achtergrond

Geenstijl

Het is weer DVD-donderdag!

Winnen, winnen, winnen!Het is weer donderdag, dus we stellen uw creativiteit wederom op de proef. Tegenprestatie: drie exemplaren van de DVD 'The Recruit', met onder meer Al Pacino als een van de hoofdrolspelers. Al een paar weken verkrijgbaar, maar zeker het bekijken & winnen waard. We maken het u makkelijk: om deze film te winnen moet wederom een limerick gemaakt worden, met als onderwerp het Nationaal Songfestival. Vals zingende kandidaten, lachwekkende presentatoren en een buitengewoon discutabel stemsysteem: genoeg ingrediënten dus voor een pittige limerick (rijmschema AABBA). Even na middernacht maken we in een update bij dit bericht de winnaars bekend. Vergeet u niet een geldig e-mailadres in te vullen? Geleuter onder deze post wordt verwijderd, graag alleen serieuze inzendingen. Voor diepgaande discussies kunt u natuurlijk in het stamcafé terecht. UPDATE: De winnaars zijn bekend!

En de winnaars zijn:

Kandidaten die best konden zingen hun zenuwen haast niet te bedwingen maar dankzij techniek en 1600 piek Dan toch de finale ingingen Hop-SaSa

Er was eens een chick met ambities Maar zij kwam nooit op repetities Toch won zij van al het songfestifal Want sms-computers zijn niet kritisch De Visser

de kandidaten zijn opgetogen en worden bewust voorgelogen zijn de stemmen geteld naar de TROS gaat het geld en de kijker wordt weer bedrogen Boomklever

Een eervolle vermelding gaat naar Mr. Ed, die al twee keer eerder won, maar wederom een briljante limmerick produceerde:

De wedstrijd voor artiesten in de dop Is dit jaar een regelrechte flop Talent wordt niet gewaardeerd Voor de beste ging het verkeerd want helaas was zijn beltegoed op. Mr. Ed


THE RECRUIT

The RecruitOscar-winnaar Al Pacino, Colin Farrell en de sexy Bridget Moynahan schitteren in deze explosieve psychologische actie-thriller van Roger Donaldson.

James Clayton (Colin Farrell), een van de beste studenten van het land en net afgestudeerd als veelbelovend computerprogrammeur, wordt gerecruteerd door de CIA. Walter Burke (Al Pacino), grote baas bij de CIA, ziet wel wat in de talenten van James. Hij werkt zich snel door de rangen omhoog en valt voor medestudente Layla (Bridget Moynahan), een van de andere recruten.

De liefde is helaas van korte duur als James een speciale opdracht krijgt om een overloper uit te schakelen. Al snel wordt het hem duidelijk dat hij niemand kan vertrouwen en niets is zoals het lijkt. Een bloedstollend kat- en muisspel vangt aan.

Als extra's bevat de DVD onder meer een kijkje in het opleidingsprogramma van de CIA, een aantal niet eerder vertoonde scènes en een gesproken toelichting. The Recruit is ook samen met Insomnia als DVD Duopack verkrijgbaar.

Review Internet Movie Database

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.