achtergrond

Geenstijl

Prijzenregen voor De Boer Tenten

GeenNieuws: willekeurige onbenullighedenEen nieuwe rubriek op GeenStijl: GeenNieuws, willekeurige onbenulligheden. Onze mailboxjes worden overspoeld met tranentrekkende persberichten van bedrijven die denken iets belangrijks te melden te hebben. Op willeurige momenten - als we ons echt niet meer kunnen beheersen - geven we ze de gewenste aandacht en laten we u meegenieten van de treurige en kansloze pogingen die hardwerkende jongetjes en meisjes ondernemen om de media te halen. We trappen af met De Boer Tenten, wereldwijde marktleider op het gebied van 'tijdelijke accomodaties'. De in Alkmaar gevestigde tentenboer sleepte afgelopen maand maar liefst twee prestigieuze prijzen in de wacht!
Januari was een ware feestmaand voor De Boer Tenten. Deze week werd allereerst de New Galaxy - de grootste tent ter wereld - door Britse specialisten uitgeroepen tot 'nieuw product van het jaar', waardoor 2004 voor De Boer Tenten nu al niet meer stuk kan. Daarnaast won het bedrijf drie weken geleden in Las Vegas de felbegeerde 'Special Event Magazine Awards Competition' voor beste tentconstructie. Ingewijden weten dat deze speciale prijs in de VS beschouwd wordt als één van de meest prestigieuze onderscheidingen in de special event industry.
Zoals het een echt marktleider betaamt maakt De Boer gebruik van de modernste snufjes op tentengebied, zo meldt het jubelende persbericht. "De nieuwste space frame technologie en het visueel aantrekkelijke modulaire daksysteem - in units van 5 bij 5 meter en een interne hoogte van 4 tot 12 meter - maken het Delta by De Boer systeem tot een onderscheidende structuur." Groot-Brittannië of de Verenigde Staten, de slogan van het toonaangevende bedrijf wordt maar weer eens onderschreven: 'De Boer covers all'!
Alle feestvreugde ten spijt: het blijft een tent
FOTO: Trots wordt de gewonnen award getoond aan de fotograaf. Zelfs een buitenstaander begrijpt dat het feestje op de nabij gelegen camping nog tot in de late uurtjes duurde.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.