan de P. Kerklaan, foto van de koelkast nog eens nader beschouwend.

titsme | 09-12-10 | 00:00

Is de wereld vergaan en zo ja, waarom weet ik dat niet ?

Rammstein | 09-12-10 | 00:00

@art, het is oorlog... Wikileaks had voorspeld dat er 2 banken zouden gaan omvallen, Zie hier Mastercard en Visa gaan helemaal plat

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 23:59

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:56
Dat schijnen veel mensen niet te beseffen maar iedereen wordt oud. En als je dan oud bent hoef je je daar niet voor te schamen. Nee, zeker niet want jij hebt het gehaald en die anderen worstelen nog met hun leven.

deoudererijperevrouw | 08-12-10 | 23:59

@ lion@night | 08-12-10 | 23:48
LOL
Je weet het, de eventuele stroomvoorziening is niet al te betrouwbaar bij deze weersomstandigheden.
Maar de tip is goed.
Beter is het om een synthetische drugs-laboratorium te beginnen.
Anti-vries [check]
Batterijen [check]
members.multimania.nl/notevenonce/expe...

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:59

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 23:59

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:42

Melleril dit keer. Prozac is zeau 2008.

pius | 08-12-10 | 23:59

@Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:56
Rijst?!

The fuck gebeurt hier? *helemaal van slag na de wederopstanding van Ajax is*

Rijst...

*plop*

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:58

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:42
Tegenwoordig heten die arbeiders 'werknemers', of nog weer anders.
In feite zijn het gewoon loonslaven of lijfeigenen, meer niet. Je kunt de benaming wel veranderen, maar het fenomeen blijft hetzelfde - je mag als arbeider je bek houden als je baas je om vijf over half negen schoffeert omdat je te laat op het werk bent. Zoals je tegen een hond praat die niet luistert.

Zoveel is er niet veranderd hoor. Ja, ze hebben meer vakantie. Die tijd verspillen ze, dat weet ook iedereen. Zij noemen het 'ontspanning'. Iets stompzinnigers is nauwelijks denkbaar.

Voor mij hoef je het dus niet voor die troep op te nemen. The problem with the working class is that they just don't want to work - enfin, zoiets van Wilde.

Heads or Tails | 08-12-10 | 23:58

@Heads or Tails | 08-12-10 | 23:51
autoloze zondagen vind ik complete onzin.
Openbaar vervoer rijdt er ook nauwelijks op zondag, dan maar allemaal thuis blijven zitten en gedwongen kerkelijke zang of moskee geschreeuw op de tv kijken?

Rekening rijden lijkt mij niet de oplossing. Gooi dan de benzineprijzen omhoog, maar dan wel de wegenbelasting en BPM afschaffen. Ook dan betaalt degene die veel rijdt. Krijg je weer het gezeur van grensgevallen, maar het merendeel van het verkeer rijdt in de randstad die echt niet even naar België of Duitsland rijden om te tanken. Deze optie scheelt miljarden aan investeringen en onderhoud van het systeem.

lion@night | 08-12-10 | 23:58

repulse | 08-12-10 | 23:56 Zit jouw pincode er ook tussen?

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:57

Parsons | 08-12-10 | 23:55
Je hebt geen leven?

titsme | 08-12-10 | 23:56

titsme | 08-12-10 | 23:51

Tuurlijk ben ik een narcist. En ik weet het ook. Vandaar ook mijn transformatie. Ik moet mijn ego afleggen en dat is voorwaar een monumentale taak. Maar je moet ergens beginnen. En voor de rest ben ik het natuurlijk volledig met je eens. je bent een soort vervangend geweten voor mij bij gebrek aan een eigen setje. Daar ben ik je eeuwig dankbaar voor maat.

pius | 08-12-10 | 23:56

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:55
Crem schiet wakker, "grafstenen" ?

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 23:56

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:54
Oudere, rijpere dames moeten hun plek kennen. Elitair geneuzel van die mensen ben ik beu.

Dat krijg je als je vaak met het OV rijst.

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:56

Redbull? Bah bah vies

WeesFatsoenlijk | 08-12-10 | 23:56

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 23:55

@ Jackanders | 08-12-10 | 23:53
Grafstenen?

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:55

@ Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:49
Hypes zijn zóó 2010. *gaap*
Waar heb je het in hemelsnaam over met de oudere rijpe dame?
ieuw.

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:54

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:53
Alles.

Jackanders | 08-12-10 | 23:53

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:49
Mèt of zonder ijzeren gordijntje?

Jackanders | 08-12-10 | 23:53

@ Jackanders | 08-12-10 | 23:48
En over-datum-blikvoer? Brandt dat ook in een allesbrander?
*aangelegde noodvoedselvoorraad uit 1990 weggooien wilt*

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:53

geurtje | 08-12-10 | 23:43

Nu u het zegt. Ik dacht dat het van het stenen gooien naar de politie kwam.

pius | 08-12-10 | 23:53

@deoudererijperevrouw | 08-12-10 | 23:51
Meisjes niet nee.

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:52

@Heads or Tails | 08-12-10 | 23:39
je zal het vast wel ergens aan hebben verdiend. de wereld barst immers van rechtvaardigheid uit z'n voegen.
en qua je verzoekplaatje: als ik het kon, dan deed ik het. maar het is hier verdomme geen acrobatenonderduikersadres!
drover dromen kan natuurlijk altijd. dus BoZ: nuke jij the world as we know it nog even verder plat, doe ik iets der onschuldigen. *nacht

geurtje | 08-12-10 | 23:52

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:48
Voor lekproblemen heb je tegenwoordig lapjes met een plastic onderlaagje. Maar urinoirs zijn toch mannelijke pisbakken? Daar gaan meisjes niet op.

deoudererijperevrouw | 08-12-10 | 23:51

pius | 08-12-10 | 23:46
Ik vind je gewoon een narcist, sorry. Ik zeg in alle bescheidenheid dat ik daarover kan oordelen op basis van wat ik lees. Neem een voorbeeld aan mij, zo geweldig en toch zo gewoon gebleven. Overigens moet ik bekennen dat ik, goede vriend zijnde, geen enkele keer 'free pius' heb geroepen toen je straf had. Ik vond het zeer terecht en ik hoop dat je je conform de regels gaat gedragen.

titsme | 08-12-10 | 23:51

lion@night | 08-12-10 | 23:39
Makkelijk te financieren door te stoppen met multiculonzin. Als er *braakbraak* maar de politieke wil is.

Tijdens de oliecrises in de jaren 70 waren er ook autoloze zondagen. Hoe moeilijk is het om autoloze dagen in te voeren met alleen permissie voor degenen die op die dag euro 200 betalen om op de snelweg te rijden, ik noem maar een bedrag?

Ja, dan wordt rijden weer iets voor de rijken. Goede zaak natuurlijk, auto's onder de 50K horen in de Noordzee thuis. Opdonderen met die troep. Dat die apen maar thuis met een VNC of wat ook gaan inloggen op kantoor. Hoeven ze ook die vernederende stropdas niet om, het walgelijkste kledingstuk dat er bestaat. Ik heb er goddank geen één - ik dwaal af.


Heads or Tails | 08-12-10 | 23:51

repulse | 08-12-10 | 23:47

Haha, thanx. ik heb net nieuwe gekocht. Als gegoten joh;)

harry pikkel | 08-12-10 | 23:48

kijk daar kan ik wat mee;)

pius | 08-12-10 | 23:50

@ zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:46
Oké. Jij wint.
Maarrrr
Ik woon niet zo heel ontzettend ver van een kerncentrale vandaan. #dichtbijdebron

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:50

vander F | 08-12-10 | 23:48
En dan de VS en de rest van de wereld er nog bij.

Soy yo | 08-12-10 | 23:50

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:47
Niet meedoen aan een hype is helemaal ok.

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:49

Jackanders | 08-12-10 | 23:48 In Rusland hebben ze nog een ijzeren kacheltje nodig. #mailtje

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:49

Alle verschillen ten spijt:
Er is maar 1 Joris.

ristretto | 08-12-10 | 23:48

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:46
een wietplantage beginnen kan ook.
Elektriciteit kun je clandestien aftappen door even een verlengkabel over die bovenleiding te gooien waar je naast woont. ;)
Dan moeten er alleen niet te veel NSB'ers in dat durp wonen die je mogelijkerwijs dwars kunnen liggen.

lion@night | 08-12-10 | 23:48

@deoudererijperevrouw | 08-12-10 | 23:47
Ik mag hopen dat ze naar het dichtstbijzijnde afvoerputje rennen als ze lekken.

Je wilt zeggen van niet? Gatver. Ransapen.

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:48

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:44
Alles brandt in een allesbrander, zelfs water.
Mocht het niet zo zijn, op hoge poten terugbrengen dat ding.

Jackanders | 08-12-10 | 23:48

pius | 08-12-10 | 23:46
Ach, dat zijn we allemaal. Alleen weet de een het wat beter te camoufleren dan de ander.

harry pikkel | 08-12-10 | 23:48

@Soy yo | 08-12-10 | 23:42 ,

'In de EU gebeuren jaarlijks 23 miljard betalingen met betaalkaarten (samen goed voor een bedrag van 1 350 miljard EUR).' (2007)
europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do...

Zit je al gauw op een 3,7 miljard pleuries per dag of zo.

vander F | 08-12-10 | 23:48

@ Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:42
Dat duurt nog wel even. Liever wacht ik op de 'limited allround-2012-Spring-edition'.

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:47

Verdomme bert, zie je nou wat je met pius hebt gedaan? lul..
@pius | 08-12-10 | 23:39
welkom terug geitenwollensok.

repulse | 08-12-10 | 23:47

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:44
Toch niet in urinoirs? Gewoon op de wc.

deoudererijperevrouw | 08-12-10 | 23:47

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:44 Ik heb een houtkachel. En een bos.

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:46

titsme | 08-12-10 | 23:41

Ik word niet erg vrolijk als ik door mijn beste vriend met narcist word aangesproken. Dat vind ik niet kies en daar hou ik niet van en daar kan ik niets mee. Ik hoop dat je dat begrijpt en inziet dat je verkeerd bezig bent. Dan hebben we er allebei wat aan.

pius | 08-12-10 | 23:46

@ lion@night | 08-12-10 | 23:41
Ik claim gewoon mijn eigen stuk akker en ga er alvast preventief maïs op verbouwen.
*visionair is*

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:46

@ zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:40
Ik denk dat ik een allesbrander neem.
Scheelt weer gas en zo.
Brandt ook heel goed winterbanden, heb ik me laten vertellen. En plastic.
Scheelt de plastic-ophaaldienst weer een paar ritjes (Co2, weg ermee).

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:44

pius | 08-12-10 | 23:39
lol.

Jackanders | 08-12-10 | 23:44

@deoudererijperevrouw | 08-12-10 | 23:42
Wel als ze lekken.

Oudere, rijpere vrouwen hebben dat nog wel eens heb ik gelezen.

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:44

@pius | 08-12-10 | 23:39
jezus! en de stigmata, heb je die ook? laat me je handen zien, dan weet ik het zeker.

geurtje | 08-12-10 | 23:43

@pius | 08-12-10 | 23:39
Waar en hoe kunnen wij U aanbidden?
Btw Wat kunt Uwe heiligheid ons bieden buiten enge ziektes?

bennietboosmaar verd | 08-12-10 | 23:43

Heads or Tails | 08-12-10 | 23:41 Arbeiders zijn gewend aan onbetrouwbaarheid, ze hebben immers werkgevers. Die Berini is nog best betrouwbaar te noemen.

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:42

Meisjes wateren zo wie zo niet af in urinoirs laat staan dat ze het willen.

deoudererijperevrouw | 08-12-10 | 23:42

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:40
Herfstbanden worden de nieuwe hype. Weet het zeker.

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:42

@zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:33
ik rij geen winterbanden, driften is kewl!

lion@night | 08-12-10 | 23:42

@ pius | 08-12-10 | 23:39
Heb je weer Prozacjes gestolen van je cliëntèle?

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:42

@pius | 08-12-10 | 23:39 ,
ik ken dat soort fases in het leven,
moet je even door, daarna wordt het weer gewoon leuk.

vander F | 08-12-10 | 23:41

@pius | 08-12-10 | 23:39
Je bezoek aan mijn geweldige dorp heeft je zeker het licht laten zien?

Zeer inspirerende omgeving.

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:41

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:32
LOL!
genoeg akkervelden in die regio daar.
Gewoon tijdens 'happy hour' wat winterpenen uit de grond trekken.
;)

lion@night | 08-12-10 | 23:41

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:31
Fuck man, merken als 'Berini' was ik helemaal vergeten. Ik herinner me vaag nog het plofgeluid van die dingen, en de notoire onbetrouwbaarheid.

Heads or Tails | 08-12-10 | 23:41

pius | 08-12-10 | 23:39
Je zou eens moeten tellen hoe vaak je het woordje 'ik' gebruikt. Word je eng van. O, wb narcist.

titsme | 08-12-10 | 23:41

@ Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:34
Natuurlijk.
Het is de perfecte tijd voor een verandering van werkplek. F*ck de vaste contracten, onzekerheid willen we! En hybride auto's! Mét winterbanden. Yeah!

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:40

Boeiend! Not.

peeppeep | 08-12-10 | 23:40

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:38 Compensatieplantjes? Boompje of zo?

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:40

@Heads or Tails | 08-12-10 | 23:30
misschien heb je gelijk.
Maar het systeem aanleggen gaat miljarden kosten. Dit soort projecten kan de overheid niet meer aan zoals is gebleken uit de laatste grote infrastructurele projecten.

lion@night | 08-12-10 | 23:39

geurtje | 08-12-10 | 23:30
Zit wel met m'n luie reet in een veel te duur vakantiehuisje, als wij praten. Met Turks stoombad, waar ik natuurlijk niet in ga zitten want ik heb een tyfushekel aan gesodemieter met warm en koud water.
Dat ene, uitverkoren kipje - wil je dat wel een kusje geven?

Anon_Operation Operation Payback
CURRENT TARGET: WWW.VISA.COM :: WEAPONS bit.ly/e6iR3X ::: SET YOUR LOIC TO --> irc.anonops.net & FIRE FIRE FIRE!!! #WIKILEAKS #DDOS

Heads or Tails | 08-12-10 | 23:39

De laatste tijd heb ik eens goed nagedacht over mijn leven. En vastgesteld dat het zo niet verder kon. Ik ben mezelf verloren in deze consumoetschappij met een overdaad aan prikkels en een tekort aan werkelijke betekenis. Waar is de spiritiualiteit gebleven vroeg ik mij af. Het leven is zoveel meer als broodroosters kopen als realiseerde ik mij.


Mede daarom ben ik een holistische Marxist-Leninist met hindoeistische trekken geworden waardoor ik ook onmiddelijk gestopt ben met het eten van vlees , juist , ik ben vegetarier geworden. Verder heb ik inmiddels mijn huis verlaten voor dat van de overbuurman - het stond al een tijdje leeg - en heb dat gekraakt.
Nu alleen nog mijn haar laten groeien, stoppen met tandenpoetsen en een uitkering aanvragen en ik kan de wereld weer in. Dan kan mijn wedergeboorte ook concreet vorm krijgen en kan de mensheid gaan profiteren van mijn revelaties

Ik vraag en hoop dat u terdege rekening houd met mijn transformatie aangezien dit misschien enige verwarring kan opleveren in de communicatie maar heb er alle vertrouwen in dat u mij dit proces zult gunnen. En uiteindelijk hoop ik u te winnen voor mijn Retorica in Rosso. Het bevalt mij in ieder geval prima tot zover.


pius | 08-12-10 | 23:39

@ zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:36
Naast dat ik minder ga eten ga ik ook wel minder ademen om het te compenseren.
Nog andere oordelen?

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:38

@zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:29
Ik kan er zwaar geïrriteerd over raken.
Het Koningshuis vangt miljoenen aan uitkeringen, en dan mogen onkostenposten als onderhoud aan die boot nog worden gedeclareerd ook.
Schande!

lion@night | 08-12-10 | 23:38

@ Heads or Tails | 08-12-10 | 23:30
Met die afstanden die ik rij dank ik de hemel op mijn blote knietjes dat het nog niet is ingevoerd.
Liever de lusten dan de lasten.

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:38

@geurtje | 08-12-10 | 23:33 |,
ik zie het al he-le-maal zitten #ZwarteRomantiek

vander F | 08-12-10 | 23:38

@zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:36
Boeiend.

We moeten alleen minder olie gaan slurpen zodat we fundamentalistische zandapen niet blijven sponsoren.

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:37

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:34 Zie je wel, winterbanden zijn slecht. Ze veroorzaken een hogere co² uitstoot.

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:36

@ zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:33
Geen idee.
Mijn tank gaat wel sneller leeg.
Hmm. Opvallend.
*winterbanden op Marktplaats verkopen gaat dan maar*

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:34

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:33
Andere werkgever? Hehe.

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:34

@ Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:30
Voor de aanschaf van een hybridebak ben ik niet zozeer afhankelijk van haatbaarden, maar eerder van mijn bankrekening.
Mijn werkgever wilde mij helaas niet supporten in jouw lumineuze idee.
Heb je nog andere ideeën?

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:33

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 23:33

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:32 Winterbanden, hebben die niet een grotere rolweerstand waardoor het brandstofverbruik toeneemt?

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:33

@vander F | 08-12-10 | 23:25
ik denk: we gaan ondergronds! onderduiken wordt het helemaal in 2011. en misschien met de kerst al.

geurtje | 08-12-10 | 23:33

@Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:30
Doe eens eens goed taalregels toepassen, lul

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:32

@ zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:23
Die heb ik in alle soorten en maten.
Maar heb (dankzij al dat gezanik hier en oh wat ben ik er blij mee!) net een rib uit mijn lijf betaald voor een set winterbanden.
Dacht je dat ik dan nu opeens met het oléoléOV ga reizen?
Alles voor niets geweest. Mooi niet.
Ik eet wel wat minder deze winter.

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:32

Heads or Tails | 08-12-10 | 23:30 Zo is dat, en dat werk, daar gaan ze maar op de fiets naar toe. Of op een Berini.

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:31

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 23:30

@Heads or Tails | 08-12-10 | 23:19
hartje, dit zijn ook serieuze tijden. u bent helemaal trendy, dus.
al het pluimvee goedlegs, als vanouds.
het scharrelt soms 's middags nog daar waar het niet gaan kan. maar weet zo'n kipje veel.

geurtje | 08-12-10 | 23:30

@zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:28
En toch rijdt je veel meer kilometers op een liter.

#minderafhankelijkvanhaatbaarden

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:30

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:22
Dat rekeningrijden had allang ingevoerd moeten worden. Er is gewoon schaarste, dus dan moet er betaald worden.
Opgesodemieterd met al die paupers op de snelwegen, klaar is Kees. Wil je geen rekeningrijden, dan krijg je het wel voor je kiezen met de brandstofprijzen - dat zal sowieso gebeuren.

Dom socialistisch gewauwel ook, dat elke arbeider een auto zou moeten hebben. Ze moeten gewoon werken en hun bek houden, klaar.

Zo, dat is ook weer duidelijk.

Heads or Tails | 08-12-10 | 23:30

lion@night | 08-12-10 | 23:28 En het onderhoud van het bootje betalen we apart want wordt uitgevoerd door de marine.

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:29

bep38 | 08-12-10 | 23:27
Hoe bedoel je?

titsme | 08-12-10 | 23:28

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:23 Een hybride zuipt als een ketellapper als je er mee buiten de stad rijdt. Tot 45 km/u is het wel te doen, op de snelweg draait ie gewoon op benzine die er dan in rap tempo doorheen gaat.

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:28

@zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:25
Inderdaad,
zij wordt direct gekort op de AOW.
Maar die Sissi poppenkast mag villa's aanschaffen in duistere Afrikaanse regimes, een verroeste berenboot blijven varen (excl kosten onderhoud, die zijn te declareren), een poniepark Slagharen in de achtertuin en bovendien nog een gouden koets die 1x per jaar wordt gebruikt.
Man man man... en dat voor bijna 100 miljoen.

lion@night | 08-12-10 | 23:28

boontje komt om zijn loontje

bep38 | 08-12-10 | 23:27

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:22
de benzineprijs gaat nog wel omhoog.
De Shell bestuurders willen uiteraard nog wel hun bonus binnen halen.
#hufters.

lion@night | 08-12-10 | 23:26

@geurtje | 08-12-10 | 23:21 | Reageer+,
1 van de kenmerken van een Totalitaire SStaat is het ontbreken van de prive sfeer,
fascisten en communisten (Noord Korea) zijn collectivisten,
privé en individu zijn op z'n minst verdacht, men dient zich te tonen in het volle tl-licht van het collectief.

Dus wat denk je?

vander F | 08-12-10 | 23:25

lion@night | 08-12-10 | 23:23 En die uitkering is hoog hoor, miljoenen strijken ze op. En maar bijverdienen in onroerend goed, dat zou een andere bijstandsoma eens moeten doen.

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:25

@ lion@night | 08-12-10 | 23:21
Thanx.
Het gaat de goede kant op, als we Branson mogen geloven.

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:24

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:22 Toch maar een OV chipper dan? Heb je al een muts en wantjes?

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:23

Tsjonge jonge jonge, dat het CvdM 'banden met' vermoedt, van PowNed en Geenstijl, en dan met de Telegraag! Nota Bene een gerenommeerd dagblad dat zich onderscheit door stijl en klasse!

'T is toch ècht triest.

Toch maar goed bewaren dat bewijsmateriaal qua toiletten, asbakken en dergelijke, Pritt!

Is er trouwens, op gezag van het CvdM, al DNA-materiaal bepaald uit de aangetroffen urine, respectievelijk die sigarettenpeuken terzake? Om het tegendeel van wat jij beweert te bewijzen en daarmee justitieel Nederland weer een tijdje zoet te houden omdat die niks beters hebben te doen (proest)? Je weet namelijk maar nooit wat het serieuze smaldeel van Nederland gaat doen om te voorkomen dat Nederland een vrolijke bende wordt.

Jaap Cuperus | 08-12-10 | 23:23

@zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:21
daarom zeg ik; opheffen dat instituut.
Het zijn verkapte uitkeringstrekkers voor eigen weelde.

lion@night | 08-12-10 | 23:23

Ga dan geweaun hybride rijden.

#minderafhankelijkvanhaatbaarden

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 23:23

@ lion@night | 08-12-10 | 23:18
In ieder geval beter voor het gemoed. En beter voor de portemonnees.
Tenzij de olieprijs verviervoudigt.
Dat is funest.

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:22

LOL @ JeeKaa de J. bij Pauwel en Wauwel die uitlegt dat hij niet altijd een eerlijk antwoord kan geven op elke vraag. Ongelooflijk wat een niveau van onze minister van Financien.

Soy yo | 08-12-10 | 23:22

Valt er nog niet ergens een server plat te leggen,
ik krijg er zin an,
meer en meer.

vander F | 08-12-10 | 23:21

@Parsons | 08-12-10 | 23:14
ut is rete interessant allemaal. kennis is macht? of kennis is stennis.
hoe gaat internet dit overleven? wie is de overheid? moet ik m'n privacy eigenlijk wel zo gemakkelijk opgeven? zal ik geld in een sok stoppen?
is dit echt nieuw of is er een geschiedenis om van te leren?

geurtje | 08-12-10 | 23:21

lion@night | 08-12-10 | 23:18 Bea geeft nooit iets terug, zelfs wanneer het er op lijkt dat er belasting betaald moet worden is er wel een omweg waardoor dat niet hoeft.
#kanaaleilanden

zeg maar jansen | 08-12-10 | 23:21

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:13
Verdwijnt in de algemene middelen, dus is voor de Marokkanen zeg maar.
En mensen als Vogelaar en die hele godvergeten ambtenarij in NL.

Heads or Tails | 08-12-10 | 23:21

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:17
$84 of daaromtrent.
'
Truste allen, ik ben morgenochtend de veroorzaker van de verkeerschaos. Om half zeven vanuit Arnhem naar Spijkenisse met een veel te klein huurauto'tje.
***glibbert vast richting bed***

dosis | 08-12-10 | 23:20

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:17 | Reageer+,
iets van $88 voor een ruw vaatje,
knap aan de prijs.

vander F | 08-12-10 | 23:20

Wat voor progje promoten ze op Powned?
( Ben geen Wizzkid)
Wat doet het?

bennietboosmaar verd | 08-12-10 | 23:19

geurtje | 08-12-10 | 23:12
Ik hou wel van anarchie. Aangeharkte tuintjes, die hebben de mensen thuis ook.

Daarbij vind ik dat Wikileaks-gebeuren erg aardig. Inmiddels 21.000 volgers op TwitterT.

Sorry nog dat ik zo serieus ben. Was ik maar een Amish-piepul - zucht. Alles goed met het pluimvee?

Heads or Tails | 08-12-10 | 23:19

@dosis | 08-12-10 | 23:15
Nee,
Bea is niet van het volk.
Het Koningshuis in Nederland voelt zich werkelijk ver verheven boven het Nederlandse volk en handelt en acteert daar ook naar.
Ze zouden een voorbeeld moeten nemen aan het Spaanse Koninghuis, daar heb ik nog wel sympathie voor.
Maar het Koningshuis hier in NL, daar heb ik geen enkel respect voor. Des te eerder het wordt opgeheven (nutteloos instituut), des te beter voor het land.

lion@night | 08-12-10 | 23:18

@ lion@night | 08-12-10 | 23:10
In dit Oord Der Aller Oorden €1,50 /euro95.
Gvd.
Hoe duur is een vat à çe moment?

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:17

@Parsons | 08-12-10 | 22:49,
bijzondere dure grap kan ik je verzekeren,
this hurts.

*symbolisch meeknokt en een ouwe HD in de vuurkorf flikkert*

vander F | 08-12-10 | 23:16

lion@night | 08-12-10 | 23:13
Ja, en de Koningin kan als grootaandeelhouder een flinke korting bedingen voor haar onderdanen. Maar gaat zij dat doen, denk je?

dosis | 08-12-10 | 23:15

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 23:14

Ik heb zo'n vermoeden dat er een hoop nerds met ongewassen haren, nerdbrillen en dies meer een orgastisch genot ervaren. #jebehoortuiteindelijktochtoteengroepjecybercriminelen

titsme | 08-12-10 | 23:14

@Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 23:09
ik zou zeggen een wat vergevorderde aftakelend Peter Rrrrr de Vries.
'Oh...... Peterrrrrrr...'

lion@night | 08-12-10 | 23:14

@ Heads or Tails | 08-12-10 | 23:07
Dank voor de uitleg, heb me deze week te vaak afgevraagd wat nou maakt dat die prijs in zo'n rap tempo omhoog vliegt.
Als men in DH nou nog significant zinnige bestemmingen zou hebben voor de gecashte poet, dan kon ik er nog begrip voor opbrengen.
*vreest misinvesteringen in onzinprojecten* *what's new*

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:13

@Heads or Tails | 08-12-10 | 23:07
Eens, maar frapant genoeg volgt vrijwel altijd na stijgende benzineprijzen een goede winst bij Shell.
Shell kan ook de prijzen eens naar beneden bijstellen na 'woekerwinsten'.

lion@night | 08-12-10 | 23:13

@Heads or Tails | 08-12-10 | 23:05
het is robin hood all over again. met de ontmaskering de amerikanen: het zijn eigenlijk chinezen!

geurtje | 08-12-10 | 23:12

Lame: comic sans op powned koelkast

LaChouffe | 08-12-10 | 23:12

dosis | 08-12-10 | 23:07
Ga natuurlijk niet echt shoppen, allemaal ironie veel te strafbaar allemaal..

seven | 08-12-10 | 23:11

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:07
stond vandaag bij de Tango, €1,53 /euro95
Ik dacht, WTF?
Volgens Branson kunnen we nog wat stijging verwachten;
www.nu.nl/economie/2394849/olieprijs-k...

lion@night | 08-12-10 | 23:11

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:07
stond vandaag bij de Tango, €1,53 /euro95
Ik dacht, WTF?
Volgens Branson kunnen we nog wat stijging verwachten;
www.nu.nl/economie/2394849/olieprijs-k...

lion@night | 08-12-10 | 23:10

Parsons | 08-12-10 | 23:08
Kan ook, weet ik niet.
Ik was ook al niet zo happig om een complete eend te plempen.

dosis | 08-12-10 | 23:10

@lion@night | 08-12-10 | 23:05
Grote LOL Met wie ligt Bea daar in bed..??

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 23:09

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 23:08

@ lion@night | 08-12-10 | 23:05
LOL!

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:07

De Gooise Matras | 08-12-10 | 22:52
Van de kostprijs bestaat 70% uit staatsheffingen (accijnzen, btw en andere shit). Bij de huidige prijs van 1,50 koop je dus een liter voor 30% ofwel 0,45 euro.

De rest verdwijnt in Den Haag. Dat je 't effe weet.

*Fucking retards*

Heads or Tails | 08-12-10 | 23:07

Het enige verband is dat de websites onder hetzelfde IP adres zitten. Maar dat zegt niks.

Ikweetni | 08-12-10 | 23:07

seven | 08-12-10 | 23:05
Was dat nou wel of 'niet okee'?

dosis | 08-12-10 | 23:07

@Heads or Tails | 08-12-10 | 23:05
al gezien welke software Operation Payback gebruikt voor de twittfeed?
'DestroyTwitter'
nuf said
;)

lion@night | 08-12-10 | 23:07

@ lion@night | 08-12-10 | 23:03
Echt schandalig. Binnen een week tijd 6 ct per liter erbij.
Zou het koningshuis alvast anticiperen op de op hande zijnde eis van het volk om te stoppen met de financiering ervan?

De Gooise Matras | 08-12-10 | 23:07

seven | 08-12-10 | 23:05
Have fun;)

dosis | 08-12-10 | 23:06

@dosis
Ah, ik zie het.
-Out to shop-

seven | 08-12-10 | 23:05

lion@night | 08-12-10 | 23:02
Me too. 't Zijn leuke dingen.

Overigens ben ik van mening dat Twitter van de aardbodem moet verdwijnen - dit terzijde.

Heads or Tails | 08-12-10 | 23:05

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 22:52
LOL!
Over enkele maanden worden we weer verwittigd van een 'goede winst' bij Shell.
Maar nee, dat staat helemaal los van de benzineprijs.
Yeah, right!

lion@night | 08-12-10 | 23:03

@Heads or Tails | 08-12-10 | 22:59
het gaat inderdaad verdomd snel die teller.
Heb me ook aangemeld, toch interessante materie.

lion@night | 08-12-10 | 23:02

Cyber battle BREAKS OUT.. CNN Extra..

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 23:00

Rustig rustig, ik zal visa en mastercard zo weer goed zetten, wilde gewoon even laten zien dat ik met Assange sympathiseer, that's all.

titsme | 08-12-10 | 23:00

Parsons | 08-12-10 | 22:26
lion@night | 08-12-10 | 22:31

Dank. Probeer via via in te loggen, lukt niet altijd.
Organisatie van J.A. mag wat mij betreft direct worden ontmanteld.
Het gelul van misbruik en verkrachting lijkt me onzin, wordt tijd dat de V.S. posters gaat ophangen. Wanted: Death or Alive. Je kunt beter eerlijk zijn.
Ben overigens sinds het begin lid van Vodafone, geloof niet dat zij hier roaming contracten hebben afgesloten.

Ookmooi | 08-12-10 | 23:00

@ geurtje | 08-12-10 | 22:58
Hmmm.
Oké.
Iemand een 'hoe word ik een dienstbare moslima' voor mij te leen?

De Gooise Matras | 08-12-10 | 22:59

@Parsons | 08-12-10 | 22:49
geen bronvermelding in tweet, curieus.

lion@night | 08-12-10 | 22:59

De GS-redactie piest zoals afgesproken in eigen pot.
---
Maar wie moet hem schoonmaken, dat is de vraag...

da wizard | 08-12-10 | 22:59

Erratum: Past Paste

seven | 08-12-10 | 22:59

Maar heeft iemand begrepen waar die aanklacht tegen Assange over ging dan? Ik bedoel, 1 aanklacht vanwege onveilig seks hebben en 1 aanklacht vanwege veilige seks maar per ongeluk scheurde het condoom tijdens de daad. Is dit strafbaar? Waarom?
Welke man heeft dit scheuren tijdens de daad überhaupt door? Is toch per definitie per ongeluk dus waar ligt de schuld? Condoomfabrikant?).
Vragen, vragen, vragen.

Rest In Privacy | 08-12-10 | 22:59

dosis | 08-12-10 | 22:47
past het anders indirect, als jij het weet en het staat online is het vast al bekend en schrijven blogs / twweps met link erover.

seven | 08-12-10 | 22:58

@ bennietboosmaar verd | 08-12-10 | 22:56
LOL
En nu?
In elkaar gerost door haar loverboy?
Ingelijfd in het mannenbordeel voor mannen?
In de gracht gedonderd?
Of gewoon je CC afhandig gemaakt (onder het mom van: betaal je later, tog?)

De Gooise Matras | 08-12-10 | 22:58

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 22:52
trouw een arabier en tank voortaan je eigen huismerk.
prioriteiten stellen, daar gaat het om, gooise. dit zijn barre tijden.

geurtje | 08-12-10 | 22:58

Parsons | 08-12-10 | 22:54
Zesde of zevende twit van boven:
twitter.com/Billyspub

dosis | 08-12-10 | 22:57

Bakito | 08-12-10 | 22:37
Heb er wel een, een creditcard, omdat het soms handig is. Gebruik die shit vrijwel nooit. Betaal meestal in wapens, drugs, hoeren of cash.
Af en toe wil er wel eens een kameel door heen flippen, nou ja dan, als iemand het maar als wettig betaalmiddel aanvaardt.

Heads or Tails | 08-12-10 | 22:57

CoffeePatch | 08-12-10 | 22:52
Anonymous is een niet democratisch gekozen rechter in deze zaak. Een groep die voor eigen rechter speelt. Info openbaren is een, ddossen is gewoon illegaal. Nu haalt niet een gov maar een groep hackers sites down, geen verschil.

seven | 08-12-10 | 22:56

@De Gooise Matras | 08-12-10 | 22:55
Ja.... die hoer was niet blij !

bennietboosmaar verd | 08-12-10 | 22:56

@dosis | 08-12-10 | 22:47
link or it didn't happen...

jabier | 08-12-10 | 22:55

Iemand als een Visa-transactie trachten te volbrengen in het afgelopen uur?
Und?

De Gooise Matras | 08-12-10 | 22:55

@Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:54
Ga je pinnen?

bennietboosmaar verd | 08-12-10 | 22:55

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:51
Als je gisteren naar Cantona had geluisterd, was er niets aan de hand;)
***naar goedgevulde portemonnee kijkt***

dosis | 08-12-10 | 22:55

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 22:54

Crem gaat effe naar de avond winkel nu het nog kan om bier en chips inteslaan.. Dit word een leuke avond..

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:54

Ik begin hier een ouderwets 'power to the people' gevoel te krijgen. Interessante tijden.

harry pikkel | 08-12-10 | 22:53

@seven | 08-12-10 | 22:41
maar waar haal jij je levensvreugde nou vandaan, seventje? altijd maar peuren in andermans krochten...

geurtje | 08-12-10 | 22:53

@ Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:51
Geld wel, maar de schulden...
We moeten goud halen. Had jij nog ergens zo'n alchemistenboekje liggen?

De Gooise Matras | 08-12-10 | 22:53

seven | 08-12-10 | 22:48
Dat worden de argumenten van overheden om internet te gaan reguleren.

CoffeePatch | 08-12-10 | 22:52

@ geurtje | 08-12-10 | 22:51
Dat wordt het sowieso als die benzineprijs maar blijft stijgen.
Stelletje hufters.

De Gooise Matras | 08-12-10 | 22:52

@Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:39
dit wordt potverdomme linker dan de large hadron collider!
alle systemen plat. binnenkort de onvermijdelijke herwaardering van de fiets.

geurtje | 08-12-10 | 22:51

@Parsons | 08-12-10 | 22:49
Dadelijk zijn de banken aan de beurt en is iedereen zijn geld/schulden kwijt.. lol

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:51

Zijn onze IP adressen wel veilig voor rancuneuze veiligheidsdiensten Joris?

bennietboosmaar verd | 08-12-10 | 22:49

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 22:49

CoffeePatch | 08-12-10 | 22:47
En nu is je cc en foon gejat en je wilt online blokkeren?

seven | 08-12-10 | 22:48

Credit Card, iemand? Thanx.

dosis | 08-12-10 | 22:48

Wtf?
(self-edit)
Credit Crad info van Mastercard ligt op straat. heb een link onder ctrlV, maar mag vast niet;)

dosis | 08-12-10 | 22:47

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 22:47

Rokende servers sterven jonger.

CoffeePatch | 08-12-10 | 22:47

Prachtig, burgeroorlog in het digitale landschap met rokende servers tot aan de einder.

vander F | 08-12-10 | 22:43

Stelt niks voor heel dat Milan.

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 22:43

PowNed is het ideale massa-ontslag vehikel. GS kon hierdoor zonder ontslagvergoeding afscheid nemen van de helft van haar personeel (Rut, Fleischbaum) en kreeg er een vaste adverteerder en IT beheee/ contentklant voor terug. ;)
We wachten nog op de repo die de nog volop aanwezige fraude en legaal vollopen op het mediapark blootlegt. (Zo heeft bnn / 101.tv New Kids www.101.tv/page/1012009/video/ff7941b9... groot gemaakt, maar pakken de formatbedenkers nu bij comedycentral ea en in de bios het grote geld zonder dat de PO als incubator daar iets van ziet. In de Powned wervingsperiode was er een uitzending die deze tactiek al iets uitlichtte.

seven | 08-12-10 | 22:41

Master Card is blijkbaar nog wel lief?

vander F | 08-12-10 | 22:41

@Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:32
reken er maar op!

lion@night | 08-12-10 | 22:40

Oftopic: twitter.com/anon_operation
bijna 50 nieuwe followers Per seconde... Dit gaat snel,

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:39

Bakito | 08-12-10 | 22:37
Of met een bats op de bek. Voor de rest heb je gelijk.

Superior Bastard | 08-12-10 | 22:39

0-2, toch netjes.

Jackanders | 08-12-10 | 22:37

Heads or Tails | 08-12-10 | 22:34
Welnee. Boeren betalen met schapen, koeien of contant geld. Hooguit met eurocheques. Creditcards zijn voor patjepeeërs.

Bakito | 08-12-10 | 22:37

De 3e wereld (cyber-War) oorlog is uitgebroken... Dit gaat nog eens heel groot worden..

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:36

Haha jullie zijn net een stelletje pubers. En dit is positief bedoelt!

Damien0124 | 08-12-10 | 22:35

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:32
Kunnen we niet stemmen?

Bakito | 08-12-10 | 22:34

An error occurred while processing your request.
Reference #97.cbc084ce.1291843974.dc19d47

Wel lol ja met Visa. Heb dat altijd al iets voor boeren gevonden, zo'n Lidl-ding of zo.

Heads or Tails | 08-12-10 | 22:34

@Bakito | 08-12-10 | 22:31
Facebook gaat eraan ben ik bang voor...

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:32

@Ookmooi | 08-12-10 | 22:22
sluit je gsm aan op je laptop als modem, heb je ook toegang.
Tenzij je T-mobile hebt, dan ben je f*cked up.

lion@night | 08-12-10 | 22:31

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:28
Ik hoop dat Buienradar de volgende is.

Bakito | 08-12-10 | 22:31

Leuk dit Visa-gedoe. Verschaft ongeveer de zelfde warme gloed en voldoening als de live-beurskoersen kijken op een bloedrode dag;)
Tsja, dat leedvermaak, he. Dat is toch wel heel erg iets van deze tijd.

dosis | 08-12-10 | 22:30

Wat een kutverhaal.

*zich tot basics beperken doet*

Heads or Tails | 08-12-10 | 22:30

@Hijo del Sol | 08-12-10 | 22:20
amigo, ¿y que?
Alsof de VARA niet diep in Joop zit en de PvdA in de VARA.
Eén grote rode troep.

lion@night | 08-12-10 | 22:30

@lion@night | 08-12-10 | 22:26
en www.visa.com blijft nog wel even plat.. ben benieuwd naar de volgende.. dit is nog leuker dan live cnn en de maanlanding..

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:28

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 22:26

@Parsons | 08-12-10 | 22:04
nog steeds plat
;)

lion@night | 08-12-10 | 22:26

Parsons | 08-12-10 | 22:16
Ik zit buitengaats, heb beperkt internet en beperkt toegang tot nieuwsbronnen .
Assange weer vrij?

Ookmooi | 08-12-10 | 22:22

Citaat van Prof. Hoxha dd 02-02-2009:
.
Wat we nou moeten met publieke televisie? Het antwoord daarop is simpel: GELD!
.

Hijo del Sol | 08-12-10 | 22:22

Jakkiebah!
GS zit vuistdiep in alle media die er maar te vinden zijn.
De Telegraaf Media Groep is 1 grootte hoerensloep voor redacteuren, presentatoren en ander aanverwant gespuis....
Het begint al een een beetje op de Publieke Omroep te lijken, waarbij de NOS al jaren de hoerensloep is...
Tsja, je hoort mij niet klagen. Het was toch ook de bedoeling dat POWned erin ging om de hele reut van binnenuit op te blazen?!
Aldus, Hierbij het bewijs dat e.e.a. WEL zo is:
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/02/...
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/02/...

Hijo del Sol | 08-12-10 | 22:20

Parsons | 08-12-10 | 22:16
Zeer dom, en onmogelijk. Ook zonder dit soort kinderachtige acties van pukkelnerds. What has been published can not be unpublished. Op de interwebs dan.

Superior Bastard | 08-12-10 | 22:19

@Parsons | 08-12-10 | 22:18
Alleen als het spel stil ligt.

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 22:18

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 22:18

Om over de plugs en uitzendinggemistlinkjes naar pownews nog te zwijgen.

seven | 08-12-10 | 22:16

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 22:16

Ajax heeft er goed aan gedaan om Jol te ontslaan.

Bakito | 08-12-10 | 22:16

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 22:16

Suarez, toekomstig drager van de eere-penning in Goud van 020-keppeltje.
Broeva en Haro ook!

Ookmooi | 08-12-10 | 22:15

De zorgverzekeraar N | 08-12-10 | 22:11
Zo te horen heb je er al bijna drie uur op zitten. Truste he?

k-schaaf | 08-12-10 | 22:15

@Parsons | 08-12-10 | 22:11
Is onzin als het om voetbal gaat. Focus, concentratie!

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 22:12

Hey zo'n asbak heb ik ook!

Idontgiveafunk | 08-12-10 | 22:12

k-schaaf | 08-12-10 | 22:10
gaaf man die tekst!! *gaap*

De zorgverzekeraar N | 08-12-10 | 22:11

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 22:11

Oftopic.. En we hebben visa.com plat..

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 22:11

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 22:11

De gemiddelde Nederlander kijkt na zijn werk drie uur per dag tv en gaat dan slapen. 's Ochtends wordt hij weer wakker en vindt het vreemd dat het zo droevig gesteld is met de werreld. De gemiddelde Nederlander kijkt na zijn werk drie uur per dag tv en gaat dan slapen. 's Ochtends wordt hij weer wakker en vindt het vreemd dat het zo droevig gesteld is met de werreld.

k-schaaf | 08-12-10 | 22:10

@Parsons | 08-12-10 | 22:06
Kijk eens geweaun Ajax i.p.v. deze onzin verdoemme.

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 22:08

Parsons | 08-12-10 | 22:06
u heeft twitter?

De zorgverzekeraar N | 08-12-10 | 22:08

Parsons | 08-12-10 | 22:06
Je bent blij hè?

Superior Bastard | 08-12-10 | 22:08

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 22:07

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 22:06

Ik weet het niet hoor. Beiden hebben een voorkeur voor de zelfde kleur roze. Alhoewel, een van de twee heeft de lijkwade van Turijn als achtergrond en de ander houdt het liever simpel. Lastige kwestie. Ik kom er misschien nog wel een keer op terug.
*plop*

blinde kip | 08-12-10 | 22:05

@Parsons | 08-12-10 | 22:04
Tja, als Nieuwsuur gaat oproepen tot ddossen van Visa is het einde natuurlijk een beetje zoek....

jabier | 08-12-10 | 22:05

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 22:04

Ook het powned.tv sitebeheer was toch heel profi uitbesteed aan GS / Joris / newsmedia. Vele wegen leiden naar -Rome-, ehh GS

seven | 08-12-10 | 22:03

Heel gek, ik zie rechtsboven op de frontpage van GS iets wat lijkt op een PowNed nieuwsfeed naar ieuwtjes op Powned.tv, das vast niet graties.

seven | 08-12-10 | 22:00

Parsons | 08-12-10 | 21:53 nee dat snapt zelfs een kantonier maar het prog.loopt vast x op x

De zorgverzekeraar N | 08-12-10 | 21:58

Door dit soort absolute kut-items zal de bijdrage voor leden wel weer met minimaal 30% omhoog gaan volgend seizoen.
Nutteloos, niet ter zake en hopeloos.
Wel weer typisch GS, dat dan weer wel.
Onnodig kwetsend.
Het weergeven van die asbakken spiegelt jullie ziel.
Maar ik betaal wel weer hoor....
Naar de kloten gaan we toch wel.

bennietboosmaar verd | 08-12-10 | 21:57

Superior Bastard | 08-12-10 | 21:55
Och gut.

Bakito | 08-12-10 | 21:57

@ kevin026 | 08-12-10 | 21:41
Ik mag hopen dat ze die voor heel andere dingen gebruiken.

Willem VanDer Decken | 08-12-10 | 21:57

Bakito | 08-12-10 | 21:54
Sualbez heeft er ook al één.

Superior Bastard | 08-12-10 | 21:55

Superior Bastard | 08-12-10 | 21:52
Een zwaluw maakt geen zomer. Twee?

Bakito | 08-12-10 | 21:54

In die nicotinehoek zal het goed toeven zijn wanneer de wind uit het oosten komt. De urine-en strontsmog van Artis zal intens zijn.

Rest In Privacy | 08-12-10 | 21:54

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 21:53

Lol@ 2x geel voor een schwalbe. Strijdlustig..

Superior Bastard | 08-12-10 | 21:52

Allemaal prima, maar van wie is goedverdoemme die Zonnaturameuk op de NPO-Bosch?!?!1!

Tommygunner | 08-12-10 | 21:51

Parsons | 08-12-10 | 21:46
de laaste stap (via windows)

De zorgverzekeraar N | 08-12-10 | 21:50

Yes. Pinantie.

Bakito | 08-12-10 | 21:50

Parsons | 08-12-10 | 21:45
Pffff. Mijn computer is al zo traag.

Bakito | 08-12-10 | 21:49

@Parsons | 08-12-10 | 21:45
We hebben d'r weer zin an

jabier | 08-12-10 | 21:48

Duidelijk. En de binnenkort uitgebrachte TMG Leaks zullen dat beeld alleen maar bevestigen.

jabier | 08-12-10 | 21:47

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 21:46

Als dit met pica bewijs niet genoeg is dan weet ik het ook niet meer.. Je ziet toch duidelijk dat er verschil is.. of ben ik nu zo slim..

Crematorium-de-Asbak | 08-12-10 | 21:46

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 21:45

Parsons | 08-12-10 | 21:30
het lukt niet

De zorgverzekeraar N | 08-12-10 | 21:45

+1 voor dit artikel

naamloos23 | 08-12-10 | 21:42

Is Jojanneke wel plee juf voor beide toiletten?

kevin026 | 08-12-10 | 21:41

Nu kan het me persoonlijk geen ene reet boeien of jullie wel of niet verbonden zijn maar ik heb toch een vraagje;

Als jullie op geen enkele manier verbonden zijn, waarom werkt mijn GS account dan op powned?

Overigens ben ik van mening dat WNL verwoest moet worden!

El Rey | 08-12-10 | 21:34

Wist allang dat stijlozen en pownertjes telegraafpaaltjes waren,is geen nieuws dus.

stacaravan | 08-12-10 | 21:33

Die voordeur...

Die is alleen voor Ikon, NPS, Vara, Avro, Tros en faciliets Dutch View maar toch echt geen Powned of Geenstijl.

Toch aardig van ons.

basweetutwel | 08-12-10 | 21:32

OPhouden met de ZELFVERHEERLIJKING

PrimaDeLuxe | 08-12-10 | 21:32

Parsons | 08-12-10 | 21:30
Mooi. Hopelijk pakken ze door en wordt de boel langdurig lamgelegd.

Bakito | 08-12-10 | 21:32

@ lion@night | 08-12-10 | 21:23
De vogels zijn niet terug. Ze zijn opgezet.

*gaat boze brief schrijven over stiekeme mirrors*

Willem VanDer Decken | 08-12-10 | 21:30

He... bij de artiesteningang staat mijn gestolen scootert.

reageerbuis | 08-12-10 | 21:30

@25TaLife | 08-12-10 | 21:16
Wat is het nou? Lollen of glimlachen?

Bluebook | 08-12-10 | 21:30

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 21:30

Haha.. die geheime artiesten ingang had je ook bij Nighttown.
Maar die zijn failliet.

basweetutwel | 08-12-10 | 21:29

020-Keppeltje.
Bravo!
Hebben jullie Max Blokzijl al opgegraven en een waardiger rustplaats gegeven?

Ookmooi | 08-12-10 | 21:26

LOL @ volle asbakken vs. zonnatura kruidentheemeuk.

Soy yo | 08-12-10 | 21:24

En dan ook de banden van de PVDA met de VARA en Joop.nl onderzoeken. Oh nee dat hoeft niet want dat is toch godverdomme wel duidelijk. Links tuig etc. en zo. Zo nu eerst even poepen, een pilsje en dan naar mijn mandje. Doei!

Michael Vail | 08-12-10 | 21:23

@ lion@night | 08-12-10 | 21:05
Ze zijn weer terug. Heb je met vogels he. Als de pafpauze bij GS bezig is gaan ze in een andere boom zitten.

Willem VanDer Decken | 08-12-10 | 21:19

LOL @ Prrrrrrrrrrrrrrrittt.

Kon een glimlach op mijn gezicht niet tegenhouden ;)

25TaLife | 08-12-10 | 21:16

OT/
Wrom staat Armin van Buuren bij Ajax in de opstelling?
Vriendje van de Boer?

Jackanders | 08-12-10 | 21:16

De hamvraag is: delen jullie de stagiaires?

ZDEV | 08-12-10 | 21:15

Volgens mij is alles een complot.
Wi kil eak is opgezet door Palin om O bama te slopen.
En Geert zit er ook vuistdiep in.

joopwil | 08-12-10 | 21:15

Ik heb nog nooit zulke hoge Chinese Walls gezien!

Fapsletje | 08-12-10 | 21:12

Maar wel hetzelfde reaguurderssysteem. Cadeautje of barter? ;)

Wazzzah | 08-12-10 | 21:12

Ja Geenstijl is eigenlijk ook gewoon een publieke omroep website nu. Jullie gaan dus nu ook bloggen over cursussen creatief met kurk of anders stekker eruit.

ro8in | 08-12-10 | 21:08

@Willem VanDer Decken | 08-12-10 | 20:44
die zijn nu al overleden aan longkanker gezien de hoeveelheid peuken in die asbakken.
Goede tactiek; de buren simpelweg uitreauken, wereldheerschappij!

lion@night | 08-12-10 | 21:05

* | 08-12-10 | 20:57
Misschien moeten we op elkaars ! drukken dat kan Joris actie ondernemen.

100% Zeepvrij | 08-12-10 | 21:04

Lol @ Zuid-Afrika reference bij de Red Bull-stash :P

Renkum0317 | 08-12-10 | 21:01

OT
Madrid-Auxerre 1-0

La Bailaora | 08-12-10 | 20:58

@100% Zeepvrij die ervaring heb ik precies andersom, uiteraard met een andere nick.

* | 08-12-10 | 20:57

Creatief geweest vandaag zie ik! Hulde!

Rausettich | 08-12-10 | 20:57

Het CDA weet zoals gewoonlijk helgaar van niets.

Leuk momentje voor Rutger.
Even Maxime en de rest aanrijgen.

Als dat geen sate met oud en nieuw zou worden, is het me een raadsel.

Politiek NL in de stress.
Als Powned moet verdwijnen, miror van wikileaks op geenstijl.nl.
Pakken ze dat af, wil ik wel eens zien hoe groot deze aardkloot is.
Vast niet zo groot om alles de mond te snoeren.

Politiek, en rechtse rakkers. Lik de vingers zolang je kunt.
Wij komen wel weer op voor de vrijheid (heee, was rechtsargument).
Ooit zo zout gegeten ???

De meerderheid moet rechts weer uit de slijk trekken, want ze doen niet helemaal wat ze zeggen..... Hoe ironisch.

Edoch, maak je maar klaar voor hete winters, lente en zomer en herfst zolang dit uberfuhrer kabinet over u waakt.

1 tip, binnenkort staten verkiezingen. Doe eens hersenen gebruiken in plaats van de kont. Scheelt echt een hoop ellende.

My 2 cents.

beware_reageert | 08-12-10 | 20:49

Ik kan wel reageren op GeenStijl, maar niet op Powned. (inloggen kan wel, posten niet) Is toch voldoende bewijs?

100% Zeepvrij | 08-12-10 | 20:48

Groene thee, kruidenthee, oploskruidenthee...
Jullie zijn vast heel zen daar, op de Plantage Middenlaan.
Gelukkig wordt e.e.a gecompenseerd met de nodige ongezondheden.
#leegtniemanddieasbakkenofzeau?!

De Gooise Matras | 08-12-10 | 20:46

Het is goed dat er een onderzoek wordt ingesteld, al is de dubbele agenda van Pownews evident. De Telegraaf financierde ooit razzia's uit reclame-opbrengsten. Nu liggen de kaarten enigszins anders, maar het is natuurlijk van de zotte dat geld vanuit de publieke omroep rechtstreeks in de kas van een commerciële krant vloeien. Zoiets verwacht je in Zuid-Amerika, niet in een beschaafd land als het onze.

Bakito | 08-12-10 | 20:45

*Boardwalk empire erin knalt*

Veul plezier nog

Nacho_Vidal | 08-12-10 | 20:44

Jackanders | 08-12-10 | 20:42
Lol. Scherp.

Superior Bastard | 08-12-10 | 20:44

Het moet zijn "Net vir GS".

En die vale gieren zijn ook al deaud.

Willem VanDer Decken | 08-12-10 | 20:44

Nu al ruzie met de buren door hun site plat te leggen.
Geen goed begin.

lion@night | 08-12-10 | 20:43

@Krokodil Gena | 08-12-10 | 20:30
Want Joop is onderdeel van het commerciële bedrijf Van Jeaule B.V., waar de Vara ook banden mee heeft?

Iets met appels en peren..

Plorp | 08-12-10 | 20:42

Bij GS wordt AC Milan-Ajax vanavond gespeeld, bij PowNews gisteren al ..

Jackanders | 08-12-10 | 20:42

Powned en Geen Stijl gaan onderzoek doen naar vermeende banden tussen Commissariaat van de Media en Wikileaks......

Nedervlaming | 08-12-10 | 20:42

Nu al lol@ajax

Superior Bastard | 08-12-10 | 20:41

joopwil | 08-12-10 | 20:39
De joop

Nacho_Vidal | 08-12-10 | 20:40

joopwil | 08-12-10 | 20:39
Hyves, en daarna Paypal volgens mij.

Superior Bastard | 08-12-10 | 20:40

ik moest lachen. Echt! :-)

ZDEV | 08-12-10 | 20:39

Pritt goed stukje maar de boodschap komt niet over.
Welke site moeten we nu slopen?
Van pownd of de telegraaf.
Is niet duidelijk.

joopwil | 08-12-10 | 20:39

lang leven briefjes.

nieuwisanders | 08-12-10 | 20:39

@Zoetwaterpanharing | 08-12-10 | 20:19
Ze zitten in dezelfde auto, voorin zit geenstijl en achterin zit powned.
De voorwielen hebben winterbanden, de achterwielen 'zomerbanden'.

De vraag is nu wie de benzine, de 4 dvd schermen en de bling bling velgen betaalt en waar ze eigenlijk heenrijden. Snappie..

Plorp | 08-12-10 | 20:38

De geldverspilling die ontstaan is door dit 'onderzoek':)

Daar hadden we met zijn allen bier van kunnen hijsen in de kroeg

Nacho_Vidal | 08-12-10 | 20:38

jullie hebben daar echt niets te doen he :p

dezeookalbezet | 08-12-10 | 20:35

Ah ja, daarom staat dit stuk dus op geenstijl.nl i.p.v. op powned.tv ;)

Plorp | 08-12-10 | 20:34

Lekker zooitje daarzo.. En ik maar denken dat het een soort google hoofdkantoor zou zijn.Doet eens wat met ons belastinggeld damnit.'Megagrote amerikaanse koelkast,neonverlichting,aquarium etc.. pff.

de grote Anti | 08-12-10 | 20:34

Dan ook maar onderzoekje doen naar joop.nl en Vara?

Oh nee, daar vergis ik me. Joop.nl en Vara dienen een hoger doel en zijn derhalve vrij van alle verdenking.

Krokodil Gena | 08-12-10 | 20:30

Uw kantoor zeit Heilig.

Krant van Gister | 08-12-10 | 20:29

Wedden dat PowNed stinkt. Geen gedegen ledenraad willen getuigt van een hoog stankgehalte. GS echter blijft heerschen.

Bluebook | 08-12-10 | 20:29

Ghehe, die koffie bekers....

Gezwelgje | 08-12-10 | 20:28

De hele Artis gelijk plat. Wel een mooi stukje.

Trappenhuise | 08-12-10 | 20:28

haha is artis plat?! :D

Fat-Sandwich | 08-12-10 | 20:27

En jullie hebben de Artis site plat gelegd!

arjanhor | 08-12-10 | 20:26

Waarom 4chan erop af sturen als geenstijl een linkje kan plaatsen?

pruisjetschaamluisje | 08-12-10 | 20:25

Link werkt niet. Mirror?

Bakito | 08-12-10 | 20:24

Ghehe, mooi stukkie.

Jackanders | 08-12-10 | 20:23

GS doet linkje... Artis server zegt rook...

DTK | 08-12-10 | 20:23

zag ik een Saab bij de voordeur? Wie rijdt daar in?

arjanhor | 08-12-10 | 20:22

LOL @ afblijven Rutger kut !

geenstijlsteengeil | 08-12-10 | 20:20

Stoer en onverschillig en ondertussen cup a soup en groene thee. Echte ambtenaartjes bij Poont.

Superior Bastard | 08-12-10 | 20:20

O ja? Zie het linkje: Wie maakt GeenStijl? Buiten dienst is niet hetzelfde als uit dienst. Buiten dienst betekent tijdelijk, maar nog steeds verbonden.

Petrus de Rewa | 08-12-10 | 20:19

Powned rijdt op zomerbanden, GeenStijl op winterbanden. Dat is een groot verschil dezer dagen. Er is geen verband.

Zoetwaterpanharing | 08-12-10 | 20:19

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 20:19

Dit is pas af als PowNed exact hetzelfde stukje plaatst.

beerpoes | 08-12-10 | 20:18

Klopt. Af en toe kijk ik Pownews en dan denk ik verdoeme Pritt, zet die televee is aan, hier kun je een mooi stukje over schrijven.

Inferi0r | 08-12-10 | 20:18

De Hyves-pisbak zit zeker iets lager?

Superior Bastard | 08-12-10 | 20:18

-weggejorist-

Parsons | 08-12-10 | 20:17

Een serieus LOL @ Pritt. Mooi stuk!

plastic zakje | 08-12-10 | 20:17

Hulde! U zijt geniaal!

Zeeschuimer | 08-12-10 | 20:16

Pffft nee hoor helegaar geen banden.
powned, geenstijl en televaag hebben net zo min banden als Geert Wilders & Haatjoden, Groenlinks & Dierentuigh, PvdA & Haatbaarden en Cruyf & Ajaks.
Geen officiele banden, off the record elkanders duim in de endeldarm.

Koekje-dr-bij? | 08-12-10 | 20:16

Ah, zie mijn comment : www.powned.tv/nieuws/tech/2010/12/vs_v... @ 19:41

Godsamme, 1 reaguurder, met zwitsal, is nog slimmer dan Het Commissariaat van de Media.

Ben ik nou zo slim, of... ach laat maar !
Overheid he !?

de gouden gulden | 08-12-10 | 20:16

De servert van Artis rookt nú al..

DeChinees | 08-12-10 | 20:15

lol @ "Afblijven Rutger KUT"

Nietvoordekat | 08-12-10 | 20:15

Sorry hoor, maar bij "artiesteningang" moet ik toch echt aan Rutger denken. Geen sterk argument derhalve.

Superior Bastard | 08-12-10 | 20:14

meer vogels op GeenStijl!

Zyprexa20mg | 08-12-10 | 20:14

Wat een hoop thee!

Art Vandelay Ultor | 08-12-10 | 20:14

-weggejorist-

mindfvck.phs | 08-12-10 | 20:14

rofl @ urinoirs

achterwege | 08-12-10 | 20:13

-weggejorist-

I Donut Care | 08-12-10 | 20:13

toch wacht ik tot assange hier over spreekt

xandero | 08-12-10 | 20:12

Nee hoor, allebei alleen onderdaning aan de Telegraaf media groep :)

dotter | 08-12-10 | 20:11

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken